A dobrze Ci się UPC sprawdza? U nas wieczne zrywy internetu były, strasznie dla mnie irytujące. Dwie wymiany sprzętu robiliśmy, a i tak ciągle problem był ten sam.
futbolowa
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 02 sie 2022, 14:28
cloner
matt_

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Enjo » 02 sie 2022, 15:01
ja mam od dwoch tygodnii i wszystko smiga elegancko. Jak pracuje to nic nie przerywa, tivik tez ok.
Enjo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Keres » 02 sie 2022, 15:14
Keres

Delpiero14
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 02 sie 2022, 15:48
Serio?Delpiero14 pisze: ↑02 sie 2022, 15:42idealna opcja by mieć w ciul niepotrzebnego gowna i w dodatku najdrożej.
cloner

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Delpiero14 » 02 sie 2022, 15:50
Delpiero14
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 02 sie 2022, 15:56
Niewiele (niewiele tv oglądam), ale nie w tym rzecz. Pisałeś że drogo. Jeśli taki pakiet masz w C+, netii czy innym polsacie taniej to spoko.
cloner
Post Wyświetl pojedynczy post autor: BadBoy » 02 sie 2022, 15:56
BadBoy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Eyesmon » 02 sie 2022, 16:52
Eyesmon
Post Wyświetl pojedynczy post autor: moody » 02 sie 2022, 17:19
nie wiem, co ty tam dokladnie chcesz ogladac, ale z internetowych pakietow dla mnie najlepiej wychodzi chyba player od canal+, gdzie za 60zl masz eleveny, canal plusy i polsaty premium, czyli jest liga hiszpanska, wloska, francuska, angielska (teraz beda chyba tylko dwa mecze w kolejce a reszta viaplay) i liga mistrzow, czyli wszystko, co mnie najbardziej interesuje (jest tez ekstraklasa, ale tego nie tykam)
moody

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fillion » 03 sie 2022, 18:11
fillion
fillion
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 10 sie 2022, 17:49
piotrcies pisze: ↑28 lip 2022, 20:02Hej forumowicze.
Szukam pomysłu na jakiś film dostępny na Netfliksie, HBO czy innym Amazonie, najlepiej (choć niekoniecznie) coś w miarę nowego, bo te starsze klasyki mam raczej ograne.
Gatunek w sumie bez znaczenia, może żeby nie było to nic z Hiszpanii czy innej Francji, ale polskie lub amerykańskie (czy nawet skandynawskie) bez problemu. Może coś się utrafi, bo ostatnio co zaglądam na te Netfliksy, to przeglądam bazę i zamykam.
Z góry dzięki
Chyba nie obejrzałeś tych Mormonów? Bo byś skomentował! W tym dokumencie było więcej zwrotów akcji, niż w niejednym kinie akcjiMorderstwo wśród Mormonów. Dokument na Netflixie. Polecam!
D.B. Cooper - też dobry!!
fieldy
Wróć do „Kultura, polityka, wydarzenia”
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio