Jak poderwać dziewczynę ???? - Strona 13

Miejsce spoczynku zamkniętych tematów.
Awatar użytkownika
Tomachos
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomachos » 16 sty 2006, 21:38

PrOtEcToR pisze:No niegadaj że ty tego nierobiłeś/robisz... wiesz jak każdy do pewnego momentu jechałem na ręcznym, jednak teraz bardzo żadko!
Piwus, zaatakuj go rangą :!:

Prosze, prosze.... :!:

Awatar użytkownika
Berele Lewartow
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 700

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Berele Lewartow » 16 sty 2006, 21:39

Proszę to usunąć.
Ostatnio zmieniony 16 sty 2006, 21:41 przez Berele Lewartow, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
jaget
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: jaget » 16 sty 2006, 21:40

HB pisze:no pierwszy raz chyba zgodze sie z protectorem. ma calkowita racje. na start najwazniejszy jest wyglad, chocbys byl geniuszem, bez wygladu nawet nie zaczniesz rozmawiac... taka prawda.
No nie wiem dużo piłkarzy ma maski sklepane a zony ehhh :)
Musisz pokazac kim jestes zainteresowac ja tak...ale to co napisał fcb to jest dziwne bo jak koles wyglada wporzadku to nie sadze zeby zaraz chłopak w depreche wpadł i zmieniał swoja odrziez wazne zebys czuł sie dobrze w tym co chodzisz i był sobą...a zmienianie siebie jest smieszne bo jak ktos moze u mnie zdobyc szacunek po tym ze nałozy na siebie chusteczke na głowe i wyrwie 10 panieniek w ciagu roku...jezeli znasz kogos od dziecinstwa i jest on dla ciebie tylko znajomym co sie mijasz z nim wsiadajac do autobusu to jak on moze zyskac szacunek jak znam kogos ok min miecha zyskuje moj szacunek w pewnym sensie albo nie...wiadomo zyskac moze w 1 dzien jezeli mi zycie uratuje ale nie ze sie zmieni zacznie słuchac innej muzy i sie ubierac jak skate... ok moze koniec jush tematow ala Bravo Girls itp :?:

Awatar użytkownika
futbolowa
Czerwona Diablica
Reputacja: 2160
Kibicuję: RKS Raków + ManUTD
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: futbolowa » 16 sty 2006, 21:40

Tomachos pisze:Ciekawe na którą ręke mówi Kasia
:rotfl: :rotfl:
Lakier pisze:Wiadomo strasznie brzydki chlopak nie dostanie raczej ladnej dziewczyny i odwrotnie. No ale chyba kazdy wie jakie ma 'zasieg', ze sie tak wyraze.
Żadna w tym reguła. Nie podam tu swojego przykładu, bo zaraz tu mnie kilku na GyGy opieprzać będzie, że marudzę.
FcB pisze:on nie uzywal polskich slow takich jak "infaltywny" to byly slowa zapozyczone z afroamerykanskiego
:rotfl: :rotfl: Kończ waść, wstydu oszczędź.
Lepiej chyba nie mozna tego podsumowac
Wiem 8)

FcB

Post Wyświetl pojedynczy post autor: FcB » 16 sty 2006, 21:44

kulekfcb pisze: Nie wiem mi sie w to nie chce wierzyć :roll: Jak mu mogli troche pomoc?? Ktoś który miał go za buraka nagle zmienił do niego stosunek?? NIe dla mnie wogóle to jest niedopuszczalne, ze koles w 3 miesiace stał się całkiem innym człowiekiem. I nagle wszyscy go szanuję...niemożliwe...I co w 3 miesiące stał się takim fighterem??
on mial caly czas pewnych znajomych.ale nigdy nie trzymal sie z nimi bo jak bylo napisane wczesniej byl ponury (siedzial praktycznie caly czas w domu) a jak zaczal sie zmieniac na lepsze znow zalapal kontakt i zaczal odnawiac znajomosci i znajomi zaczeli stawac w jego obronie.

on kiedys byl normalny ale potem zmienil sie na gorsze...wiec sadze ze latwiej bylo mu wrocic do pewnych spraw (nie wiem bo nie znalem go od dziecinstwa tylko od 3 klasy szkoly podstawowej czyli jakies 8 lat)

a fighterem moze i nie byl bo jak nigdy praktycznie sie nie bil to tak samo nie przyszlo ale wolal sie stawic w czyjejs obronie i dostac lomot niz patrzec jak leja kogos czy nawet zaczepiaja (a teraz sie takei sytuacje zdarzaja ze kumpel kumpel ale jak przychodzi co do czego to sie odwraca...)

Awatar użytkownika
ossy
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: ossy » 16 sty 2006, 21:44

PrOtEcToR pisze:No niegadaj że ty tego nierobiłeś/robisz... wiesz jak każdy do pewnego momentu jechałem na ręcznym, jednak teraz bardzo żadko!
To musisz być wyjątkowo brzydki :?

'Piotrek' pisze:
PrOtEcToR pisze:No niegadaj że ty tego nierobiłeś/robisz... wiesz jak każdy do pewnego momentu jechałem na ręcznym, jednak teraz bardzo żadko! :roll:
A mama wiedziała :o ?
Pewnie mu nie uwierzyła :?

EDIT.
PrOtEcToR pisze:Ja w przeciwieństwie do niktórych tu z was uważam że trzeba się wyzyć za młodu, a nie siedzieć jak niektórzy przed komputerem 24h na dobe!
Ja ten czat uważam jako sposób na zabicie nudy, a nie jak niektórzy są widze od tego uzależnieni!
Ja dla zabicia nudy oglądam sobje różne tsunami i trzęsienia ziemii. Nagrywam sobje na kasete i oglądam jak mi nudno. Zajebisty odjazd 8) można wtedy przejść na ręczny 8)

Niggaz pisze: Tego już za wiele :lol:
Chyba pójdę obejrzeć Tsunami albo coś bo nuda.
Niggaz, chyba sobje
Ostatnio zmieniony 16 sty 2006, 22:03 przez ossy, łącznie zmieniany 4 razy.

Awatar użytkownika
futbolowa
Czerwona Diablica
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: futbolowa » 16 sty 2006, 21:48

FcB pisze:i znajomi zaczeli stawac w jego obronie.
Cholera. Ta historia rodem z Bravo [jak już ktoś wspominał] mnie urzekła wręcz. Co się z nim działo, że trzeba było stawać w jego obronie? :>
FcB pisze:on kiedys byl normalny ale potem zmienil sie na gorsze...wiec sadze ze latwiej bylo mu wrocic do pewnych spraw
A jakie to są 'pewne' sprawy? Wyrywał dupy już w podstawówce? :>

Awatar użytkownika
PrOtEcToR
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: PrOtEcToR » 16 sty 2006, 21:52

Tomachos pisze:Piwus, zaatakuj go rangą Exclamation

Prosze, prosze.... Exclamation

Sory za to... skasowałem to bo to było niesmaczne! :? :lol:

ossy pisze:To musisz być wyjątkowo brzydki Confused

No... no... człowieku! :lol: Wychodzę tylko nocą bo strach się pokazywać w dzień!
Ja w przeciwieństwie do niktórych tu z was uważam że trzeba się wyzyć za młodu, a nie siedzieć jak niektórzy przed komputerem 24h na dobe!
Ja to forum uważam jako sposób na zabicie nudy, a nie jak niektórzy są widze od tego uzależnieni!
Ostatnio zmieniony 16 sty 2006, 22:32 przez PrOtEcToR, łącznie zmieniany 1 raz.

FcB

Post Wyświetl pojedynczy post autor: FcB » 16 sty 2006, 21:53

nic sie nie stalo kiedys byl zwyklym "kolesiem do gnebienia"

pewne sprawy - chodzilo mi o to ze byl otwarty na ludzi kiedys a potem sie zamknal w sobie :wink:

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 16 sty 2006, 21:57

PrOtEcToR pisze:Ja ten czat uważam jako sposób na zabicie nudy, a nie jak niektórzy są widze od tego uzależnieni!
[*]
Tego już za wiele :lol:
Chyba pójdę obejrzeć Tsunami albo coś bo nuda.

Awatar użytkownika
Tomachos
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomachos » 16 sty 2006, 22:01

PrOtEcToR pisze:Sory za to... skasowałem to bo to było niesmaczne!
I ty to jeszcze jadłeś :shock:

PrOtEcToR pisze:Ja w przeciwieństwie do niktórych tu z was uważam że trzeba się wyzyć za młodu,
Masz pewnie więcej nasienia miedzy klawiszami w klawiaturze niż ja jedzenia w lodówce :roll:

Zniszczyłeś mi psychike :cry:

Awatar użytkownika
PrOtEcToR
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: PrOtEcToR » 16 sty 2006, 22:03

ossy pisze:'Piotrek' napisał:
PrOtEcToR napisał:
No niegadaj że ty tego nierobiłeś/robisz... wiesz jak każdy do pewnego momentu jechałem na ręcznym, jednak teraz bardzo żadko! Rolling Eyes

A mama wiedziała Surprised ?

Pewnie mu nie uwierzyła Confused

Wiecie... heh... jakbym wtedy napisał "stara" i napisał to inaczej to pewnie byśta sie niedoczepiali... co?? :lol: Ale ja raczej mówie mama niz stara sory... A co do pytania to niewiem czy wie... :lol: Musze się jej spytać!

Niggaz pisze:PrOtEcToR napisał:
Ja ten czat uważam jako sposób na zabicie nudy, a nie jak niektórzy są widze od tego uzależnieni!

[*]
Tego już za wiele Laughing
Sory... moja wina przyznaję się... i proszę ojca o rozgrzeszenie!
:lol:
Tomachos pisze:Zniszczyłeś mi psychike
Widze lubisz sie napinac przed komputerem... :lol: Co do mojego lansowania to popatrz na siebje, jak ty się lansujesz na tym forum!
Wielki macho Tomachos :lol:

A co do błędów z "i" , a "j" to racja robje tego dużo! Pisałem juz o tym pare razy :?
Ostatnio zmieniony 16 sty 2006, 22:08 przez PrOtEcToR, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 16 sty 2006, 22:05

PrOtEcToR pisze:i proszę ojca o rozgrzeszenie!
Nie przeginaj. Poważnie.

Najlepiej zakończyć to coś (dyskusja to to nie jest).

Awatar użytkownika
futbolowa
Czerwona Diablica
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: futbolowa » 16 sty 2006, 22:06

Tomachos pisze:Masz pewnie więcej nasienia miedzy klawiszami w klawiaturze niż ja jedzenia w lodówce
Czuję się powalona na ziemię :rotfl2: :rotfl2:
Tak, wiem. To jest poważna sprawa. Nie wolno się śmiać, ale moja niedojrzałość emocjonalna [a za dwa tygodnie pełnoletniość :D] wzięła górę.
PrOtEcToR pisze:Wychodzę tylko nocą bo strach się pokazywać w dzień!
To wiele wyjaśnia.
PrOtEcToR pisze:Ja w przeciwieństwie do niktórych tu z was uważam że trzeba się wyzyć za młodu, a nie siedzieć jak niektórzy przed komputerem 24h na dobe!
Nie musisz wyżywać się tutaj :roll: Myślisz, że kogoś obchodzi to ile razy się 'dopieszczasz' [tu cytuję Ciebie]??

Awatar użytkownika
PrOtEcToR
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: PrOtEcToR » 16 sty 2006, 22:12

Niggaz pisze:Nie przeginaj. Poważnie.

Najlepiej zakończyć to coś (dyskusja to to nie jest).

Ok. ja powiem nawet od siebje że przepraszam wszystkich wrażliwych którzy czują się urażeni! :D Naprawde...
futbolowa pisze:Myślisz, że kogoś obchodzi to ile razy się 'dopieszczasz'

Wy to wymysliliście... ja nic o takich rzeczach niezacząłem pisać! :roll:

EDIT:
Piotrek pisze:Kto wie być moze Protector tylko tak się tu lansuje, a tak naprawde uprawia tylko seks na 'własną ręke'.
A dokładniej ten wyżej powiedział to pierwsze zdanie od którego zaczeła się gadka!

No i w tym miejscu proponuję zakończyć tę niezwykle interesującą rozmowę, która z tematem ma niewiele wspólnego... Godzina szczerości minęła, za dużo zwierzeń może wpłynąć niekorzystnie... Albo załóżcie sobie jakiś pokój zwierzeń i będzie luuuz (oczywiscie żartuję, pomysł zupelnie niedorzeczny :P ) // K.J.

Zablokowany

Wróć do „Wracając Do Meritum”