Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 08 sty 2006, 11:56
Zaza
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kulekfcb » 08 sty 2006, 12:17
70% Zaza, 70*_For_zaza_Milan_* pisze:W sumie jak by tak policzyć to w barwach Barcelony z 50 % bramek strzelił po rykoszetach
*_For_zaza_Milan_* pisze: A Deco podja najlepsza możliwą decycje. Znów rykoszte ten to ma szczeście do tych piłke.
kulekfcb

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 08 sty 2006, 12:43
Zaza

Post Wyświetl pojedynczy post autor: herdek » 08 sty 2006, 13:04
herdek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: krzychu212 » 08 sty 2006, 13:10
krzychu212

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ajgor » 08 sty 2006, 13:27
krzychu212 pisze:Ogólnie jest dobrze, teraz trzeba znowu łapać polot w grze żeby na Chelsea starczyło.
Ajgor

Post Wyświetl pojedynczy post autor: luk1208 » 08 sty 2006, 17:39
pewnie ze sie różnią ale taki Kaka potrafił sie zaaklimatyzowac w MilanieKrzysztof Jarzyna pisze:Jednak Europa i Ameryka Pld. roznia sie od siebie, wiec dziwne byloby gdyby od razu gral tak jak potrafi.
ale na szczescie gdy wyjedzie Eto'o Barca ma słabszych przeciwnikówRotnok pisze:W perspektywie wyjazdu Eto'o, mam ogromnę wątpliwości czy Larsson będzie w stanie chociaż w małym stopniu zastąpić Czarnego Boga
Rotnok pisze:Wiem, że to nierealne ale może Maxi
luk1208
Post Wyświetl pojedynczy post autor: snake » 08 sty 2006, 18:04
Liga jest liga, pilkarza sa pilkarzami. Nie ma na swiecie takich samych ludzi. Jedni sie potrafia zaklimatyzowac szybko a inni nie portafia sie zaklimatyzowac nigdy.luk1208 pisze:pewnie ze sie różnią ale taki Kaka potrafił sie zaaklimatyzowac w Milanie
snake

Post Wyświetl pojedynczy post autor: luk1208 » 08 sty 2006, 18:10
snake pisze:luk1208 napisał:
pewnie ze sie różnią ale taki Kaka potrafił sie zaaklimatyzowac w Milanie
Liga jest liga, pilkarza sa pilkarzami. Nie ma na swiecie takich samych ludzi. Jedni sie potrafia zaklimatyzowac szybko a inni nie portafia sie zaklimatyzowac nigdy.
luk1208
Post Wyświetl pojedynczy post autor: snake » 08 sty 2006, 18:20
Masz racje. Ja tez jestem kibiecem realu, ale mysle i przyznaje sie do tego ze Robinho przyjechal do Hiszpani i gra gorzej niz w poprzedniej druzynie. Nie jest to spowodowane tym ze nie zaklimatyzowal sie w Hiszpani. Ja bym powiedzial ze on tam czuje sie jak w Brazyli. Ma Ronalda, Carlosa, Babtiste i mial na poczatku Lukseburga w druzynie. Czego wiecej potrzeba zeby czuc sie jak u siebie w domu. On gra gorzej bo jest mlody, niedoswiadczony, ciazy na nim wielka presja. W pierwszym sowim meczu zagral chyba 20 minut i juz wszyscy zaczeli nazywac go zastepca Pelego. To jest chyba zbyt wielki ciezar na "duszy pilkarskiej". Potrzeba czasu i treningu. Z czasem napewno bedzie gral lepiej.luk1208 pisze:
zgadzam sie z tobą, ale wnerwia mnie jak kibice Realu ciągle piszą ze Robinhio nie zaaklimatyzował sie bo przyszedł z Ameryki płd
snake

Post Wyświetl pojedynczy post autor: luk1208 » 08 sty 2006, 18:25
wreszcie jakis porządny kibic Realu, który sensownie piszesnake pisze:Masz racje. Ja tez jestem kibiecem realu, ale mysle i przyznaje sie do tego ze Robinho przyjechal do Hiszpani i gra gorzej niz w poprzedniej druzynie. Nie jest to spowodowane tym ze nie zaklimatyzowal sie w Hiszpani. Ja bym powiedzial ze on tam czuje sie jak w Brazyli. Ma Ronalda, Carlosa, Babtiste i mial na poczatku Lukseburga w druzynie. Czego wiecej potrzeba zeby czuc sie jak u siebie w domu. On gra gorzej bo jest mlody, niedoswiadczony, ciazy na nim wielka presja. W pierwszym sowim meczu zagral chyba 20 minut i juz wszyscy zaczeli nazywac go zastepca Pelego. To jest chyba zbyt wielki ciezar na "duszy pilkarskiej". Potrzeba czasu i treningu. Z czasem napewno bedzie gral lepiej.
pzdro.
luk1208
Post Wyświetl pojedynczy post autor: FcB » 08 sty 2006, 18:28
FcB
Post Wyświetl pojedynczy post autor: bagg » 08 sty 2006, 18:34
Mi się wydaję, że za szybko go skreślasz.FcB pisze:mi sie wydaje ze robinho zostal troche przereklamowany
FcB pisze:wszyscy mowili ze to bedzie odpowiedz na transfer ronaldinho
FcB pisze:pojawil sie messi i teraz robinho sie porownuje do argentynczyka a nie swojego kolegi z reprezentacji
bagg
Post Wyświetl pojedynczy post autor: FcB » 08 sty 2006, 18:41
no jak on przybywal do europy to mowiono ze tym transferem real probuje odpowiedziec na przybycie ronaldinho do barcybagg pisze: Nie wszyscy, realne bylo to, że będzie się musiał przyzwyczajać do Europy.
FcB
Post Wyświetl pojedynczy post autor: bagg » 08 sty 2006, 18:45
no jak on przybywal do europy to mowiono ze tym transferem real probuje odpowiedziec na przybycie ronaldinho do barcy Very Happy
bagg
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio