AC Milan (zbiorczy)(cz.2)

Awatar użytkownika
Żniwiarze Umysłów-HUNTER-
Rapid Eye Movement
Reputacja: 0

Post autor: Żniwiarze Umysłów-HUNTER- » 18 sty 2006, 12:16

Dlatego potrzeba nam nowego trenera ktory przyniesie ze soba nowych zawodników swiezych.
Trzeba nasza kadre przewietrzyc a do tego potrzeban mocna reka trenera ktory nie bedzie sie bał posadzic gwiazde jak ten jest bez formy.
Nasi zawodnicy według mnie maja za dobrze u nas długie kontrakty oraz nie zagroznone miejsce w pierwszej 11 ;)
A to spowodował Carlo oraz nasz zarzad wiec wina nie tylko lezy po stronie trenera ale w duzej mierze on powinnien sciagac nowych potrzebnych piłkarzy a łysy za niego to robi po co mu Marek i Vogel jak siedza i nawet nie chce ich wposzczac a woli grac Sergio ktory na obronie nie radzi sobie.
Z Vogelem troche inna sytuacja bo on przychodził na ławke ale po co kazdy widział ze nie zastapi Pirlo bardziej Rino badz Ambro.
Taktyka rowniez sie nie zmienia jest skuteczna ale ona sie juz przejadła kazdy zna na wylot ja oczywiscie niekiedy zgramy choinka ale głownie z powodu kontuzji napastnikow, teraz stosuje 4-4-2 w jednym meczu pomogła ale z Roma juz nie :/

Oczywiscie szanuje Carlo jestem mu wdzieczny za to co dla nas zrobił za cudowne chwile w finale LM w 2003 roku za scudetto w 2004 roku za puchar Włoch, Superpuchar Włoch oraz Superpuchar Europy ale trzeba widziec kiedy oposcic klub w tym sezonie chyba nikomu nie odpowiadaja wyniki i widac ze juz nie wiele moze dac temu zespołowi.
Dla mnie sa dwa wyjscia zmienic skład przewietrzyc pozegnac sie z Cafu,Stamem,Billy sprowadzic mlodych głodnych sukcesów piłkarzy i oczywiscie niech Carlo dlaej pracuje ale to powinni zrobic przed tym sezonem teraz wydaje sie ze jest juz za pozno a Carlo naprawdopodobniej sam zrezygnuje bo Silvio go nie zwolni i zaczac budowanie skłądu z nowym trenerem tylko kim ?

Forza Milan

Wróć do „Włochy”