Jak poderwać dziewczynę ???? - Strona 10

Miejsce spoczynku zamkniętych tematów.
Awatar użytkownika
Tomachos
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomachos » 16 sty 2006, 16:45

Rotnok pisze:Ogólnie dziewczyny to niepojęte dla mnie istoty, czasami wogóle nie da rady się z nimi dogadać/zrozumieć. Z drugiej strony co byśmy bez nich zrobili?
gumowe lalki i sztuczne macice :wink:

FcB

Post Wyświetl pojedynczy post autor: FcB » 16 sty 2006, 17:25

moj kumpel mial tak ze byl normalnym chlopakiem i wszystko bylo zle zadna na niego nie zwracala uwagi... i zaczal sie ubierac inaczej niz inni. zakladal sztuksy czarne z krokiem nizej niz normalnie( :) )czarna koszulke i chuste naciagal na nadgarstek albo na czolo byl bardzo komunikatywny i humor mial swietny i od tamtego czasu moze miec praktycznie kazda wszystkie leca na niego ... ja uwazam ze cos w tym jest trzeba byc oryginalnym i wyrozniac sie :)

Awatar użytkownika
Berele Lewartow
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 700

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Berele Lewartow » 16 sty 2006, 19:03

FcB pisze:moj kumpel mial tak ze byl normalnym chlopakiem i wszystko bylo zle zadna na niego nie zwracala uwagi... i zaczal sie ubierac inaczej niz inni. zakladal sztuksy czarne z krokiem nizej niz normalnie( )czarna koszulke i chuste naciagal na nadgarstek albo na czolo byl bardzo komunikatywny i humor mial swietny i od tamtego czasu moze miec praktycznie kazda wszystkie leca na niego ... ja uwazam ze cos w tym jest trzeba byc oryginalnym i wyrozniac sie
Sugerujesz, ze trzeba z siebie robić clowna? Lansować się, trzeba umieć i mieć w tym jakiś umiar. Inaczej wychodzisz na debila.

FcB

Post Wyświetl pojedynczy post autor: FcB » 16 sty 2006, 19:33

'Piotrek' pisze: Sugerujesz, ze trzeba z siebie robić clowna? Lansować się, trzeba umieć i mieć w tym jakiś umiar. Inaczej wychodzisz na debila.
jakby z siebie robil clowna by laski za nim nie ganialy ... zastanow sie

on poprostu sie wyroznial ... byl jedyny taki co mu dawalo wyzszosc ...

Awatar użytkownika
Berele Lewartow
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 700

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Berele Lewartow » 16 sty 2006, 19:50

FcB pisze:jakby z siebie robil clowna by laski za nim nie ganialy ... zastanow sie
To akurat nie ma nic do rzeczy. Pełno debil i różnych innych 'wyjątkowych' osób ma swoje ukochane osoby. Ty pewnie tez.
Inna sprawa, że to, co dla jednych jest ciekawe i intrygujące dla innych jest żałosne.
Wracając do przypadku twojego kolegi. Dla mnie takie przebieranie się i zmienianie stylu za dnia na dzień jest dość dziwne i troche niezrozumiałe. Dobrze jest mieć swój styl, ale sztuczne tworzenie go na potrzeby otoczenia jest chu.., przynajmniej w moim odczuciu.

Awatar użytkownika
Pussycat dolls
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Pussycat dolls » 16 sty 2006, 19:53

Tomachos pisze:
Pussycat dolls pisze:1.Zdobądź numer kom. do dziewczyny i pisz jej miłe sms-y
Podaj numer, proszeeee :*

Co do komplementów to wiadomo że musi byc ich multum, jest tylko jeden problem :cry: powiesz dziewczynie: ładnie dzis wyglądasz, a ona na to : nie musisz mi dokuczać :roll:
I zrozum tu chłopie baby :shock:
Numerek dostaniesz na Priva :P

aha no wiesz tekst typu "ładnie dzis wyglądasz" odpada ... ze względu na słowo "dziś" :wink:

FcB

Post Wyświetl pojedynczy post autor: FcB » 16 sty 2006, 20:35

'Piotrek' pisze: Inna sprawa, że to, co dla jednych jest ciekawe i intrygujące dla innych jest żałosne.
Wracając do przypadku twojego kolegi. Dla mnie takie przebieranie się i zmienianie stylu za dnia na dzień jest dość dziwne i troche niezrozumiałe. Dobrze jest mieć swój styl, ale sztuczne tworzenie go na potrzeby otoczenia jest chu.., przynajmniej w moim odczuciu.
ale to nie bylo dla nikogo zalosne ... on zyskal wielu znajmoych poprzez swoj wizerunek i zdobyl szacunek wielu ludzi.

on nie zmienil stylu z dnia na dzien to trwalo jakis czas z okolo 3 miesiace ... i on sie upodabnial na kogos ale niewazne kogo

on ten styl mial i na potrzeby otoczenia ale i na swoje. wczesniej siedzial w domu i byl zamkniety i widac wkurwialo go to troche ... i zrobil cos za co go wszyscy beda szanowac ...

Awatar użytkownika
futbolowa
Czerwona Diablica
Reputacja: 2160
Kibicuję: RKS Raków + ManUTD
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: futbolowa » 16 sty 2006, 20:45

Tomachos pisze:gumowe lalki i sztuczne macice
Sztuczna macica nigdy nie zastąpi prawdziwej. Musiałbyś mieć całą sztuczną kobietę, która dodatkowo umiałaby wykarmić płód itd. itd. /to tak ażeby dzieci się rodziły ;)/.
FcB pisze:ja uwazam ze cos w tym jest trzeba byc oryginalnym i wyrozniac sie
Myślę, że nie do końca o to chodzi. Najważniejszą zmianą było to, że był bardziej komunikatywny i tryskał humorem. Wygląd to tylko otoczka, a na charakterze drugiej osoby się bazuje /jeśli chodzi o związek/. Można udawać kogoś innego, ale nie przez dłuższy okres...

FcB pisze:on zyskal wielu znajmoych poprzez swoj wizerunek i zdobyl szacunek wielu ludzi.
Szacunek za ubranie? :shock:

Awatar użytkownika
PrOtEcToR
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: PrOtEcToR » 16 sty 2006, 20:45

A ja myslę że by poderwac dziewczyne to trzeba mieć wyglad ( wiem nieodkryłem Ameryki ) :lol:
Niestety jak jesteś brzydalem to raczej nic nieda rady, żadne zmienianie wizerunku itp. by poderwać ładna dziewczynę - myślę że o takie tu chodzi - oczywiście paszteta to nawet nietrzeba wyrywac bo daje przykład dyskoteka: Brzydkich dziewczyn zwykle pełno... i zwykle same podchodza by tylko je złapac zaciągnąć do samochodu i ... ! ( bez obrazy dziołuszki :D )
A ja podrywam ( w sęsie ten-tegez ) dziewczyny takim sposobem ( zwykle dyskoteka ) Jest podest, tańcze... zauważam lasencję :) Podchodze tańcze koło niej... naipierw trzeba zobaczyc jej reakcje... jeśli sie uśmiechnie lub podejdzie itp. to jest moja... jesli nic, zero reakcij to znaczy że ma chłopaka lub jest lezbą! :) Zwykle dziewczyny w dyskotekach są pijane, naćpane itp. to jeśli maja dobra faze to sruuu z nia do samochodu i jest luzik ( oczywiście trza uważać :x )! Niekiedy to juz na sali daja sie wymacać :lol: Tak to płynie impra w PROTECTORZE!
Tylko oczywiście powtarzam trza mieć wygląd :lol:

Niezwracajcie uwagi na błędy "i" , a "j"

Awatar użytkownika
futbolowa
Czerwona Diablica
Reputacja: 2160
Kibicuję: RKS Raków + ManUTD
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: futbolowa » 16 sty 2006, 20:51

PrOtEcToR pisze:A ja myslę że by poderwac dziewczyne to trzeba mieć wyglad ( wiem nieodkryłem Ameryki )
Niestety. Sam wygląd nie wystarczy :? :?
PrOtEcToR pisze:oczywiście paszteta to nawet nietrzeba wyrywac bo daje przykład dyskoteka: Brzydkich dziewczyn zwykle pełno... i zwykle same podchodza by tylko je złapac zaciągnąć do samochodu i ... ! ( bez obrazy dziołuszki Very Happy )
:won: Zastanawiam się skąd tacy ludzie się biorą. Bez obrazy oczywiście :D
PrOtEcToR pisze:jesli nic, zero reakcij to znaczy że ma chłopaka lub jest lezbą!
Albo jesteś nie ten-tegez?
PrOtEcToR pisze:Tylko oczywiście powtarzam trza mieć wygląd
Akurat w dyskotece. Gdzie indziej wypada mieć trochę rozumu :roll:

Lakier
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lakier » 16 sty 2006, 20:53

PrOtEcToR pisze:jeśli sie uśmiechnie lub podejdzie itp. to jest moja... jesli nic, zero reakcij to znaczy że ma chłopaka lub jest lezbą!

narcyz sie nazywam, lalalala.

Jest jeden przepis aby zarwac dziewczyne, badz soba, no moze troche milszym soba... No chyba ze potrzebujesz dziewczyny na kilka dni, to moze i sposoby chlopakow sa dobre....

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 16 sty 2006, 20:58

FcB pisze:on zyskal wielu znajmoych poprzez swoj wizerunek i zdobyl szacunek wielu ludzi.
Śmiem twierdzić, że taki szacunek jest gówno warty. Budowanie autorytetu poprzez udawanie kogoś/czegoś innego to mierny sposób. No chyba, że jest w tym cholernie dobry, ale tak czy inaczej nie sądzę, aby na dłuższą metę to podziałało.
PrOtEcToR pisze:jesli nic, zero reakcij to znaczy że ma chłopaka lub jest lezbą!
Ciekawe dlaczego pominąłeś opcję, że jej się nie podobasz :lol:

Awatar użytkownika
kulekfcb
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kulekfcb » 16 sty 2006, 21:01

FcB pisze:
'Piotrek' pisze: Inna sprawa, że to, co dla jednych jest ciekawe i intrygujące dla innych jest żałosne.
ale to nie bylo dla nikogo zalosne ... on zyskal wielu znajmoych poprzez swoj wizerunek i zdobyl szacunek wielu ludzi.

on nie zmienil stylu z dnia na dzien to trwalo jakis czas z okolo 3 miesiace ... i on sie upodabnial na kogos ale niewazne kogo

on ten styl mial i na potrzeby otoczenia ale i na swoje. wczesniej siedzial w domu i byl zamkniety i widac wkurwialo go to troche ... i zrobil cos za co go wszyscy beda szanowac ...
TY wiesz co Ty mowisz wogole. No i co tzn, ze sprzedał dupe zeby miec nowych znajomych itp zeby panny sie za nim uganiały. To dla mnie jest burak jakis. Kazdy na swój styl pracuje całe życie a nie jak Ty piszesz ze on sobie zmienił w 3 miesiące. To co przebrał sie w jakies smieszne ciuchy i jest gangsterem i wszyscy go szanują?? To nie ubrania mowia o Tobie jakim jestes, tylko jak sie zachowujesz i co ze sobą reprezentujesz. To znaczy, że nei ma swojego stylu. Dla mnie to jest smieszne :roll:

Awatar użytkownika
jaget
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: jaget » 16 sty 2006, 21:03

Szacunek za ubranie? :shock:[/quote]

Wes nam FcB wytłumacz jak mozna sobie zyskac szacunek ubierając sie na taki i inny sposob :) echh ci kibice barcelony maja namieszane w głowie... :)

Awatar użytkownika
PrOtEcToR
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: PrOtEcToR » 16 sty 2006, 21:03

futbolowa pisze:Niestety. Sam wygląd nie wystarczy Confused Confused

Zalezy u kogo... zwykle zwraca się uwage na wygląd... oczywiście wolał bym mieć "brzydszą" i mądrą niz piekna i kompletna idiotke! :roll:

futbolowa pisze:Zastanawiam się skąd tacy ludzie się biorą

Chyba wiesz co się w dyskotekach dzieje... Teraz to nawet małolaty po 13-14 lat dziewczynki.. podrywaja starszych facetów by tylko iść z nimi do samochodu!

futbolowa pisze:Albo jesteś nie ten-tegez?

Jestem ten-tegez :wink:
futbolowa pisze:Gdzie indziej wypada mieć trochę rozumu

Jak bym niemiał rozumu... to bym pewnie się wrypał :roll: Jednak oczywiście niezawsze rozum w takich sytuacjach wygrywa!
Lakier pisze:narcyz sie nazywam, lalalala.
lol czy ja gdzies napisałem cos takiego??
Niggaz pisze:jeżeli chłopak musi poszukiwać na dyskotece pijanej/naćpanej laski żeby się zabawić no to ... każdy orze jak może Rolling Eyes
Właśnie ja nieszukam dziewczyny, na dyskotece... pozatym nielubie miec jednei stałej...

Zablokowany

Wróć do „Wracając Do Meritum”