Tottenham Hotspur (zbiorczy) - Strona 18

Piłka nożna w Anglii | Premier League, Championship i FA Cup (Puchar Anglii) | Kluby (Manchester United, Liverpool, Manchester City, Arsenal, Leeds) | Reprezentacja Anglii | Transfery | Mecze, wyniki i inne wydarzenia związane z angielską piłką nożną
ODPOWIEDZODP

Tottenham w tym sezonie ...

wygra lige
7
6%
zapewni sobie start w LM (1-4)
33
29%
wywalczy start w PUEFA
54
48%
nie wyjdzie już ze strefy spadkowj
18
16%
Adrian Firek
Żenujący nabijacz :/
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Adrian Firek » 09 sty 2006, 14:56

Rasiak dostał okazje ale czy to było dobre posunięcie z jego strony :? Włochy=Niewypał Anglia (II liga)=Gwiazda Anglia(I liga)=Przeciętniak wiem że większosć tu zgromadzonych uważa że Rasiak to drewno ale tak nie jest po prostu nie odnalazł się w tym oto zespole jak i wielkie gwiazdy nieraz nie mogą się odnaleść Grzesiek potrzebuje ogrania Totenham to zespół który jest w czołówce Angielskich zespołów więc tu tylko wierzyć w Rasiaka gdyż to nasz rodak!! A może powinien odejś poszukać klubu ligi która mu będzie odpowiadała takie jest moje zdanie :P

Awatar użytkownika
Anka
One I Love

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Anka » 09 sty 2006, 15:13

Piotr_zombie pisze:Rasiak dostał okazje szkoda tylko, że jej nie wyjorzystał...

Rasiak nie wykorzystał szasny, bo tak naprawdę talentu nie ma. żal mi siedzącego na ławce Defoe, który przez Polaka niestety od początku wczoraj nie zagrał. A szkoda, bo mógł bardzo pomóc drużynie,. która przez 'podania' Rasiaka wiele traciła. Oby Jol przejrzał. i odpowiednioi go nagrodził... :?

Poizdrawiam.

Mona_
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mona_ » 09 sty 2006, 15:13

Anka pisze:Przegrana z Leicester 3:2... nie wiem co o tym myśleć, skoro wygrywaliśmy 0:2. :? Nie jest usprawiedliwieniem gra w rezerwach, bo to nie jest prawda - grali podstawowi piłkarze. Czyli Rasiak między innymi. :lol:
Rasiak nie zebrał chyba zbyt pochlebnych opinii :lol: Jak przegladalam pewna angielska strone to wszyscy sie dziwili jak Jol mógł postawic na takiego zawodnika zamiast na Defoe. Szczrze to ja tez sie dziwie :wink: tymbardziej, Defoe ostatnio glownie gral jako rezerwowy.

Anka pisze: Rewanż chyba 16...
Pozdrawiam
Rewanż :?: Rewanzu chyba juz nie bedzie, bo tez jest tylko w przypadku remisu. Tym bardziej szkoda rotrwonienia takiej przewagi. pozdrawiam

dami7
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: dami7 » 09 sty 2006, 15:17

Mnie juz tez denerwuja te komentarze w stosunko do Grzeska.Wedlug mnie Tottenham do niejest klub dla niego powiedzmy sobie szczerze ale liga angileksa jest najmocniejsza liga na swiecie(wedlug mnie) a Rasiak gra w jednym z najlepszych zespolow Premiership.Jednak on uparcie twierdzi ze da rade wywalczyc sobie miejsce w pierwszym skladzie a to jest nierealne bo Tottenham che kupic kolejnych napastnikow m.in Kuyt czy Vieri.Rasiak powinnien pograc jeszcze w Derby i teraz odejsc to West Hamu czy Fulham gdzie mialby duze szanse na gre i wyjazd na mundial

Awatar użytkownika
Anka
One I Love

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Anka » 09 sty 2006, 15:18

Mona_ pisze:tymbardziej, Defoe ostatnio glownie gral jako rezerwowy.

Defoe z Keanem się nie lubi, i przez to chyba nie wsytąpił. ;) O konflikcie jest już cisza, ale nadal wszyscy wiedzą, że on i Irlandczyk za sobą nie przepadają...

Mona_ pisze:
Rewanż Rewanzu chyba juz nie bedzie, bo tez jest tylko w przypadku remisu. Tym bardziej szkoda rotrwonienia takiej przewagi. pozdrawiam
W Serie A on był tak naprawdę nieznany, więc trudno się dziwić, że się zawiedli... :P Miejmy nadzieję, że szybko z 'Koguta' Grzesiu się stanie 'Wilkiem', bo z tego co wiem to interesuje się nim Wolves.

Pozdrawiam.

Czytałam na BBC Sport, że rewanż jest w połowie stycznia, ale może się źle wczytałam. :lol: Dzięki za reprymendę. ;)

Adrian Firek pisze:Włochy=Niewypał

Mona_
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mona_ » 09 sty 2006, 15:29

Anka pisze: Defoe z Keanem się nie lubi, i przez to chyba nie wsytąpił. ;) O konflikcie jest już cisza, ale nadal wszyscy wiedzą, że on i Irlandczyk za sobą nie przepadają...
Naprawdę był jakiś konflikt między nimi :?: W sumie to trudno w to uwierzyc, bo Tottenham sprawia wrażenie zgranej drużyny. Dobrze, ze przynajmniej nie dochodzi do rekoczynow jak w Newcastle :roll: :wink:

Awatar użytkownika
Anka
One I Love

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Anka » 09 sty 2006, 17:47

Mona_ pisze:Naprawdę był jakiś konflikt między nimi Question W sumie to trudno w to uwierzyc, bo Tottenham sprawia wrażenie zgranej drużyny.
Heh, zgrani to oni są, tylko czasami konkurencja nie wytrzumuje. ;)

Mona_ pisze:Dobrze, ze przynajmniej nie dochodzi do rekoczynow jak w Newcastle Rolling Eyes Wink

Do bijatyk nie dochodzi, ale w pewnym momencie było nieciekawie na linii Keane-Mido, kiedy to oboje walczyli o miejsce w składzie, bo był wtedy jeszcze Kanoute... Ostatecznie jednak Jol im zagroził, że będą zdegradowani do rezerw, więc się uspokoili. I dobrze. :P

Pozdrawiam.

dami7
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: dami7 » 10 sty 2006, 13:54

Mido to jest typ pilkarza wedlug mnie podobnego do Cassano lecz sprawiajacego wrazenie troszke spokojnego w Romie przez pewnien czas tez sie klucili i byl konflikt miedzy nimi

Awatar użytkownika
Anka
One I Love

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Anka » 12 sty 2006, 15:31

dami7 pisze:Mido to jest typ pilkarza wedlug mnie podobnego do Cassano lecz sprawiajacego wrazenie troszke spokojnego w Romie przez pewnien czas tez sie klucili i byl konflikt miedzy nimi

Och tak, Mido jest baardzo spokojny. :lol: Co prawda etap Romy ma już za sobą, ale spokojny to on nigdy nie będzie. ;)

Skoro już o nim mowa - stwierdził, że nie zamierza wracać do Romy, i zrobi wszystko, by pozostać w Tottenhamie. Jest to baaardzo dobra wiadomość, bo przecież to najlepszy strzelec drużyny, poza tym to on ciągnie linię ataku, do spółki z Keane'm. Nie wiadomo jednak, czy władze z White Hart Line się już porozumiały z Rzymianami... oby!

Pozdrawiam.

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 14 sty 2006, 16:04

No Aniu zaraz bardzo ciekawy pojedynek Koguty kontra The Red's. Czyli dobra defensywa kontra atak w świetnej formie. Ciekawi mnie jak sobie poradzą Mido i Keane na tle tego muru kierownego przez Carraghera. Wraca King do składu. Po stronie The Red's Steven znów na boku a w środku Momo Sissoko - On kontra Pitt Bull to może być para meczu :twisted:.

Coś czuje że się skończy 0:0 po walce w środku. walka walka walka i 0;0 Badali się chyba z 30 minut :wink:

Awatar użytkownika
Janio
Boondock Saint

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Janio » 14 sty 2006, 18:31

Pechowa dosyć ta porażka... Szkoda szczególnie sytuacji Mido (tuż po stracie gola) i tej Keane'a z ostatniej akcji meczu :(
A Liverpool w swoim stylu - na zero z tyłu i coś tam ustrzelić :P Ale brameczka Kewella - sól tej ziemi jak mawia wiadomo kto :wink:

Awatar użytkownika
Anka
One I Love

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Anka » 14 sty 2006, 20:43

:? Bardzo, bardzo mi przykro, bo Liverpool nie zagrał praktycznie nic, to my stwarzaliśmy najlepsze akcje w tym meczu. Szkoda okazji Mido, która była wymarzona. Trudno się mówi.

*_For_zaza_Milan_* pisze:Ale brameczka Kewella - sól tej ziemi jak mawia wiadomo kto Wink

Bramka może i sól tej ziemi, ale fakt pozostaje faktem, że wygrana LFC niezasłużona. Przynajmniej dla mnie.

Pozdrawiam.

Awatar użytkownika
Duch
Entuzjasta Kraftu
Entuzjasta Kraftu
Reputacja: 196

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Duch » 14 sty 2006, 20:49

Anka pisze:wygrana LFC niezasłużona. Przynajmniej dla mnie.

hmmm, to ja chyba widziałem skróty z innego meczu :D okazje były po jednej i drugiej stronie, ale jednak The Reeds w pełni zasłużenie wygrali.

Awatar użytkownika
Tobik33
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tobik33 » 14 sty 2006, 21:06

Anka pisze:wygrana LFC niezasłużona. Przynajmniej dla mnie.
Napewno gdyby nie Robinson to powinno być z 3-0. Liverpool nie zagrał jakoś fenomenalnie ale to co pokazał wystarczyło na Tottetham. Podobała mi się gra King'a. Wiedziałem że jestem dobry ale nie że aż tak. Jego interwencje były bardzo dobre i to dopiero po wyleczeniu kontuzji :shock: Chociaż to Anglik to chciałbym aby trafił do Barcelony... :P

Mona_
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mona_ » 14 sty 2006, 21:18

wygrana LFC niezasłużona. Przynajmniej dla mnie.
Ja również oglądałam mecz i musze sie rowniez niezgodzic z Anką. O ile pierwsza połowa byla zupelnie bezbarwna, a w drugiej raz przewage mieli The Reds raz Spurs, to jednak Liverpool miał więcej z gry. The Reds oddali wiecej strzałow (Tottenham tylko 2 w swiatlo bramki wiec gdzie niby te wszystkie wspaniale okazje :?: ), posiadanie pilki rowniez na korzysc Liverpoolu. Ogolnie jednak mecz nie byl porywajacy, ale bramka Kewella piekna - mam nadzieje, ze to zapowiedź powrotu jego wielkiej formy.

Mam rowniez na dzieje, ze Tottenham zakwalifikuje sie do LM, bo wydaja sie byc naprawde mocna ekipa.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Anglia”