Juventus Turyn (zbiorczy) - Strona 203

Miejsce spoczynku zamkniętych tematów.

Czy Juventus będzie mistrzem Włoch w sezonie 2005/2006?

Tak
117
64%
Nie
65
36%
Awatar użytkownika
Tomusmc
Juventino
Reputacja: 4832

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 08 sty 2006, 15:59

Ja widziałem mecz i mogę napisać, że w pierwszej połowie był bardzo wyrównany. Dopiero co powracam do normalnego stanu po wczorajszym tak więc jest dobrze. Obrona wczoraj za dużo pozwalała napastnikom Palermo. Makinwa robił ich jak chciał, ale to Juventus zagrał mądrze. Karny powinien dla nas być bo obrońca Palermo zagrał ręką w polu karnym, ale to już przeszłość. Ładne sztuczki techniczne Ibrahimovica i co najwazniejsze bardzo dobry występ Mutu, który strzelił dwie bramki zachowując się jak rasowy napastnik. Pierwsza od poprzeczki i poprawka już do bramki, a druga płasko po ziemii w długi róg i wygrywaliśmy 2:1. Szkoda, że Trezeguet był niewidoczny chociaż słupek miał. Później Del Piero praktycznie sam na sam i chyba nie wiedział co zrobić z piłką, aż mu ją wybili. Dobry występ Abbiatiego, który poraz kolejny ratował nas z niejednej opresji. Ogólnie mecz mógł się mpodobać, a najważniejsze jest to, że pod koniec meczu Juve nie oddało inicjatywy i walczyło cały czas.

Ibrahimovic mówiłem, że zagra Pessotto :P

Awatar użytkownika
Sawyer
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 816

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sawyer » 10 sty 2006, 13:46

Tomusmc pisze:Ibrahimovic mówiłem, że zagra Pessotto
No miałes racje 8)

Dzis o 21.00 rewanzowy mecz z Viola w Coppa Italia ,mecz mozna bedzie obejrzec na kanale Rai Uno.

Pisalem juz w czesniej o meczu wiec teraz podam "11" :wink: znam tylko część ,ale zawsze to cos.

Buffon - Zambrotta,Thuram,Cannavaro,Balzaretti - Mutu ,Blasi,Vieira,Nedved - Del Piero,Zalayeta

Ciemnym kolorem oznaczylem pilkarzy o ktorych mowil Capello ,ze zagraja ,reszta to moje "typy" ,Wiadomo ,ze nie gral by pewnie Thuram czy Zambotta ,ale kontuzje Kovaca czy Pessotto... :?

Wiadomo ,ze na srodku zagra Blasi nie wiadomo jednak czy jego partnerem bedzie Vieira czy tez Emaerson ,stawiam na Patryka :wink: Nedved jest juz zdrowy wiec pewnie zagra ,wiec mysle /mam nadzieje ,ze Capello da odpoczac Camoranesiemu i wstawi Mutu - wkoncu mu sie nalezy 8)

Atak istna rezerwa :lol: Dobrze ,ze Zalayeta gra ,moze juz wyszedl z dołka po tym "karnym" dla Urugwaju :wink:

Forza Juve :!:
p.S mowilem ,zaza ,ze Balzaretti zagra :)

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 10 sty 2006, 15:04

Ibrahimović ale przeciesz to prawdopodobne "11" to skąd pewność że zagra ? Np. przez meczem z Palermo było pewne z przedm meczowych zapowedziach że zagra Blasi za Zambrotte a zagrał Pessotto. :wink: Co prawda zagrał w popszenim meczu i to pierwszy raz w sezonie, wiec może i dzis dostanie szanse.

Buffon wraca ? czyli juz pewne że dziś zagra ?

Viola może zagrać z najsliniejszym składzie. Wcale bym sie nie zdziwił. Może atak bez Luci - Pazzini Bojinov. Druga lini z Montolivo.

Nie zdziwił bym się jak by Blasie zagrał na stoperze :roll: przeciesz teraz w obliczu kontuzji Juve musi każdy mecz w lidze grać dwójka Thuram Cannavaro a to puchar Włoch i róznie bywa. Tym bardzie jak essotto kontuzja Kovac też .

Awatar użytkownika
Sawyer
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sawyer » 10 sty 2006, 15:17

*_For_zaza_Milan_* pisze:Ibrahimović ale przeciesz to prawdopodobne "11" to skąd pewność że zagra ?
zaza ja jestem pewny tych "ciemnych" bo o nich mowil Capello ,ze na 100% zagraja ,reszta to "prawdopodobne".
*_For_zaza_Milan_* pisze:Buffon wraca ? czyli juz pewne że dziś zagra ?
Według Fabio zagra na 100% I tak pewnie bedzie.
*_For_zaza_Milan_* pisze:Nie zdziwił bym się jak by Blasie zagrał na stoperze przeciesz teraz w obliczu kontuzji Juve musi każdy mecz w lidze grać dwójka Thuram Cannavaro a to puchar Włoch i róznie bywa. Tym bardzie jak essotto kontuzja Kovac też .
No własnie to jest najwiekszy problem ,środek obrony :? Blasi to zagra w srodku pomocy (tak mowi Capello) ,moze Gladstone zagra :lol: ,albo Cristo :lol: ,no to jest dosc duzy problem ,bo szkoda tak ekspolatowac stoperółw ,a i z ławki oprocz Crisco i Gladstona to nie ma nikogo na stopera :?

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 10 sty 2006, 15:25

Aha czyli już na konferencji powiedział Capello że dostana szanse. To inna sprawa. Ale tak jak mówi że zdziwił bym sie gdyby Blasie zagrał na środku ale obrony. Chyba że Fabio jest spokojny o zdrowie i kondycje wspomnienaj podstawowej dwójki stoperów to pewnie zagraja oni na środku. Bo przeciesz to Puchar Włoch i zawsze te rozgrywli uchodziły za popis rezerwowych.

Choc z drugiej strony jak dobrze pamietam, w popszednim sezonie Juve odpadło bo 5 bramkach w dwu meczu jednego zawodnika :wink: ale zagrali w sładzie po rewolucji. I może Fabio chce tego uniknąć :)

A w popszednim meczu jak było na środku ? nie grał Gladstona bo był zdrowy Kovac tak ? i gra na na środku Canna Kovac dobrze mówie ?

Awatar użytkownika
Łukasz_
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Łukasz_ » 10 sty 2006, 15:32

Kasiorek21 pisze:Dobrze ze Buffon powoli wraca do gry bo jakos Abiatti nie przekonal mnie swoja gra.
Wiadomo że Abiatti to nie Buffon ale nie raz wam tyłek uratował.
Kasiorek21 pisze: Moze i dobrze broni ale ten mecz z Bayernem na Allianz Arena i fatalny błąd przy pierwszej bramce. Wkońcu Gigi to najlepszy bramkarz wiata
Zgoda napewno był najlepszy przez ostatnie czasy w tym sezonie nic nie grał więc jego gry nie można narazie ocenic - zobaczymy co będzie prezentował po kontuzji. Gigi się nie myli :?: Też człowiek i też popełnia błędy jak każdy.

Awatar użytkownika
Sawyer
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sawyer » 10 sty 2006, 15:37

*_For_zaza_Milan_* pisze:Ale tak jak mówi że zdziwił bym sie gdyby Blasie zagrał na środku ale obrony.
Blasi o ile wiem ,jeszcze ani razu nie gral na tej pozycji ,wiec chyba sie Capello nie zdecyduje na taki "ruch" :roll:
*_For_zaza_Milan_* pisze:Bo przeciesz to Puchar Włoch i zawsze te rozgrywli uchodziły za popis rezerwowych.
No tak ,tylko tak sie złozyło ,ze ci rezerwowi co by zagrali to sa kontuzjowani (Pessotto ,Kovac ,czy nawet GG) :?
*_For_zaza_Milan_* pisze:A w popszednim meczu jak było na środku ? nie grał Gladstona bo był zdrowy Kovac tak ? i gra na na środku Canna Kovac dobrze mówie ?

W poprzednim meczu na srodku gral Kovac z Thuramem.

P.S Fajna liczba postów :P

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 10 sty 2006, 15:55

Chyba grał juz Blasi na środku :roll: coś mi mówi że juz go chyba w Coppa widziałe na tej pozycji. Ale miejsza o to. Pewnie jak urazy "dopadły" gracz z ławki, to teraz inni sie wcielą w postacie "podstawowych i rezerwowych" :wink:

Do bo meczu to mam nadzieje że bedzie to fajne widowisko. Pierwszoligowa para na tym etapie rozgrywek - odpadnie już jeden faworyt. W sumie mecz na lini Viola Juve są zazwyczaj ciekawe. W tej konfrontacji chyba Viola wyjdzie zwyciesko. Tak sądze. Ciekawe w jakiej formie jest Buffon - pewnie już wraca "do życie" ale taki rozbrat z piłka może sie odbic na jego postawie. Z drugiej strony może bronić jak w transie i być głodny gry :twisted:

mesajah

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mesajah » 10 sty 2006, 20:32

Ibrahimović/Zlatan18 pisze:Buffon - Zambrotta,Thuram,Cannavaro,Balzaretti - Mutu ,Blasi,Vieira,Nedved - Del Piero,Zalayeta
JUVENTUS: Buffon; Zambrotta, Thuram, Cannavaro, Balzaretti; Mutu, Blasi, Vieira, Nedved, Del Piero, Zalayeta.
A disposizione: Buffon, Gladstone, Emerson, Camoranesi, Olivera, Ibrahimovic, Trezeguet
All. Capello

FIORENTINA: Frey;Ujfalusi, Gamberini, Dainelli, Pancaro; Brivio, Pazienza, Montolivo, Maggio; Bojinov, Pazzini
A disposizione: Roccati, Donadel, Pasqual, Di Loreto, Brocchi, Fiore, Toni
All. Prandelli
jestes jasnowidzem :shock:
:P

Awatar użytkownika
Sawyer
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sawyer » 10 sty 2006, 20:40

kupa69 pisze:JUVENTUS: Buffon; Zambrotta, Thuram, Cannavaro, Balzaretti; Mutu, Blasi, Vieira, Nedved, Del Piero, Zalayeta.
A disposizione: Buffon, Gladstone, Emerson, Camoranesi, Olivera, Ibrahimovic, Trezeguet
All. Capello
:shock: No to ładnie skład podałem 8) Skład całkowicie odpowiedni :)

Ciekawi mnie jak Balzaretti zagra :roll: Licze na podobny wystep jak w I meczu :twisted: No i oczywiscie Zalayeta 8)

Forza Juve !

Awansowac :!: :twisted:

kupa69 pisze:jestes jasnowidzem
:wink:

Awatar użytkownika
Tomusmc
Juventino
Reputacja: 4832

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 10 sty 2006, 20:45

kupa69 pisze:jestes jasnowidzem
No ostatnio mu się nie udało :P Ja zgadłem 8)

Co do meczu to będzie ciężko, ale to Fiorentinie chyba bardziej zależy na przejściu. Jak odpadniemy to płakać nie będę bo PW to tylko strata czasu :P Takie jest moje zdanie bo drużyny wystawiają rezerwy i nie ma co oglądać, ale fkt faktem dzięki pucharowi mogą zagrać piłkarze, którzy nie dostają szansy gry w Lidze Mistrzów czy Serie A. Pozdrawiam

kasiorek21
Grafomania zaawansowana

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kasiorek21 » 10 sty 2006, 21:16

Gladstone w rezerwie. Może chłopak dzisiaj się pokaże? Wreszcie Capello wiedziałby jak gra w meczach o stawke.
Obrazek

Awatar użytkownika
Sawyer
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sawyer » 10 sty 2006, 21:37

No to sie nam chłopaki rozbrykali 8) Ledwo pół godziny ,a juz 3:0 :twisted: Grande Alex - miód ten wolny Frey tylko stał i patrzył jak pilka do bramki wpada :) ,pierwsza tez niczego sobie ,i jeszcze Mutu dołozył 8)

Alex pobił rekord o 2 bramki ma teraz 183 :) Najlepszy rezerwowy napadzior w Serie A :roll: :wink:

Toni zagrzewa do walki ,ale oni chyba nie wierzą :roll: trzech nie strzela.

Forza Juve :!: Jeszcze strzelic i nie stracic 8)

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 10 sty 2006, 21:49

Kasiorek co to za zdjęcie z 94 ? :lol:

Co z Tą Viola ? 0:0 zaceli gre 3:0 a Viola gra jak by chciała a nie mogła. ;/ Taka inna Viola :evil: co prawda inny skład nizzawsze ale sadziłem że powalcza :) Prandelli juzsie załama. Nic dziwnego wolny na Zalayecie = gol a jak by nie wolny to chyba Urugwajczyk by stana oko w oko z Freyem. ładnie Del Piero przymierzył z wolnego. Rekord ? tak ? No gratulacje.

Juz chyba po meczu. Bo Juventus gra sobie spokojnie a Viola mu na to pozawala :shock: Boinov probuje Pazzini był blisko ale nie wróże juz dowrócenie karty w tym meczu. A szkoda szykowałem się na walke mecz jak w lidze :/

kasiorek21
Grafomania zaawansowana

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kasiorek21 » 10 sty 2006, 21:50

Niom to chłopacy pokazali pazurki. Viola jest w szoku. 3 budy w 20 minut. Fenomenalny początek "Starej Damy"! Oby tak dalej.
FORZA GRANDE JUVE
Obrazek

Zablokowany

Wróć do „Wracając Do Meritum”