Manchester United (zbiorczy) (cz.2) - Strona 2203

Piłka nożna w Anglii | Premier League, Championship i FA Cup (Puchar Anglii) | Kluby (Manchester United, Liverpool, Manchester City, Arsenal, Leeds) | Reprezentacja Anglii | Transfery | Mecze, wyniki i inne wydarzenia związane z angielską piłką nożną

Eryka ten Haga należy:

Zwolnić
5
20%
Wypie****
11
44%
Wywieźć na taczkach
9
36%
Awatar użytkownika
szmagel
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 612

Manchester United (zbiorczy) (cz.2)

Post Wyświetl pojedynczy post autor: szmagel » 21 kwie 2022, 21:58

Morrow pisze:
21 kwie 2022, 21:48
Odejdzie kilku albo kilkunastu graczy. Po cholerę o tym mówić po meczu? Zwłaszcza, że to nie Rangnick będzie o tym ostatecznie decydował. Co to wnosi?
Niby nic z drugiej strony chyba wiadomo że czas się pożegnać i to żadna nowość. Taki Bailly od roku mówi że chce odejść bo nie gra, Lingard to samo, Mata, Matic? dalej bez nowych umów więc także odejdą, Jones? Tuanzebe? przecież to wiadomo że nastąpią duże zmiany w kadrze.

Różnica taka że Rangnick z nazwiska nikogo nie wywołał, Mou tak ;)

Awatar użytkownika
Arwin
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 83

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Arwin » 22 kwie 2022, 14:27

Pewnie gra o podwyżkę. Chcielibyście?

Awatar użytkownika
Mr.Chris
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1994
Kibicuję: Manchester United

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mr.Chris » 22 kwie 2022, 14:45

Arwin pisze:
22 kwie 2022, 14:27

Pewnie gra o podwyżkę. Chcielibyście?
Widziałem go w akcji w kilku meczach i pod względem wyprowadzania piłki mnie mocno zaskoczył, pozytywnie oczywiście. Nie wiem jak z aspektami defensywnymi, ale pewnie też ścisła czołówka.

Jednak nie chcę kolejnego piłkarza, którego agent non stop robi mu akcje medialne i by się przyczynili do komina płacowego. Prawdopodobnie było by z nim jak z Pogbą.

Antoni Walendziak
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Reputacja: 99

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Antoni Walendziak » 22 kwie 2022, 15:24

Mr.Chris pisze:
22 kwie 2022, 14:45
Widziałem go w akcji w kilku meczach i pod względem wyprowadzania piłki mnie mocno zaskoczył, pozytywnie oczywiście. Nie wiem jak z aspektami defensywnymi, ale pewnie też ścisła czołówka.
Rudiger to pod nieobecnosc VanDzika najlepszy stoper swiata ubieglego sezonu. Tu raczej nie powinno byc zadnych watpliwosci. Nie miał sobie rownych. Ale i w tym sezonie nic nie spuscil z tonu, i obok Holendra jest ciagle najlepszy na globie. Rudiger-VanDzik to na dzis esencja gry na stoperze. Poziom wyzej niz reszta. Dlatego delikatnie mowiac zaszokowaly mnie doniesienia jakoby Niemiec miał przeniesc sie do Juventusu. Z najlepszej ligi swiata na peryfierie wielkiego futbolu? Będąc na topie? Toz to kuriozalne. Moim zdaniem wyladuje w madrycie.

Awatar użytkownika
Bernabeu
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 1772

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bernabeu » 22 kwie 2022, 15:47

Rudiger jest jak bardzo atrakcyjna, niby zajęta laska, która szuka bogatszego faceta, parę dni temu w Hiszpanii zaczęto znowu pisać o nim w kontekście Realu, bo jego agent miał się zgłosić ponownie do Madrytu, teraz powyższe. Więc ja myślę, że pójdzie tam gdzie dostanie wyższy kontrakt, a że Manchester nie ma zahamowań w pensjach i prowizjach, to możliwe, że przeniesie się właśnie tam. Ta oferta z Juve od początku brzmiała jak mrzonki względem tego co mówiło się o jego oczekiwaniach.

Awatar użytkownika
BadBoy
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 801

Post Wyświetl pojedynczy post autor: BadBoy » 22 kwie 2022, 16:01

Ale w Italii można dawać duże kontrakty ze względu na prawo podatkowe. Dlatego CR mógł zarabiać tyle ile zarabiał. Wiec kasa tutaj raczej nie robi problemu, ale bardziej Mauricio nie zrobi dla niego takiego komina płacowego.

Awatar użytkownika
sickstick
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 6197
Kibicuję: 4rsenal

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sickstick » 22 kwie 2022, 17:16

Rudiger w ciągu 5 lat w Chelsea brał udział w zwolnieniu 3 managerów (etatowy członek grupy niezadowolonej z kolejnych trenerów i buntujących zespół przeciwko nim) a teraz otwarcie romansuje z bezpośrednim ligowym rywalem Chelsea. Ten gość to tak obrzydliwe zgniłe jajo, że w jego przypadku sama klasa piłkarska schodzi na dalszy plan. Broń boże z dala od takich zawodników. United go sprowadzi, ten Hag postanowi jednak stawiać na duet Magire-Lindeloff i na przełomie grudnia/stycznia będziecie mieli bunt w zespole i ten Hag będzie musiał odejść w niesławie. Chelsea przerabiała to 3 razy w ciągu 5 lat :mrgreen:

Awatar użytkownika
Mr.Chris
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mr.Chris » 22 kwie 2022, 18:20

Czyli tak jak miałem wrażenie - drugi Pogba. Tylko umie grać w kopaną.

Awatar użytkownika
Delpiero14
Bianconero
Bianconero
Reputacja: 7075
Kibicuję: Futbolowi z XIX wieku

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Delpiero14 » 22 kwie 2022, 18:55

Jaki z tego wniosek? Nie wkurwiac go a wszystko powinno być cacy.

Awatar użytkownika
Mr.Chris
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mr.Chris » 22 kwie 2022, 19:24

Delpiero14 pisze:
22 kwie 2022, 18:55
Jaki z tego wniosek? Nie wkurwiac go a wszystko powinno być cacy.
Pasowałby do Ole. U niego trzeba było się połamać, żeby stracić pierwszy skład. Nawet nic od siebie nie dając i będąc dwa kilometry pod formą.

Awatar użytkownika
piotrcies
Michael Carrick's Red Army
Michael Carrick's Red Army
Reputacja: 8348

Post Wyświetl pojedynczy post autor: piotrcies » 22 kwie 2022, 19:26

Swoją drogą powiem Ci Chris, że wkurwiałeś mnie, zanim zacząłeś pisać na forum, a tu o wiele lepszy odbiór. Tak trzymać :beer:

Awatar użytkownika
Mr.Chris
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mr.Chris » 22 kwie 2022, 19:32

piotrcies pisze:
22 kwie 2022, 19:26
Swoją drogą powiem Ci Chris, że wkurwiałeś mnie, zanim zacząłeś pisać na forum, a tu o wiele lepszy odbiór. Tak trzymać :beer:
Może Bartek cytował mnie zbyt wybiórczo :rotfl: z Tobą też się dobrze gada :)
:beer: .. a właściwie :pijemy: w postaci szarlotki (żubrówka z sokiem jabłkowym i lodem dzisiaj w menu ;) )

Awatar użytkownika
Magnum
Moderator
Moderator
Reputacja: 2303
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Magnum » 22 kwie 2022, 19:32

Pomówienia!

Awatar użytkownika
Mr.Chris
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mr.Chris » 22 kwie 2022, 19:46

Magnum pisze:
22 kwie 2022, 19:32
Pomówienia!
Nie spamuj!

MGiggs
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 124

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MGiggs » 22 kwie 2022, 20:27

Oczywiście ze uprościłem sezon Liverpoolu bo chciałem tylko pokazać że są sytuacje nad ktorymi ciezko zapanować.Rangick nie przyszedł tutaj jako długoletni trener tylko facet ktoy ma wystawić diagnoze bez poklepywania po pleckach. Zauważ też nasze braki kadrowe i fakt że Ronaldo został praktycznie 1 napastnikiem zdolnym do gry.Brak Varana,ciagle problemy Tomka,Shawa, ciagle problemy pogby. Potem na etihad wychodzimy z bruno jako falszywym a na Anfield z Maticem,Jonesem i mlodym Elanga. Serio myslisz ze Kloop,Pep by coś wyciesneli wiecej z tej kadry?

Rewolucja jest nieunikniona bo piłkarze pokazali że w wieszkosci sa za slabi.Spotkamy sie drogi Morrowie na koncu okienka transferowego i Ci przypomne ten wpis.

Na koniec to tylko napisz ze nie da sie grac wysokim presingiem bez okresu przygotowawczego.Wymienianie tutaj Rasha ktory ma problemy psychiczne , mlodego Elange czy potykajacego sie o wlasne nogi Freda potraktuje jako forme zartu :wink: .

Obstawiam wymiane srodka pola, kupno partnera dla varana i jakiegos skrzydowego,Az jestem ciekaw jak co z tego wyjdzie.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Anglia”