napastnik by sie nam przydal..
Post Wyświetl pojedynczy post autor: hellas » 04 sty 2006, 19:16
hellas

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 04 sty 2006, 20:44
Ja tych ludzi nie rozumiem. Co takiego w tych kontraktach im się nie podobaKaźmierczak i Grzelak jednak pozostaną w Pogoni?
Reprezentanci Polski, a wcześniej Mistrzowie Europy juniorów Rafał Grzelak i Przemysław Kaźmierczak spotkają się w czwartek z kolegami na treningu w... Szczecinie. Piłkarzom Pogoni zarezerwowane już zostały bilety na samolot do Brazylii, gdzie zostaną włączeni do kadry przygotowującej się do wiosennej rundy ekstraklasy.
Nie będziemy tłumaczyć pewnych zawiłości wynikających z wcześniejszych uzgodnień międzyklubowych. W rozmowach kontraktowych, czyli w kwestii reprezentowania barw danego klubu, decydujące jest zdanie piłkarzy, indywidualnie negocjujących określone warunki, w tym finansowe. Jak widać strony nie doszły do porozumienia i Przemysław Kaźmierczak oraz Rafał Grzelak wybierając Szczecin będą nadal piłkarzami MKS Pogoń Szczecin SSA.
źródło: Pogoń Szczecin
Wbrew wcześniejszym zapowiedziom, dziś nie dojdzie jeszcze do podpisania umów z Przemysławem Kaźmierczakiem i Rafałem Grzelakiem, którzy dziś nie zjawili się w Krakowie. Obie strony nie ustaliły jeszcze ostatecznej treści indywidualnych kontraktów.
Działacze Wisły nie chcą się podobno zgodzić na punkty, które w ostatniej chwili do umów dopisał menedżer obu zawodników.
petru

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamilos15 » 04 sty 2006, 21:41
Kamilos15
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Javier » 04 sty 2006, 21:49
Javier

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamilos15 » 04 sty 2006, 21:52
Kamilos15
Post Wyświetl pojedynczy post autor: stan_mic » 05 sty 2006, 19:40
stan_mic

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 05 sty 2006, 21:32
stan_mic pisze:...
Mimo zerwanych negocjacji, Rafał Grzelak wciąż liczy na angaż w drużynie mistrzów Polski. - Obie strony twardo obstają przy swoich stanowiskach, dlatego negocjacje trwają tak długo. Mimo wszystko pozostaję optymistą, liczę że się dogadamy. Teraz ruch należy do Wisły. Nawet jeśli polecimy do Brazylii nie oznacza to końca rozmów - przekonuje lewy pomocnik Pogoni.
Decyzja Wisły faktycznie nie oznacza końca negocjacji. Być może jest to tylko zagranie mające na celu zmiękczenie stanowiska piłkarzy. Ich ewentualna przyszłość w Szczecinie nie rysuje się w jasnych barwach. Nie powinni liczyć na przychylność Antoniego Ptaka, którego swoją decyzją pozbawili blisko miliona euro. Przypomnijmy, że właściciel Pogoni dobił już targu z władzami Wisły i liczył na 900 000 euro.
- Oczywiście u podstaw niepowodzenia rozmów leżą rozbieżności w kwestiach finansowych, których szczegółów nie mamy zamiaru ujawniać. Zresztą nigdy nie ujawnialiśmy dla dobra prowadzonych rozmów. Dlatego jesteśmy nieco zaskoczeni stylem publicznych wypowiedzi piłkarzy pod adresem naszego klubu. Najwyższy czas pogodzić z faktem, że - choć trwa okienko transferowe - Wisła Kraków nie jest od spełniania wszystkich życzeń menedżerów i oczekiwań piłkarzy - powiedział Jerzy Jurczyński, rzecznik prasowy Wisła Kraków SSA.
petru

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Krzysztof Jarzyna » 06 sty 2006, 13:15
Krzysztof Jarzyna
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 06 sty 2006, 13:34
Bienias

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Scyzoryk » 06 sty 2006, 15:15
Jak już to Korony Kielce lub w ostateczności Korony Kolportera Kielce .stan_mic pisze:Kurcze, trochę się obawiam Kolportera
Scyzoryk
Post Wyświetl pojedynczy post autor: stan_mic » 06 sty 2006, 18:03
stan_mic

Post Wyświetl pojedynczy post autor: jaget » 06 sty 2006, 18:35
Mam rodzinke w kielcach i bywam nieraz na Koronie ale nie lubie rasizmu to musze przyznac...ale zawsze lubiałem Korone moj ojciec jest z kielc....stan_mic pisze:Scyzoryk niestety, ale pozostanę przy Kolporterze Kielce, bo nazwa Korona podobnie jak stronka, którą podajesz pod każdym postem i cytat "biały honor, biała duma" śmierdzi rasizmem!!! A już szczytem bezczelności jest niezamieszczenie profilu waszego najlepszego obrońcy Hernaniego razem z profilami innych zawodników na wspomnianej stronce!!!
jaget

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 07 sty 2006, 13:30
Marcel Lička na treningu Dyskobolii
Jarosław Lato z Widzewa Łódź i Marcel Lička, który występował ostatnio w Górniku Zabrze, będą zawodnikami Dyskobolii Grodzisk. Szkoci z Hearts zwrócili się z prośbą o przedłużenie testów Michała Golińskiego.
czeher

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Scyzoryk » 07 sty 2006, 15:02
stan_mic pisze:Scyzoryk niestety, ale pozostanę przy Kolporterze Kielce, bo nazwa Korona podobnie jak stronka, którą podajesz pod każdym postem i cytat "biały honor, biała duma" śmierdzi rasizmem!!! A już szczytem bezczelności jest niezamieszczenie profilu waszego najlepszego obrońcy Hernaniego razem z profilami innych zawodników na wspomnianej stronce!!!
Scyzoryk

Post Wyświetl pojedynczy post autor: jaget » 07 sty 2006, 19:23
No nie mow ze Biały Honor Biała Duma to nie jest rasistowskie...rozumiem ze media strasznie rozgłosily to ze korona gwizdała na Hernaniego bo sam Hernani Mowi ze nic nie słyszał ale i tak byscie musieli do niego trójkami podchodzic...bo kiedys cwiczył bodajze KickBoxing i sie niezle bije bo zarabiał kiedys tak kase...a o to ze korona bedzie 2 pogonia to sie nie martw macie mądrego prezesa bo robi madre transfery a głupiego bo moim zdaniem nie liczy sie z drugą osobą bo np. dał zakazy blisko 200 kibicom Korony i w wywiadzie w PN w Grudniu pytany czy jest wdzieczny Wdowczykowi ze znalazł kogos takiego jak Piechna on odpowiedział ze nie ma za co bo on sypie kasa na transfery...a wracajac do tego rasizmu to nie przeszkadzało to nikomu w 2 i 3 lidze bo to tak naprawde jest dno i bagno tam nikt praktycznie sie nie czepia o to jedynie lechi ze miały cos tam z Hesem czy jakos tak i Kszo ostatnio chyba za Hooligans nie pamietam dobrze...a ta flaga co masz w opisie to jest faktycznie rozpoznawalna bo widziałem ją na zdjeciach w Meczu Cracovia-Arka była na stadionie Craxy ale tez podoba mi sie jak jestem w Kielcach na meczu to Złocisto-Krwisci jest fajna i ta mała co jest ze Stali Rzeszów (Chłopcy ze Stali)...troche sie rozpisałemScyzoryk pisze:stan_mic pisze:Scyzoryk niestety, ale pozostanę przy Kolporterze Kielce, bo nazwa Korona podobnie jak stronka, którą podajesz pod każdym postem i cytat "biały honor, biała duma" śmierdzi rasizmem!!! A już szczytem bezczelności jest niezamieszczenie profilu waszego najlepszego obrońcy Hernaniego razem z profilami innych zawodników na wspomnianej stronce!!!
To lepiej używaj nazwy Kielce bo pierwsza wersja hymnu napisanego dla Kolportera Kielce jak to określasz zaczynała się od słów "Biały Honor Biała Duma " zmienili ją po kilku miesiącach dopiero .
Ta flaga co mam w podpisie jest najbardziej znaną Korony . W II i III lidze nikomu nie przeszkadzała i nikt nie mówił ze kibice za nią stojącą to rasiści i ze propaguje treści rasistowskie .
P.S nie jestem rasistą Hernani mi nie przeszkadza , ale nie chce zeby Korona Była 2 Pogonią gdzie na 24 zawodników 18 bedzie z Brazylii .
jaget
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio