Post Wyświetl pojedynczy post autor: herdek » 04 sty 2006, 13:51
herdek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Janio » 04 sty 2006, 18:20
Janio

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tobik33 » 04 sty 2006, 19:05
Tobik33

Post Wyświetl pojedynczy post autor: luk1208 » 04 sty 2006, 21:21
Noramalnie chyba zadzwonie do Ryjka i go opieprze ze nie daj szansy MaxiemuTobik33 pisze:Maxi Lopez znowu nie zagrał skąd ja to wiedziałem widać Ryjek go nie trawi i będzie miał małe szanse na grę nawet gdy wyjedzie Eto'o. Maxi wypożyczenie lub transfer innego wyjścia nie widze...
luk1208
Post Wyświetl pojedynczy post autor: snake » 04 sty 2006, 21:21
Jasne ze niebyl. Ja sie wcale nie dziwie. Barca grala bez swoich najwiekszych gwiaz i w Pucharze Krola od zawsze zdarzaja sie niespodzianki. Jak strzelili Barcy pierwszego (i jedynego) gola prawie na poczatku meczu to myslalem ze to wlasnie bedzie wielka niespodzianka, ale tak sie nie stalo. Katalonczycy uratowali sie w ostatnich minutach.Wiedziałem że mecz z Zamorą nie będzie taki prosty
Wszystko wskazuje na to ze tak wlasnie bedzie. Mysle ze jedynym zespolem ktory moze zatrzymac ta wysmienita passe zwyciestw Barcelony jest Chelsea w Lidze Mistrzow.Czy będzie 15 zwycięstwo z rzędu ?
snake
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Szerszen » 04 sty 2006, 21:32
Szerszen

Post Wyświetl pojedynczy post autor: luk1208 » 04 sty 2006, 21:39
ale od tego meczu minał prawie rok i Maxi gra żadkoSzerszen pisze:Widocznie trener widzi w nim potencjal i chce go miec w skladzie, dlatego Maxi jest ciagle w skladzie. Przypomne, ze gdyby nie Maxi to dwumecz z Chelsea nie byl by tak ekscytujacy.
luk1208
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 04 sty 2006, 21:45
Maxi rzadko kiedy bywa w składzie (co chyba, że na drewno, ale nic mi o tym nie wiadomo). Przeważnie nie łapie się nawet do meczowej 18-stki. Jeżeli nie dostał szansy w spotkaniu o pietruszkę z trzecioligowcem to nie wiem kiedy dostanieSzerszen pisze:Widocznie trener widzi w nim potencjal i chce go miec w skladzie, dlatego Maxi jest ciagle w skladzie.
Tak, ale to wciąż trochę mało. Wiadomo, że są tacy zawodnicy na świecie którzy grają za zasługi, ale Maxi ma tych zasług chyba za mało. kilkanaście minut dobrej gry przez rok to jednak nie to czego oczekujemy.Szerszen pisze:Przypomne, ze gdyby nie Maxi to dwumecz z Chelsea nie byl by tak ekscytujacy.
rzadkoluk1208 pisze:żadko
To jednak może być gorzejluk1208 pisze:w koncu chłopak moze sie załamac i bedzie jeszcze gorzej niz teraz
Mentor
Post Wyświetl pojedynczy post autor: adekk » 04 sty 2006, 22:51
Szerszen pisze: Przypomne, ze gdyby nie Maxi to dwumecz z Chelsea nie byl by tak ekscytujacy.
Panowie faqtycznie...to są jedyne i zarazem najistotniejsze powody, dla których Maxi powinien znaleźć się w pierwszym składzie...po prostu priorytet nad priotytetami...no bo w końcu w Barcie gra się nawet za najmnejsze zasługi, a nie za to, co się sobą reprezentuje...coś jeszcze dodacie czy można już zgłaszać do Złotych Ust??luk1208 pisze:w koncu chłopak moze sie załamac i bedzie jeszcze gorzej niz teraz
yyyyyyjasne...trzyma go na czarną godzine, z myślą, że ma coś w sobie z dobrego wina...wraz z czasem płynącym jak nieczystości w Wiśle, będzie coraz lepszy i lepszy, aż w końcu znajdzie się w pierwszym składzie Barcy....Oldboy'sSzerszen pisze:Widocznie trener widzi w nim potencjal i chce go miec w skladzie, dlatego Maxi jest ciagle w skladzie.
adekk
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Szerszen » 04 sty 2006, 23:06
Szerszen
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 04 sty 2006, 23:14
W szerokiej kadrze Barcelony jest bardzo wielu zawodników. Maxi jest jednym z nich co nie znaczy, że Rijkaard ma co do niego plany. Przecież nie odeśle go do Barcy B bo ktoś musi chociaż stwarzać pozory bogactwa na ławce i musi być opcja na wypadek kontuzji czy coś. To, że Maxi jest w kadrze to żaden wyznacznik. Nie ma go w pierwszej '11' ani nawet w '18' meczowej. Nie widzę tutaj żadnego szczególnego planu. Chyba, że Ryjek szykuje jakąś tęgą rozkminęSzerszen pisze:Skoro Maxi mimo ze nie gra ciagle jest w skladzie Barcy to znaczy, ze Ryjek ma jakies plany z nim zwiazane.
Mentor
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Smithu » 04 sty 2006, 23:23
Niggaz pisze:Nie widzę tutaj żadnego szczególnego planu.
Smithu
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 05 sty 2006, 0:15
Bienias

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Baqu » 05 sty 2006, 0:53
Baqu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Krzysztof Jarzyna » 05 sty 2006, 1:00
Wiesz, ze ja tez tak myslalem... Poprostu go trzymaja, bo wiadomo ze w lutym sie przydaBaqu pisze:a ja zawsze myślałem, że oni kupili Maxiego tylko na mecze z Chelsea...
Krzysztof Jarzyna
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio