Post Wyświetl pojedynczy post autor: Hersk » 29 maja 2022, 11:56
Hersk
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bernabeu » 29 maja 2022, 11:57
Bernabeu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Hersk » 29 maja 2022, 11:58
Bo wygrany wówczas Messi niewiele wygrał z Barca a. Benzema wygrał i ligę i LM i został tu i tu królem strzelców. Nie ma o czym gadać. Benzema musi to wygrać
Hersk
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bernabeu » 29 maja 2022, 12:05
Bernabeu
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 29 maja 2022, 12:15
cloner

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Delpiero14 » 29 maja 2022, 12:17
Delpiero14
Post Wyświetl pojedynczy post autor: moody » 29 maja 2022, 12:17
moody

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sickstick » 29 maja 2022, 12:21
Neuer sezon najbliżej ZP miał w 2014, kiedy Messi i Ronaldo mieli sezony z kosmosu i nie dało się ich wyprzedzić, nawet gdyby ten sławetny Neuer zdobył hattricka w finale LM. Tymczasem w LM odpadł w półfinale dostając 4 od Realu. Wydaje mi się że w tym roku kandydaci do ZP są jednak nieco słabsi, zaś Kurtuła nie dostał w połfinale 4, tylko dosłownie wybronił im tą LM.Delpiero14 pisze: ↑29 maja 2022, 12:17Skoro nie byli w stanie docenić swego czasu nawet takiego Neuera który pozostaje najlepszym bramkarzem w XXI w oraz gościem który zrewolucjonizował te pozycje to nie widze powodu żeby wywyższać w ten sposób Courtois.
sickstick
Quercus
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 29 maja 2022, 14:28
Chlopaczek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 29 maja 2022, 15:37
Kluchman
Post Wyświetl pojedynczy post autor: moody » 29 maja 2022, 15:55
moody

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 29 maja 2022, 16:20
Kluchman

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Hersk » 29 maja 2022, 16:28
Hersk
Post Wyświetl pojedynczy post autor: moody » 29 maja 2022, 16:58
W sumie racja, to niezbyt sprawiedliwe, ale nie wiem jak to inaczej ujac. Z jednej strony z trojki klopp, guardiola, on, to wloch wrzucil w tym sezonie do klubowej gabloty najwiecej. Ale jednoczesnie widzac jakich rywali mial na krajowym podworku i ze jego kampania w lm stylistycznie byla holdem dla roberto di matteo, ktorego nikt nigdy powaznie nie traktowal, ciezko jest mi go jednoznacznie ocenic. I dopoki nie potwierdzi klasy w przyszlym sezonie, wciaz uwazam go obecnie (nie mowie o calym cv) za trenera z polki nizszej, niz niemiec i hiszpan. Tamtych dwoch wrzucasz do losowego klubu i jestem niemal pewien ze wszystko zaczyna chodzic jak w zegarku, a progres w wynikach zauwazalny golym okiem. Z carlo takiego przeczucia nie mam. Na dzisiaj mam wrazenie jest takim gosciem, ktorego wrzucisz do napoli - pokreci sie w pierwszej czworce, do dortmundu - zaliczy wicemistrzostwo i odpadnie w 1/8 lm, a jak mu dasz levante, to spadnie z ligi. Ot zrobi tyle, na ile ma materialu. Trafil do realu bez konkurencji, to zdobyl mistrza, trafilby do realu z guardiola i simeone w prajmie, krecilby sie miedzy drugim, a trzecim miejscem. Tak przypuszczam. Tego sezonu natomiast mozna mu jedynie pogratulowac, a sam carlo wisi florkowi dobra flache, bo byl juz troche na bocznicy wielkiej pilki, a ten dal mu jeszcze jedna szanse - jak sam wspomnial troche po znajomosci.
moody
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio