SS Lazio (zbiorczy) - Strona 11

Piłka nożna we Włoszech: Serie A, Serie B i Coppa Italia | Kluby (Juventus, AC Milan, Inter, Napoli | Reprezentacja Włoch) (Squadra Azzurra | Transfery | Inne wydarzenia związane z włoską piłką nożną
ODPOWIEDZODP

Które miejsce zajmie Lazio w lidze?

1-2
0
Brak głosów
3-4
0
Brak głosów
5-8
3
100%
Poniżej 8
0
Brak głosów
Awatar użytkownika
Żniwiarze Umysłów-HUNTER-
Rapid Eye Movement
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Żniwiarze Umysłów-HUNTER- » 20 gru 2005, 15:05

Di Canio juz w tym sezonie dostał taka kare.

Jak schodził z boiska kamera na moment go nie oposciła :lol: wkoncu wyciagnał reke i "pozdrowił" "kibiców" cos mi sie zdaje ze jak jeszcze raz tak zrobi to UEFA go zawiesi na kilka meczy.

Awatar użytkownika
Tomusmc
Juventino
Reputacja: 4832

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 20 gru 2005, 17:24

Żniwiarze Umysłów-HUNTER- pisze:cos mi sie zdaje ze jak jeszcze raz tak zrobi to UEFA go zawiesi na kilka meczy.

Tym bardziej, że Blatter powiedział, że takim piłkarzom należy się dożywotnia dyskwalifikacja
vieris pisze:przecież Di Canio zawsze tak pozdrawiał kibiców , a wyciągnięta ręka wcale nie musi oznaczać wyrazu faszyzmu

Przecież Di Canio zawsze pokazuje wyciągniętą rękę do grupy faszystowskich kibiców Lazio. Pozatym Włoch nie raz przyznawał się do swoich ideologii. Gdyby to było zwykłe pozdrowienie to by nikt z tego afery nie robił :roll: Tak samo jak ostatnio było z Dabo, który powiedział, że nie podoba mu się takie zachowanie po czym szybko zaprzeczył wszystkiemu... Moim zdaniem niemożliwe jest aby prasa przekręciła każde słowo. Możliwe, że został zastraszony albo...boi się Włocha :wink:

Awatar użytkownika
Żniwiarze Umysłów-HUNTER-
Rapid Eye Movement

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Żniwiarze Umysłów-HUNTER- » 02 sty 2006, 11:40

Jak wiadomo niemal na pewno Aparecido Cesar nie podpisze nowej umowy z Lazio takze po sezonie bedzie wolnym piłkarzem.

Na jego miejsce juz sa przymierzanie dwaj piłkarze.
Biancocelesti myślą o Stefano Mauri z Udinese i o Daniele Mannini z Brescia.
Pierwszy mógłby przybyć w zamian za Roberto Baronio a drugi za gotowke.

Pozostaje pytanie gdzie trafi Cesar chyba najblizej mu do Interu :roll:

Awatar użytkownika
Sero
El Nerazzurro
Reputacja: 4

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sero » 09 sty 2006, 14:45

Wczoraj Lazio zagrało dobry mecz. Zresztą Ascoli także nie najgorzej i mogli strzelić o jedną , dwie bramki więcej , ale zasłużenie wygrali Laziale :) Zresztą gdybym miał się przyczepić do Ascoli to obrona tej drużyny ciągle prezentuje poziom Serie B :roll: naprawde fatalne błędy w obronie. Widać , że brakuje im takiego lidera w tej formacji - wszyscy jacyś tacy "chaotyczni".

No a Lazio brawo :!: gole ładne (Tare z przewrotki 8) ) teraz trzeba tylko czekać na wspięcie się do Europejskich pucharów :P no ale jak mówie z taką grą nie będzie to trudne :P

Awatar użytkownika
stan_mic
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: stan_mic » 10 sty 2006, 3:47

serek408 dorzucam się do gratulacji dla kibiców Lazio. Ten mecz przypomniał mi stare dobre czasy, kiedy to Lazio było jedną z najlepszych drużyn świata. Naprawdę świetny mecz i jeszcze ten...wiecznie młody "skandalista" Di Canio :wink:

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 10 sty 2006, 11:19

No macie 100% racji. Zagrali w gazie max. Mi sie przypomniało jak Albanczyk Igli Tare grając w Bologni był uważany za mistrza gry głowa (Głowa mógł by gwoździ wbijac :!: :D) ile on pięknych bramek strzelił w drużynie Mazzone. A teraz taka przewrotka. :shock: Siwy ma patent na piękne bramki kiedyś srzelił głowa z na oko 12 metrów :lol: to też było nie kosmiczne. Brawo :!:

Awatar użytkownika
Sawyer
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 816

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sawyer » 21 sty 2006, 19:02

1 połowa Lazio - Cagliari 1:0

Ale sie działo :!: :shock:

Lazio rozgrywa całkiem dobry mecz Oddo ładnie chodzi na skrzydle ,zaliczył ładna asyste przy bramce Di Canio na 1:0. Trzeba pochwalic za gre w 1 polowie takze Rocchiego ,Di Canio ,Liveraniego i nowego bramkarza Cagliari - Antonio Chimenti 8) Dwa razy ratował druzyne z nie małych tarapatów :wink: Na poczatku meczu Pandev dostał piłke na 11 metrze ,ale nie trafil w bramke. Pozniej wrzutka Oddo i na bramke oddał strzał Rocchi i tutaj świetna interwencja popisał sie Chimenti. w 33' piękny strzał kapitana Lazio Liveraniego - piłka uderzyła w poprzeczke ,odbiła sie od linni bramkowej ,dopadł do niej Di Canio ,uderzył głową ,ale znów świetnie Chimenti 8)

Pozniej Oddo ładnie wrzucił na głową Di Canio i ten od słupka na 1:0.

Najlepsze sie działo pod bramką Lazio :lol: Siviglia został sfaulowany w walce powietrznej ,zwykły faul ,zaden brutalny ,lezał na ziemi ,podszedł do niego obronca Cagliari ,a ten lezac kopnął go mocno w kostke :? Sędzia odrazu Czerwona i nie ma gadania ,takze Lazio gra w "10" :lol:

Liverani mało nie pobił Cribardiego jak ten w okolicy 18 metra dosc brutalnie sfaulował Suazo. Oj działo sie :wink:

Mimo ,ze Lazio gra w osłabieniu nie zanosi sie na to ,ze przegra mecz Ba. wydaje mi sie ,ze wygraja :wink:

No i żle mi sie wydawało :lol: Lazio - Cagliari 1:1

W 2 polowie Cagliari w przewadze wiec wiecej atakowali czego efektem bramka Gobbiego po asyscie Esposito

Fajnie Zorro (Gobbi) sie cieszył po bramce 8) kazał kolegom nie podbiegac do niego ,i udawał ,ze wyjmuje szable jak Zorro :lol: Miał na twarzy czarną maskę wiec był podobny :wink:

Nie obyło sie bez dymów :? Najpierw Zauri strzelil bramke ,ale sędzia uznał ,ze był spalony :roll: ,mało go nie zabili.

Pozniej kolejna czerwona kartka tym razem dla Liveraniego ktory tak walczył o porządek ,ale i tutaj sędzia chyba przesadzil :roll:

Awatar użytkownika
j1mmy
30+
30+
Reputacja: 784

Post Wyświetl pojedynczy post autor: j1mmy » 21 sty 2006, 21:25

Sardynczycy pokazali ducha i wyglada na to ze chyba nie pogodzili sie z mysla o odejsciu z serieA. Zreszta mecz z interem pokazal ze w Calgiari wstapil nowy duch ;p

Awatar użytkownika
LAZIO
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: LAZIO » 21 sty 2006, 22:04

szkoda tego meczu !! strasznie szkoda wydawaloby sie ze pujdzie łatwo ale tu nie spodzianki sedziego az w oczy raziły :( nie uznana prawidłowo zdobyta bramka, czerwona kartka dla Fabio i na dodatek głupia "czerwień" dla Sivigli 9 nie wiem po jakiego grzyba on to robił :cry:
wiec duze brawa dla pana Mazzoleniego ( głupi frajer :evil: )
Zreszta mecz z interem pokazal ze w Calgiari wstapil nowy duch
nowy duch o czym ty gadasz :?: to ze strzelili interowi 2 bramki to jakis duch zaraz musiał wstapic ? czysty zbieg okoliczności, zreszta gdy by nie sedzia calgari znow by sie musiało otrząsnąć z przegranej

Awatar użytkownika
Sero
El Nerazzurro
Reputacja: 4

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sero » 22 sty 2006, 10:28

Widziałem tylko drugą połowę , ale do momentu 2 czerwonej grali dobrze. W zasadzie Cagliari też urywało się Lazialom i strzelili gola.
Wracając jeszcze do 2 czerwonej to wydaje mi się , ze sędzia chciał pozbyć się "swojego kłopotu". Przecież wcześniej Liverani za każdym faulem głośno domagał się kartki dla rywala , a gdy sedzia nie uznał gola to już był szczyt :lol: Krzyczał też na kumpli , ale taka jego rola. Osobiście podobała mi się jego gra i zachowanie. W końcu każdy lider i kapitan powinien tak postępować
Trener Cagliari mało z ubrania nie wyskoczył jak podopieczni nie umieli strzelić osłabionemu Lazio gola, jak dobrze pamiętam raz Peruzzi musiał interweniować :roll: tam po dośrodkowaniu i po strzale z główki

Diamen23
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 4681

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Diamen23 » 29 sty 2006, 12:10

stan mic pisze:wiecznie młody "skandalista" Di Canio
A propos Di Canio , nie dość , że faszysta , to jeszcze rasista :? :
http://cache.gettyimages.com/xc/5654138 ... A7FFB87BB2

http://cache.gettyimages.com/xc/5654133 ... E1E464CB97
Biedny Mudingayi :cry:

Awatar użytkownika
MassLaziale
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MassLaziale » 07 wrz 2006, 21:49

Postanowiłem nieco odswiezyc ten temat, bo dawno juz tu nikt nie pisał:wink:

Mecz z Milanem zbliza sie wielkomi krokami, oto skład jak prawdopodobnie wystawi Delio Rossi

Peruzzi--->Oddo,Siviglia,Cribari,Zauri--->Foggia,Ledesma,Mudingayi,Mauri
-->Rocchi,Makinwa

Nie zagra Pandev, ktory grał w reprezentacji i dostał dzien wolny, Behrami(nie zagra naprawdopdodobniej ok. 2 miesiecy) oraz nowy nabytek Mutarelli

Licze na to ze dobrze zaprezentuje przeciwko swojej byłej druzynie Foggia

Dobrze ze w Milanie juz nie ma Shevy ,ktory był etatowym strzelcem w meczach przeciwoko Lazio

Bedzie ciezko, ale trzeba wierzyc!

Forza Biancocelesti!

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 08 wrz 2006, 14:13

MassLaziale a nie wiesz czy nie ma żadnych układów miedzy klubami co do tego że Foggia zagra ? Wiesz coś na ten temat ? Chyba Milan go nie zablokował w tym meczu bo już by sie o tym pisało :roll: To znany chwyt ale nie w serie A :wink: On sam mówi że sie cieszy na mysl że zagra przecisz Rossonerim na San Siro - wiec chyba wie co mówi ? :wink:

Kuknij w temat Milan [zbiorczy] - Sheva jak Sheva ale liczby też są ciekawe :wink: choć one nie graja ...

Awatar użytkownika
MassLaziale
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MassLaziale » 08 wrz 2006, 15:30

No ja o zadnym takim układzie nie słyszałem, własnie sam mowił ze cieszy sie ze zagra na San Siro wiec tu raczej sprawa jasna :)

A co do tego ze od 89 r. Lazio nie wygrało na San Siro na tak, ale w Serie A bo w Coppa Italia Lazio wygrało w ostanim czasie chyba sezon 2003/04:wink:

Nazwiska nie graja ,wiec mam nadzieje na niespodzianke...(chocby nawet remis)

Forza Lazio!

Awatar użytkownika
radzionek
Skład C
Skład C

Post Wyświetl pojedynczy post autor: radzionek » 10 wrz 2006, 11:05

Mam nadzieje, że chłopaczki z Lazio zagrają na całego i urwą ten punkcik Milanowi 8)

ODPOWIEDZ

Wróć do „Włochy”