Nie no przesadziłeś troche bardzoAjgor pisze: I mam nadzieję, że to z Ashleyem Cole to tylko pogłoski... kawał obrońcy, a w Realu pewnie też by piach grał...
Pozdrawiam..
Post Wyświetl pojedynczy post autor: adekk » 11 sty 2006, 20:31
Nie no przesadziłeś troche bardzoAjgor pisze: I mam nadzieję, że to z Ashleyem Cole to tylko pogłoski... kawał obrońcy, a w Realu pewnie też by piach grał...
adekk
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 11 sty 2006, 20:39
Mentor
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 11 sty 2006, 20:41
zgadza się - i działa to również w drugą stronę. Hiszpanie w Premiership tesz specjalnie nie zachwycają.Niggaz pisze:ale ogólnie o to, że Anglikom ciężko się gra w Primera Division. Na palcach jednej ręki można policzyć tych, którym się udało.
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: welcome » 12 sty 2006, 12:30
Chyba najlepiej wypał Gary Lineker w Barcelonie. Strzelił nawet hattricka Realowi.Niggaz pisze:Anglikom ciężko się gra w Primera Division. Na palcach jednej ręki można policzyć tych, którym się udało.
welcome

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Premo » 12 sty 2006, 14:57
Premo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Youth Mesiash » 12 sty 2006, 15:05
Youth Mesiash

Post Wyświetl pojedynczy post autor: luk1208 » 12 sty 2006, 16:14
luk1208
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Toudinho » 12 sty 2006, 16:28
Toudinho

Post Wyświetl pojedynczy post autor: luk1208 » 12 sty 2006, 16:34
ambitne plany miał tez Ronaldo przed sezonem i co z tego wynika kazdy widziToudinho pisze:Niew eim czy slyszeliscie o ambitnym planie Julio Baptisty ktory cche ustrzelić minimum 12 goli...dotychczas ukuł 2 bramki, zadanie do wykonania el niezwykle trudne co 2 spotkanie bedzie musial trafiac do bramki...
luk1208
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Toudinho » 12 sty 2006, 17:04
luk1208 pisze:ambitne plany miał tez Ronaldo przed sezonem i co z tego wynika kazdy widzi
Toudinho

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Łukasz_ » 12 sty 2006, 17:17
Masz racje, do momętu kontuzji grał b.dobrze potem ta kontuzja i od tamtego momętu właściwie nie miał okazji dłużej pograć żeby znów wrócić do formy bo co chwile jakiś drobny uraz. Ale mam nadzieje że jeszcze wróci i postraszy Eto.Toudinho pisze:Tylko że Roandlo do kontuzji grał bardzo dobrze...Kontuzje go sponiewierały...
Łukasz_

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Youth Mesiash » 12 sty 2006, 17:28
Łukasz[ACM] pisze:postraszy Eto.
Youth Mesiash

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Łukasz_ » 12 sty 2006, 17:36
Ale mnie obsrałeś.ZameR pisze:[naprawde sie pytam a nie żeby wam dosrać]
Łukasz_

Post Wyświetl pojedynczy post autor: luk1208 » 12 sty 2006, 17:55
tylko ze Ronaldo ma puzowac 3 tygodnie, czyli wróci Et'o a brazylijczyk bedzie sie dalej kurowałZameR pisze:Jak wroci do formy to może będie w stanie powalczyć z E2 o korone bo w najbliższych [bodajże] 4 spotakaniach Eto'o nie będzie strzelal bramek dla Barcy tylko reprezentacji Kamerunu
luk1208
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Toudinho » 12 sty 2006, 17:58
ZameR pisze:Za czasów gry w Barcie jak boiegł to trzymało go 2 zawodników drużyny przeciwnej ale on co tam...biegnie dalej. A teraz?Jeden go trzyma i on już symuluje..
no może powodem jest zmiana stylu gry..
ZameR pisze:Według mnie Ronaldo najlepsze czasy ma już za sobą...a najlepsze spędził w BARCELONIE
Toudinho
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio