Juventus cz.2 (zbiorczy) - Strona 2

Piłka nożna we Włoszech: Serie A, Coppa Italia | Kluby (Juventus, AC Milan, Inter, Napoli | Reprezentacja Włoch) (Squadra Azzurra | Transfery | Inne wydarzenia związane z włoską piłką nożną
ODPOWIEDZODP

Które miejsce zajmie Juventus w lidze?

1
7
37%
2
5
26%
3
1
5%
4
3
16%
Poniżej 4
3
16%
Awatar użytkownika
Sawyer
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 816

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sawyer » 15 sty 2006, 14:25

Wprawdzie jeszcze nie doszedłem do siebie ,ale składy podam :lol:

JUVENTUS: Buffon; Zambrotta, Thuram, Cannavaro, Balzaretti; Camoranesi, Emerson, Vieira, Nedved; Del Piero, Trezeguet.
A disposizione: Abbiati, Pessotto, Giannichedda, Blasi, Mutu, Ibrahimovic, Zalayeta.
All. Capello

REGGINA: Pavarini; Lanzaro, Franceschini, De Rosa, Lucarelli; Mesto, Paredes, Tedesco, Modesto, Vigiani; Amoruso.
A disposizione: Pelizzoli, Lauro, Rigoni, Carobbio, Biondini, Missiroli, Cavalli.
All. Mazzarri

No i Capello zrobil prezent Alexowi ,nalezało mu sie ,Ibra jak posiedzi to tez mu nic nie bedzie 8) Alex ma dostac jakies nagropdy od działaczy przed meczem ,wiec głupio by było gdyby nie gral od 1' Forza Alex :twisted:

Balzaretti - Bardzo dobrze Fabio ,chłopak pokazał ,ze potrafi kopac pilke :wink: trzeba go sprawdzic tym razem w Serie A 8)

FORZA JUVE :!:

Awatar użytkownika
ossy
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: ossy » 15 sty 2006, 14:41

Ibrahimović/Zlatan18 pisze:JUVENTUS: Buffon; Zambrotta, Thuram, Cannavaro, Balzaretti; Camoranesi, Emerson, Vieira, Nedved; Del Piero, Trezeguet.
A disposizione: Abbiati, Pessotto, Giannichedda, Blasi, Mutu, Ibrahimovic, Zalayeta.
All. Capello
Nareszcie ku%$# zgadłem :twisted:
Ibrahimović/Zlatan18 pisze: No i Capello zrobil prezent Alexowi ,nalezało mu sie ,Ibra jak posiedzi to tez mu nic nie bedzie 8) Alex ma dostac jakies nagropdy od działaczy przed meczem ,wiec głupio by było gdyby nie gral od 1' Forza Alex :twisted:
No już chyba musiał. Nagroda od działaczy?? Na jakim kanale leci mecz? :P
Ibrahimović/Zlatan18 pisze: Balzaretti - Bardzo dobrze Fabio ,chłopak pokazał ,ze potrafi kopac pilke :wink: trzeba go sprawdzic tym razem w Serie A 8)
Może go do siebie przekona i da mu więcej grać?? Może być podobna sytuacja co z Chiellinim. Przydałoby się jeszcze dać pograć Gladstone, chociaż w PW, ale wąpie żeby Fabio dał mu szanse bo gramy z Romą.

Awatar użytkownika
Sawyer
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sawyer » 15 sty 2006, 17:00

Skonczylo sie podobnie jak przed rokiem 1:0 i bramka Del Piero 8)
Mozna było sie spodziewac wyzszego wyniku ,ale wazne ,ze po raz kolejny są 3 pkt. :twisted: Spokojnie przechodził Juventus pod okolice bramki Regginy ,ale pozniej było juz gorzej ,wiadomo Reggina chciała zdobyc choc 1 pkt. ,ale i sporo strzałów pilkarzy Juve było niecelnych :? Szkoda ,ze Trezeguet nie strzelil ,Luca Toni znow strzela :? Mutu tylko wszedł odrazu wypracował sobie super sytuacje ,był sam na sam z bramkarzem ,ale niestety nie strzelil,podobnie Zlatan w koncowce :evil: szkoda.

Forza Juve ,w środe bedzie ciezko...

Awatar użytkownika
Youth Mesiash
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Youth Mesiash » 15 sty 2006, 18:16

Mo i Juve wygrało typowym dla siebie wynikiem 1-0.. Grali dobrze z tyłu a i zawodnicy formacji ofensywnej pokazali klase. 8) Szkoda troche paru nie wykożystanych sytuacji ale normalne jest to że mlo który klub ma 100 procentową skuteczność :P Nie dziwie się że Capello ma pretensje do Mutu bo pare razy było widać że chłopak jest jakby w innym świecie... Ale kibiców Juve najbardziej cieszy wygrana i 3 punkty..
A Del Piero dalej śrubuje klubow rekord :shock: :shock:

Lakier
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lakier » 15 sty 2006, 18:22

ZameR pisze:Mo i Juve wygrało typowym dla siebie wynikiem 1-0..

:hahaha: Kiedy ostatni raz Juventus wygral 1:0? Mowisz 'typowy', bo milanisci kiedys tak mowili?

Awatar użytkownika
ossy
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: ossy » 15 sty 2006, 18:25

ZameR pisze:Mo i Juve wygrało typowym dla siebie wynikiem 1-0..
w******** mnie, to powiedz mi ile już było tych "typowych" wyników po 1-0?

Meczyk na plus, choć mogłoby być więcej bramek. No i Treze musi zacząć strzelać bo Toni ucieka, ale myśle że nie na długo :P
Było wręczanie nagrody dla Alexa?

EDIT. Uprzedziłeś mnie Lakier, ty niedobry userze :P ...

1WP//Tomusmc

eee Tomusmc za co?.
Ostatnio zmieniony 15 sty 2006, 23:38 przez ossy, łącznie zmieniany 1 raz.

herdek
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: herdek » 15 sty 2006, 18:29

Na Juventus nie ma teraz mocnych. Wygrana 1-0 skromna, ale liczą sie trzy punkty...Milan gra dzisiaj z Romą na wyjeździe i nie zdziwie się jak gospodarze skubną punkty pilkarzom z San Siro. Podziwiam Del Piero, który to tyle lat gra w Juve i non stop strzela bramki, to jest tak jak kiedyś Miałysz w skokach taka machina do strzelania goli w Juve. Teraz strzela co raz mniej, ale jak na ten wiek to jest naprawdę świetnie...

Lakier
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lakier » 15 sty 2006, 18:33

ossy pisze:Było wręczanie nagrody dla Alexa?

no chyba tak :wink:

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

No i radosc po golu:

Obrazek

Obrazek

mesajah

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mesajah » 15 sty 2006, 21:00

Capello mnie pozytywnie zaskoczył :roll: . Przypuszczałem, że będzie nieugięty na świetny występ Alexia z Violą i na tę wzruszającą ceremonie. Właśnie z tych dwóch powodów Alex powinien dzisiaj zagrać, za słabszego ostatnio Zlatana. Chciałbym aby w ataku naprawde odbywała się sprawiedliwa rotacja w składzie, skoro mamy 3 tak wielkich graczy. Capello wystawił Alexa, a ten mu się odwdzięczył i zapewnił 3 punkty
dobrze, że nie upuścił tego na ziemię :P
ZameR pisze:Juve wygrało typowym dla siebie wynikiem 1-0..
ZameR [']

kasiorek21
Grafomania zaawansowana

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kasiorek21 » 15 sty 2006, 21:29

Dajcie mi link do bramki Del Piera bo nie mialem mozliwosci niestety ogladac na zywo.

mesajah

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mesajah » 15 sty 2006, 21:31

kasiorek21 pisze:Dajcie mi link do bramki Del Piera bo nie mialem mozliwosci niestety ogladac na zywo
http://download.juvepoland.com/2005-06/ ... iero06.zip

Awatar użytkownika
Sawyer
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sawyer » 17 sty 2006, 19:27

Jutro zaczyna sie runda rewanżowa Serie A :D Juventus pobił podobno jakis rekord kończąc 1 czesc sezonu z dorobkiem 53 pkt. ciekawe czy do 100 dojdziemy :roll: mozemy stracic 9 pkt. w rundzie rewanżowej.

Chievo jest mocne pokazali to m.in ostatnio z Milanem ,w ostatniej kolejsce ulegli Violi tracac bramke w 91' meczu.

Obawiam sie tego meczu :? Ciezko bedzie wygrac z Chievo na ich terenie ,ale trzeba byc dobrej mysli.

W Juve zabraknie Nedveda ,ktory ma zapalenie gardła ,oraz Chielliniego. Tego pierwszego zastąpi Mutu ,Chielliniego zas podobnie jak w meczu z Reggina zastapi F. Balzaretti 8)

Buffon - Zambrotta,Thuram,Cannavaro,Balzaretti - Camoranesi ,Emerson,Vieira,Mutu - Del Piero/Zlatan - Trezeguet

Typ: Remis
Zawsze obstawiasz remis, gdy ja typuje wygrana w Toto mixie Swoja droga wtedy Juventus zawsze wygrywa
hehe Lakier nasza taktyka :P
Ostatnio zmieniony 17 sty 2006, 19:48 przez Sawyer, łącznie zmieniany 1 raz.

Lakier
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lakier » 17 sty 2006, 19:35

Ibrahimović/Zlatan18 pisze:Typ: Remis

Zawsze obstawiasz remis, gdy ja typuje wygrana w Toto mixie :/ Swoja droga wtedy Juventus zawsze wygrywa :D

Awatar użytkownika
luk1208
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: luk1208 » 17 sty 2006, 21:58

Ibrahimović/Zlatan18 pisze:W Juve zabraknie Nedveda ,ktory ma zapalenie gardła ,oraz Chielliniego. Tego pierwszego zastąpi Mutu ,Chielliniego zas podobnie jak w meczu z Reggina zastapi F. Balzaretti
Mutu powinien godnie zastapic Pavla, pozatym po ostatniek krytyce ze strony Capello adrian napewno bedzie sie chciał zrechabilitowac i mysle ze 90 minut mu wystarczy :wink: Natomiast Cheliniego moze zastąpic Zabina, który został właczony do kadry na ten mecz, ale ja wolalbym zobaczyc Balzarettiego, który gra coraz wiecej i lepiej :!:

Ibrahimović/Zlatan18 pisze:Typ: Remis
nie ma to jak prawdziwy optymizm :P ja jednak stawiam ze wygramy. Pozatym ostatni mecz obstawiali co niektórzy ze wygramy bardzo wysoko a jak było kazdy wie, dlatego uwazam ze z Chievo wrócimy z tarczą :D

Awatar użytkownika
ossy
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: ossy » 17 sty 2006, 22:09

Ibrahimović/Zlatan18 pisze:
Obawiam sie tego meczu :?
A teraz mi coś wytłumaczysz: kogo ty się nie obawiasz? :P

Składzik:
Buffon--Zambrotta--Cannavaro---Thuram--Balzaretti, Camoranesi--Vieira--Emerson---Mutu, Trezeguet--Del Piero

Ostatnio przez pół meczu zastanawiałem się co tak Nedved cały czas przy piłce. patrze Nedved do Nedveda. Zastanawiam się: co jest? 2 Nedvedy. Dopiero się poźniej skapłem że to był młody Federico.

Wynik: 2-0

ODPOWIEDZ

Wróć do „Włochy”