AC Milan (zbiorczy)(cz.2) - Strona 30

Piłka nożna we Włoszech: Serie A, Serie B i Coppa Italia | Kluby (Juventus, AC Milan, Inter, Napoli | Reprezentacja Włoch) (Squadra Azzurra | Transfery | Inne wydarzenia związane z włoską piłką nożną
ODPOWIEDZODP

Kto powinien być trenerem Milanu w przyszłym sezonie?

Sérgio Conceição
3
17%
Antonio Conte
2
11%
Massimiliano Allegri
6
33%
Gian Piero Ventura
4
22%
Fatih Terim
2
11%
Inny Włoch
1
6%
Inny straniero
0
Brak głosów
Awatar użytkownika
Łukasz_
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Łukasz_ » 16 sty 2006, 20:06

gilardino11 pisze:Niewiem co będzie dalej z naszym wielkim Milanem jak na czele będą stały takie głąby jak Ancelotti cz Galliani
Nie nazywał bym tak pacynki a już tym bardziej Gallaniego. Pacynka zrobił dla nas dużo ( LM, mistrzostwo kraju i Puchar Włoch ) niektóre kluby tego przez 14 lat nie wygrały i przez następny tyle nie wygrają... :wink: Napewno by chciał dalej wygrywać ale nie ma sposobu i tego czegoś co trener który prowadzi taką drużyne jak Milan musi mieć. Galliani to człowiek który zawsze chce dobrze, zrobił już wiele udanych transferów i dobrych rzeczy dla nas, nie wiem czemu go obrażasz - bo powiedział że nie będzie transferów :?:

Awatar użytkownika
Ajgor
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ajgor » 16 sty 2006, 20:19

gilardino11 pisze:Natomiast łysy jeśli mówi prawde że niebedzie transferów to jest naparwde głópi czy on niewidzi że naszej drużynie brakuje świeżości

Ale gilardino11 tu nie chodzi o transfery raczej... patrz Inter... tu chodzi o mental revolution i te sprawy :wink:

Wiadomo, że trzeba 2,3 obrońców, może pomocnika, a reszta jest... niestety coraz bardziej dochodzę do wnoisku, że tu pomoże tylko zmiana na ławie jednak :roll:

Awatar użytkownika
gilardino11
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1308

Post Wyświetl pojedynczy post autor: gilardino11 » 16 sty 2006, 20:21

trafnych???
W osatnim letnim mercato powiniśmy wzmocnić przedewszystkim środek i prawą obrone.A tego niezrobiliśmy.Łysy wydał 25 baniek na Gilardino i 9 na jankulovskiego z którego carlo zupełnie nie korzysta.I co z tego że nie dawno zdobył dla nas trofea mamy tym żyć jeszcze 20 lat zastanów sie.Carlo niepanuje kompletnie nad drużyną w czasie meczu nie jest w stanie przeprowadzić dobrych zmian które by coś zmieniły.Oczywiście wine też mają zawodnicy ale ile jeszcze możemy wymagać od Maldiniego, Stama,Cafu potrzebna jest świeża krew.My tak naprawde powiniśmy z 3 obrońców kupić i 1 pomocnika.Wiem że to jest nierealne ale takie mamy ubytki bo wczoraj np.za pirlo wchodzi Rui Costa i gra w chodzonego a przy piłce może był z 3-4 razy

Awatar użytkownika
Łukasz_
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Łukasz_ » 16 sty 2006, 20:31

gilardino11 pisze:I co z tego że nie dawno zdobył dla nas trofea mamy tym żyć jeszcze 20 lat zastanów sie.Carlo niepanuje kompletnie nad drużyną w czasie meczu nie jest w stanie przeprowadzić dobrych zmian które by coś zmieniły.
Hmm dawno :?: Nie wygrał nic w zeszłym sezonie, a wczesniej miał lige włoską - nie można co roku wygrywać. Nie tylko Milan nic nie wygrał rok temu, byliśmy wszędzie o mały włos, a inni to co ? Ale zgadzam się że pacynka już nic do drużyny nie wniesie. Mimo porażek w zeszłym sezonie, obecnym niepowodzeniu w lidze włoskiej wierze w LM i nie nazywam człowieka który dał nam LM, Mistrzostwo, Puchar Włoch i Super Puchar Europy głąbem. Nie ma co gdybać... jeżeli Carlo odejdzie to nie wcześniej niż po sezonie.
gilardino11 pisze:W osatnim letnim mercato powiniśmy wzmocnić przedewszystkim środek
Mówisz chyba o obronie :?: :lol: Nie tyle wzmocnić co szukać następców :wink:

Awatar użytkownika
gilardino11
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1308

Post Wyświetl pojedynczy post autor: gilardino11 » 16 sty 2006, 20:40

Chyba zapomniałeś dodać
gilardino11 pisze: środek i prawą obrone.
. :wink:.
Mimo wszystko wzmocnić

Awatar użytkownika
Ajgor
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ajgor » 16 sty 2006, 20:50

No i temat wypożyczenia Ambro się pojawił... co Wy na to :?: Sam nie wiem co sądzić... lubię go itd, ale faktem jest, że przy Carlo nie pogra a na Mundial by mu się przydało, a tu coraz dalej mu się robi z Milanu :roll:

kasiorek21
Grafomania zaawansowana

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kasiorek21 » 16 sty 2006, 20:55

A ja mam pytanko do Milanistów. Czy czasami Ambrosini nie strzelil decydujacego o awansie Milanu do finalu LM przeciwko PSV Eindhoven?????

Awatar użytkownika
Żniwiarze Umysłów-HUNTER-
Rapid Eye Movement

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Żniwiarze Umysłów-HUNTER- » 16 sty 2006, 20:56

No i temat wypożyczenia Ambro się pojawił... co Wy na to Sam nie wiem co sądzić... lubię go itd, ale faktem jest, że przy Carlo nie pogra a na Mundial by mu się przydało, a tu coraz dalej mu się robi z Milanu
a ja na to :lol:
juz napisałem na głownej o tej plocie.
Rzadko grywa wystapił w 8 meczach przez ponad 3 miesiace kontuzja i oni pisza ze chcee oposcic bo rzadko grywa :lol:
Teraz Rino znow forme traci i w sam raz przyda sie Ambro pozatym on jest bardzo grozny w ofensywie szczegolnie gra głowa to chyba nasz najlepszy piłkarz jezeli chodzi o głowki :D pozatym jest bardzo pozytecznym pomocnikiem ktory moze na prawej i lewej oraz srodku grac napewno lepszy niz Vogel jego bym predzej wypozyczył na miejsce Pirlo lepiej nadaje sie chyba Rui Costa :P
A na mundial wybierze sie jako gracz rossonerich :]

Forza Milan
A ja mam pytanko do Milanistów. Czy czasami Ambrosini nie strzelil decydujacego o awansie Milanu do finalu LM przeciwko PSV Eindhoven?????
Tak to on z podania Kaki. A w sezonie 02/03 kiedy to meczylismy sie z Ajaxem o finał to on z podania Paolo zgrał głowa do Pippo ktory lobnał Lobonta i ustalił wynik 3-2 dla nas :D takze to nasz skarb ;)
Ostatnio zmieniony 16 sty 2006, 21:04 przez Żniwiarze Umysłów-HUNTER-, łącznie zmieniany 2 razy.

Awatar użytkownika
Łukasz_
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Łukasz_ » 16 sty 2006, 21:01

kasiorek21 pisze:A ja mam pytanko do Milanistów. Czy czasami Ambrosini nie strzelil decydujacego o awansie Milanu do finalu LM przeciwko PSV Eindhoven?????
Te :?: A co do ma do rzeczy :?:

Ambro nie może odejść !!!!!!!! Za żadne pieniądze, jest zmiennikiem któy jest nam bardzo potrzebny, mimo kontuzji będzie jeszcze grał jak zawsze. Jestem przekonany że pacynka nawet niechce słyszeć o odejściu Ambro.

kasiorek21
Grafomania zaawansowana

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kasiorek21 » 16 sty 2006, 21:08

ŁUKASZ jak sie pytam to moglbys mi czasami normalnie odpowiedziec. Dla mnie ma duzo bo ja nie sprzedalbym zawodnika ktory ratuje mi skore przed , chyba mozemy to nazwac "kompromitacja". Nie wiem jak wy ale ja jeszcze raz powtorze ze NIE sprzedalbym go za rzadna kase (no moze nie za rzadna) :P

Awatar użytkownika
Ajgor
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ajgor » 16 sty 2006, 21:12

Żniwiarze Umysłów-HUNTER- pisze:Teraz Rino znow forme traci i w sam raz przyda sie Ambro

Wiesz Hunter ale do ulubieńców Carlo on nie należy i bym 2 razy nie mówił, że teraz grać zacznie :P

Awatar użytkownika
Łukasz_
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Łukasz_ » 16 sty 2006, 21:15

Kasiorek21 kto powiedział że Milan chce sprzedać Ambro :?: Jak by na to nie patrzyć to Atletico chce WYPOŻYCZYĆ Ambro, Milan o niczym takim nie myślał. Hmmm skoro jakiś zawodnik ratuje klub strzelając bramke to już jest nietykalny i powinno mu się wypłacić premie 10mln :?: Zabawne...

P.S miałeś tu nie pisać bo z nami się nie da pogadać. :wink:

Awatar użytkownika
Chlopaczek
Ten obcy
Reputacja: 3334

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 16 sty 2006, 21:21

Atletico go chce?No nad nimi to mozna sie zastanowic (wiadomo o co chodzi :) ) ale calej reszcie trzeba powiedziec stanowcze nie.Ambro to dla mnie taka ulepszona i ogolona wersja Gattuso.No i lubie go bardzo.Lapy precz od niego.

Awatar użytkownika
Żniwiarze Umysłów-HUNTER-
Rapid Eye Movement

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Żniwiarze Umysłów-HUNTER- » 16 sty 2006, 21:23

Ajgor pisze:Wiesz Hunter ale do ulubieńców Carlo on nie należy i bym 2 razy nie mówił, że teraz grać zacznie
na poczatku sezonu tez mi sie tak wydawało ale Rino grał piach i wkoncu postawił na Ambro Carlo i ten grał b.dobrze niestety pozniej ta konztuzja :cry: teraz powoli dochodzi do siebie jezeli dojdzie do swojej formy to posadzi Rino albo Seedorfa bo nie wiadomo kto teraz w meczu przeciwko Ascoli zagra piach :lol:

Awatar użytkownika
Ajgor
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ajgor » 16 sty 2006, 22:01

Żniwiarze Umysłów-HUNTER- pisze:bo nie wiadomo kto teraz w meczu przeciwko Ascoli zagra piach

Oby tylko jeden oby :wink: No ale ja nie jestem co do zmian przekonany po postawie Carlo do Marka :roll: No nic zobaczymy... ja bym Ambro widział chętnie teraz :wink:

ODPOWIEDZ

Wróć do „Włochy”