R jak Rasiak - Strona 46

Piłka nożna w Polsce: Ekstraklasa, 1 Liga, 2 Liga, Puchar Polski | Zawodnicy i kluby (Legia Warszawa, Lech Poznań, Wisła Kraków, ŁKS Łódź, Widzew Łódź) | Reprezentacja Polski | Polscy Kibice, Oprawa meczowa | Transfery, Wyniki, oraz inne wydarzenia związane z polską piłką nożną.
ODPOWIEDZODP

Czy Rasiak powinien grać w reprezentacji Polski?

Tak
54
42%
Nie
74
58%
Awatar użytkownika
kama_reda
Rodowity Bawarczyk
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kama_reda » 03 sty 2006, 22:37

MARCINNN pisze:o ile Janas go zabierze

A czy ktoś w to w ogóle wątpi?
cloner pisze:gdy Rasiak przechodzil do Tottenhamu, to oni wcale nie byli tak mocni

No i co w związku z tym? Przecież w zeszłym sezonie mieli chyba tych samych napastników co obecnie. Sugerujesz, że gdyby teraz Tottenham zajmował to 9. miejsce to Rasiak, mimo tej samej konkurencji grałby częściej? Może jeszcze bramki strzelał? Co?

www.rasiak.falcomp.pl

Awatar użytkownika
czeher
Nałogowy hazardzista
Nałogowy hazardzista
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 03 sty 2006, 22:46

cloner pisze:wg mnie gdyby gral w jakims slabszym zespole z Premiership tez by sobie poradzil

cloner pisze:dobre dla Grzegorza byloby np. wypozyczenie do konca sezonu do ... Birmingham, Portsmouth, Fulham czy Charltonu
:rotfl2:
Tak zapewne dlaby nasz Grzesiu rade - "Rasiak taki baznadziejny jak Davids dobry" (czy jak to tam lecialo) buahahahahahh

W zadnym klubie Premiership nie znalazby miejsca w 1 skladzie (no moze Sunderland _ w sumie to juz 2 liga)

Gadasz tak jak w wrzesniu - :lol: wywalczy sobie miejsce w skladzie Spurs :lol:
Juz widze jak wygryzie Heskey'a, Pandianiego, Bent, Lua-Lua, Dario Silva, McBride, Jihn Collins
cloner pisze:gdy Rasiak przechodzil do Tottenhamu, to oni wcale nie byli tak mocni
cloner co ty bredzisz :!: przeciez oni zawsze mieli imponujacy atak - juz w ubieglym roku gral Mido (styczen) razem z Fredi Kanoute, Jermain Defoe, Robbie Keane

cloner tak naprawde to nic poza sredniakiem 2 ligi nie wchodzi w gre :!:

Awatar użytkownika
Dosmen
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dosmen » 03 sty 2006, 23:09

czeher pisze:W zadnym klubie Premiership nie znalazby miejsca w 1 skladzie (no moze Sunderland _ w sumie to juz 2 liga)
Jeśli Rasiak przejdzie chociażby do Yeovil City to Janas będzie nadal na niego stawiał... Nawet w CM 03/04 Janosik nie może rozstać się z Rasialdo...

Obrazek

Awatar użytkownika
cloner
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 8672
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 08 sty 2006, 19:40

Dzis kolejna szansa dla Grzegorza Rasiaka :)
Wlasnie rozpoczal sie mecz pomiedzy Leicesterem, a Tottenhamem w PA ;)

troche sklad Spursow mnie zdziwil :
Jenas, R Keane, G Rasiak
bardzo ofensywne ustawienie :)

transmisje z meczu [oczywiscie tekstowa] znajdziecie TUTAJ 8)

Sledźmy razem jak poczyna sobie Rasiak w meczu pucharowym :)

edit :

no i sie zawiodlem na Rasiaku :evil:
wg relacji BBC - jeden ze slabszych na boisku :evil:
zolta kartka, kilka fauli, kilka niecelnych strzalow :evil:
na dodatek Tottenham przegral 3-2 :rotfl:

Awatar użytkownika
Tomachos
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomachos » 10 sty 2006, 12:54

Nadzieja clonera przed meczem:
cloner pisze:Dzis kolejna szansa dla Grzegorza Rasiaka
Wlasnie rozpoczal sie mecz pomiedzy Leicesterem, a Tottenhamem w PA
i znów to samo:
cloner pisze:no i sie zawiodlem na Rasiaku
wg relacji BBC - jeden ze slabszych na boisku
zolta kartka, kilka fauli, kilka niecelnych strzalow
Nie jestes sam cloner :lol: , kilka wypowiedzi kibiców Kogutów wg. onetu:
Oglądam mecze Tottenhamu od 25 lat i jeszcze nie widziałem tak słabego piłkarza jak Rasiak! - grzmi kibic "Kogutów". - Byłbym szczęśliwy, gdyby Rasiak już nigdy nie zbliżył się na 5 mil do naszego stadionu
- Albo jestem ślepy, albo Rasiak nie miał ani jednego dobrego zagrania - pisał zrozpaczony kibic "Kogutów". - Nie jesteś ślepy. Facet nic nie grał. Już nigdy nie powinien założyć koszulki Tottenhamu - odpowiadali mu inni.
- Tottenham grał w dziesiątkę. Rasiak bardziej przydał się Leicester niż nam - nawet takich komentarzy nie brakowało. - W skali od 0 do 10 oceniamy go na zero, no góra jeden.
- Rasiak ani razu nie oderwał się od ziemi na więcej niż dwa centymetry. Nawet gazety spod nóg by mu się nie wyrwało, tak się trzymał murawy!
- Trener Martin Jol mógłby wziąć z trybun któregokolwiek z kibiców w koszulce Tottenhamu. Nie zagrałby gorzej niż Rasiak
:roll: wiem...wiem... to chwilowy brak formy :D
Widze Grześ stał się nie tylko "bożyszcze" kibiców w naszym kraju :shock:

Troszku wspołczuję Rasiakowi tej nagonki na jego osobę, ale trzeba dojść do wniosku, że jest ona w pewien sposób uzasadniona, patrzymy na mecze w rep. z jego udziałem i klniemy, patrzą kibice w anglli i robią to samo :cry: to już nie jest nagonka, to już jest bezradna panika kibiców, dobry piłkarz nawet bez reklamy czy antyreklamy broni sie sam swoimi umiejętnościami, a Grześ... Grześ sie nie obroni bo nie ma czym :?

Gra się dla widowiska, ktore tworzą kibice, jeżeli oni go nie nawidzą to znaczy że Rasiak robi słabe widowisko, na marnego aktora też nikt nie pojdzie do kina :roll:

Jeszcze raz powtarzam, że mi żal Rasiaka, ale już w niego nie wierze... miał być amerykański sen ... jest teksańska masakra :roll:

Pozdro

Awatar użytkownika
cloner
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 10 sty 2006, 13:54

Ale cos w nim jest [Rasiaku], ze trenerzy na niego stawiaja :P
Janas go wystawia bardzo czesto; wczoraj w Tottenhamie Rasiak zagral w 1.skladzie, a na lawce rezerwowych usiadl ... Defoe [wiem, ze niby sklocony jest, ale zawsze]

Wszystkie media spekuluja, do jakiego klubu Rasiak przejdzie w zimie, ale cos mi sie zdaje, ze on zostanie chyba w Spursach, a jesli juz mialby odejsc to tylko na wypozyczenie polroczne ;)

Trener Jol nie po to go sprowadzal latem, zeby teraz sie go pozbyc, to byloby przyznanie sie do bledu :P
Wg mnie Rasiak grac bedzie, ale narazie tylko w pucharach, choc mozliwe, ze pod nieobecnosc Mido Grzegorz bedzie gral nawet w 1. skladzie, bo skoro Defoe nie moze grac razem z Keanem :roll:

Pozdro

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2090

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 10 sty 2006, 14:08

cloner pisze:Ale cos w nim jest [Rasiaku], ze trenerzy na niego stawiaja
ale Martin Jol na niego stawia :roftl3:
jest w klubie już ile czasu ?
i zagrał jeden cały mecz i trochę końcówek
cloner pisze:Trener Jol nie po to go sprowadzal latem, zeby teraz sie go pozbyc, to byloby przyznanie sie do bledu
lepeij teraz się przyznać do błędu niż za pół roku po kolejnych blamażach Polaka wylecieć z hukiem z klubu

Awatar użytkownika
cloner
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 10 sty 2006, 14:40

fieldy pisze:ale Martin Jol na niego stawia :roftl3:
jest w klubie już ile czasu ?
i zagrał jeden cały mecz i trochę końcówek
a przypomniec Ci poczatek sezonu :?:
tez cos tam zagral ;)
fieldy pisze: lepeij teraz się przyznać do błędu niż za pół roku po kolejnych blamażach Polaka wylecieć z hukiem z klubu
moze i tak, ale wg mnie Rasiak zostanie w klubie :)
dlaczego :?: Mido powroci do Romy :P

trzeba wierzyc w Polakow grajacych w silnych, pierwszych ligach [zagranicznych] :)

Awatar użytkownika
czeher
Nałogowy hazardzista
Nałogowy hazardzista

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 10 sty 2006, 14:59

cloner pisze:Wg mnie Rasiak grac bedzie, ale narazie tylko w pucharach
Tak cloner zapewnie bedzie grac, biorac pod uwage fakt iz Spursi nie graja juz w zadnym pucharze :!: :lol:
cloner pisze:ze pod nieobecnosc Mido Grzegorz bedzie gral nawet w 1. skladzie, bo skoro Defoe nie moze grac razem z Keanem
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
TO trzeba bedzie przygotawac sie na fale somobojstw jakie beda mialy miejsce w szeregach kibicow Spurs - albo utrudnia mu tak zycie ze Rasio bedzie sam prosil o zmiane klubu :!:
Rasiak 1 sklad - o ile mi wiadomo to narazie nie ma konfliktu Defoe z Keanem - tylko rozdmuchane jest to zabardzo - Poza tym chyba Jol nie jest slepy :!: i zapewne bedzie grac Defoe z Keanem - a jezeli juz to kiedys tak samo w Vasco gral Romorio sklocony z innym nastnikiem (zapoomnialem z kim) i na bosiku radzili sobie wysmienicie :!:
cloner pisze:
fieldy pisze:
lepeij teraz się przyznać do błędu niż za pół roku po kolejnych blamażach Polaka wylecieć z hukiem z klubu
moze i tak, ale wg mnie Rasiak zostanie w klubie
dlaczego Mido powroci do Romy
:rotfl2:

Awatar użytkownika
cloner
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 10 sty 2006, 15:02

czeher pisze:Tak cloner zapewnie bedzie grac, biorac pod uwage fakt iz Spursi nie graja juz w zadnym pucharze
:oops: ale gafa :oops:
czeher pisze:TO trzeba bedzie przygotawac sie na fale somobojstw jakie beda mialy miejsce w szeregach kibicow Spurs
skoro sa tak slabi psychicznie :lol: to trzeba sie bedzie przygotowac :P
czeher pisze:o ile mi wiadomo to narazie nie ma konfliktu Defoe z Keanem - tylko rozdmuchane jest to zabardzo
hmm, to napisz mi ile razy Defoe gral razem z Keanem w ataku :D

p.s. - tez tak potrafie :rotfl:

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2090

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 10 sty 2006, 15:06

cloner pisze:a przypomniec Ci poczatek sezonu
tez cos tam zagral
to jest to przypomnienie ... dobrze rozumuje ? :lol:
cloner pisze:ale wg mnie Rasiak zostanie w klubie
wg mnie nie - no może w rezerwach
cloner pisze:trzeba wierzyc w Polakow grajacych w silnych, pierwszych ligach [zagranicznych]
pomyliłes pojęcia - 'wiara' to nie 'uwielbienie' sa małe różnice
czeher pisze:Tak cloner zapewnie bedzie grac, biorac pod uwage fakt iz Spursi nie graja juz w zadnym pucharze
:P
Po tym co pokazał Rasialdo - nie powienin już wyjśc nigdy w podstawowym składzie. raczej Jol wystawi pomocnika do ataku niz bedzie na siłę osłabiał zespół

Awatar użytkownika
czeher
Nałogowy hazardzista
Nałogowy hazardzista

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 10 sty 2006, 15:06

cloner pisze:hmm, to napisz mi ile razy Defoe gral razem z Keanem w ataku
to ze nie grali razem nie oznacza ze jest konflikt, tylko iz Mido jest pewniakiem w napadzie - ale gdy go nie bedzie :!: zapewne beda razem grac

Premo
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Premo » 11 sty 2006, 15:36

Dzisiaj Rasiak obchodzi urodziny. Wszystkiego najlepszego Grzesiu! :D
Słyszałem, że Corradi ma przyjść do "Kogutów". Rasiak już chyba sobie nie pogra, pewnie odejdzie do jakiegoś klubu z Championship.

Awatar użytkownika
cloner
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 11 sty 2006, 15:40

Premo pisze:Dzisiaj Rasiak obchodzi urodziny. Wszystkiego najlepszego Grzesiu! :D
cos Ci sie niezle po....***
Rasiak ma urodziny 12 stycznia :!:
i zaden Corradi go nie zastapi, ehhh, Vieri tez mial przyjsc do Spursow :lol:

***pomylilo :lol:

Premo
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Premo » 11 sty 2006, 21:21

cloner pisze:
Premo pisze:Dzisiaj Rasiak obchodzi urodziny. Wszystkiego najlepszego Grzesiu! :D
cos Ci sie niezle po....***
Rasiak ma urodziny 12 stycznia :!:
i zaden Corradi go nie zastapi, ehhh, Vieri tez mial przyjsc do Spursow :lol:
Na onecie pisało, że 11 :P
W każdym bądz razie Tottenham na pewno kupi jakiegoś napastnika. Każdy będzie lepszy od Rasiaka :D
Co on jeszcze robi, w takim dobrym klubie? Niech wróci do Baranów, może będzie lepiej grał.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Polska”