Mercato Nerrazzurich! - Strona 6

Miejsce spoczynku zamkniętych tematów.
Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 05 sty 2006, 13:49

serek408 pisze:Zaza o kogo chodzi z tym talentem :?: Albo podaj linka do tej informacji

Serek Ty znasz tego gracza , pisałes o nim ostatnio. Młody Argentynczyk hmm moze ma nawet mniej niz 19 lat - Aguero ?

A kolejny taki mega talent o którego będzie walka to Fernadno Gago lat 19 - Boca Juniors - tylko że to nie napastnik. :wink:

Awatar użytkownika
Sero
El Nerazzurro
Reputacja: 4

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sero » 05 sty 2006, 13:59

A no to o Aguero Ci chodziło :) fakt , ale jakoś mi nie przyszedł akurat do głowy :P 20 mln to troche dużo , ale widać , że media łączą kolejnych Argentyńczyków z Interem, czyżby mieli jakiś powód :>
Ej bagg a nie zauwarzyłes takiej ' :P ' emoty u mnie :?: starasz się byc ironiczny , ale słabo ci to wychodzi :roll:

Awatar użytkownika
bagg
Bianconero
Reputacja: 43

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bagg » 05 sty 2006, 14:04

serek408 pisze:Ej bagg a nie zauwarzyłes takiej ' Razz ' emoty u mnie Question

zauważyłem i dlatego nie kierowałem tamtego zdania do Ciebie tylko do Babela :) Nie denerwuj się tak szybko :P

mlody_10 dał w temacie o kompilacjach właśnie bodajże 2 filmiki o Sergio, chłopak się świetnie prezentuje. Dobre recenzje daje mu też Corinthians, a to też dużo znaczy. Można powiedzieć, że ma świetny drybling, jest skuteczny i potrafi dobrze podać. No i ma wizje gry, a to też b. ważne. Na pewno piłkarz godny uwagi.

Diamen23
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 4681

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Diamen23 » 06 sty 2006, 15:46

Mi coś nie uśmiecha się z transferem Aguero. Chłopak ma talent , jest polecany przez El Capitano , ale to narazie dzieciak , który być może nie będzie nigdy wielkim piłkarzem. 20mln to bardzo dużo kasy i trzeba ją odpowiednio wydać.

Już widzę te tytuły "Gresko , Guly , Aguero - czy nietrafione transfery Morattiego" :roll:
--------------------------
Szkoda Evry. Został tylko Maxwell i Grosso. Któryś z nich pewnie będzie niedługo grać w czarno-niebieskich barwach.

Awatar użytkownika
Corinthians
Vamos Argentina!
Reputacja: 0
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Corinthians » 06 sty 2006, 16:00

Diamen23 pisze:ale to narazie dzieciak
Widać, że się nie znasz. :)
Aguero choć ma niespełna 18 lat jest niezywkle utalnetowany i dorosły pilkarsko. W Independiente nie ma jeszcze opaski kapitana, ale strzela rzuty wolne, karne i ma bardzo ważne zadania w ofensywie. Drybling ma nieziemski. Aguero jest wg mnie dużo większym talentem od Messiego. Być może obaj pojadą na MŚ.
Aguero sam jednak mówi, że - nie wiadomo czemu - chce grać w Premiership. W tej chwili jego transfer do Europy jest bardzo realny i jak do niego dojdzie, to na pewno będzie to hit transferowy tej zimy w Ameryce Południowej.
Inter ostatnio strasznie się napalił na argentyńczyków. Chociaż nic do tego klubu nie mam, to jednak nie chce, żeby Tevez, Gago czy Aguero przechodzili do tego klubu. Traktuje ten klub jako fatalne miejsce do rozwijania swojego talentu.
PS. I nie wierzcie w każde słówko byle jakiej, włoskiej gazety i Morattiego, bo jeżeli chodzi o transfery argentyńskich talentów do Interu, to 90% z tego to bujdy. I mam nadzieję (i najprawdopodobniej tak się stanie), że żaden młody Albiceleste nie przejdzie do Interu.

Awatar użytkownika
Łukasz_
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Łukasz_ » 06 sty 2006, 22:05

Martins stracił forme, ale ona wróci napewno musi się starać bo jak Tevez zawita w Mediolanie to rywalizacja bardzo się zaostrzy. Aguero napewno jest obiecujący jeżeli trafi do Europy zobaczymy co pokaże. Adriano sam mówi że nigdzie się nie rusza a Inter też napewno nie chce się go pozbywać bo liczy na niego - nie wiem co to za głupi temay " odejście Adriano :P " Zobaczymy jak forma Interu w niedziele się spisze. :)

Awatar użytkownika
Sero
El Nerazzurro

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sero » 07 sty 2006, 9:19

Łukasz chyba chciałeś powiedzieć , że ją odzyskuje. W ostatnich 3 meczach strzelał sam , a razem z drużyną 11 bramek (w tym gol w mega ważnym meczu z Milanem).
Oba wraca do formy , ale szkoda , że będzie musiał wyjechać i na tej formie skorzysta Niegria , nie Inter :? Chyba , ze Oba ustabilizuje super forme i wróci do Interu jeszcze lepszy :twisted:

Ze Maria na celowniku Sao Paulo :!:
Prawoskrzydłowy Interu Mediolan - Ze Maria jest w kręgu zainteresowań brazylijskiego mistrza świata Sao Paulo. Klub poszukuje piłkarza, który mógłby zastąpić Cicinho - ten odszedł do Realu Madryt

Licze , że jeszcze do końca sezonu u nas pociągnie , bo kontuzje napewno się przytrafią i musimy miec solidnego rezerwowego :roll:

Awatar użytkownika
Sero
El Nerazzurro

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sero » 09 sty 2006, 15:00

Po przez kontuzje Recoby i wylot Oby zostajemy z dwoma napastnikami , ale chęć gry w Interze zgłosił nieoczekiwanie .... Tavano :D
Kolo ma 9 goli w tym sezonie i błyszczy w Empoli. Można by spróbować go wypożyczyć , a potem ewentualnie kupić :wink: Jednak Massimo interesuje się Jeszcze Sobisem oraz Aguero , ale za nich trzeba dać grubą kache :roll: tak więc chyba odpadają :roll:

serek408 pisze:Ze Maria na celowniku Sao Paulo
Prawoskrzydłowy Interu Mediolan - Ze Maria jest w kręgu zainteresowań brazylijskiego mistrza świata Sao Paulo. Klub poszukuje piłkarza, który mógłby zastąpić Cicinho - ten odszedł do Realu Madryt

Chyba jednak Ze Maria odejdzie bo Inter już ma podobnego piłkarza do niego. Maicon - nieoficjalnie już podpisał kontrakt , ale to tylko nieoficjalnie. Wiadomo , że przyszedł by jako rezerwowy , ale może grać zarówno na prawej obronie jak i pomocy , czyli jak Ze Maria :)

Diamen23
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Diamen23 » 09 sty 2006, 15:07

O Tavano czytałem jeszcze na początku listopada bodajże i myślę , że chłopak by się przydał w zespole. Obecnie jest jednym z lepszych strzelców w Serie A i podobno zawsze marzył o grzę w Interze. Tym bardziej , że w takim Empoli łatwo napewno bramek się nie strzela. Jakby przyszedł to może zajął by miejsce Oby , który w tym sezonie nie zachwyca. Nigeryjczyk jest jeszcze młody i nie wiem czy ma tyle sił by grać po 50 meczy w roku.
Co do Maicona. Pisałem o nim. Jest bardzo ceniony we Francji i obecnie jest jednym z lepszych piłkarzem biegających na tamtych boiskach. Napewno byłby lepszym zmiennikiem niż wiekowy Ze Maria , który już powoli odchodzi na emeryturę.

Awatar użytkownika
Sero
El Nerazzurro

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sero » 09 sty 2006, 17:17

Diamen23 pisze:O Tavano czytałem jeszcze na początku listopada bodajże i myślę , że chłopak by się przydał w zespole. Obecnie jest jednym z lepszych strzelców w Serie A i podobno zawsze marzył o grzę w Interze

No był jakiś news kiedyś o nim , wtedy byłem sceptycznie nastawiony co do jego transferu wogóle odszedł w zapomnienie :roll: . A teraz przypomniał się w najlepszym momencie :!: gdy pojawiły się problemy z napadem :) Interesuje się nim Real , ale chyba bliżej mu do Nas :twisted:
Problemy z napadem ma także Roma , więc kto wie czy oni się nie wetkną w Tavano :?: jeśli tak by się stało to trzeba by się licytować , a wtedy cena była by wyższa :roll:

EDIT

Valencia skontaktowała się w ciągu ostatnich kilku dni z Paco Casalem - agentem napastnika Interu Alvaro Recoby, aby dowiedzieć się czy nie jest on zainteresowany przeprowadzką do Hiszpanii

Mimo zainteresowania ekipy z Primera Division El Chino najprawdopodobniej zdecyduje się przedłużyć umowę z ekipą Nerazzurrich, a spotkanie podczas którego rozpoczną się negocjacje pomiędzy Recobą i działaczami naszego klubu zaplanowene jest na 20 stycznia

El Chino do końca w Interze :!:

Awatar użytkownika
Zico_FCI
Io Sono Interista
Reputacja: 46

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zico_FCI » 09 sty 2006, 17:55

Jak dla mnie to Recoba może spierd…zielać po sezonie … typ mnie już od jakiegoś czasu mocno irytuje… zagra jeden dobry mecz na 10 i już go wszyscy kochają. Ma chłopak talent ale ile czasu można być tym talentem (w jego wypadku chyba do emerytury :roll: ). Jednak jak dla mnie to Moratti prędzej odda Adriano niż ukochanego Chińczyka.

edit

No i chyba nic nie będzie z Obinny - podobno jednak pojedzie na PNA i raczej nie przejdzie teraz do Interu.

A z innej strony Inter podobno podpisał kontrak z Maiconem z Monaco. Miałby przejśc do nas 1 lipca...

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 10 sty 2006, 16:50

Serek wyglada na to że Włoska prasa przewietrzy każdego napadziora który może zasiąśc teraz na ławke Milanu i Interu :wink:

To tylko których wypisaliśmy wcześniej dochodzi gracz którym interesuje się Inter - mianowicie Simone Inzaghi - Jak wiadomo obecnie mało gra w Lazio bo konkurencja silna. A Mancio do dobrze zna właśnie z czasów Rzymskiej przygody :wink: Co Ty na to :?: :roll:

Diamen23
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Diamen23 » 10 sty 2006, 16:57

*_For_zaza_Milan_* pisze:Serek wyglada na to że Włoska prasa przewietrzy każdego napadziora który może zasiąśc teraz na ławke Milanu i Interu :wink:

To tylko których wypisaliśmy wcześniej dochodzi gracz którym interesuje się Inter - mianowicie Simone Inzaghi - Jak wiadomo obecnie mało gra w Lazio bo konkurencja silna. A Mancio do dobrze zna właśnie z czasów Rzymskiej przygody :wink: Co Ty na to :?: :roll:
Jeszcze Cesar i będzie super :mike:
Tylko nie Inzaghi :? . We Włoszech jest tyle alternatyw takich jak Suazo , Lucarelli , Vucinic , Bojinov czy inni , a Mancini chce sprowadzić ponad 30 stoletniego , rezerwowego. To już wolę Chiese :? .
Powiedz mi Zaza , że to wyczytałeś w Fakcie :pray:

Awatar użytkownika
Żniwiarze Umysłów-HUNTER-
Rapid Eye Movement

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Żniwiarze Umysłów-HUNTER- » 10 sty 2006, 17:03

heheh Simone był do nas przymierzany i chyba nadal jest :lol:

choc tu moze własnie zadziałac stara przyjazn ? Mancio stawiał na niego w Lazio.
Ale ta opcja bedzie wazna wtedy kiedy Obinna dostanie powołanie od Nigeria na PNA wtedy mogło by dojsc do tej transakcji.
Jak kazdy wie w Lazio on wogole nie gra dlatego Delio Rossi chyba go by nie zatrzymywał.

Obrazek
:wink:

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 10 sty 2006, 17:13

Diamen fakt nie fakt ale blisko :wink: Z napastników których wyminiłes 3 kosztuje ok. 10 baniek. Dwóch powyżej jeden Suazo mniej a , Lucarelli tez ma swoje wiosny :wink: Pamietaj że to ma byc gracz na lawke któy siedzi czeka na okazje. A nie psioczy czy coś :wink: Chiesa nadal ciegnie cało gre Sieny. W sumie to nawet Mancini pewnie nie zapomniał jak sięstrzela :wink: to było by coś :wink:

Hunter Obbina juz jest chyba powołany na PNA także temat wrze i moze stara przyjaźń zadziała jak piszesz. W Lazio jest na 5 miejscu u Delio Rossi - Di Canio, Rocchi, Pandev, Tare ... Inzaghi.

A który gracz jest "własnością" Interu bo zawsze zapominam Rocchi czy Pandev ?

Zablokowany

Wróć do „Wracając Do Meritum”