Lost - Zagubieni [serial] - Strona 5

Muzyka. Literatura. Prasa. Film. TV. Krótko mówiąc - Kultura. Wszystko co się dzieje w Polsce i na Świecie jest warte skomentowania. Polityka i wydarzenia. Dyskusje tylko na wysokim poziomie.
Awatar użytkownika
meecik_mks
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: meecik_mks » 12 sty 2006, 21:59

no i kolejne 2 odcinki za nami :wink:

Fajnie, że pryzpomnieli w skrócie cała historie... przynjamniej wiem co się działo na początku :)

Drugi odcinek niezły... Lock zwodzi z tym włazem... hmmm ciekawe co jest grane, mam nadzieje, że teraz z Saidem będzie wszystko troszke wyjaśnione :) Nowy osobnik na wyspie reaguje na głos Sawyera :P hehe
Do tego Shanon, z jej pomysłem... było groźnie, mało brakowało... ale Lock nie mógł zginąć... nie może po prostu... sam nie wiem czemu... Nie wiem czy zauważyliście ale nogi Locka w pobliżu samolotu już "działały" normalnie... czyli wychodzi na to, że Lock po prostu nie miał tam wejść tylko Boon... Za tydzień nowe emocje :)

Awatar użytkownika
Łukasz_
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Łukasz_ » 12 sty 2006, 22:07

Mi się osobiście te skróty nie podobały bo widziałem każdy odcinek jak narazie :lol: Gdyby Lock dostał z tej kulki to ten film by stracił na wartości i to dużo. Cały czas mnie zastanawia co to za właz :shock: Może to zabrzmi głupi ale śmierdzi taką łodzią podwodną :lol: Pomyślcie że takie małe okienko i jest tak wytrzymałe...

Awatar użytkownika
petru
Administrator
Administrator
Reputacja: 680
Kibicuję: Konstytucja

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 12 sty 2006, 22:11

Łukasz[ACM] pisze:Cały czas mnie zastanawia co to za właz Shocked Może to zabrzmi głupi ale śmierdzi taką łodzią podwodną Laughing Pomyślcie że takie małe okienko i jest tak wytrzymałe...
Na wyspie jest właz? To nie może być bunkier :lol:.

Awatar użytkownika
Łukasz_
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Łukasz_ » 12 sty 2006, 22:21

Piwus pisze:Na wyspie jest właz? To nie może być bunkier .
No tak to nazywają 8) a co to dokładnie jest to pewnie dowiemy się najwcześniej za 4 odcinki. Bunkier :think: hmm nie wyglądało to na bunkier - wszystko się okaże.

Awatar użytkownika
Baqu
Warrior of Light
Warrior of Light

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Baqu » 12 sty 2006, 23:56

meecik_mks pisze: no i kolejne 2 odcinki za nami
w zasadzie to jeden ;)
meecik_mks pisze:Fajnie, że pryzpomnieli w skrócie cała historie... przynjamniej wiem co się działo na początku :)
Łukasz[ACM] pisze:Mi się osobiście te skróty nie podobały bo widziałem każdy odcinek jak narazie
mi również nie przypadła ta retrospekcja do gustu, dlatego odrazu przewinąłem nagranie na video do następnego odcinka :)
piwus pisze:
Łukasz[ACM] pisze:Cały czas mnie zastanawia co to za właz Shocked Może to zabrzmi głupi ale śmierdzi taką łodzią podwodną Laughing Pomyślcie że takie małe okienko i jest tak wytrzymałe...
Na wyspie jest właz? To nie może być bunkier :lol:.
hmm w mojej opinii to jakiś reaktor lub coś w tym guście, bunkty nie mają takich wejść, a przedewszystkim szybek przy wejsciu.
meecik_mks pisze:Nie wiem czy zauważyliście ale nogi Locka w pobliżu samolotu już "działały" normalnie... czyli wychodzi na to, że Lock po prostu nie miał tam wejść tylko Boon... Za tydzień nowe emocje :)
dobrze to zauważyłeś... ale w takim wypadku wszystko na wyspie jest celowo zaplanowane i tylko dana osoba moze cos wykonac...

Awatar użytkownika
snake
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: snake » 13 sty 2006, 18:42

Musze przyznac ze wam troche zazdroszcze :P . Ogladacie dopiero pierwsz edycje i nie wiecie co bedzie w nastepnych odcinkach. Tez bym chcial przezyc to wszystko odnowa, ale nie da sie wrucic w czasie. Ja jestem juz powoli uzalerzniony od tegop serialu.
Ogladam kazdy odcinek ktory puszcza stacja ABC jakby to bylo wielkie wydarzenie (np. final MS w pilke nozna). Mieli okolo miesiaca przerwy, nie wiem czemu, ale nie puszczali zadnego nowego odcinak, ale juz zaczeli na nowo. :) Przez ten czas obejrzalem sobie niektore odcinki ze starej serii. :D
ale w takim wypadku wszystko na wyspie jest celowo zaplanowane i tylko dana osoba moze cos wykonac...
no, no, no ja nie bylbym taki pewny. :roll:
bunkty nie mają takich wejść, a przedewszystkim szybek przy wejsciu.
Jest wiele rodzajow bunkrow, to moze byc cos czego nikt sie nie spodzewa, ale moze tez byc nic waznego. Wole wam tego nie zdradzac. :twisted:

Awatar użytkownika
meecik_mks
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: meecik_mks » 13 sty 2006, 20:13

dobrze to zauważyłeś... ale w takim wypadku wszystko na wyspie jest celowo zaplanowane i tylko dana osoba moze cos wykonac...
i dokładnie tak ma być... według mnie... ta wyspa może jakoś manipulować tymi ludzmi czy cos...
Baqu pisze:meecik_mks napisał:
Fajnie, że pryzpomnieli w skrócie cała historie... przynjamniej wiem co się działo na początku

Łukasz[ACM] napisał:
Mi się osobiście te skróty nie podobały bo widziałem każdy odcinek jak narazie

mi również nie przypadła ta retrospekcja do gustu, dlatego odrazu przewinąłem nagranie na video do następnego odcinka

Dla was może nie... ale dla mnie fajnie, że zrobili taki odcinek bo już wiem więcej co się na początku działo... :)
Baqu pisze:meecik_mks napisał:
no i kolejne 2 odcinki za nami

w zasadzie to jeden

Fakt :P
snake pisze:Cytat:
ale w takim wypadku wszystko na wyspie jest celowo zaplanowane i tylko dana osoba moze cos wykonac...

no, no, no ja nie bylbym taki pewny.
hmmmmmm.... cichoooo

Co do tego włazu... hmmm teraz powinno się to wyjaśnić... Said będzie chciał zobaczyć to wreście... a czy Lock mu to pokaże ? W każdym razie dziwnie zwodzi... ciekawe co to jest...

Awatar użytkownika
Scyzoryk
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Scyzoryk » 13 sty 2006, 20:24

meecik_mks pisze:Co do tego włazu... hmmm teraz powinno się to wyjaśnić... Said będzie chciał zobaczyć to wreście... a czy Lock mu to pokaże ? W każdym razie dziwnie zwodzi... ciekawe co to jest...

Właśnie też jestem ciekawy co tam moze być w środku . Ciekawy jestem dlaczego Lock nie chce nikomu powiedzieć o tym włazie .
Łukasz[ACM] pisze:Mi się osobiście te skróty nie podobały bo widziałem każdy odcinek jak narazie Laughing
Ja tak samo wolałbym obejżeć 2 nowe odcinki a nie coś co już widziałem :)

Awatar użytkownika
Łukasz_
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Łukasz_ » 13 sty 2006, 20:33

meecik mks pisze:Dla was może nie... ale dla mnie fajnie, że zrobili taki odcinek bo już wiem więcej co się na początku działo...
Bez przesady, widziałem początkowe odcinki i ten skrót i jeżeli nie widziałaś początku filmu to raczej za dużo się nie dowiedziałeś :P
Scyzoryk pisze:Właśnie też jestem ciekawy co tam moze być w środku . Ciekawy jestem dlaczego Lock nie chce nikomu powiedzieć o tym włazie .
Bo chce to sam otworzyć i zobaczyć co tam jest, mówiąc krótko chce zostać bohaterem :lol:

Awatar użytkownika
Bonso
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bonso » 13 sty 2006, 20:40

Łukasz[ACM] pisze:Bo chce to sam otworzyć i zobaczyć co tam jest
A mi sie wydaje, ze On może wiedziec co tam jest ;) W końcu, odkąd zapaliło się przy nim światło, nie było już widac nikogo przy włazie...może go "ochraniać".
A co do tego specjalnego odcinka....po 20 odcinku w ABC to dali, więc w TVP musieli również...szkoda, bo okazało się, że w końcu wczoraj był tylko jeden odcinek, ale cóz, takie życie niestety :P Czekam na czwartek, a drugi sezon już się ściąga :D

Awatar użytkownika
Baqu
Warrior of Light
Warrior of Light

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Baqu » 13 sty 2006, 22:40

Tak zastanawiałem się czemu jest zrobiony ten jakby wyrwany z kontekstu przypominający odcinek - pytanie do osob ogladajacych już 2 sezon LOST, pozniej tez gdzies jest takie coś zrobione ? Bo w zasadzie to osoba ktora czegos nie ogladala bo przegapila itp tez sie wiele nie dowiedziala, a dla osob, ktore ogladaja tylko cisnienie rosnie i wkurwienie bo czeka się na nowy nieodgadniony odcinek a tu puszczaja takie badziewie jakies : ) Takze nadal dla mnie niewyjasnionym pozostaje cel wypuszczenia, jezeli moge to w ogole tak nazwać, tego "odcinka".

oby do czwartku... ; )

Paszti
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Paszti » 14 sty 2006, 9:14

Baqu pisze:ogladajacych już 2 sezon LOST, pozniej tez gdzies jest takie coś zrobione ?
takie cos nie ale podobne, jednak to w drugim sezonie jest potrzebne dla filmu ;) bodaj w 7 odcinku ;) jak chcecie to moge napisac co on zawiera ale chyba wolicie zebym nie psół wam zabawy :)

Awatar użytkownika
meecik_mks
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: meecik_mks » 14 sty 2006, 9:44

Pasztet pisze: jak chcecie to moge napisac co on zawiera ale chyba wolicie zebym nie psół wam zabawy

i masz racje :wink:
Łukasz[ACM] pisze:Bez przesady, widziałem początkowe odcinki i ten skrót i jeżeli nie widziałaś początku filmu to raczej za dużo się nie dowiedziałeś

Przegapiłem kilka pierwszych odcinków, i chciałem zobaczyć jak oni dostali się na tą wyspe i wogóle jej początki... w takim skrócie... a, że to akurat teraz puścili to looz :)

Awatar użytkownika
Zwibel
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zwibel » 14 sty 2006, 9:46

Może i ja się wypowiem :wink:
Serial ''lost'' to jeden z najlepszych serii jaką widziałem.
Fabuła jest świetnie przedstawiona i trzyma w napięciu przez cały czas.
Zagubionych ogląda się świetnie od początku do końca.
Pozdrawiam fanów tego serialu.

Awatar użytkownika
snake
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: snake » 14 sty 2006, 12:38

Pasztet pisze:
Baqu pisze:ogladajacych już 2 sezon LOST, pozniej tez gdzies jest takie coś zrobione ?
takie cos nie ale podobne, jednak to w drugim sezonie jest potrzebne dla filmu ;) bodaj w 7 odcinku ;) jak chcecie to moge napisac co on zawiera ale chyba wolicie zebym nie psół wam zabawy :)
Wy sie nie martwcie tym co pokazuja w telewizji, tylko ogladajcie to uwaznie. Jesli cos komus sie wydaje dziwne to znaczy ze ma byc takie dziwne. Ten serial jest najdoskonalszy z wszystkich seriali jakie widzialem do tej pory i wszytko ma swoj sens. Jesli cos jest nie tak, to nie znaczy ze jest nie tak, jest tak jak ma byc. :) Ja nie ogldam tego serialu w TVP i nie wiem co juz widzieliscie a czego jeszcze nie. Jesli puscili pierwszy odcinek, to pewnie to zrobili dlatych ktorzy zaczeli odladac niedawno i przegapili pierwsze odcinki.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Kultura, polityka, wydarzenia”