Real Madryt (zbiorczy) (cz.2) - Strona 36

Wszystko o piłce nożnej w Hiszpanii: La Liga (Primera Division), Zawodnicy, Kluby (FC Barcelona, Real Madryt, Atletico Madryt) | Reprezentacja Hiszpanii | Transfery, Wyniki, oraz inne wydarzenia związane z hiszpańską piłką.
ODPOWIEDZODP

Największy błąd Realu po 2000?

Zwolnienie Del Bosque
0
Brak głosów
Oddanie Robbena
5
33%
Oddanie Sneijdera
1
7%
Zatrudnienie Beniteza
1
7%
Zwolnienie Xabiego
6
40%
Zatrudnienie Mourinho
2
13%
Awatar użytkownika
luk1208
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 0
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: luk1208 » 13 sty 2006, 21:25

Niggaz pisze:luk1208 jeżeli przypadkiem zobaczysz nowiusieńką rangę pod swoim nickiem i nie będziesz wiedział za co to przejrzyj swoje ostatnie posty. Nie muszą być nawet te najnowsze. Tendencja spadkowa jeśli chodzi o poziom Twoich wypowiedzi daje się zauważyć już od jakiegoś czasu. 1235 postów na Twoim liczniku nie powoduje, że nie zwracamy na Ciebie szczególnej uwagi. Przemyśl to

ale to jest groźba czy obietnica??? jak cos ci nie pasuje to pisz na priva i wszytsko wyjasnimy a nie strasz mnie :P

Napisałem Ci już wystarczająco dużo. Krzysztof Jarzyna zresztą też. Musi Ci wystarczyć. Traktuj to jak chcesz. EOT. // Niggaz

Awatar użytkownika
Ajgor
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ajgor » 13 sty 2006, 21:29

fieldy pisze:twoim zdaniem Cole gra pich w Arsenalu ?
w ktróym meczu zagrał poniżej twoich oczekiwń ? no w którym ?

Sory że późno, ale lepiej późno niż wcale... chodziło mi oto, że grałby piach podobnie jak kilku kolesi, którzy poszli do Realu, a klimat tego klubu im nie siadł... Nie chodziło mi o jego grę w Anglii :wink:

Awatar użytkownika
Toudinho
Hala Madrid

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Toudinho » 13 sty 2006, 21:47

luk1208 pisze: ze uwazaja ze strate do Barcy zniwelują do świąt???

Pierwsze slysze, kto tak uważa?

Salgado wypadł anm na 2 tygodnie, ale myśle ze Cicinho godnie go zastąpi...zreszta w obwodzie jest Diogo....

Niggaz

A pamiętesz Baqtiste :?: choć Robonho też dobre :lol:

welcome
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: welcome » 14 sty 2006, 13:05

Tak apropo sytuacji gdy ostatnimi czasy codziennie pojawiaja sie niusy w Marca/Asie o kolejnych pilkarzach ktorymi interesuje sie Perez i kotrzy przejda do Rrealu(dzis Cesc). cos jakbym miał deja-vu. Kilka lat temu Barca pograzona w kryzysie i codziennie na Sportcie sensacyjny wielki tytuł o kolejnym zawdniku kotry ma przejsc do Katalonii. Pocieszanie się i zsciagnie uwagi od slabej formy na swietlana przyszłość.

Awatar użytkownika
AtletiFAN
Grafomański impertynent

Post Wyświetl pojedynczy post autor: AtletiFAN » 14 sty 2006, 14:20

Jutro o godzinie 21:00 na Santiago Bernabeu w ramach 19 kolejki zostanie rozegrany mecz pomiędzy Realem, a Sevillą.

Sevilla zajmuje miejsce pod nami, czyli 7. W ostatnim meczu wygrali na własnym boisku 3:1 z Malagą. Nie ma dużej różnicy gdzie gra Sevilla u siebie czy na wyjeździe. Zawsze grają tą samą piłkę, choć ostatnio przegrali na stadionie w Madrycie z Getafe.

Sevilla to drużyna, która traci bardzo mało bramek, ale i nie strzela ich zbyt wiele. Bilans bramkowy to 20 do 14.

Real też nie jest drużyną, która strzela w tym sezonie dużo bramek. Po wygranym meczu z Athletic Bilbao wszyscy jednak mają nadzieję, że to się zmieni i styczniowy transfer z AS Romy do Realu- Cassano okaże się strzałem w dziesiątkę.

Nie zagra Michael Salgado, który będzie pauzował 2 tygodnie z powodu kontuzji lewej nogi. Będzie to szansa, aby wyjść na boisko od początku minut dla nowo pozyskanego Brazylijskiego obrońcy- Cicinho. Brazylijczyk na razie zagrał dwa spotkania w Realu. W pierwszym zadebiutował z Villarreal wchodząc w 31 minucie meczu. Pokazał się z dobrej strony kilka razy groźnie atakując. W drugim meczu w pucharze Hiszpanii wszedł w 50 minucie zastępując Salgado. Jutro będzie mógł zagrać cały mecz i pokazać publiczności zgromadzonej na stadionie, że porównania do Cafu to nie były tylko wymysły ludzi.

Będzie to pojedynek drużyn, które grają o miejsce premiowane startem w lidze mistrzów. Mimo, że obie drużyny nie grają, aż tak skutecznie to moim zdaniem jutro na Santiago Bernabeu powinno być bardzo ciekawie. Stawiam na bardzo wyrównaną walkę i wygraną Madrytu.

welcome
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: welcome » 14 sty 2006, 14:55

Piszesz o kontuzji Salgado hmmm. a co powiesz na to, że Savilla zagra bez SZESCIU PODSTAWOWYCH zawodników?? Javi Navarro, Renato, Daniel Alves, Saviola, Makukula, Pablo Riuz... NIE ZAGRAJĄ.

Awatar użytkownika
stan_mic
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: stan_mic » 14 sty 2006, 15:10

Welcome: :whistle: :arrow: :think: :arrow: :rotfl2:

Awatar użytkownika
Youth Mesiash
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Youth Mesiash » 14 sty 2006, 19:51

Tutaj raczej nie zanosi się na niespodziankę [chociaż nam napędzili stracha].. A zwłaszcza że nie gra paru podstawowych graczy..Saviola to chyba największa strata ale cóż... Może Kanoute wbije chociaż jedną bramkę Realowi :lol:

Welcome:
A żeś wniósł do tamatu...... Przyznaj że Sevilla jest bezradna bez takich zawodników... MOże gdyby grali to byście mieli się czego/kogo bać...co :?: Stary nie staraj się być kibicem a siłę....Nie broń swojego ulubionego klubu za wszelką cenę :wink:

Awatar użytkownika
stan_mic
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: stan_mic » 14 sty 2006, 20:00

ZameR a co mnie obchodzą osłabienia Sevilli?!? Tak samo co obchodzi kibiców Sevilli to, że Real zagra bez R9, R7 i S2... Obie drużyny mają wyjść na boisko i poprostu walczyć, to jest PD tam nawet rezerwowi są świetnymi zawodnikami i pisanie przez kibiców Barcy, że jeśli Real straci punkty z tak osłabioną Sevillą to będzie blamaż jest poprostu śmieszne

Awatar użytkownika
RzuR
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RzuR » 14 sty 2006, 20:06

pisanie przez kibiców Barcy, że jeśli Real straci punkty z tak osłabioną Sevillą to będzie blamaż jest poprostu śmieszne
aha...to dopisuja sie jeszcze kbice Juve-ze jesli straci chocby dwa ptk. to bedzie kompromitacja...bo tak bedzie,chociaz nie byloby to jakas wielka niespodzianka bo generalnie ten sezon jest pasmem takich wydarzen dla Blancos...

Awatar użytkownika
Youth Mesiash
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Youth Mesiash » 14 sty 2006, 20:07

stan_mic pisze:pisanie przez kibiców Barcy, że jeśli Real straci punkty z tak osłabioną Sevillą to będzie blamaż jest poprostu śmieszne
yyy...czy ja napisałem coś w stylu że Real straci punkty.. :?: :!: :evil:
Wręcz przeciwnie pisałem że mecz z osłabioną Sevillą to będzie łatwa przeprawa. :P
stan_mic pisze:to jest PD tam nawet rezerwowi są świetnymi zawodnikami i

Dobrą ławkę rezerwowych mają tylko te lepsze kluby i pare średnich. I Sevilla nie zalicza się do nich... Real ma więcej kasy niż Sevilla toteż nie musi się martwić o zmiany gdyż ma pełnowartościowych zmienników. A Sevilla musi liczyć na swoją szkółkę juniorską :)

Awatar użytkownika
snake
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: snake » 14 sty 2006, 20:12

Mecz z Sevilla juz jutro i dzisiaj moglismy sie dowiedziec ze Cassano zostal powolony na ten mecz, to moze byc jego debiut w meczu oficjalnym. Raczej nie wyjdzie w podstawowym skladzie, ale wydaje mi sie ze jest prawie pewne ze zagra w tym meczu. To nie bedzie latwy mecz, bo nigdy nie jest latwo graz z agresywnymi pilkarzami z Sevilli. W tym sezonie Sevilla gra srednio. Czasami gra swietne mecze, a czasami fatalne. Pare dni temu zostali wyeliminowani z Pucharu Krola przez Cadiz, co napewno bardzo zabolalo cala druzyne. Real wygral 4:0 z Bilbao i jest bardzo zmotywowany, co napewno bedzie widac w meczu z Sevilla. Stawiam na zwycieztwo Realu, niskie (1:0), ale zwycieztwo :P

Awatar użytkownika
stan_mic
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: stan_mic » 14 sty 2006, 20:14

ZameR pisze:Dobrą ławkę rezerwowych mają tylko te lepsze kluby i pare średnich. I Sevilla nie zalicza się do nich...

:shock: Wg ciebie więc Sevilla włóczy się po dole tabeli :rotfl2: . Na jakim ty świecie żyjesz?!?!

Awatar użytkownika
unojedrzej
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: unojedrzej » 14 sty 2006, 20:14

ZameR pisze:Wręcz przeciwnie pisałem że mecz z osłabioną Sevillą to będzie łatwa przeprawa.
Tak mówimy o osłabionej Sevilli , ale REAL najmocniejszego składu też nie wystawi... brak Pavona, Woodgate'a, Pablo Garcii, Raula, Ronaldo, Salgado i Helguery , połowa to podstawowa 11. Chociaż mnie to cieszy bo zagrają młode wilki które rzucą sie na padline i zjedzą Seville 2:0 ;) Oby jednak nie było to zatrute mięso..
Ostatnio zmieniony 14 sty 2006, 22:12 przez unojedrzej, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 14 sty 2006, 21:46

stan_mic pisze:Wg ciebie więc Sevilla włóczy się po dole tabeli Rotfl2 . Na jakim ty świecie żyjesz?!?!
On nie napisał niczego o miejscu Sevilli w tabeli więc nie wiem o co walczysz stan. Prawda jest taka, że Sevilla nie jest nawet średniakiem.
Przypisywanie komuś słów, których nie użył to kiepska taktyka. Serio.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Hiszpania”