Real Madryt (zbiorczy) (cz.2) - Strona 34

Wszystko o piłce nożnej w Hiszpanii: La Liga (Primera Division), Zawodnicy, Kluby (FC Barcelona, Real Madryt, Atletico Madryt) | Reprezentacja Hiszpanii | Transfery, Wyniki, oraz inne wydarzenia związane z hiszpańską piłką.
ODPOWIEDZODP

Największy błąd Realu po 2000?

Zwolnienie Del Bosque
0
Brak głosów
Oddanie Robbena
5
33%
Oddanie Sneijdera
1
7%
Zatrudnienie Beniteza
1
7%
Zwolnienie Xabiego
6
40%
Zatrudnienie Mourinho
2
13%
Awatar użytkownika
stan_mic
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: stan_mic » 12 sty 2006, 18:08

Cole po zeszłorocznym konflikcie z Wenger'em napewno chce opuścić Arsenal, a Kanonierzy już chyba mają jakotakich następców Ash'a, więc teraz wszystko zależy od Perez'a i jego sztabu...

Awatar użytkownika
Toudinho
Hala Madrid

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Toudinho » 12 sty 2006, 21:02

stan_mic pisze:więc teraz wszystko zależy od Perez'a i jego sztabu...

Nom Floro już ogłosił ze nie bylo zadnych rozmow...ani nic i jako pierwszy dowie się o tym Arsenal od niego a nie z mediów...wiec plota...jednak w kazdej plocie jest ziarnko prawdy...Przed MŚ będzie nasz :wink: :smoke:

Niedługo pewnie kolejne pogłoski i kolejne nowe twarze...

Tym czasem Real już zaczoł mecz...

Awatar użytkownika
luk1208
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: luk1208 » 12 sty 2006, 21:13

pewnie A. Cole trafi na Bernabeu, ale to jescze nie jest pewne. Napewno duzo bedzie zalezec jak sie spisze Real na koniec sezonu, bo jakby np. nie zajał miejsca w pierwszej 4 to wiadomo co by było :P Z drugiej strony jak sie perez uprze jakiegos zawodnika to raczej gosciągnie i nie wazne ze przepłaci dwukrotnie, ale wazne ze bedzie "galaktikos" :!:

Awatar użytkownika
Toudinho
Hala Madrid

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Toudinho » 12 sty 2006, 21:58

No i raczej awansujemy dalej do przerwy prowadzimy 1:0 po golu Robinho :

Obrazek

Obrazek

Ladnym podaniem popisał sie Guti, który w tym sezonie po Cassilasie jest naszym najlepszym graczem.

Bardzo dobra gra Sergio Ramosa, który przecina kazda pileczke oby tak dalej, ogolnei obrona grywa dobrze gorzej jest z Beckhsem ktory grywa za długie piły no i z Baptista, ktory po za jednym strzalem i kolkoma przegranymi pojedynkami o pilke niczym sie nei wyroznia...

Soldado gra tez dobrze i mam nadzieje ze coś ustrzeli...

Moze na boisku pojawi się Cicinho, czekam na niego :wink:

Awatar użytkownika
Ultras
Madridismo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ultras » 12 sty 2006, 22:01

Naprawde to była dobra połowa w wykonaniu Realu Madryt i oby tak dalej .Real bardzo dobrze gra w defensywie nie pozwala na akcje Atletico Bilbao.Guti rozgrywa naprawde dobry mecz sądze że obecnie na boisku najlepszy gracz Realu.Całkiem nieźle Robinho- 1 bramka i serie bardzo ładnych zwodów.Mysle że juz widac efekty pracy Loepza Caro to juz jest inna gra niz za Luxemburgo

Awatar użytkownika
adekk
Pomarańczowy skrytożerca
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: adekk » 12 sty 2006, 22:18

stan_mic pisze: więc teraz wszystko zależy od Perez'a i jego sztabu...
To zabrzmiało conajmniej niczym groźba...ale nie wiem jak to powinienem odszyfrować.. :? czy jako przyszły sukces czy raczej jako totalną klapę?? pisząc takie rzeczy nie możesz zostawiać tyle nie dopowiedzeń.. :lol: ale co do potencjału Cole'a to nie ma chyba żadnego takiego śmiertlenika, który by śmiał wyrzec, że jest to beznadziejny piłkarz...zaryzykuje nawet stwierdzeniem, że jest to jeden z najlepszych, na tę chwile, lewych obrońców na tym globie....i mówienie, że jest w trakcie spadania po równi pochyłej swej formy jest zwykłym pleceniem jakichś andronów nie z tej ziemi...no nawet w strefie 11 takiego czegoś by nie puścili, z obawy o nadużyciach :P
Pozdrawiam..

Awatar użytkownika
stan_mic
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: stan_mic » 12 sty 2006, 23:00

adekk pisze:To zabrzmiało conajmniej niczym groźba...ale nie wiem jak to powinienem odszyfrować.. czy jako przyszły sukces czy raczej jako totalną klapę?? pisząc takie rzeczy nie możesz zostawiać tyle nie dopowiedzeń..
Oj adekk, adekk...Jaka groźba :badziewie: ?!? Napisałem tak a nie inaczej, bo tak naprawdę niebędę miał pretensji do Perez'a jeśli niedojdzie do transferu, a jak okaże się, że Cole jednak trafi do RMCF to też dobrze. Niechciał bym tylko, żeby Perez wydał majątek na tego zawodnika, bo czasem jest lepiej dokładniej poszukać innego zawodnika niż głębiej sięgnąć do kieszeni :mike:

Awatar użytkownika
Toudinho
Hala Madrid

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Toudinho » 12 sty 2006, 23:08

No i finito skonczyło się na 4:0 w dobrym stylu. jak chca to potrafia a przeciesz teoretycznie sklad nie byl najmocniejszy...

Drugi gol dla Realu zdobyty przez Sergio, który zagrał bardzo dobry mecz

Obrazek

Pilka odbita...
Obrazek

No i Sergio bez problemu...
Obrazek

Trzeci gol to bardzo ladna akcja i ładny strzał Soldado ,

Centrował Raul Bravo (stratosferyczny według neiktorych :wink: )
Obrazek

No i Formalności dopelnia Roberto...
Obrazek

4 gol...
Beckhs...
Obrazek
Robson
Obrazek

najlepszy mecz w tym roku :wink: jeden z lespzyhc ja nie najlepszy wtym sezonie, Sergio pokazał ze byl wart tych pieniedzy, brakuje tylko kogoś drugiego jak on...Jendka akcja Cicinho była jak w PK...tylko że Robinho przestzrelił...A i Diego Lopez jak gra zawsze ma czyste konto :wink:

Ciekawe na kogo trafimy wpóźniejszej fazie...

welcome
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: welcome » 13 sty 2006, 0:33

Toudinho pisze:(...)Sergio pokazał ze byl wart tych pieniedzy(...)
Gratuluje ocene po meczu z druzyną ktora spada w tym roku z La Liga... Popadacie ze skrajności w skrajność. Zobaczymy jak będziecie śpiewać w niedziele po meczu z Sevillą.
Jesli chodzi o puchar, to ja sie ciesze z awansu, gdyz Real nie jest zadnym zagrozeniem ani dla Valenci ani dla Barcelony. A ze pogracie wiecej to i wam na dobre pewnie nie wyjdzie. Bedziecie spadac z wyszego konia a to zawsze bardziej boli. Tak jak rok i dwa lata tremu :)

Mam pytanie: Czy Robinho strzelając dwa gole jednej ze slabszym druzyn w LA Liga juz sie ZAAKLIMATYZOWAŁ? Bo nie zauwzylem ze byl juz ZAAKLIMATYZOWANY w Vilaareal. A czy, załużmy, jesli z Sevilla zagra slabo bedzie oznaczalo ze jednak sie jeszce NIEZAAKLIMATYZOWAŁ?

Nie chce juz mi sie nawet komentowac co sie dzieje na rm.com, jaka zapanowala euforia, glownie dzielem niejakiego saxona, ktory juz stwierdzil ze jednak Robinho pokazal w tym meczu ze Messi moze za nim buty nosić...

cutuje:
2006.01.13, godz. 00:07, saxxon

"(...)w kazdym meczu widze z nim Boga(w Robinho - dop. autor) i jestem pewien ze za 2-3 lata zdmuchnie dinho we wszystkich plebiscytach
non stop to ludziom tu tlumacze - ata bramke co strzelil maladze - to ona sama byla warta tych 30 mln :P
Nawet jak mesi wrabie tone chleba to takiej nigdy nie strzeli - bo niestety ale jak ktos sie urodzil wróblem to kanarkiem nie zdechnie"

i troche niżej zdanie:

"dzis wam zamknął usta(Robinho) i udowodnił że mesi to może, ale za Robinho buty nosić "

Czyz to dziecko nie jest zabawne?

Awatar użytkownika
Krzysztof Jarzyna
Lowelas
Lowelas

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Krzysztof Jarzyna » 13 sty 2006, 1:05

welcome pisze:Jesli chodzi o puchar, to ja sie ciesze z awansu,
No to sie cieszymy wszyscy, wiec moze na tym wypadalo skonczyc?

Gdziez znowu...
welcome pisze:Czy Robinho strzelając dwa gole jednej ze slabszym druzyn w LA Liga juz sie ZAAKLIMATYZOWAŁ?
To tak. Glupote wykluczamy. Nieznajomosc pilki tez. Hmmm, co w takim razie Cie trapi, drogi welcomie? Bo nie uwierze, ze az tak zaslepia Cie nienawisc do Realu, zeby takie strzaly z nikad puszczac... Czasem na forum jest zabawnie, czasem zalosnie...
welcome pisze:NIEZAAKLIMATYZOWAŁ?
:think: Czekaj, biegne po Zaze niech przetlumaczy.
welcome pisze:Nie chce juz mi sie nawet komentowac co sie dzieje na rm.com
Jednak niezwracajac uwagi na swoje zniechecenie, biorac pod uwage dobro nas wszystkich, pokonujac szereg trudnosci, walczac z samym soba, ostatkiem sil... skomentuje jednak :?

welcome pisze:cutuje:
2006.01.13, godz. 00:07, saxxon

"(...)w kazdym meczu widze z nim Boga(w Robinho - dop. autor) i jestem pewien ze za 2-3 lata zdmuchnie dinho we wszystkich plebiscytach
non stop to ludziom tu tlumacze - ata bramke co strzelil maladze - to ona sama byla warta tych 30 mln Razz
Nawet jak mesi wrabie tone chleba to takiej nigdy nie strzeli - bo niestety ale jak ktos sie urodzil wróblem to kanarkiem nie zdechnie"

i troche niżej zdanie:

"dzis wam zamknął usta(Robinho) i udowodnił że mesi to może, ale za Robinho buty nosić "
Ehhh. To juz przerabialismy - Real ma kibicow - samych marzycieli, bez pojecia o pilce, do tego samych 12latkow zapatrzonych w Robinho i sfrustrowanych (slowo specjalnie dla Ciebie 8) ) fantastow... Ciesz sie, ze Wy macie samych wiernych kibicow na poziomie. Przeciez jak graliscie padake, to kazdy kibic Barcy, jako trzezwo myslacy nie cieszyl sie po dobrym meczu, tylko mowil jak to jest zle a bedzie jeszcze gorzej. Faktycznie, jestemy nienormalni, cieszymy sie ze zwyciestw...
A moze dla zrownowazenia przytoczysz jakies wypowiedzi "znafców" z Barcelony? Chociaz nie, faktycznie, u Was sama ekstraliga... Racjonalisci w kazdym calu :roll:

Awatar użytkownika
stan_mic
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: stan_mic » 13 sty 2006, 1:55

Fajnie, fajnie...tyle, że ja nadal niewierzę w zdolności trenerskie Lopeza Caro(poprostu niejest to trener na WIELKI REAL MADRYT) i jego pomysł na grę. Nieoszukujmy się wynik był lepszy od gry, która wg mnie była daleka od doskonałości, a jeśli dodać, że rywal obecnie nieprezentuje formy do jakiej nas przez lata przyzwyczaił to tak naprawdę to zwycięstwo niemusi być nawet zapowiedzią lepszej gry. Boję się tylko, że nagle kilku z naszych zawodników pomyśli jacy to są wielcy i znowu będą lekceważyć rywali, a przecież każde stracowe punkty w lidze będą nas oddalać od tytułu, który już i tak daleko uciekł, a teraz trzeba zrobić wszystko, żeby go dogonić choćby przed ostatnią kolejką

PS 2 bramki Robinho nierobią z niego jeszcze Galactico :naughty:

Awatar użytkownika
RadoGol
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RadoGol » 13 sty 2006, 8:53

stan_mic pisze: Nieoszukujmy się wynik był lepszy od gry, która wg mnie była daleka od doskonałości, a jeśli dodać, że rywal obecnie nieprezentuje formy do jakiej nas przez lata przyzwyczaił to tak naprawdę to zwycięstwo niemusi być nawet zapowiedzią lepszej gry.

To są tylko przypuszczenia, gra Realu powinna być coraz lepsza, ponieważ od jakiegoś czasu ich występy choć w małym stopniu przypominają te, które prezentowali pod koniec ostatniego sezonu. Co prawda o wielkiej formie nie ma mowy, ale takie przebłyski zawsze cieszą, bo gdy się nie ma co się lubi to się lubi co się ma. Ja osobiście będe się cieszył zawsze po każdej wygranej Realu bez względu czy gra z czwarto, piąto czy pierwszo ligowcem.
stan_mic pisze:2 bramki Robinho nierobią z niego jeszcze Galactico :naughty:
A 5? W końcy tyle już w tym sezonie strzelił ;)

Awatar użytkownika
stan_mic
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: stan_mic » 13 sty 2006, 9:50

RadoGol pisze:
A 5? W końcy tyle już w tym sezonie strzelił

Radzio: 5 też nie i jeszcze jedno: "Jedna jaskółka wiosny nieczyni", musimy jeszcze trochę poczekać i wtedy dopiero zobaczymy tak naprawdę w jakiej formie jest Real :zgon:

Awatar użytkownika
Ultras
Madridismo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ultras » 13 sty 2006, 10:00

Napewno w tym Roku Real zagrał najlepszy mecz ale spokojnie poczekamay na Seville i wtedy będzie można już coś powiedzięc o grze Realu Madryt a narazie spokojnie.
welcome pisze:Bedziecie spadac z wyszego konia a to zawsze bardziej boli.
Ciekawe czy ten upadek nas będzie bolał gdyż twierdzę że upadek z wysokiego konia na pewno jest bolesny :D
welcome pisze:Gratuluje ocene po meczu z druzyną ktora spada w tym roku z La Liga
Prorok Welcome przepowiedział nam przyszłość trzeba Go słuchać :lol: :lol:

Tylko zobacz sobie na komenty fanów Barcelony co pisali po meczu z 3 ligową Zamorą bo sądzę że nie jeden komentarz jest ciekawy :wink:
Ostatnio zmieniony 13 sty 2006, 15:05 przez Ultras, łącznie zmieniany 1 raz.

Premo
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Premo » 13 sty 2006, 11:29

No 4:0, ale super. To chyba jeden z najlepszych meczy Realu w tym sezonie :)
Robinho powraca do dawnej formy, jaką prezentował w Santosie. Ramos strzelił już 3 gola w barwach Królewskich i mimo, że zebrał w tym sezonie już wiele kartek, to udowodnił, że warto na niego stawiać i że ten transfer nie był pomyłką.
Caro może przekonał się do Gravesena, a to może tylko cieszyć chociaż teraz to już sam nie wiem czy warto go sprzedawać. Ogólnie jestem bardzo zadowolony z postawy naszych ulubieńców i z wyniku. Jak nadal będziemy prezentować taką postawę w tych rozgrywkach, to wielce prawdopodobne jest, że ten sezon zakończymy z jednym trofeum. Zawsze coś :)

ODPOWIEDZ

Wróć do „Hiszpania”