Jak poderwać dziewczynę ???? - Strona 11

Miejsce spoczynku zamkniętych tematów.
Lakier
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lakier » 16 sty 2006, 21:06

lol czy ja gdzies napisałem cos takiego??
ta:
PrOtEcToR pisze:Podchodze tańcze koło niej... naipierw trzeba zobaczyc jej reakcje... jeśli sie uśmiechnie lub podejdzie itp. to jest moja... jesli nic, zero reakcij to znaczy że ma chłopaka lub jest lezbą!

Awatar użytkownika
Tomachos
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomachos » 16 sty 2006, 21:07

PrOtEcToR pisze:A ja myslę że by poderwac dziewczyne to trzeba mieć wyglad ( wiem nieodkryłem Ameryki )
Niestety jak jesteś brzydalem to raczej nic nieda rady, żadne zmienianie wizerunku itp. by poderwać ładna dziewczynę - myślę że o takie tu chodzi - oczywiście paszteta to nawet nietrzeba wyrywac bo daje przykład dyskoteka: Brzydkich dziewczyn zwykle pełno... i zwykle same podchodza by tylko je złapac zaciągnąć do samochodu i ... ! ( bez obrazy dziołuszki )
A ja podrywam ( w sęsie ten-tegez ) dziewczyny takim sposobem ( zwykle dyskoteka ) Jest podest, tańcze... zauważam lasencję Podchodze tańcze koło niej... naipierw trzeba zobaczyc jej reakcje... jeśli sie uśmiechnie lub podejdzie itp. to jest moja... jesli nic, zero reakcij to znaczy że ma chłopaka lub jest lezbą! Zwykle dziewczyny w dyskotekach są pijane, naćpane itp. to jeśli maja dobra faze to sruuu z nia do samochodu i jest luzik ( oczywiście trza uważać )! Niekiedy to juz na sali daja sie wymacać Tak to płynie impra w PROTECTORZE!
Tylko oczywiście powtarzam trza mieć wygląd
I tak właśnie wygląda lansowanie :roll:
Widze że wychodzisz z założenia przejebać wyjebać :roll:
No cóż Che Guevara tez walił wszystko co się ruszało :wink:

futbolowa pisze:Niestety. Sam wygląd nie wystarczy
futbolowa pisze:Akurat w dyskotece. Gdzie indziej wypada mieć trochę rozumu
:shock: normalna baba, czy mi sie wydaje :?:
Lakier pisze:Jest jeden przepis aby zarwac dziewczyne, badz soba, no moze troche milszym soba... No chyba ze potrzebujesz dziewczyny na kilka dni, to moze i sposoby chlopakow sa dobre....
I normalna wypowiedź kibica Juventusu :shock:
Paranoja mnie ogarnia :?

Tak na serio całkowicie zgadzam sie z Lakierem, poprostu trzeba być sobą, czasami trzeba wykazać troszku inicjatywy bo nic samo się nie dzieje, raz sie uda raz nie, ale takie jest życie niestety, szukać trzeba :wink:

Pozdro lowelasy :P

Edit:
Pussycat dolls pisze:Numerek dostaniesz na Priva
Jest :zgoda:

Awatar użytkownika
jaget
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: jaget » 16 sty 2006, 21:08

Tylko jest mały problem PrOtEcToR....
Trzeba miec ten samochod zeby wykorzystac twoj sposob na wieczor....

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 16 sty 2006, 21:09

Mojego posta zedytowałem rezygnując jednak z ostatniego dopiska (zacytował go PrOtEcToR) z racji tego, że jednak imprezy rządzą się swoimi prawami i całkiem sporo osób wybiera się na takowe tylko w celu zaliczenia panienki/chłopaka a nie musi mieć to wiele wspólnego z tym jak ta kwestia wygląda poza imprezami.
PrOtEcToR pisze:Chyba wiesz co się w dyskotekach dzieje... Teraz to nawet małolaty po 13-14 lat dziewczynki.. podrywaja starszych facetów by tylko iść z nimi do samochodu!
Bez przesady. To ja nie wiem na jakie Ty dyskoteki chodzisz, że tam takie dzieci wpuszczają :shock: Może to jakaś impreza na placu zabaw po dobranocce :roll:
W lubelskich klubach bywam często i trudno jest trafić na kogoś młodszego niż rocznik '89. Zdarzają się wyjątki czasem pewnie, ale to i tak inaczej pewnie wygląda niż u Ciebie. W końcu to pewnie jakaś wiejska impreza typowa.

Awatar użytkownika
futbolowa
Czerwona Diablica
Reputacja: 2161
Kibicuję: RKS Raków + ManUTD
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: futbolowa » 16 sty 2006, 21:11

PrOtEcToR pisze:Zalezy u kogo... zwykle zwraca się uwage na wygląd...
Tylko na 'dzień dobry'. Już miałam jednego takiego co to piękny i uroczy był, panny powalał na kolana a rozumu zero, zainteresowań [poza samym sobą] zero itd. itd. Taki ładnie opakowany pustak.
To samo mogę powiedzieć o paru moich koleżankach. Śliczne, perfekcyjny makijaż, biodrówy, stringi na wierzchu, czarny stanik, biała bluzka itd. itd. Chłopaków na pęczki, związki na trzy dni, a potem płacz.
Chyba wiesz co się w dyskotekach dzieje... Teraz to nawet małolaty po 13-14 lat dziewczynki.. podrywaja starszych facetów by tylko iść z nimi do samochodu!
Nie bywam. Jestem mało imprezowa. Wolę kameralne towarzystwo najbliższych znajomych.
No ale wiem, wiem. Jak to określa moja nauczycielka 'tam bywają gorące 13-ki i mokre 10-ki'. Oczywiście mowa tu o najbardziej nienormalnych dyskotekach. Do tych lepszych wpuszczają od 18-tu, a nawe 21 lat :?
Tylko zauważ, że ja miałam na myśli Ciebie :?
PrOtEcToR pisze:Jak bym niemiał rozumu... to bym pewnie się wrypał
Co to jest antykoncepcja wiedzą już 10-latki :?
PrOtEcToR pisze:Jednak oczywiście niezawsze rozum w takich sytuacjach wygrywa!
Jasne. Wygrywa to, co masz w spodniach, prawda?
I jeszcze dobra zabawa.
PrOtEcToR pisze:Właśnie ja nieszukam dziewczyny, na dyskotece... pozatym nielubie miec jednei stałej...
Jedno wyklucza drugie.
normalna baba, czy mi sie wydaje
Eeee nie, to tylko pozory ;)

FcB

Post Wyświetl pojedynczy post autor: FcB » 16 sty 2006, 21:15

futbolowa pisze:
FcB pisze:on zyskal wielu znajmoych poprzez swoj wizerunek i zdobyl szacunek wielu ludzi.
Szacunek za ubranie? :shock:
nie za ubranie tylko za wizerunek swoj caly ... ubranie w to wchodzilo bo jak ktos inny by takie cos zalozyl to by wygladal jak wsiun a do niego to pasowalo ... szacunek zyskal miedzy innymi za mowe bo mowil inaczej uzywal roznych przedziwnych slow :)
i najlepsze bylo ze on sie zmienil o 180% z ponuraka stal sie kolesiem ktory podrywal laski jak chcial i czesto wpadal w bojki rozne (za prawdziwego kumpla by zycie oddal...) a wczesniej tego nie bylo ... i szacunek rodzil sie tez z tad ze on szanowal innych ... dziewczyna dla niego byla kims waznym kazda byla wazna i nawet jak byla brzydka to sie nie smial z niej a wiekszosc to tlyko potrafi ...

Awatar użytkownika
jaget
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: jaget » 16 sty 2006, 21:15

Niggaz pisze:Mojego posta zedytowałem rezygnując jednak z ostatniego dopiska (zacytował go PrOtEcToR) z racji tego, że jednak imprezy rządzą się swoimi prawami i całkiem sporo osób wybiera się na takowe tylko w celu zaliczenia panienki/chłopaka a nie musi mieć to wiele wspólnego z tym jak ta kwestia wygląda poza imprezami.
PrOtEcToR pisze:Chyba wiesz co się w dyskotekach dzieje... Teraz to nawet małolaty po 13-14 lat dziewczynki.. podrywaja starszych facetów by tylko iść z nimi do samochodu!
Bez przesady. To ja nie wiem na jakie Ty dyskoteki chodzisz, że tam takie dzieci wpuszczają :shock: Może to jakaś impreza na placu zabaw po dobranocce :roll:
W lubelskich klubach bywam często i trudno jest trafić na kogoś młodszego niż rocznik '89. Zdarzają się wyjątki czasem pewnie, ale to i tak inaczej pewnie wygląda niż u Ciebie. W końcu to pewnie jakaś wiejska impreza typowa.
Nie zawsze na wiejskich klubach tych małych to ludzie sie bawia sami ze soba po 3-6 osob zazwyczaj sie wszyscy znaja ale po dłuzszych pobytach mozna sie wkrecic ta opowiesc Protectora jest raczej z hucznym biesiad w miescie gdzie dziewczyny sie nie martwia ze je ktos zna....

Awatar użytkownika
czeher
Nałogowy hazardzista
Nałogowy hazardzista
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 16 sty 2006, 21:18

PrOtEcToR pisze:Zalezy u kogo... zwykle zwraca się uwage na wygląd... oczywiście wolał bym mieć "brzydszą" i mądrą niz piekna i kompletna idiotke!
To cos nowego :!:
PrOtEcToR pisze:
Lakier pisze:
narcyz sie nazywam, lalalala.

lol czy ja gdzies napisałem cos takiego??
:rotfl2:

Koles w sumie juz dawno swoimi postami prezentowales poziom jaskiniowca
Poza tym chyba masz obsesje - Protector "lol"

Rozwalily mnie juz posty na temat Tsunami, poprostu powtierdzasz tytlko ze jestes plytkim cwianiaczkim zakochanym w swoim wygladzie, ktory szuka tylko okazji zeby dorwac i przeleciec laske

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 16 sty 2006, 21:19

FcB to się nadaje do Bravo chyba, ale nie tutaj. Niektórzy już wyrośli z bajek. Z każdym kolejnym postem nakręcasz się coraz bardziej i wywołuje to tylko śmiech u niejednej czytającej to osoby zapewne. Wystarczy.

Awatar użytkownika
futbolowa
Czerwona Diablica
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: futbolowa » 16 sty 2006, 21:19

FcB pisze:szacunek zyskal miedzy innymi za mowe bo mowil inaczej uzywal roznych przedziwnych slow
Powiedziałam dzisiaj koledze, że jest infantylny. Poprosił żebym napisała mu to na kartce i powtarzał sobie cały dzień.
Należy mi się szacunek? Używam takich przedziwnych słów... :roll:
FcB pisze:podrywal laski jak chcial i czesto wpadal w bojki rozne
To szacunek zyskał sobie u swoich burakowatych kumpli. Nie wiem co pociągającego jest w facecie, który wyrywa dupy jak chce i napier[*tego*] się to tu, to tam :? :?

A dyskoteki Protecotr [bynajmniej te co znam] to głównie na wsi są ;)

Awatar użytkownika
PrOtEcToR
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: PrOtEcToR » 16 sty 2006, 21:20

Niggaz pisze:Bez przesady. To ja nie wiem na jakie Ty dyskoteki chodzisz, że tam takie dzieci wpuszczają Shocked Może to jakaś impreza na placu zabaw po dobranocce Rolling Eyes

No właśnie jest między klubem ( bar itp. ), a wielka masową dyskoteką! W dyskotekach z sieci "PROTECTOR" ( zobacz na ftb.pl zobaczysz co to dyskoteka ) wpuszczają dziewczyny młode ( zdziwił byś sie na ile lat wyglądaja po przebraniu, pewnie to skarpetki w staniku ale kto to sprawdzi )... niekiedy za bardzo bo i mi to niepasuje jak naćpany dzieciak chodzi po sali! Nikt niesprawdza w takich dyskotekach dowodó, ani legitymacij :roll:

Tomachos pisze:Widze że wychodzisz z założenia przejebać wyjebać Rolling Eyes

Ja tam napisałem jeśli chodzi podrywac dziewczyna w sęsie... wydygać!
czecher pisze:Koles w sumie juz dawno swoimi postami prezentowales poziom jaskiniowca
:lol: Wiesz gdzie je mam twoje wypowiedzi...
czecher pisze:ktory szuka tylko okazji zeby dorwac i przeleciec laske
Lepsze to niz siedziec całe dnie przed komputerem :roll: Zresztą trzeba się wyżyć... Jeszcze niemam zamiaru się żenić!
Ostatnio zmieniony 16 sty 2006, 21:26 przez PrOtEcToR, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 16 sty 2006, 21:23

futbolowa pisze:A dyskoteki Protecotr [bynajmniej te co znam] to głównie na wsi są
:roll:
A czy jest jakieś choćby średniej wielkości miasto (o tych większych już nawet nie mówię) w którym nie ma przynajmniej kilku dobrych klubów? Na wsi to są głównie wiejskie wstrząsy :lol: :wink: Dobre dyskoteki są w dobrych klubach. Mogliby wreszcie coś większego w LBN postawić :roll:

Awatar użytkownika
kulekfcb
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kulekfcb » 16 sty 2006, 21:23

FcB pisze:
futbolowa pisze:
FcB pisze:on zyskal wielu znajmoych poprzez swoj wizerunek i zdobyl szacunek wielu ludzi.
Szacunek za ubranie? :shock:
nie za ubranie tylko za wizerunek swoj caly ... ubranie w to wchodzilo bo jak ktos inny by takie cos zalozyl to by wygladal jak wsiun a do niego to pasowalo ... szacunek zyskal miedzy innymi za mowe bo mowil inaczej uzywal roznych przedziwnych slow :)
i najlepsze bylo ze on sie zmienil o 180% z ponuraka stal sie kolesiem ktory podrywal laski jak chcial i czesto wpadal w bojki rozne (za prawdziwego kumpla by zycie oddal...) a wczesniej tego nie bylo ... i szacunek rodzil sie tez z tad ze on szanowal innych ... dziewczyna dla niego byla kims waznym kazda byla wazna i nawet jak byla brzydka to sie nie smial z niej a wiekszosc to tlyko potrafi ...
ale człowieku to co on w 3 miesiace tak sie zmienił i wszyscy to łykają. Nie wierze w to, że w kilka miesięcy zyskał tyle szacunku jak Ty to mowisz. Na to sie pracuje lata a nie kilka lub kilkadziesiąt dni, i wydaje mi sie ze cukrujesz troche. Nikt nie łyknie tego, że jak koleś jest taki jaki jest i po 3 miesiacach jest kozakiem i wszyscy go uwazaja za takiego i go szanuja.

Awatar użytkownika
futbolowa
Czerwona Diablica
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: futbolowa » 16 sty 2006, 21:23

PrOtEcToR pisze:wpuszczają dziewczyny młode ( zdziwił byś sie na ile lat wyglądaja po przebraniu, pewnie to skarpetki w staniku ale kto to sprawdzi )
Teraz dziewczyny bardzo szybko dojrzewają.
Więcej to tu robi makijaż [znaczy się tapeta] a nie rozmiar stanika :? :?
PrOtEcToR pisze:Nikt niesprawdza w takich dyskotekach dowodó, ani legitymacij
No to super :| :| Czadowe miejsce. Młode, napalone suczki - to jest to, co trygryski lubią najbardziej :? :?

Awatar użytkownika
HB
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: HB » 16 sty 2006, 21:23

no pierwszy raz chyba zgodze sie z protectorem. ma calkowita racje. na start najwazniejszy jest wyglad, chocbys byl geniuszem, bez wygladu nawet nie zaczniesz rozmawiac... taka prawda.

Zablokowany

Wróć do „Wracając Do Meritum”