Piwus, zaatakuj go rangąPrOtEcToR pisze:No niegadaj że ty tego nierobiłeś/robisz... wiesz jak każdy do pewnego momentu jechałem na ręcznym, jednak teraz bardzo żadko!
Prosze, prosze....

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomachos » 16 sty 2006, 21:38
Piwus, zaatakuj go rangąPrOtEcToR pisze:No niegadaj że ty tego nierobiłeś/robisz... wiesz jak każdy do pewnego momentu jechałem na ręcznym, jednak teraz bardzo żadko!
Tomachos

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Berele Lewartow » 16 sty 2006, 21:39
Berele Lewartow

Post Wyświetl pojedynczy post autor: jaget » 16 sty 2006, 21:40
No nie wiem dużo piłkarzy ma maski sklepane a zony ehhhHB pisze:no pierwszy raz chyba zgodze sie z protectorem. ma calkowita racje. na start najwazniejszy jest wyglad, chocbys byl geniuszem, bez wygladu nawet nie zaczniesz rozmawiac... taka prawda.
jaget
Post Wyświetl pojedynczy post autor: futbolowa » 16 sty 2006, 21:40
Tomachos pisze:Ciekawe na którą ręke mówi Kasia
Żadna w tym reguła. Nie podam tu swojego przykładu, bo zaraz tu mnie kilku na GyGy opieprzać będzie, że marudzę.Lakier pisze:Wiadomo strasznie brzydki chlopak nie dostanie raczej ladnej dziewczyny i odwrotnie. No ale chyba kazdy wie jakie ma 'zasieg', ze sie tak wyraze.
FcB pisze:on nie uzywal polskich slow takich jak "infaltywny" to byly slowa zapozyczone z afroamerykanskiego
WiemLepiej chyba nie mozna tego podsumowac
futbolowa
Post Wyświetl pojedynczy post autor: FcB » 16 sty 2006, 21:44
on mial caly czas pewnych znajomych.ale nigdy nie trzymal sie z nimi bo jak bylo napisane wczesniej byl ponury (siedzial praktycznie caly czas w domu) a jak zaczal sie zmieniac na lepsze znow zalapal kontakt i zaczal odnawiac znajomosci i znajomi zaczeli stawac w jego obronie.kulekfcb pisze: Nie wiem mi sie w to nie chce wierzyćJak mu mogli troche pomoc?? Ktoś który miał go za buraka nagle zmienił do niego stosunek?? NIe dla mnie wogóle to jest niedopuszczalne, ze koles w 3 miesiace stał się całkiem innym człowiekiem. I nagle wszyscy go szanuję...niemożliwe...I co w 3 miesiące stał się takim fighterem??
FcB
Post Wyświetl pojedynczy post autor: ossy » 16 sty 2006, 21:44
To musisz być wyjątkowo brzydkiPrOtEcToR pisze:No niegadaj że ty tego nierobiłeś/robisz... wiesz jak każdy do pewnego momentu jechałem na ręcznym, jednak teraz bardzo żadko!
Pewnie mu nie uwierzyła'Piotrek' pisze:A mama wiedziałaPrOtEcToR pisze:No niegadaj że ty tego nierobiłeś/robisz... wiesz jak każdy do pewnego momentu jechałem na ręcznym, jednak teraz bardzo żadko!![]()
?
Ja dla zabicia nudy oglądam sobje różne tsunami i trzęsienia ziemii. Nagrywam sobje na kasete i oglądam jak mi nudno. Zajebisty odjazdPrOtEcToR pisze:Ja w przeciwieństwie do niktórych tu z was uważam że trzeba się wyzyć za młodu, a nie siedzieć jak niektórzy przed komputerem 24h na dobe!
Ja ten czat uważam jako sposób na zabicie nudy, a nie jak niektórzy są widze od tego uzależnieni!
Niggaz, chyba sobjeNiggaz pisze: Tego już za wiele![]()
Chyba pójdę obejrzeć Tsunami albo coś bo nuda.
ossy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: futbolowa » 16 sty 2006, 21:48
Cholera. Ta historia rodem z Bravo [jak już ktoś wspominał] mnie urzekła wręcz. Co się z nim działo, że trzeba było stawać w jego obronie?FcB pisze:i znajomi zaczeli stawac w jego obronie.
A jakie to są 'pewne' sprawy? Wyrywał dupy już w podstawówce?FcB pisze:on kiedys byl normalny ale potem zmienil sie na gorsze...wiec sadze ze latwiej bylo mu wrocic do pewnych spraw
futbolowa

Post Wyświetl pojedynczy post autor: PrOtEcToR » 16 sty 2006, 21:52
Tomachos pisze:Piwus, zaatakuj go rangą Exclamation
Prosze, prosze.... Exclamation
ossy pisze:To musisz być wyjątkowo brzydki Confused
PrOtEcToR
Post Wyświetl pojedynczy post autor: FcB » 16 sty 2006, 21:53
FcB
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 16 sty 2006, 21:57
[*]PrOtEcToR pisze:Ja ten czat uważam jako sposób na zabicie nudy, a nie jak niektórzy są widze od tego uzależnieni!
Mentor

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomachos » 16 sty 2006, 22:01
PrOtEcToR pisze:No niegadaj że ty tego nierobiłeś/robisz... wiesz jak każdy do pewnego momentu jechałem na ręcznym, jednak teraz bardzo żadko!
I ty to jeszcze jadłeśPrOtEcToR pisze:Sory za to... skasowałem to bo to było niesmaczne!
Masz pewnie więcej nasienia miedzy klawiszami w klawiaturze niż ja jedzenia w lodówcePrOtEcToR pisze:Ja w przeciwieństwie do niktórych tu z was uważam że trzeba się wyzyć za młodu,
Tomachos

Post Wyświetl pojedynczy post autor: PrOtEcToR » 16 sty 2006, 22:03
ossy pisze:'Piotrek' napisał:
PrOtEcToR napisał:
No niegadaj że ty tego nierobiłeś/robisz... wiesz jak każdy do pewnego momentu jechałem na ręcznym, jednak teraz bardzo żadko! Rolling Eyes
A mama wiedziała Surprised ?
Pewnie mu nie uwierzyła Confused
Sory... moja wina przyznaję się... i proszę ojca o rozgrzeszenie!Niggaz pisze:PrOtEcToR napisał:
Ja ten czat uważam jako sposób na zabicie nudy, a nie jak niektórzy są widze od tego uzależnieni!
[*]
Tego już za wiele Laughing
Widze lubisz sie napinac przed komputerem...Tomachos pisze:Zniszczyłeś mi psychike
PrOtEcToR
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 16 sty 2006, 22:05
Nie przeginaj. Poważnie.PrOtEcToR pisze:i proszę ojca o rozgrzeszenie!
Mentor
Post Wyświetl pojedynczy post autor: futbolowa » 16 sty 2006, 22:06
Czuję się powalona na ziemięTomachos pisze:Masz pewnie więcej nasienia miedzy klawiszami w klawiaturze niż ja jedzenia w lodówce
To wiele wyjaśnia.PrOtEcToR pisze:Wychodzę tylko nocą bo strach się pokazywać w dzień!
Nie musisz wyżywać się tutajPrOtEcToR pisze:Ja w przeciwieństwie do niktórych tu z was uważam że trzeba się wyzyć za młodu, a nie siedzieć jak niektórzy przed komputerem 24h na dobe!
futbolowa

Post Wyświetl pojedynczy post autor: PrOtEcToR » 16 sty 2006, 22:12
Niggaz pisze:Nie przeginaj. Poważnie.
Najlepiej zakończyć to coś (dyskusja to to nie jest).
futbolowa pisze:Myślisz, że kogoś obchodzi to ile razy się 'dopieszczasz'
A dokładniej ten wyżej powiedział to pierwsze zdanie od którego zaczeła się gadka!Piotrek pisze:Kto wie być moze Protector tylko tak się tu lansuje, a tak naprawde uprawia tylko seks na 'własną ręke'.
PrOtEcToR
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio