Opisz poprzednika - Strona 135

Forumowe gry i zabawy, dział, w którym nie są naliczane posty.
Awatar użytkownika
Krzysztof Jarzyna
Lowelas
Lowelas
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Krzysztof Jarzyna » 15 sty 2006, 19:10

ZameR pisze:Lubi pokonwersować z Zazą
Kto nie lubi... :lol: Esencja zycia na pilka.pl :P

ZameR nieodparcie kojarzy mi sie z innym slowem, jedynie nalezaloby wymienic pierwsza literke. Pewnie skojarzenie bledne, ale co tam, wazne ze jakies :P W kazdym razie, jest u nas 5 dni i opisal Piwusa, ktory jest tu poltora roku... Hmm, kolejny jasnowidz nam sie objawil. Oczywiscie wiem o nim bardzo duzo, ale nie bede Wam zdradzal, sami sie o nim dowiedzcie co nieco :P A co!

Awatar użytkownika
unojedrzej
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: unojedrzej » 15 sty 2006, 19:21

Krzyś Jarzyna - podoba mi sie jego specyficzne poczucie humoru. Taka cicha woda , napisze posta od czasu do czasu 8) . Szybko zyskał uznanie w oczach forumowiczów o czym świadczy jego obecna posada na forum 8) Jest fanem Realu Madryt i dlatego bratem śmiem go nazwać . Zazwyczaj napinke zamienia w żarty ;)

Diamen23
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 4681

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Diamen23 » 16 sty 2006, 18:05

unojedrzej
fan Realu i Stomilu. Świetny sigmaker i jeden z faworytów konkursu grafików. Pisze fajne posty , które dobrze się czyta. W sumie spoko koleś.

Awatar użytkownika
snake
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: snake » 16 sty 2006, 18:09

unojedrzej, z Olsztyna, pieknego miasta w ktorym bylem tylko raz i mam zamiar pojechac jeszcze raz. Pisze najczesciej o pilce Hiszpanskiej i zwlaszcza na temat Realu Madryt. Jest tez kibicem tej druzyny, z tych na powaznie, bo nie kluci sie z innymi ze Real jest najlepszy i juz. Widzialem jego strone internetowa, ktora jest "wręcz zajebista" :wink: , "jest tak wyk(...)ista jak ta panienka na górze" na jego stronie :wink: Avatary i Sygnaturki to jego specjalnosc.

herdek
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: herdek » 18 sty 2006, 8:17

Diamen - Fan Interu, jego ulubionym klubem jest inter Mediolan, a zawodnikkiem zapewne Adriano. Osatnio zmienił avatara i moim zdaniem ten jest lepszy niż poprzedni. Najczęściej wypowiada się w dziale Liga Włoska, oraz w temacie: "Sigi, Avatary, prośby forumówiczów..."

snake - Fan Realu Madryt (---wielki---minus---). Interesuje się F1 i zapewne cieszy go forma naszego Robert Kubicy. Najczęściej wypowiada się w temacie o Realu Madryt i Barcelonie, jednak jego posty przeważają w kategorii numer 1.

Awatar użytkownika
Bonso
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bonso » 18 sty 2006, 10:29

herdek - młodociany fan Barcelony, który czasami pisze takie bzdury, że żal to czytać...zabiera się do obejrzenia filmu "Gol" co mu stanowczo odradzam...

Awatar użytkownika
Cliff
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Cliff » 18 sty 2006, 10:48

Bonso, bardzo ciekawy nick kojarzący się z Dobranocką, ciekawe czy ma z nią coś wspólnego. Postwów dużo ale logiki bardzo mało.

Awatar użytkownika
Sawyer
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 816

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sawyer » 18 sty 2006, 10:56

Cliff jest tutaj nowy ,dołaczył do nas w piątek trzynastego :) ,bardzo agresywny ,czesto rzuca mięsem ,i m.in dlatego ma ,az 8 WP. Dośc ciekawy avatar.

Awatar użytkownika
Kaka_ACM
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kaka_ACM » 18 sty 2006, 11:05

Cliff - kojarzy mi się z klifem :rotfl4: czyli ( dla niewtajemniczonych) stromą, często pionowa ściana brzegu morskiego lub jeziornego. :pray: Jest tu zaledwie klika dni, a juz potrafi (czy oby na pewno :? ) opisać w obszerny sposób niejednego usera :lol: :rydzyk:
Proponuje dobrze płatną posade wróżbity, która postawi nasz kraj "na nogi" Widać straszny nerwus 8) 8 WP :shock:
Byłbym zapomniał rośnie nam nowy bukmacher :wink:

Awatar użytkownika
meecik_mks
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: meecik_mks » 19 sty 2006, 21:02

Kaka_ACM - Fan Milanu... Ma fajny avatar, gra w profie za dużą kasę... na czym zbija jeszcze większą... :wink: Ma 9 ostrzeżen na koncie więc musi się pilnować.

Awatar użytkownika
Tomachos
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomachos » 20 sty 2006, 17:29

Jako, że naczelnym narcyzem forum został PrOtEcToR, postanowiłem sam sie opisać :lol:

Tomachos - dziwny z niego człowiek :shock: ma prawie 300 postów a na forum od marca, czyli wydaje sie że nie udziela sie często, prawda jednak jest inna, Tomachos kocha tematy nie związane z naliczaniem postów :wink:
Podobno go kiedys zemotowało :roll: co chyba miało powiązanie z pisaniem końcówek os na końcu każdego wyrazu, w każdym razie nudno nie było :lol:
Chłopak prawie nie wypowiada sie w tematach czysto piłkarskich, bo niestety nie posiada pakietu kanałów TV im. Zazy :wink: i nie zawsze jest na bierząco z pieknymi akcjami, golami, faulami itd.
Nieprawdziwe sa pogłoski, że zdarza się mu pisać posty po pijaku :roll: nie wiem kto puscił taka plote :?
Jego ulubieńcem jest "wszechmocny" kluner zwany clonerem ze wzgledu na swoje hobby copiowania. Czasami dochodzi miedzy nimi do bardzo ciekawych rozmów :roll:
Czasami da sie zauważyć u Tomachosa nutkę humoru ale zazwyczaj jest to czyste chamstwo w najwspanialszej swojej postaci :(
Użytkownik nie lubiany przez modów i często przez nich karany :? ale nie ma im tego za złe gdyż za swoja głupote i niewypażony język trzeba cierpieć, nic nie boli tak jak życie :cry:

Ogólnie przecietna postac forum :D

Pozdrawiam :lol:

Awatar użytkownika
snake
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: snake » 20 sty 2006, 17:44

Tomachos, co tutaj wiecej mozna powiedziec.
Sam siebie opisal i wiecej nic juz nie mozna dodac.
Urzytkownik, ktory lubi pilke nozna, ale nie jest wielkim znawca.
Nie wiem nawet jakiej kibicuje druzynie. :roll:
Jak sam napisal jest to "przecietna postac forum " ktora cos wniosla, ale tak naprawde to kojarzy sie z ostrzeżeniami. :wink:

Awatar użytkownika
RóżA
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 7

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RóżA » 20 sty 2006, 17:45

To ja swojego poprzednika opiszę tak:

Tomachos pisze:Tomachos - dziwny z niego człowiek ma prawie 300 postów a na forum od marca, czyli wydaje sie że nie udziela sie często, prawda jednak jest inna, Tomachos kocha tematy nie związane z naliczaniem postów
Podobno go kiedys zemotowało co chyba miało powiązanie z pisaniem końcówek os na końcu każdego wyrazu, w każdym razie nudno nie było
Chłopak prawie nie wypowiada sie w tematach czysto piłkarskich, bo niestety nie posiada pakietu kanałów TV im. Zazy i nie zawsze jest na bierząco z pieknymi akcjami, golami, faulami itd.
Nieprawdziwe sa pogłoski, że zdarza się mu pisać posty po pijaku nie wiem kto puscił taka plote
Jego ulubieńcem jest "wszechmocny" kluner zwany clonerem ze wzgledu na swoje hobby copiowania. Czasami dochodzi miedzy nimi do bardzo ciekawych rozmów
Czasami da sie zauważyć u Tomachosa nutkę humoru ale zazwyczaj jest to czyste chamstwo w najwspanialszej swojej postaci
Użytkownik nie lubiany przez modów i często przez nich karany ale nie ma im tego za złe gdyż za swoja głupote i niewypażony język trzeba cierpieć, nic nie boli tak jak życie

Ogólnie przecietna postac forum

I co tu więcej dodać :?: :lol: :D

Awatar użytkownika
bagg
Bianconero
Reputacja: 43

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bagg » 20 sty 2006, 17:56

roza535 - widzę coraz gorsze posty w jego wykonaniu, a zaczął też nie najlepiej. Ma minusa u fieldy'ego, bo nie poznał legendy Arsenalu.

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2090

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 21 sty 2006, 20:18

bagg pisze:Ma minusa u fieldy'ego, bo nie poznał legendy Arsenalu.
nie tylko dlatego - zaniża poziom forum bardziej niż radekutd swego czasu.
Bagga już opisywałem - rozy jeszcze nie.
na bank nie ma więcej niż 14 lat - jesli ma - tym gorzej. Obecnie największy nabijacz i grafoman na forum.
Jego post, który widnieje ciut wyżej mówi o nim wiele.
Nie poznał Lee Dixona [takze po tym można się domyślić, że Sylwków to on dużo nie opijał]
Razi mnie, ze ma obnosi się miłością do Arsenalu, razi mne to bo mi wstyd [choć dziś akurat po blamażu z Evertonem :? mało mnie obchodzi jego osoba]
Z niecierpliwością czekam na dizeń, kiedy opuści forum - lub zwyczajnie się poprawi.
Zaraz pewnie odpisze jakimś głupim jednolinijkowym postem i pogrąży się ostatecznie.
Oby jak najmniej takich userów :roll:

ODPOWIEDZ

Wróć do „Gry Forumowe”