Erwin pisze:Ja bym prosił jakis fajny Sig Rasiaka bądz Franka mogą byc obaOczywiscie z moim nickiem

Postanowiłem pobawić się troche motywami Piotrka.
A tu jeszcze Franek:

EDIT. Jak ktoś będzie chciał siga to niech pisze
Post Wyświetl pojedynczy post autor: ossy » 13 sty 2006, 19:34
Erwin pisze:Ja bym prosił jakis fajny Sig Rasiaka bądz Franka mogą byc obaOczywiscie z moim nickiem

ossy
t_JB
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Diamen23 » 13 sty 2006, 20:16
Zajebiste , tylko po cholerę Franek schował piłkę pod koszulkę
Diamen23

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 13 sty 2006, 20:30
Na pewno? Ja nie widzę, by ktoś spełniał tutaj jakieś prośbyMazurek pisze:Ten temat służy wyłącznie do tego, aby prosić o sigi, avatary etc, dostarczac zdjec potrzebnych, prezentacją siga etc.
petru
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Erwin » 13 sty 2006, 22:09
Erwin
Post Wyświetl pojedynczy post autor: ossy » 13 sty 2006, 23:06
No właśnie. Składajcie prośby, służę pomocą.piwus pisze:Na pewno? Ja nie widzę, by ktoś spełniał tutaj jakieś prośbyMazurek pisze:Ten temat służy wyłącznie do tego, aby prosić o sigi, avatary etc, dostarczac zdjec potrzebnych, prezentacją siga etc..
To są oryginalne sigi. Chyba nie sugerujesz że to plagiaty plagiatów Atletifana?Erwin pisze:Ej ale Franek ma brązowe wlosy![]()
A tak pozatym szkoda ze nie ma tu orginalnych sigów

ossy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Erwin » 13 sty 2006, 23:50
Erwin
Post Wyświetl pojedynczy post autor: ossy » 13 sty 2006, 23:53

Już robięErwin pisze:Lepsze by było gdyby był zielony![]()
Jak sie tak palisz do pracy zrób mi sygnatórki Mariusza Jopa, Pawła Kryszałowicza, Mariusza Lewandowskiego i Mariusza Kukielki plizzzz
ossy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Smithu » 14 sty 2006, 1:08
Smithu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Krzysztof Jarzyna » 14 sty 2006, 1:42
Krzysztof Jarzyna
Post Wyświetl pojedynczy post autor: ossy » 14 sty 2006, 8:56
A kto powiedział że ma być śmieszne? Poprosił o sigi to mu zrobiłem. Ten temat został założony po to. A ja naprawde czegoś nie tworze?Krzysztof Jarzyna pisze:To tak.
ossy odgrzewane dowcipy sa malo smieszne. Generalnie pomysl jest sredniointeligentny, ale ze Piotrek wyskoczyl z nim jako pierwszy to i zabawnie bylo. Teraz juz nie jest i watpie czy bedzie. W kazdym razie - staczacie temat po rowni pochylej i proponuje wyluzowac, bo w koncu Piwus (ten zly moderator, na pewno go znacie) sie zdenerwuje i zamknie Wam piaskownice z sigami i avatarami. A tego nie wybacza Wam Ci, ktorzy tu naprawde cos ciekawego tworza. Tak wiec dla Twojego bezpieczenstwa radze sie uspokoic, bo moze byc zle.
Ze tak powiem - wyrok jest prawomocny.
ossy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: meecik_mks » 14 sty 2006, 10:00
Zgadzam się...Krzysztof Jarzyna pisze:Ps. Jak chcesz bardzo, to wysylaj swoje prace chetnym na priv a nie pokazuj nam tu na ogole. Bedziemy wdzieczni. Czuwaj.

meecik_mks

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jagiellonczyk » 15 sty 2006, 10:18
Jagiellonczyk
Post Wyświetl pojedynczy post autor: AtletiFAN » 15 sty 2006, 11:08
Diamen23 pisze:
fajne! ten z Adriano szczególnie. Ocena: 9.5/10Diamen23 pisze:

AtletiFAN
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio