teraz czekam na mecz z Bilbao i kolejną wygraną

Post Wyświetl pojedynczy post autor: luk1208 » 12 sty 2006, 11:40
luk1208
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Janio » 12 sty 2006, 11:47
Janio
Post Wyświetl pojedynczy post autor: snake » 12 sty 2006, 19:36

snake

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tobik33 » 12 sty 2006, 19:48
Tobik33

Post Wyświetl pojedynczy post autor: luk1208 » 12 sty 2006, 20:39
luk1208

Post Wyświetl pojedynczy post autor: herdek » 12 sty 2006, 21:10
herdek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: luk1208 » 12 sty 2006, 21:15
wziawszy pod uwage ten sezon to raczej łatwyherdek pisze:No niewiem czy Bilbao to taki łatwy rywal
herdek pisze:ale w poprzednim sezonie byli w pierwszej szóstce z tego co pamiętam
herdek pisze:Ciekawe czy zagra przeciwko "swoim" Santi Ezquerro...Mam nadzieję, że Rijkaard da mu wejśc na przynajmniej 20 minut
luk1208

Post Wyświetl pojedynczy post autor: herdek » 12 sty 2006, 21:24
herdek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mobius » 12 sty 2006, 22:05
a ja nie wiem skad ta niehcec do maxiego? wlasnie dlatego ze jasne jest ze pilkarz nie jest jak wino wolalbym maxiego jako zastepce etoo gdy ten wyjedzieadekk pisze:Starość nie radośćmobius pisze:bo gra larssona w niczym nie przypomina tej z przed latale to nie wyklucza tego, że on nie może grać dobrze...jak na swoje lata i kilometry przebiegnięte na boisku to trzyma się conajmniej przywoicie...nie wiem skąd ta niechęć do Henryka...
ja myślałem, że jest jasne, że piłkarz z wiekiem nie zachowuje się jak winko..
ale ciekawi mnie co Ty na to?? bo chyba uważasz inaczej..
czysta ciekawość mnie zmobilizowała do napisania tego postu
Szczere złoto z bazarumobius pisze: a maxi to zloty chlopak
Wątpliwa sprawa...no chyba, że masz jakieś powalające dowodymobius pisze:wielu na jego miejscu juz by odeszlo do innego klubu by grac
No to dziwny ma charakter...jeżeli faqtycznie jest to prawdą co Ty nam tu opowiadasz, to on nie zrobi wielkiej kariery, mając mentalność ławkowicza...cóż to będzie za gracz, jeżeli w pewnym momemncie będzie musiał stanąć w meczowej jedenastce ??mobius pisze:po sezonie bedzie 1 zmiennikiem etoo bo jego charakter pozwala mu przesiadywac na lawceprzemyślałeś choć przez chwiule ten fragment swojej wypowiedzi...wg mnie nikt nie ma ławkowego charakteru..każdy chce być w meczowych składach......ławkowy charakter..
.chyba mowa o jakichś tuptusiach...
Pozdrawiam i życzę odrobinę zdrowego rozsądku....
mobius

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Youth Mesiash » 12 sty 2006, 22:32
A kto powiedział że to jakaś niechęćmobius pisze: nie wiem skad ta niehcec do maxiego?
Youth Mesiash
Post Wyświetl pojedynczy post autor: adekk » 12 sty 2006, 22:43
To co, już zostałem namaszczony czy jak??mobius pisze: niz docinki w stylu "mistrza cietej riposty"
ja znowu nie wiem skąd ta ślepa wiara w Maxi'ego??mobius pisze:a ja nie wiem skad ta niehcec do maxiego?
Pytanie z cyklu "Uważaj, podchwytliwe!" czy jak??mobius pisze:a ty wolalbys zeby zmiennikiem samuela byl np henry?
adekk
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Janio » 13 sty 2006, 7:40
Wydaje mi się, że powodem braku występów Maxiego nie są wyłącznie jego domniemane słabe umiejętności, ale brak zaufania ze strony Rijkaarda albo wręcz niechęć w stosunku do Lopeza. Wiadomo, że trener ma swoich ulubieńców i może być tak, że Maxi się do nich nie zalicza, a mając tak szeroki skład Ryj może sobie pozwolić na pomijanie Argentyńczyka przy wyborze zawodników na mecz bez szkody dla zespołu i wyników. Bo w końcu nie łudźmy się - nie wierzę że Maxi jest aż tak słaby żeby nie załapać się na grę z trzecioligową drużyną w sytuacji gdy szansę otrzymują gracze Barcelony Badekk pisze:tylko, że problem jest taki, że najważniejsza osoba w tym zamieszaniu jest innego zdania...może ten Maxi nie jest wcale taki jak sobie go wyobrażasz...bo niby za co miałby siedzieć na ławie...
Nie ma problemusnake pisze:Gdzie wiec znajduje sie problem? Wiec znajduje sie w meczu Barcelona 6-0 Nastic de Tarragona w meczu o Puchar Katalunii.
Mecz z Nastic nie liczy się do serii, choć trzeba zaznaczyć, że kiedyś rozgrywki Pucharu Katalonii były dużo badziej prestiżowymi niż są obecnie i liczono je na równi z meczami ligowymi i pucharami europejskimi. Chyba nawet w którymś sezonie (wliczając właśnie zwycięstwa w Copa Catalunya) Barca miała serię zwycięstw 15 czy 16 z rzędu.janiofcb pisze:Barca wygrała 17 meczy z rzędu (w tym nie brany pod uwagę przy liczeniu rekordowej serii zwycięstw półfinał Copa Catalunya z Nastic 6-0)
Janio
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Roodeck » 13 sty 2006, 13:19
Oczywiście że gdyby Henry grał w Barcelonie, to mógłby w razie czego zastąpić Eto'o na środku napadku, ale zwykle by grał na boku napadu (niech nikt nie używa tu słowa skrzydło).mobius pisze: a ty wolalbys zeby zmiennikiem samuela byl np henry? i co wtedy obaj strzeliliby po 8 bramek w sezonie bo kazdy by chcial grac
Roodeck

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Youth Mesiash » 13 sty 2006, 13:28
Roodeck pisze:Oczywiście że gdyby Henry grał w Barcelonie, to mógłby w razie czego zastąpić Eto'o na środku napadku
Youth Mesiash
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Roodeck » 13 sty 2006, 13:32
Roodeck
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio