Administratorzy - pytania, sugestie, propozycje - Strona 3

Miejsce spoczynku zamkniętych tematów.
Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 04 sty 2006, 22:08

Babel pisze:Cierpliwosc ma swoje granice
Wasza kończy się wyjątkowo szybko.
Babel pisze:przywrócic teamty: zbiorczy Interu i Mercato Interu(dziwne ze dwa tematy dotycza Interu)
Sugerujesz spisek? Może to Agnieszka zmieniła ulubiony klub z Interu na Milan i dlatego tematy zniknęły :roll:
Babel pisze:Mam nadzieje ze nie jest to kolejna manipulacja i prowokacja ze strony władzy.
Możesz zapodać wcześniejsze manipulacje ze strony władzy? Poważnie. Prowadzę coś na kształt księgowości i tego mi brakuje. Bądź tak dobry i przypomnij poprzednie manipulacje ze strony władzy.
Babel pisze:Napewno jakby w tej sprawie zainterweniowali moderatorzy to skutecznosc działania administracji mogła byc wyższa.
Ale moderatorzy z reguły nie mają takich możliwości trchnicznych, aby coś zmienić. Przynajmniej ja nie mam tak więc pewnie reszta też nie za bardzo. To większy problem i tylko admini mogą coś zmienić.

Awatar użytkownika
Babel
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 242

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Babel » 04 sty 2006, 22:18

Niggaz pisze:Wasza kończy się wyjątkowo szybko.
Szczególnie jak nie ma gdzie pisac
Niggaz pisze:Sugerujesz spisek? Może to Agnieszka zmieniła ulubiony klub z Interu na Milan i dlatego tematy zniknęły
To z kolei moja prowokacja.Ogólnie to nie wierze w spiskowa teorie na forum pilka.pl
Niggaz pisze:Możesz zapodać wcześniejsze manipulacje ze strony władzy? Poważnie. Prowadzę coś na kształt księgowości i tego mi brakuje. Bądź tak dobry i przypomnij poprzednie manipulacje ze strony władzy.
CD prowokacji aby przyspieszyc działanie władzy.Najlepiej wywołac szum wookól sprawy :D
Niggaz pisze:Ale moderatorzy z reguły nie mają takich możliwości trchnicznych, aby coś zmienić. Przynajmniej ja nie mam tak więc pewnie reszta też nie za bardzo. To większy problem i tylko admini mogą coś zmienić.
Wiem ze moderatorzy nie maja takich mozliwoscie lecz maja wiekszy kontakt z administracja(tak przynajmniej powinno być), wiem ze sa problemy z serwerem lecz naprawde jak nie ma adminów któs tu musi zajmowac sie tymi sprawami.Wypada na modów

pozdrawiam

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 04 sty 2006, 22:29

Babel pisze:Szczególnie jak nie ma gdzie pisac
Zawsze można się napinać i prowokować w innych tematach :wink: Forum jest bogate w tematy.
Rozumiem Twoją sytuację bo gdyby zniknął temat o Barcelonie to też bym nie mógł wytrzymać, ale bądź cierpliwy. Nikt nie robi tego specjalnie. Jak tylko będzie taka możliwość wszystko wróci do normy.
Babel pisze:Wiem ze moderatorzy nie maja takich mozliwoscie lecz maja wiekszy kontakt z administracja(tak przynajmniej powinno być)
Tak jest. Odpowiedni temat został poruszony i czekamy na reakcję.
Babel pisze:jak nie ma adminów któs tu musi zajmowac sie tymi sprawami.Wypada na modów
Wypada na nas, ale my nie możemy nic zrobić. Moja możliwości ograniczają się do kilku dodatkowych przycisków. Nie mam dostępu do bazy danych ani serwera. Po to jest podział na administratorów, redaktorów i moderatorów, aby każdy wykonywał inną pracę. Rozdzielone są także możliwości.

EOT

Awatar użytkownika
petru
Administrator
Administrator
Reputacja: 680
Kibicuję: Konstytucja

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 04 sty 2006, 22:32

Babel pisze:CD prowokacji aby przyspieszyc działanie władzy.Najlepiej wywołac szum wookól sprawy
No to jest błędne założenie, bo nikt tu nie olewa userów, za to oni "prowokują, by przyśpieszyć" (ewentualnie coś wyłudzić, ale to już inny temat ;)).

Z tego co mi wiadomo, to stroną techniczną zajmuje się jedna osoba, jak będzie osiągalna, to się tym zajmie. A nam pozostaje czekanie, bo przyśpieszyć się nie da. Najwyżej może to odnieść przeciwny skutek, jak u niejakiego Ibrahimovica/Zlatana18.
Babel pisze:Ogólnie to nie wierze w spiskowa teorie na forum pilka.pl
No to chyba jedyny. Przecież kazdy wie, że modzi i admini zjednoczeni w szykanowaniu normalnych userów.

Diamen23
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 4681

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Diamen23 » 05 sty 2006, 7:19

Link do "Mercato Nerrazzurich!"
http://www.swiatpilki.com/viewtopic.php ... ht=#162386

Link do "Inter Mediolan (zbiorczy)
http://www.swiatpilki.com/viewtopic.php ... ht=#159922
pozdro

Wszedłem przez to , byle co napisałem (i skasowałem) i się pojawiły.
pozdro
Edit
"Kto to jest?"
http://www.swiatpilki.com/viewtopic.php ... start=3960

Awatar użytkownika
Kamilos15
Junior
Junior
Reputacja: 0
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamilos15 » 05 sty 2006, 21:27

Ja mam pytanie czy admin dzidzius mógly kiedyś odpisac na mojego maila lub na prywatną wiadomośc bo chyba od miesiąca lub dwóch nie dostałem odpowiedzi na pytanie o reklame :)

Awatar użytkownika
Tomachos
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomachos » 05 sty 2006, 21:33

Kamilos15 pisze:Ja mam pytanie czy admin dzidzius mógly kiedyś odpisac na mojego maila lub na prywatną wiadomośc bo chyba od miesiąca lub dwóch nie dostałem odpowiedzi na pytanie o reklame
Ja też mam pytanie: czy to brązowe w twoim avatarku to ty :?:
Mógłbyś nam oszczędzic :/.

Awatar użytkownika
Kamilos15
Junior
Junior
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamilos15 » 07 sty 2006, 17:28

1. Nierozumiem czemu mnie zacytowałeś
2. Nie rozumiem ciebie czemu to niby ja to tylko avatar jak każdy inny nie rozumiem naprawde ciebie

kostek
szara strefa pilka.pl

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kostek » 07 sty 2006, 18:49

Kamilos15 pisze:Ja mam pytanie czy admin dzidzius mógly kiedyś odpisac na mojego maila lub na prywatną wiadomośc bo chyba od miesiąca lub dwóch nie dostałem odpowiedzi na pytanie o reklame :)
Admin dzidzius niestety w najbliższym czasie będzie nieuchwytny.

Awatar użytkownika
Kamilos15
Junior
Junior
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamilos15 » 07 sty 2006, 21:47

A to czemu i do jakiego admina moge sie zgołosić w sprawie reklamy ??

Awatar użytkownika
AgaD
I am the Special One

Post Wyświetl pojedynczy post autor: AgaD » 08 sty 2006, 14:55

Dzidzius i Oskar są obecnie poza zasięgiem, więc ze sprawami reklamy będzie trzeba poczekać do ich powrotu. Rozumiem wasze zniecierpliwienie, ale my też jesteśmy zwyczajnymi ludźmi i mamy swoje życie. Jak każdy z Was mamy obowiązki, sprawy prywatne itp. Apeluję o cierpliwość. Z adminów na chwilę obecną aktywna jestem tylko ja, ale nie ja się zajmuję kwestią reklamy.

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 11 sty 2006, 14:48

Za względu na brak regulaminu w tej kwesti zdecydował się napisać podanie (petycje) do redakcji pilka.pl - jak tego wcześniej życzyli sobie co nie którze osoby :wink: :roll:

Mianowicie chciały bym by ktoś z Administratorów tego serwisu zmienim mi w profilu range. Chyba jako jedna z legend tego forum, i użytkownik posiadający najwiekszą wiedze piłkarską (w plebiscycie pilka.pl) moge liczyć na to że moja prośba zostanie spełniona. Zwłaszcza dla tego że są na forum użytkownicy mający "staż" jednego miesiąca i swoja range. Która sami wymyślili. A wcześniejsze odpowiedzi na moją prosbe był a zadziwające. [Każdy ponad każdym ? :roll:]

Co prawda nie tak dawno ta ranga sama sie zmieniła na "kapitana" :shock: ale nie o taka mi chodził. Kto to wymyslił ? Choć dziękuje za zaufanie i powierzenie mi opasli kapitanskiej :wink: Najważniejsza i tak jest drużyna :) nasza drużyna :]

Prosze od odpowiedz :wink: z góry dziekuje :wink:

Awatar użytkownika
Bonso
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bonso » 11 sty 2006, 15:13

Znowu niechce nic mówić, ale ranga "Kapitan" jest za odpowiedznią ilość postów, bo jeśli zauważyłeś, to dodano Ci także jeszcze jedną gwiazdkę ;)

Jak własnie zauważyłem, ranga "Kapitan" jest od 2500 postów, nastepną będziesz miał od 4000, bo modzi jeszcze nic nie wymyślili ;) a tak na poważnie, to życze powodzenia i jakieś naprawde ciekawej rangi ;)

Awatar użytkownika
petru
Administrator
Administrator
Reputacja: 680
Kibicuję: Konstytucja

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 11 sty 2006, 15:33

To ja odpowiem, bo się lubię wtrącać. Obecnie jedyną nową dostępną ranga specjalną jest 5WP, z powodów technicznych. Chyba nie będziesz zainteresowany :/.
*_For_zaza_Milan_* pisze:A wcześniejsze odpowiedzi na moją prosbe był a zadziwające. [Każdy ponad każdym ? Rolling Eyes
To raczej niezrozumienie wynikający z bariery kulturowej. Inaczej myślimy po prostu. Ostatnio Agnieszka myślała, że chcesz mieć zmienionego nicka :/.

Poza tym już to omówiliśmy i nie wiem czemu wysnułeś wniosek, że dostaniesz rangę jak Ci licznik ostrzeżeń się wyzeruje :/. Ale kropla drąży skałę, myślę, że kiedyś ktoś nie wytrzyma nerwowo i właduje tę rangę.
*_For_zaza_Milan_* pisze:ale nie o taka mi chodził. Kto to wymyslił ?
Bonso pisze:Jak własnie zauważyłem, ranga "Kapitan" jest od 2500 postów, nastepną będziesz miał od 4000, bo modzi jeszcze nic nie wymyślili
Obecne rangi to akurat smitu wymyslał i chyba są jeszcze następne... chyba :lol:.

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 11 sty 2006, 15:45

Temat - Administratorzy - pytania, sugestie, propozycje -
Piwus To ja odpowiem, bo się lubię wtrącać.

Widać :lol: :wink:
piwus pisze:Poza tym już to omówiliśmy i nie wiem czemu wysnułeś wniosek, że dostaniesz rangę jak Ci licznik ostrzeżeń się wyzeruje Confused. Ale kropla drąży skałę, myślę, że kiedyś ktoś nie wytrzyma nerwowo i właduje tę rangę.

Spokojnie Piwusek no co Ty ?? ochłoń trche i nie denerwuj się, przeczytaj jeszcze raz temat i napij sie wody, a nastepnie zobacz na licznik wp i oceń to zero od jakiegos czasu :wink: Nie wierzysz w swój projekt resocjalizacji :> ? bany zmieniają ludzi :lol: I czekaj razem ze mną aż Administratorzy pozpatrzą ten wniosek :wink: Tak jak w komisji sledczej.

Każdy ponad każdym ? :smoke:
To tyle - Pozdro :wink:

Bonso to widać ktoś sie wysilił. Smitu masz pozamiatane :lol: Dzieki Pozdro

Zablokowany

Wróć do „Wracając Do Meritum”