Morrow mam pytanie.Czego oczekiwałeś po Rangicku? Niemiec byl zatrudniony w określony celu i było wiadome ze przyjdzie ktoś nowy.
Widze ze w opinie się przyjeło że kazdy zespół musi wyglądać jak Chelsea Tuchela po jego przejściu. Nic bardziej mylnego, jest zespoły Rangicka zawsze presowaly i najwiecej biegaly to uwierz mi nie zaczną tego robić w trakcie sezonu.To wymaga czasu. Guardiola zanim zacząl zdobywać Anglie zajął 4 miejsce w lidze dostając oklep choćby od Evertonu. Kloop też sie musiał uczyć. Serio chcesz presować z Pogba Maticem Ronaldo? Nie robmy jaj.Ta kadre trzeba pogonić.
Jak już tak czytam peany o Kloopie ktory zbudowal wielka ekipe, to jak ta ekipa wygladała w tamtym sezonie?Ile porazek z rzędu u siebie?Jakim fartem weszli do LM?Wystarczyla kontuzja VVD i sie zespol posypał niesamowicie kosztem poprzedniego sezonu, oczywiscie ze mieli wiecej kontuzji ale pomoc i atak byly w tym samym skladzie.Czesto są sytuacje nad ktorymi nie da sie w prosty sposób zapanować. Dla Was wszystko musi byc czarne albo białe.
Rangick miał przyjść zbadać i wystawić diagnoze.Oczywiscie ze wyniki są slabe ale jesli ktoś twierdzi ze taki Kloop by zrobił wiecej to odsyłam do zeszłego sezonu Liverpoolu.Nie nad wszystkim da sie zapanować.
czytam że chłop rozwalil szatnie.Ktora szatnie? Bardzo dobrze robi i mam nadzieje ze Ten Hag ma wolna ręke w pozbywaniu sie szrotu.
Mniej poklepywanie po pleckach.Czasy Ole sie zakonczyły.