Post Wyświetl pojedynczy post autor: stan_mic » 12 sty 2006, 18:08
stan_mic
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Toudinho » 12 sty 2006, 21:02
stan_mic pisze:więc teraz wszystko zależy od Perez'a i jego sztabu...
Toudinho

Post Wyświetl pojedynczy post autor: luk1208 » 12 sty 2006, 21:13
luk1208
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Toudinho » 12 sty 2006, 21:58

Toudinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ultras » 12 sty 2006, 22:01
Ultras
Post Wyświetl pojedynczy post autor: adekk » 12 sty 2006, 22:18
To zabrzmiało conajmniej niczym groźba...ale nie wiem jak to powinienem odszyfrować..stan_mic pisze: więc teraz wszystko zależy od Perez'a i jego sztabu...
adekk
Post Wyświetl pojedynczy post autor: stan_mic » 12 sty 2006, 23:00
Oj adekk, adekk...Jaka groźbaadekk pisze:To zabrzmiało conajmniej niczym groźba...ale nie wiem jak to powinienem odszyfrować.. czy jako przyszły sukces czy raczej jako totalną klapę?? pisząc takie rzeczy nie możesz zostawiać tyle nie dopowiedzeń..
stan_mic
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Toudinho » 12 sty 2006, 23:08

Toudinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: welcome » 13 sty 2006, 0:33
Gratuluje ocene po meczu z druzyną ktora spada w tym roku z La Liga... Popadacie ze skrajności w skrajność. Zobaczymy jak będziecie śpiewać w niedziele po meczu z Sevillą.Toudinho pisze:(...)Sergio pokazał ze byl wart tych pieniedzy(...)
welcome

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Krzysztof Jarzyna » 13 sty 2006, 1:05
No to sie cieszymy wszyscy, wiec moze na tym wypadalo skonczyc?welcome pisze:Jesli chodzi o puchar, to ja sie ciesze z awansu,
To tak. Glupote wykluczamy. Nieznajomosc pilki tez. Hmmm, co w takim razie Cie trapi, drogi welcomie? Bo nie uwierze, ze az tak zaslepia Cie nienawisc do Realu, zeby takie strzaly z nikad puszczac... Czasem na forum jest zabawnie, czasem zalosnie...welcome pisze:Czy Robinho strzelając dwa gole jednej ze slabszym druzyn w LA Liga juz sie ZAAKLIMATYZOWAŁ?
welcome pisze:NIEZAAKLIMATYZOWAŁ?
Jednak niezwracajac uwagi na swoje zniechecenie, biorac pod uwage dobro nas wszystkich, pokonujac szereg trudnosci, walczac z samym soba, ostatkiem sil... skomentuje jednakwelcome pisze:Nie chce juz mi sie nawet komentowac co sie dzieje na rm.com
Ehhh. To juz przerabialismy - Real ma kibicow - samych marzycieli, bez pojecia o pilce, do tego samych 12latkow zapatrzonych w Robinho i sfrustrowanych (slowo specjalnie dla Ciebiewelcome pisze:cutuje:
2006.01.13, godz. 00:07, saxxon
"(...)w kazdym meczu widze z nim Boga(w Robinho - dop. autor) i jestem pewien ze za 2-3 lata zdmuchnie dinho we wszystkich plebiscytach
non stop to ludziom tu tlumacze - ata bramke co strzelil maladze - to ona sama byla warta tych 30 mln Razz
Nawet jak mesi wrabie tone chleba to takiej nigdy nie strzeli - bo niestety ale jak ktos sie urodzil wróblem to kanarkiem nie zdechnie"
i troche niżej zdanie:
"dzis wam zamknął usta(Robinho) i udowodnił że mesi to może, ale za Robinho buty nosić "
Krzysztof Jarzyna
Post Wyświetl pojedynczy post autor: stan_mic » 13 sty 2006, 1:55
stan_mic
Post Wyświetl pojedynczy post autor: RadoGol » 13 sty 2006, 8:53
stan_mic pisze: Nieoszukujmy się wynik był lepszy od gry, która wg mnie była daleka od doskonałości, a jeśli dodać, że rywal obecnie nieprezentuje formy do jakiej nas przez lata przyzwyczaił to tak naprawdę to zwycięstwo niemusi być nawet zapowiedzią lepszej gry.
A 5? W końcy tyle już w tym sezonie strzeliłstan_mic pisze:2 bramki Robinho nierobią z niego jeszcze Galactico
RadoGol
Post Wyświetl pojedynczy post autor: stan_mic » 13 sty 2006, 9:50
RadoGol pisze:
A 5? W końcy tyle już w tym sezonie strzelił
stan_mic
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ultras » 13 sty 2006, 10:00
Ciekawe czy ten upadek nas będzie bolał gdyż twierdzę że upadek z wysokiego konia na pewno jest bolesnywelcome pisze:Bedziecie spadac z wyszego konia a to zawsze bardziej boli.
Prorok Welcome przepowiedział nam przyszłość trzeba Go słuchaćwelcome pisze:Gratuluje ocene po meczu z druzyną ktora spada w tym roku z La Liga
Ultras

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Premo » 13 sty 2006, 11:29
Premo
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio