Lost - Zagubieni [serial] - Strona 3

Muzyka. Literatura. Prasa. Film. TV. Krótko mówiąc - Kultura. Wszystko co się dzieje w Polsce i na Świecie jest warte skomentowania. Polityka i wydarzenia. Dyskusje tylko na wysokim poziomie.
Paszti
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Paszti » 06 sty 2006, 16:49

ja na AXN wczoraj oglądałem 25 odcinek (nie oglądam na tvp2) a 22 stycznia rusza drugi sezon :) jak chcecie moge wam opowidziec co było :P

Awatar użytkownika
Baqu
Warrior of Light
Warrior of Light

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Baqu » 06 sty 2006, 16:54

meecik_mks pisze: a co sądzicie o tej Chince ? ma dziewczyna łeb nie ma co...(ta kolczatka) a wogóle ta akcja z oddawaniem krwi... heh?
mnie ona wciąż zaskakuje i zapewne jeszcze nie raz zaskoczy... jak wiesz o każdym bohaterze w jakimś tam odcinku jest coś przekazane, jest pokazana jakaś tam jego historia, wczesniejsze życie, a o chince cziku cziku lince ;) nie bylo zadnego nawiazania, no chyba ze podciagnąć do tego historię jego męża... ale to troszke mało.
FcB pisze:skoro zostaly tylko 2 odcinki to juz chyba nie bede ogladac :? chyba ze w nowy sezon to bedzie kontynuacja :roll: a sciagac to nie sie nie chce za bardzo i tak pewnie beda w wakacje jeszcze raz puszczac czy cos bo zawsze wtedy powtarzaja wszystko :D
do wakacji to pewnie już II sezon pójdzie : >

Awatar użytkownika
meecik_mks
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: meecik_mks » 07 sty 2006, 9:59

Baqu pisze:meecik_mks napisał:
a co sądzicie o tej Chince ? ma dziewczyna łeb nie ma co...(ta kolczatka) a wogóle ta akcja z oddawaniem krwi... heh?

mnie ona wciąż zaskakuje i zapewne jeszcze nie raz zaskoczy... jak wiesz o każdym bohaterze w jakimś tam odcinku jest coś przekazane, jest pokazana jakaś tam jego historia, wczesniejsze życie, a o chince cziku cziku lince nie bylo zadnego nawiazania, no chyba ze podciagnąć do tego historię jego męża... ale to troszke mało.
Wiem wiem... w sumie w tej histori z jej mężem troszkę brała udział ale to chyba za mało i teraz będzie jej kolej... tak mi się wydaje przynajmniej :) Bo w ostatnim odcinku miała sproy udział, choć to nie od tego zależy czy będzie ona teraz czy nie... :)
Baqu pisze:FcB napisał:
skoro zostaly tylko 2 odcinki to juz chyba nie bede ogladac chyba ze w nowy sezon to bedzie kontynuacja a sciagac to nie sie nie chce za bardzo i tak pewnie beda w wakacje jeszcze raz puszczac czy cos bo zawsze wtedy powtarzaja wszystko

do wakacji to pewnie już II sezon pójdzie : >
Mam nadzieje
:twisted:

Awatar użytkownika
Bonso
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bonso » 07 sty 2006, 10:01

Co wy gadacie...jak to nie było nawiązania to tej Koreanki ? Oczywiście, że było w jednym z pierwszych odcinków, przypominała sobie jak poznała męża, jak się nauczyła angielskiego, jak chciała od niego odejść...był cały odcinek poświęcony właśnie jej, więc nie rozumiem o czym wy piszecie ;)

Awatar użytkownika
meecik_mks
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: meecik_mks » 07 sty 2006, 10:31

Co wy gadacie...jak to nie było nawiązania to tej Koreanki ? Oczywiście, że było w jednym z pierwszych odcinków, przypominała sobie jak poznała męża, jak się nauczyła angielskiego, jak chciała od niego odejść...był cały odcinek poświęcony właśnie jej, więc nie rozumiem o czym wy piszecie

Ja musze się przyznać, że oglądam LOST bodajże od 10 odcinków chyba... a poczatek znam z opowieści brata... więc mogłem nie wiedzieć sorry i dzieki za poinformowanie :) :roll:

Awatar użytkownika
Scyzoryk
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Scyzoryk » 07 sty 2006, 15:13

Prawde powiedzawszy sądziłem ze temu doktorkowi uda się uratować tego gościa jak on tam miał ? I ciekawy jestem dlaczego ten Lock tak bardzo chce ukryć to ze odnaleźli ten właz .

Awatar użytkownika
Baqu
Warrior of Light
Warrior of Light

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Baqu » 07 sty 2006, 16:05

Bonso pisze:Co wy gadacie...jak to nie było nawiązania to tej Koreanki ? Oczywiście, że było w jednym z pierwszych odcinków, przypominała sobie jak poznała męża, jak się nauczyła angielskiego, jak chciała od niego odejść...był cały odcinek poświęcony właśnie jej, więc nie rozumiem o czym wy piszecie ;)
hmm ja tylko widzialem odcinek opisujący jej męza - własnie kiedy się poznali, jak on zaczynał pracę u jej ojca, jak dał jej pieska itp, pare odcinkow pozniej było nawiązanie do tego odcinka i historia została przedłużona o kolejne wątki -> planowane morderstwo jakiegos tam ministra itp. itp. ale tego odcinka jak uczyla sie angielskiego nie widzialem : / moze to byl akurat ten jedyny odcinek, ktory przeoczylem, gdyz zle nastawilem video i nagrał się tylko drugi z dwóch odcinków lecących w czwartek.

Awatar użytkownika
Bonso
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bonso » 08 sty 2006, 9:17

Bonso w spoilerze o odcinku z Koreanką pisze:Odcinek kiedy oni się poznali, był o niej ;) Było tam, że się poznali, że ona siedziała całymi dniami sama w domu, był też wątek kiedy on przyszedł do domu z zakrwawionymi rękami, było coś takiego, że ona chciała uciec od męża, jej przyjaciółka już wszystko zaplanowała, ona przez ten czas kiedy on był w pracy, Sun uczyła się angielskiego, a jak już miała uciekać to na lotnisku, on pokazał jej kwiat, który gdzies tam wcześniej coś oznaczał, ona jakoś zmieniła decyzje, zrozumiała, że go kocha i w końcu od niego nie odeszał....a potem dopiero był odcinek o Jinie, który już oglądaliście ;)
i jak możecie, to starajcie się oznaczać wszelkie spoilery w taki sposób, jak ja wyżej ;)

Awatar użytkownika
MarcinGol
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MarcinGol » 08 sty 2006, 13:23

Scyzoryk pisze:Prawde powiedzawszy sądziłem ze temu doktorkowi uda się uratować tego gościa jak on tam miał ? I ciekawy jestem dlaczego ten Lock tak bardzo chce ukryć to ze odnaleźli ten właz .
Z lekka sie spekalem jak sie zapalilo swiatlo pod tym wlazem...

widzialem w zapowiedzi ze beda kombinowac to otworzyc, zbija te szybke jakims sposobem

serial wyjechany w kosmos..

Moim ulubiencem jest ten grubas :D kasiasty ale pechowy :D

Awatar użytkownika
meecik_mks
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: meecik_mks » 08 sty 2006, 15:43

MarcinGol pisze:Moim ulubiencem jest ten grubas kasiasty ale pechowy

Dude... to jest Hurley(bodajże...) niechce gafy walnąć... :P

MarcinGol pisze:Z lekka sie spekalem jak sie zapalilo swiatlo pod tym wlazem...

widzialem w zapowiedzi ze beda kombinowac to otworzyc, zbija te szybke jakims sposobem
heh próbowali... loool i to bardzo... a ten motyw z tym nogami też fajny, i ten motyw z zakrwawionym Boonem... jakaś wizja... :)

Mnie ciekawi, co z tym radiem.... czy to usłyszeli czy nie... kto wie :D

Awatar użytkownika
boogeyman
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: boogeyman » 08 sty 2006, 17:13

Jeśli chodzi o film LOST-zagubieni to muszę powiedzięć ,że oszalałem na punkcie tego filmu.
Szkoda,że jest tylko jeden raz w tygodniu ale dobrze, że dwa odcinki.
Nie przegapiłem jeszcze ani jednego odcinku.
Na początku myślałem, że to będzie kolejny kit jak (np.Klan,Plebania).
To jest super...

Awatar użytkownika
Łukasz_
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Łukasz_ » 08 sty 2006, 17:24

boogeyman pisze:Na początku myślałem, że to będzie kolejny kit jak (np.Klan,Plebania).
Hehe rzeczywiście te filmy są strasznie do siebie podobne :lol: Ja wiedziałem na początku ze to nie telenowela, film mi sie bardzo podoba - aktorzy dobrani idealnie fabuła b.ciekawa ( reżyser musiał coś jarać albo przynajmniej pić jak to pisał :pijemy: ) Końca jeszcze nie widac i bardzo dobrze bo nie wierze że odpłyną na tej tratwie i połowa rzeczy zostanie nie wyjaśniona. Zawsze czekam na ten film, ale podobno teraz w czwartek leci ostatni raz i będzie przerwa :(

Awatar użytkownika
bagg
Bianconero
Reputacja: 43

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bagg » 08 sty 2006, 17:29

Łukasz[ACM] pisze:reżyser musiał coś jarać albo przynajmniej pić jak to pisał

reżyser to raczej nie pisze scenariuszy :)

Na początku myślałem, że to będzie kolejny kit jak (np.Klan,Plebania).

Powiem Rysiowi :]

Nie oglądam LOST regularnie, jak leci w TV to dobrze, jak ominę to trudno, ale niewątpliwie serial jest świetny, b. dobrze dobrana muzyka, zwroty akcji, itd. Said i Sawyer to szczerze powiedziawszy najbardziej mnie nurtujące postacie.

Awatar użytkownika
snake
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: snake » 08 sty 2006, 19:18

boogeyman pisze:Jeśli chodzi o film LOST-zagubieni to muszę powiedzięć ,że oszalałem na punkcie tego filmu
Ja tez, tak myslalem jak zaczolem go ogladac i dalej tak mysle. :D
Dla tych wielkich fanatykow serialu powiem tylko zeby sie nie przejmowali ze konczy sie serial i zeby nie przejmowali sie tym jak moze sie skonczyc. Ogladam odcinki z nowej serii ktore pokazuje amerykanska stacja ABC i wszystko jest perfekcyjnie dobrane i zrobione. Jest to calkowita kontynuacja pierwszej edycji. Sami sie dowiecie dlaczego to pisze. Naraznie nie pisze nic wicej zeby nic nie zdradzic, bo sam bym niechcial nic wiedziec od kogos,tylko samemu sobie obejrzec. :P

Awatar użytkownika
Liverpool
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Liverpool » 08 sty 2006, 20:11

Ja już oglądałem wszystkie 9 odcinków, które wyszły w Amerykańskiej abc.

Czyli wszystkie które da się gdziekolwiek zobaczyć.

jestem ciekaw co się stanie jak nie wcisną tego guziczka co muszą co 108 minut.
:wink: :D :D

ODPOWIEDZ

Wróć do „Kultura, polityka, wydarzenia”