Post Wyświetl pojedynczy post autor: Paszti » 06 sty 2006, 16:49
Paszti

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Baqu » 06 sty 2006, 16:54
mnie ona wciąż zaskakuje i zapewne jeszcze nie raz zaskoczy... jak wiesz o każdym bohaterze w jakimś tam odcinku jest coś przekazane, jest pokazana jakaś tam jego historia, wczesniejsze życie, a o chince cziku cziku lincemeecik_mks pisze: a co sądzicie o tej Chince ? ma dziewczyna łeb nie ma co...(ta kolczatka) a wogóle ta akcja z oddawaniem krwi... heh?
do wakacji to pewnie już II sezon pójdzie : >FcB pisze:skoro zostaly tylko 2 odcinki to juz chyba nie bede ogladacchyba ze w nowy sezon to bedzie kontynuacja
a sciagac to nie sie nie chce za bardzo i tak pewnie beda w wakacje jeszcze raz puszczac czy cos bo zawsze wtedy powtarzaja wszystko
Baqu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: meecik_mks » 07 sty 2006, 9:59
Wiem wiem... w sumie w tej histori z jej mężem troszkę brała udział ale to chyba za mało i teraz będzie jej kolej... tak mi się wydaje przynajmniejBaqu pisze:meecik_mks napisał:
a co sądzicie o tej Chince ? ma dziewczyna łeb nie ma co...(ta kolczatka) a wogóle ta akcja z oddawaniem krwi... heh?
mnie ona wciąż zaskakuje i zapewne jeszcze nie raz zaskoczy... jak wiesz o każdym bohaterze w jakimś tam odcinku jest coś przekazane, jest pokazana jakaś tam jego historia, wczesniejsze życie, a o chince cziku cziku lince nie bylo zadnego nawiazania, no chyba ze podciagnąć do tego historię jego męża... ale to troszke mało.
Mam nadziejeBaqu pisze:FcB napisał:
skoro zostaly tylko 2 odcinki to juz chyba nie bede ogladac chyba ze w nowy sezon to bedzie kontynuacja a sciagac to nie sie nie chce za bardzo i tak pewnie beda w wakacje jeszcze raz puszczac czy cos bo zawsze wtedy powtarzaja wszystko
do wakacji to pewnie już II sezon pójdzie : >
meecik_mks
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bonso » 07 sty 2006, 10:01
Bonso

Post Wyświetl pojedynczy post autor: meecik_mks » 07 sty 2006, 10:31
Co wy gadacie...jak to nie było nawiązania to tej Koreanki ? Oczywiście, że było w jednym z pierwszych odcinków, przypominała sobie jak poznała męża, jak się nauczyła angielskiego, jak chciała od niego odejść...był cały odcinek poświęcony właśnie jej, więc nie rozumiem o czym wy piszecie
meecik_mks

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Scyzoryk » 07 sty 2006, 15:13
Scyzoryk

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Baqu » 07 sty 2006, 16:05
hmm ja tylko widzialem odcinek opisujący jej męza - własnie kiedy się poznali, jak on zaczynał pracę u jej ojca, jak dał jej pieska itp, pare odcinkow pozniej było nawiązanie do tego odcinka i historia została przedłużona o kolejne wątki -> planowane morderstwo jakiegos tam ministra itp. itp. ale tego odcinka jak uczyla sie angielskiego nie widzialem : / moze to byl akurat ten jedyny odcinek, ktory przeoczylem, gdyz zle nastawilem video i nagrał się tylko drugi z dwóch odcinków lecących w czwartek.Bonso pisze:Co wy gadacie...jak to nie było nawiązania to tej Koreanki ? Oczywiście, że było w jednym z pierwszych odcinków, przypominała sobie jak poznała męża, jak się nauczyła angielskiego, jak chciała od niego odejść...był cały odcinek poświęcony właśnie jej, więc nie rozumiem o czym wy piszecie
Baqu
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bonso » 08 sty 2006, 9:17
i jak możecie, to starajcie się oznaczać wszelkie spoilery w taki sposób, jak ja wyżejBonso w spoilerze o odcinku z Koreanką pisze:Odcinek kiedy oni się poznali, był o niejByło tam, że się poznali, że ona siedziała całymi dniami sama w domu, był też wątek kiedy on przyszedł do domu z zakrwawionymi rękami, było coś takiego, że ona chciała uciec od męża, jej przyjaciółka już wszystko zaplanowała, ona przez ten czas kiedy on był w pracy, Sun uczyła się angielskiego, a jak już miała uciekać to na lotnisku, on pokazał jej kwiat, który gdzies tam wcześniej coś oznaczał, ona jakoś zmieniła decyzje, zrozumiała, że go kocha i w końcu od niego nie odeszał....a potem dopiero był odcinek o Jinie, który już oglądaliście
![]()
Bonso
Post Wyświetl pojedynczy post autor: MarcinGol » 08 sty 2006, 13:23
Z lekka sie spekalem jak sie zapalilo swiatlo pod tym wlazem...Scyzoryk pisze:Prawde powiedzawszy sądziłem ze temu doktorkowi uda się uratować tego gościa jak on tam miał ? I ciekawy jestem dlaczego ten Lock tak bardzo chce ukryć to ze odnaleźli ten właz .
MarcinGol

Post Wyświetl pojedynczy post autor: meecik_mks » 08 sty 2006, 15:43
MarcinGol pisze:Moim ulubiencem jest ten grubas kasiasty ale pechowy
heh próbowali... loool i to bardzo... a ten motyw z tym nogami też fajny, i ten motyw z zakrwawionym Boonem... jakaś wizja...MarcinGol pisze:Z lekka sie spekalem jak sie zapalilo swiatlo pod tym wlazem...
widzialem w zapowiedzi ze beda kombinowac to otworzyc, zbija te szybke jakims sposobem
meecik_mks

Post Wyświetl pojedynczy post autor: boogeyman » 08 sty 2006, 17:13
boogeyman

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Łukasz_ » 08 sty 2006, 17:24
Hehe rzeczywiście te filmy są strasznie do siebie podobneboogeyman pisze:Na początku myślałem, że to będzie kolejny kit jak (np.Klan,Plebania).
) Końca jeszcze nie widac i bardzo dobrze bo nie wierze że odpłyną na tej tratwie i połowa rzeczy zostanie nie wyjaśniona. Zawsze czekam na ten film, ale podobno teraz w czwartek leci ostatni raz i będzie przerwa Łukasz_
Post Wyświetl pojedynczy post autor: bagg » 08 sty 2006, 17:29
Łukasz[ACM] pisze:reżyser musiał coś jarać albo przynajmniej pić jak to pisał
Na początku myślałem, że to będzie kolejny kit jak (np.Klan,Plebania).
bagg
Post Wyświetl pojedynczy post autor: snake » 08 sty 2006, 19:18
Ja tez, tak myslalem jak zaczolem go ogladac i dalej tak mysle.boogeyman pisze:Jeśli chodzi o film LOST-zagubieni to muszę powiedzięć ,że oszalałem na punkcie tego filmu
snake

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Liverpool » 08 sty 2006, 20:11
Liverpool
Wróć do „Kultura, polityka, wydarzenia”
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio