Post Wyświetl pojedynczy post autor: moody » 28 lip 2022, 17:58
moody

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mr.Chris » 28 lip 2022, 18:01
Jeżeli dobrze pamiętam z biografii SAFa, CR7 miał odejść rok wcześniej, ale poproszony zgodził się pomóc United jeszcze jeden sezon. Dodatkowo, od zawsze uważał Real za klub swoich marzeń, także nie nazwał bym jego odejścia wypięciem się.Antoni Walendziak pisze: ↑28 lip 2022, 17:48Co do Crona to jakim cudem (starsi) kibice United nabrali sie na niego to do dzis nie wiem. Przeciez on wypial sie na United juz dawno temu gdy bedac tak naprawde tuz przed wielkim rozkwitem kariery odszedl do Madrytu. SAF zrobil z niego supergwiazde, a odplacil mu sie transferem wychodzacym przy pierwszej okazji. Gdyby tak kochal United to powinien tam grac dlugie lata. United byl dla niego najpierw trampoliną do Madrytu a potem spadochronem z Turynu. Nic pozatym. Mozna sie denerwowac, tupac nogami ale ciezko zaprzeczyc faktom.
Sprzed godziny:

Mr.Chris

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bassu » 28 lip 2022, 18:16
Bassu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Delpiero14 » 28 lip 2022, 18:17
Delpiero14

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Enjo » 28 lip 2022, 21:02
Śledzę tylko ten wątek pobieżnie bo już rzygam tym Lewandowskim, ale zamiast wydawać na tych wszystkich piłkarzy to nie mogli spłacić De Jonga ? To jakieś grosze patrząc na to ile płaca za piłkarzy.
Enjo
piotrcies

Delpiero14

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Quercus » 28 lip 2022, 21:35
Wydawanie pieniędzy na nowych piłkarzy jest w interesie Barcelony; spłacenie pensji zawodnika, który potem może ten klub opuścić - nie. Chyba takie myślenie zachodzi w głowach decydentów z Camp Nou.
Quercus

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Enjo » 28 lip 2022, 21:40
Enjo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Quercus » 28 lip 2022, 21:45
Quercus

Post Wyświetl pojedynczy post autor: piotrcies » 31 lip 2022, 14:52
piotrcies

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bassu » 01 sie 2022, 0:00
Bassu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: PlMateusz90 » 01 sie 2022, 0:07
PlMateusz90

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mr.Chris » 01 sie 2022, 17:59
Podobne mam wrażenie, taki trochę ulepszony Ole. Ostatnie dwa mecze dosyć drętwe, ale mam nadzieję, że to kwestia zmęczenia i ostrego przygotowania. Przede wszystkim nie ma co się spodziewać zmiany o 180 stopni po zaledwie miesiącu pracy.
Ja tam raczej widzę więcej sceptycznych wypowiedzi
Jego intencją było, żeby kilku zawodników otrzymało dodatkowe minuty. Dzięki zrobieniu tego z dnia na dzień, nie musiał mocno ingerować w reżimy treningowe i robić różne plany dla dwóch lub trzech grup. Lubię to rozwiązanie, ale wolałbym, żeby oba takie mecze były w Manchesterze, dzięki czemu kilku zawodników nie musiało by grać meczu z dnia na dzień po kilku godzinnej podróży. Tak, wiem, że lot z Norwegii to jak przejazd z jednego końca dużego miasta do drugiego, ale musimy jeszcze uwzględnić przejazd z/na lotnisko, itp.
Też tego nie mogę pojąć. Musi naprawdę wyróżniać się na treningach albo szuka dla niego nowego klubu.
I on i Ole i piłkarze gadają często jak od kalki. Odpowiedzi jak ze szkolenia, aż często nie chce mi się nawet tego czytać w całości, bo po pierwszym zdaniu można przewidzieć całą resztę. Jedną z niewielu zalet Mou było to, że był szczery... Chociaż czasami była to i wada, bo przechodził ze skrajności w skrajność i niemalże obrażał piłkarzy wywołując efekt odwrotny do zamierzonego.
Z FDJ jest kosmiczna saga i czuję, że przez długi, długi czas nie poznamy prawdy. Nie zdziwił bym się gdyby wyszło na koniec, że rozmowy nigdy nie były nawet w 10% tak intensywne jak o nich piszą media, a ograniczyły się do paru spotkań i ewentualnego wysłania oferty.PlMateusz90 pisze: ↑01 sie 2022, 0:07Dziwi mnie, że klub taki jak MU prosi się takiego FDJ, to jest marką jedna z największych na świecie, a ugania się za kimś kto, jeśli zdecyduje się przyjść to tylko ze względu na kasę MU jest taka marka, że mimo swojej aktualnej pozycji tacy zawodnicy powinni chcieć tu przyjść, tym bardziej, że ich klub ich wypycha![]()
Mr.Chris

Post Wyświetl pojedynczy post autor: piotrcies » 03 sie 2022, 12:58
piotrcies
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio