Post Wyświetl pojedynczy post autor: Berele Lewartow » 15 sty 2006, 18:09
Berele Lewartow
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 16 sty 2006, 0:40

Mentor

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 16 sty 2006, 18:25
Zastrzegam, że będzie nudno i niekonkretnie. Na pewne pytania nie potrafię odpowiadaćWysłany: Nie 15.01.2006 20:44
petru

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Berele Lewartow » 16 sty 2006, 19:13
...piwus pisze:Kogo mam opie... za nadprogramowe pytania?
To były czasypiwus pisze:często podawanym kandydatem na moda był niejaki BUNCH, a murowanym faworytem wydawał się smitu....
Berele Lewartow
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Pisakk » 16 sty 2006, 22:37
Gdzie ten optymizm z młodzieńczych lat?piwus pisze:Pies trącał taką "społeczność" forumową.
piwus pisze:W żadnych kartotekach nie widnieję, jestem nieuchwytny
Się wymyśli co innego. Rozpuścimy plotę, że jesteś Żydem...Aparat partyny wciąż prężnie działa...piwus pisze:ani nikt nie rozpuszcza plotek, że byłem w sukience u komunii
piwus pisze:[na bezludną wyspę]Ale na siłę to telewizor, dekoder Analu+ i paczkę fajek.
Uprasza się o nie przysyłanie pytań dotyczących nauk matematycznych. Na inne może odpowiem.'Piotrek' pisze:PRZYSYŁAMY PYTANIA DO PISAKKA
Pisakk

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Krzysztof Jarzyna » 16 sty 2006, 22:45
W moich czasach standardowe pytanie bylo: Twoja sympatiapiwus pisze:A co to jest, pele-mele Laughing (nie wiem czy za waszych smarkatych czasów również zakładano zeszyty z ankietowymi pytaniami, standardowym pytaniem było własnie to)?
Phi, myslisz ze to takie proste... Ot, wezme sobie i skopiuje, pfffff...piwus pisze:tutaj skopiuję chyba coś z Jarzyny
Fakt. Cos nam piwus przygasa... Byc moze depresja jesienno - zimowa, a byc moze problemy malzenskie... Moze chcesz o tym porozmawiacPisakk pisze:duży pesymizm przez Ciebie przemawia
Krzysztof Jarzyna

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 16 sty 2006, 22:47
Forrest Gump dał radę odpalić bez, to ja bym nie dałPisakk pisze:Ha! I tak zostałbyś bez zapalniczki!
Nie bardzo, bo jeśli nie patrzę aktualnie na forum, to nie zdarza mi się myśleć o nim. Ale faktem jest, że mi się trochę odruchy zepsuły; wracam do domu, pilka.pl jest pierwszą, albo drugą stroną którą włączam, poprzednio jak wychodziłem i zostawiałem kompa na chodzie, to uruchomione było forum...Pisakk pisze:Czy funkcja moda zniszczyła Ci życie? Możesz to uznać za nadprogramowe 13. pytanie...
No zapomnialem dopisać przy cechach. Jedna z głównych zasad: jak coś się ma zje... to się zje... A że czasem trzeba ponarzekać i przybiera to mnie formę słowotoku... Kolejna wadaPisakk pisze:coś duży pesymizm przez Ciebie przemawia.
petru
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 16 sty 2006, 22:50
I to jest niestety prawda. Ja mówiłem, że ta robota kiedyś każdego wykończy. Trzeba mu jakoś pomóc! Nie czekajmy aż piwus napisze:Krzysztof Jarzyna pisze:Fakt. Cos nam piwus przygasa...
piwus pisze:Pomożecie??
Standardowo zgłaszam piwusa.Krzysztof Jarzyna pisze:Zgłaszac sie do ankiety
Mentor

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Berele Lewartow » 16 sty 2006, 22:55
No właśnie bo zapomniałem. Zgłaszać się. Mamy trzy wolne miejsca. Czekają na Ciebie.Krzysztof Jarzyna pisze:Zgłaszac sie do ankiety (chyba, ze juz sa kandydaci)
Berele Lewartow
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lakier » 16 sty 2006, 23:12
Lakier

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Berele Lewartow » 19 sty 2006, 21:51
Berele Lewartow

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 19 sty 2006, 22:31
czeher
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Pisakk » 19 sty 2006, 22:33
czeher pisze:A moze zglosi sie prowadzacy![]()
Pisakk
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 19 sty 2006, 22:39
Poważnie.'Piotrek' pisze:Zgłaszam się
Mentor

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Krzysztof Jarzyna » 19 sty 2006, 22:40
Krzysztof Jarzyna
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio