Post Wyświetl pojedynczy post autor: xaver » 09 lis 2005, 15:56
xaver

Post Wyświetl pojedynczy post autor: limansky » 16 sty 2006, 14:22
limansky

Post Wyświetl pojedynczy post autor: jaget » 16 sty 2006, 15:19
jaget

Post Wyświetl pojedynczy post autor: limansky » 16 sty 2006, 15:29
jaget pisze:Sie nie dziw ze nikt nie pisze na ich temat bo sie nie chce...
jaget pisze:klub co jest z tak wielkiego miasta jak gdansk a nie ma nawet własnego oswietlenia i meczy sie w 2 lidze polskiej....
No co Ty nie powiesz? A wiesz, że kilka dni temu odbył się podobny turniej tylko 13 latków "Złote Lwy Gdańskie" a to klasyfikacja końcowa:jaget pisze:Ostatnio był puchar w Gdyni under 12 i lechia zajeła 14/16 miejsce....
Arka oczywiscie 1
limansky

Post Wyświetl pojedynczy post autor: jaget » 16 sty 2006, 15:53
jaget

Post Wyświetl pojedynczy post autor: limansky » 16 sty 2006, 16:07
jaget pisze:Wy sie lepiej zajmijcie krawęznikami na boisku
jaget pisze:jakims swiatłem sztucznym bo nie można ciagle przy słoneczku grac
Człowieku, o czym Ty wogóle do mnie rozmawiasz? Chyba nie dostrzegasz różnicy pomiędzy klubem a miastem. Lechia jak narazie nie ma strategicznego sponsora, dlatego małe są finanse. Wole to, niż brak miejsca na koszulce na numer przez reklamy, oraz czystą nazwę LECHIA GDAŃSK, niż tak jak zrobiono w Gdyni: PROKOM ARKA GDYNIAjaget pisze:Gdansk a taka bieda....
jaget pisze:Ostateczna kolejność turnieju:
1. ARKA
2. Lech
3. Rozwój
4. Cracovia
5. Zagłębie Lubin
6. Arka II
7. Stadion
8. Wisła
9. Unia
10. TSG
11. Korona
12. Zagłębie Sosnowiec
13. ŁKS
14. Lechia
15. Widzew
16. Szczakowianka
limansky

Post Wyświetl pojedynczy post autor: jaget » 16 sty 2006, 16:14
jaget

Post Wyświetl pojedynczy post autor: limansky » 16 sty 2006, 16:22
jaget pisze:A jak wolisz miec "czysta" lechie to sobie długo 1 ligi nie zobaczysz...
Dzięki, ale sądzę, że bez twoich życzeń też damy se radęjaget pisze:ale zycze wam utrzymania sie i moze za rok albo 2 awansu w progi Ekstraklasy ktora zostanie zdominowana przez MKZS
Nigdy nie słyszałeś o Coca Cola Cup? W podstawówce i w gimnazjum dosyć głośno o tym było, a może poprostu nie znasz/nie lubisz/ nie interesujesz się piłka nożną?jaget pisze:A propo tego turnieju to jush nie wymyslaj z jakimis colami i mirindami...przyznaj sie do błędu poprostu...
limansky
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cYc86 » 16 sty 2006, 21:44
cYc86

Post Wyświetl pojedynczy post autor: limansky » 16 sty 2006, 22:09
cYc86 pisze:Sorry Rotnok ale Colo cup to nie jest to samo co Coca Cola Cup(Colo to firma produkująca bodajże sprzęt sportowy) i byl to tylko jeden z turnieji rozgrywanych w ramach cyklu "Zlote Lwy gdańskie".
limansky

Post Wyświetl pojedynczy post autor: jaget » 16 sty 2006, 22:19
Plany rozbudowy są wszedzie mogłbys podac date chociaz...A co do Milewskiego to chociaz sponsora umie znalezc nie co ten wasz młody prezes nie wiem jak mu tam ale w telewizji Gdanskiej był wywiad z naszym i waszym prezesem ale bez obrazy był troche przymulony no ale co zrobic prezesa kibice nie wybieraja...mam nadzieje ze Lotos dojdzie do zółto-niebieskich bo maja sporo kasy i moze byc ciekawie....cYc86 pisze:Sorry Rotnok ale Colo cup to nie jest to samo co Coca Cola Cup(Colo to firma produkująca bodajże sprzęt sportowy) i byl to tylko jeden z turnieji rozgrywanych w ramach cyklu "Zlote Lwy gdańskie". a ty jaget sie tak nie kozacz z tym waszym prokomem, stadionem i mlodymi pilkarzamico do prokomu: narzucili wam prezesa ktory tylko duzo gada a malo robi - mialy byc wielkie transfery a tu jakos narazie lipa; stadion: nie jest wasz tylko Baltyku
a na waszym sa korty tenisowe:/(o nasz stadion sie nie martw - jest w planach renowacja stadionu zawierajaca: zamontowanie oswietlenia,likwidacje bierzni, budowa nowej bazy treningowej, i wiele innych). A jezeli juz sie tak zachywycasz poczynaniami waszych mlodzikow w roznych turniejach halowych, to lepiej zobacz sobie jaka jest sytuacja w lidze regionalnej juniorow starszych i mlodszych(arka - odpowiednio 6 i 3 miejsce - LECHIA odpowiednio na miejscu 1 i 1
), pozatym w turniejach tych bierze udzial druzyna LECHII podzielona na dwa lub nawet trzy rownozedne zespoly.a co do Grzeska Króla - ty lepiej sie zainteresuj tym co sie dzieje na waszym podworku i wierz tak dalej we wszystko co ci napisza gazety to daleko zajdziesz
TYLKO LECHIA GDAŃSK!!!!!!!!
jaget
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 16 sty 2006, 22:34
Śmiać mi się chce z takich ludzi bez kitu...a wy ile siedzicie w Ekstraklasie? 10-ty sezon? jeszcze nie tak dawno też tam byliście i coś mi się wydaje, że szybko wróciciejaget pisze:i meczy sie w 2 lidze polskiej
Tomusmc
Post Wyświetl pojedynczy post autor: xaver » 17 sty 2006, 20:50
Drogi ten wyjazdRotnok pisze:Cena wyjazdu (specjal) to 50zł
ja tak wolejaget pisze:A jak wolisz miec "czysta" lechie to sobie długo 1 ligi nie zobaczysz
co to jest "lechi"jaget pisze:a jakie na biednej lechi
jaki MZKS ?? Wy sie nazywacsie SPORTOWA SPÓŁKA AKCYJNA PROKOM Arka Gdyniajaget pisze:progi Ekstraklasy ktora zostanie zdominowana przez MKZS
xaver

Post Wyświetl pojedynczy post autor: limansky » 17 sty 2006, 20:54
xaver pisze:Drogi ten wyjazd Rolling Eyes
limansky
Post Wyświetl pojedynczy post autor: xaver » 17 sty 2006, 21:15
No tak, ale wynajęcie speca kosztuje około 1-4 tysiaków (zalezy od długości trasy i ilosci wagonów oraz ukłądów). Nie jest to tak daleki wyjzad wiec cena około 2000 zł i liczac że po 50 zeta to 40 osób może pojechac i bedzie kasa sie zgadzac ;]. Oczywiscie trzeba wziąc pod uwage że trzeba meic fundusze na ewentualne szkody ( i chyba jednak drożej spec bedzie kosztował )Rotnok pisze:Dla mnie tutaj cena nie gra akurat roli... Wyobraź se wspomnienia z wyjazdu do Białego, a będzie co wspominać
xaver
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio