Dopiero co pisalaś chyba o wysokości tantiem. Strzelam, że jestes lepiej przygotowana od 90% tego forum.
cloner
Post Wyświetl pojedynczy post autor: futbolowa » 10 sie 2022, 21:47
Na razie cały nakład się wyprzedał (zrobili gigawyprzedaż), a dodruku wciąż nie ma, więc nie wiem kiedy znowu będę je miała. Tutaj dochodzi jeszcze kwestia aktualnych problemów świata z papierem, więc perspektywa nie jest tak całkiem optymistyczna.
futbolowa

Post Wyświetl pojedynczy post autor: piotrcies » 10 sie 2022, 21:50
piotrcies
cloner
Post Wyświetl pojedynczy post autor: futbolowa » 10 sie 2022, 22:09
Nie panikuję, raczej czuję się mało stabilnie, więc czuję lekki niepokójpiotrcies pisze:Czyli ogólnie jest spoko, tylko panikujesz?
futbolowa

Post Wyświetl pojedynczy post autor: DDK » 10 sie 2022, 22:12
DDK
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 10 sie 2022, 22:16
Tomusmc
Post Wyświetl pojedynczy post autor: futbolowa » 10 sie 2022, 22:20
Aż sobie śmiechłam, bo przypomniało mi się, jak pokazałam tacie świadectwo maturalne i na pytanie „co to jest dopuszczający?”, odpowiedziałam, że 5-ka
futbolowa
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 10 sie 2022, 22:22
cloner
Post Wyświetl pojedynczy post autor: futbolowa » 10 sie 2022, 22:42
A ja w sumie nie pamiętam, jak to było u nas. W mojej klasie wszyscy zawsze na luzie do tego podchodzili i kojarzę ze 2-3 takie wyraźnie piątkowe osoby, które przejmowały się absolutnie wszystkim i zawsze. Z jedną spotkałam się po latach, rozmawiałyśmy o studiach (ten sam kierunek) i usłyszałam wielokrotnie podkreślone: "No ale wiesz, jak kończyłam UNIWERSYTET, to coś zupełnie innego". [ch**], że uniwersytet, wszyscy skończyli tak samo - poza zawodem.
futbolowa
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 10 sie 2022, 22:46
Tomusmc

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Enjo » 10 sie 2022, 22:46
Dzisiaj cała para powinna iść w promowanie zawodówek i techników w te młodzież która jeszcze myśli ze życie nie kończy się na tiktoku a pieniądze rosną na instagramie. Dzisiaj miałbym inne podejście niż 15 lat temu, podzielam Twoje zdanie.futbolowa pisze: ↑10 sie 2022, 22:42nawet wczoraj mówiłam rodzicom, że ich pokolenie zrobiło nam wielką krzywdę, naciskając na zapisywanie się do liceów i twierdząc, że do zawodówek idą najgorsze jełopy, a do techników trochę mniejsze jełopy. Po liceum kończysz z niczym, a ludzi z fachem w ręku bardzo trudno teraz znaleźć.
Enjo
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 10 sie 2022, 22:51
https://www.ortograf.pl/watpliwosci-jez ... czy-osobno
cloner

Post Wyświetl pojedynczy post autor: DDK » 10 sie 2022, 23:05
DDK
Kluchman
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio