xD
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Boromir » 17 maja 2022, 12:51
Boromir
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 21 maja 2022, 18:15
Tomusmc
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Boromir » 21 maja 2022, 18:25
Boromir
Tomusmc
Post Wyświetl pojedynczy post autor: futbolowa » 22 maja 2022, 8:38
Ale za to sam mecz bardzo ładny. I fajny klimat na stadionie. A potem świętowanie z Lechią na mieście - też fajnie przeżyć coś takiegoTomusmc pisze:Najnudniejsza multiliga od lattak naprawdę jedyne emocje to Raków z Pogonią walczący o wicelidera (tutaj szybko się wyjaśniło) i Lopez vs Ishak o króla strzelców i tu prawdopodobnie też się szybko wyjaśniło bo to Ivi dwa razy trafił do siatki Lechii
futbolowa

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Futbolowa Rebelia » 22 maja 2022, 18:13
Futbolowa Rebelia
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Quercus » 22 maja 2022, 18:21
Cofnij się myślami o pięć lat; czy oczekiwałaś wtedy, że Raków w 2022 będzie świętował drugi Puchar Polski i drugie wicemistrzostwo kraju z rzędu? W Warszawie, Krakowie czy Wrocławiu mogliby się od Rakowa wiele nauczyć w kwestii budowy projektu sportowego.
Quercus
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Boromir » 22 maja 2022, 18:53
Boromir
Post Wyświetl pojedynczy post autor: futbolowa » 22 maja 2022, 20:10
Akurat już o tym pisałam kilka razy - dla mnie to nadal jest jakiś kosmos, gdzieś tam w głowie i tak najmocniej mam w pamięci czwartą ligę, bo w tym wieku mogłam już sama chodzić na mecze i mocniej angażować się w sprawy kibicowskie. Wtedy też dostałam pierwszą propozycję pracy na stronie Rakowa i z tego środowiska wzięłam pierwszego poważnego chłopakaQuercus pisze:Cofnij się myślami o pięć lat; czy oczekiwałaś wtedy, że Raków w 2022 będzie świętował drugi Puchar Polski i drugie wicemistrzostwo kraju z rzędu? W Warszawie, Krakowie czy Wrocławiu mogliby się od Rakowa wiele nauczyć w kwestii budowy projektu sportowego.
futbolowa
Post Wyświetl pojedynczy post autor: 1234 » 29 maja 2022, 13:03
1234
Boromir
Post Wyświetl pojedynczy post autor: futbolowa » 12 lip 2022, 9:00
futbolowa
futbolowa
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio