FC Barcelona (zbiorczy) (cz.2) - Strona 19

Wszystko o piłce nożnej w Hiszpanii: La Liga (Primera Division), Zawodnicy, Kluby (FC Barcelona, Real Madryt, Atletico Madryt) | Reprezentacja Hiszpanii | Transfery, Wyniki, oraz inne wydarzenia związane z hiszpańską piłką.
ODPOWIEDZODP

Co wygra w przyszłym sezonie Barcelona?

1. Mistrzostwo
7
23%
2. Mistrzostwo i CdR
2
7%
3. Ligę Mistrzów
0
Brak głosów
4. CdR
2
7%
5. Mistrzostwo i Ligę Mistrzów
4
13%
6. Puchar Gampera, czyli nic :)
15
50%
Awatar użytkownika
kulekfcb
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kulekfcb » 05 sty 2006, 22:51

Toudinho pisze:Czemu łapie się on w kadrze a sztywny Beletti nie

Ronaldo jest gruby, tez sie łapie a nie powinien :twisted:

Toudinho pisze:Zobaczymy jak zawali gola w La Liga co bedziecie mowic, naarzie idzie mu niespodziewanie dobrze do czasu. Pamiętacie jak wieszaliście na nim psy w zeszłym sezonie...

pamietamy, ja tak mowiłem, byłem zły na niego po wiekszosci meczy, ale zrobił postepy i gra conajmniej przyzwoicie.

Awatar użytkownika
Bienias
Vamos Blaugrana
Reputacja: 677

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 05 sty 2006, 22:52

Wielki Cicinho przechodzac do Realu stal sie dla ich fanow jednym z najlepszych prawych obroncow na swiecie. Juz odeslali Salgado na lawe ktory jeszcze rok temu wg nich byl lepszy od Puyola. A i jescze jedno znowu porownuja zawodnikow Belletiego i Cicinho tak jak jescze 2 miesiace temu Robinho z Messim. Ciekawe co beda mowic jak brazylijczyk okaze sie kolejnym niewypalem Pereza?
Ostatnio zmieniony 05 sty 2006, 22:54 przez Bienias, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 05 sty 2006, 22:54

Smithu pisze:Eh bujajcie sie, nie mam sily, nastroju ani mozliwosci na napinke Confused Sory, wiem ze wybaczycie.
Smithu [*]

Tak więc Barca nawet w napince jest lepsza :P Wygraliśmy :!: ... no chyba, że jeszcze ktoś się pojawi, ale nie sądzę.

Awatar użytkownika
bagg
Bianconero
Reputacja: 43

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bagg » 05 sty 2006, 23:03

Niggaz pisze:no chyba, że jeszcze ktoś się pojawi,

Aloha Niggaz :lol:

fuck...pomyliłem tematy...to nie jest słoneczna Italia raczej? :( Cholera

Ale skoro już się tak ładnie napinacie to może i ja się dołączę? Bo we Włoszech nudno, napnianie z Romy też już się zaczyna robić nudne :?

Bienias pisze:A i jescze jedno znowu porownuja zawodnikow Belletiego i Cicinho

Nie ma kogo porównywać, ha. Cicinho to genialny zawodnik, który błyszczał na Pucharze Konfederacji, a słaby Belleti, który zdobył majstra z Barcą nie. Koniec teamtu jak dla mnie.

Bienias pisze:Ciekawe co beda mowic jak brazylijczyk okaze sie kolejnym niewypalem Pereza?

Ze Perez robi idiotyczne transfery :roll:

Awatar użytkownika
Krzysztof Jarzyna
Lowelas
Lowelas

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Krzysztof Jarzyna » 05 sty 2006, 23:04

To ja jeszcze sobie zaoftopikuje. A co! Wolno mi! To sie nazywa naduzywanie przywilejow!

Tak wiec po pierwsze - kto wpuscil na nasza wspolna, hiszpanska napinke jakichs cfaniakow ze slabej i nudnej Serie A? No przyznac sie :evil:

Po drugie - Niggaz, prosze Cie nie prowokuj mnie dzisiaj, bo sie bede musial podac do dymisji :roll:

Po trzecie - 29 razy La Liga, 9 razy Puchar Europy... z tym sprobojcie sie ponapinac.

EOT (z mojej strony).

Awatar użytkownika
luk1208
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: luk1208 » 05 sty 2006, 23:09

Krzysztof Jarzyna pisze:Po trzecie - 29 razy La Liga, 9 razy Puchar Europy... z tym sprobojcie sie ponapinac.
po czwarte w aktcie depresji powracamy do histori :P

bagg pisze:fuck...pomyliłem tematy...to nie jest słoneczna Italia raczej
spoko w Hiszpani od czasu do czasu tez sloneczko zaświeci, zwłaszcza w Barcelonie :wink:

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 05 sty 2006, 23:12

Krzysztof Jarzyna pisze:Tak wiec po pierwsze - kto wpuscil na nasza wspolna, hiszpanska napinke jakichs cfaniakow ze slabej i nudnej Serie A? No przyznac sie
Ja nie, ale zaraz ich mogę wygonić jeżeli chcesz.
:ban:
Krzysztof Jarzyna pisze:Po drugie - Niggaz, prosze Cie nie prowokuj mnie dzisiaj, bo sie bede musial podac do dymisji
Zrozumiałem. Co nie zmienia faktu, że dymisji nikt by nie przyjął.
Krzysztof Jarzyna pisze:Po trzecie - 29 razy La Liga, 9 razy Puchar Europy... z tym sprobojcie sie ponapinac.
Dałbym radę, ale koniec to koniec.

EOT (z mojej strony) ... żartowałem :P

Awatar użytkownika
adekk
Pomarańczowy skrytożerca
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: adekk » 05 sty 2006, 23:19

Jeżeli tylko najdzie Cie jakaś szalona, wręcz nieokiełznana ochota to dzwoń...wiesz gdzie mnie szukać ;)
bagg pisze:fuck...pomyliłem tematy...to nie jest słoneczna Italia raczej? Cholera
to nic...jak koniecznie chcesz wyjść bo Ci klimat nie odpowiada to drzwi są trzy kroki za Tobą...możesz zamknąć z drugiej strony 8)
bagg pisze:Ale skoro już się tak ładnie napinacie to może i ja się dołączę?
Jak już nie masz co robić :? :lol:

Awatar użytkownika
Bienias
Vamos Blaugrana

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 05 sty 2006, 23:23

Krzysztof Jarzyna pisze:
Po trzecie - 29 razy La Liga, 9 razy Puchar Europy... z tym sprobojcie sie ponapinac.
.
W bezposrednich pojedynkach wygralismy z wami 95 razy(o 9 wiecej :D )
bagg pisze:
Nie ma kogo porównywać, ha. Cicinho to genialny zawodnik, który błyszczał na Pucharze Konfederacji, a słaby Belleti, który zdobył majstra z Barcą nie.
Wlasnie blysnal i nic wiecej o nim nie mozna powiedziec. A Belleti moze nie jest wielkim zawodnikiem ale za to potrafi grac w Europie czego nie mozna jescze powiedziec o Cicinho

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 05 sty 2006, 23:24

adekk pisze:Jeżeli tylko najdzie Cie jakaś szalona, wręcz nieokiełznana ochota to dzwoń...wiesz gdzie mnie szukać
Nie ma to jak solidarność na linii Barcelona - Madryt. Pielęgnujmy te piękne zwyczaje.

Bagg nie mam nic przeciwko Twojej obecności tylko nie przyprowadzaj ze sobą tego całego bydła pasącego się dziko w tematach Calcio.
U nas chyba koniec mimo wszystko. Ma ktoś koncepcję na nowy wątek?

W sobotę derby a tu ani słowa o meczu :roll: Nie mniej jednak dzisiaj mi się nie chce pisać. Jutro coś wysmażę.

Awatar użytkownika
bagg
Bianconero
Reputacja: 43

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bagg » 05 sty 2006, 23:27

Krzysztof Jarzyna pisze:Tak wiec po pierwsze - kto wpuscil na nasza wspolna, hiszpanska napinke jakichs cfaniakow ze slabej i nudnej Serie A?

Wprosiłem się...coś nie pasuję? :P
adekk pisze:to nic...jak koniecznie chcesz wyjść bo Ci klimat nie odpowiada to drzwi są trzy kroki za Tobą...możesz zamknąć z drugiej strony Cool

Chyba tak właśnie zrobię...brak Protectora i Liliego = brak zabawy

słaba ta Wasza napinka...taka..'spokojna' Eh, gorąca Italia lepsza

'tam gdzie Zaza...la la la la...tam gdzie Lili la la la la tam gdzie Protector la la la tam i ja napinać się chcę la la la'

I w ogóle jakieś niemiłe to przywitanie...takie 'a fe' Nparawdę chłopaki, nie spodziewałem się :(

Awatar użytkownika
luk1208
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: luk1208 » 05 sty 2006, 23:30

Niggaz pisze:W sobotę derby a tu ani słowa o meczu
własnie w sobote mecz i napewno nie zagra Marquez z powodu kontuzji :(
pozatym wracają najwieksze gwiazdy i raczej kolejna wygrana, chyba ze Cameni rozegra mecz życia :!: Napewno tez Eto'o bedzie chciał poprawic dorobek strzelecki :D

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 05 sty 2006, 23:38

bagg pisze:Chyba tak właśnie zrobię...brak Protectora i Liliego = brak zabawy
Było zajrzeć tutaj w czasach kiedy żyli jeszcze Loco, Capik, Raikkonen itd. Zbyt wielu ich było, żeby wymieniać. Mam ich na sumieniu i ciążą cholernie :? Ta robota kiedyś mnie wykończy.
bagg pisze:słaba ta Wasza napinka...taka..'spokojna' Eh, gorąca Italia lepsza
Bo to jest kulturalna i kontrolowana napinka póki co. Taki hiszpański zwyczaj.
bagg pisze:I w ogóle jakieś niemiłe to przywitanie...takie 'a fe' Nparawdę chłopaki, nie spodziewałem się
Nie to żebym Cię wyganiał, ale idź stąd.

Wracamy jednak do tematu.
W sobotę pierwszy mecz o stawkę w tym sezonie i to nie byle jaki od razu. Derby Katalonii to już coś. Espanyol co prawda nie gra tak dobrze jak w ubiegłym sezonie a Barca gra jeszcze lepiej niż rok temu, ale derby to derby. Liczę na ładne spotkanie i 15 zwycięstwo z rzędu Dumy Katalonii. Szkoda, że w ostatniej chwili wyleciał ze składu Rafa, ale mamy go kim zastąpić. Pewnie zagra Edmilson. Mark van Bommel chyba nie wyjdzie od początku. Jest świeżo po kontuzji. Dopiero niedawno wznowił treningi. Mamy Mottę. W ataku chyba zagra R.E.M :lol: Ronaldinho - Eto'o - Messi. To powinno na dobrą sprawę wystarczyć. Kameruńczyk przed wyjazdem pewnie coś strzeli.

Awatar użytkownika
adekk
Pomarańczowy skrytożerca
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: adekk » 05 sty 2006, 23:53

bagg pisze:I w ogóle jakieś niemiłe to przywitanie...takie 'a fe' Nparawdę chłopaki, nie spodziewałem się
Chyba masz cosik w sobie z Waltera Samuela...więc pójdź również w jego ślady i wracaj do Italii tak gorącej, jak niespokojnej..
A co do derby to trzeba nadmienić jak przy każdej takiej okazji, że rządzą się one swoimi prawami...chociaż trudno mi uwierzyć, żeby był jakiś inny wynik niz zwycięstwo Barcy F.C. ...co do składu to troche niepokojące są te kontuzje, ale i te powroty...żeby pzypadkiem któryś za wcześnie nie wrócił...nie ma co ryzykować..chociaż, że będzie to walka o prymat w mieście Barcelona to jest to gra o przysłowiową pietruszke...a 15 to taka ładna liczba :lol:
Pozdrawiam..

Awatar użytkownika
Bienias
Vamos Blaugrana

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 06 sty 2006, 0:25

Martwie sie tylko dwoma sprawami
1 kontuzje oby juz nas nie dotykaly powazne kontuzje(6 miesiecy)
2 Zeby dalej mieli motywacje bo dominacja w lidze od 2 lat staje sie nudna tak jak Premiership
Oczywiscie mecz wygramy bo nikt inny oprocz wielkiego Ivana De la Peny nie zatrzyma nas

ODPOWIEDZ

Wróć do „Hiszpania”