AS Roma (zbiorczy) - Strona 48

Piłka nożna we Włoszech: Serie A, Serie B i Coppa Italia | Kluby (Juventus, AC Milan, Inter, Napoli | Reprezentacja Włoch) (Squadra Azzurra | Transfery | Inne wydarzenia związane z włoską piłką nożną
ODPOWIEDZODP

Które miejsce zajmie Roma w lidze?

1-2
0
Brak głosów
3-4
1
20%
5-6
4
80%
7-8
0
Brak głosów
Poniżej 8
0
Brak głosów
Awatar użytkownika
Youth Mesiash
Rezerwowy
Rezerwowy
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Youth Mesiash » 15 sty 2006, 15:03

PrOtEcToR pisze:wiesz... ja właśnie myslę że on ma wielki potencjał i w Barcelonie tym siedzeniem na ławie sie marnuje... Za czasów jego gry w River grał super, strzelał wiele bramek...
No przez najbliższe cztery mecze Maxi wyjdzie na biosko i miejmy nadieję że coś strzeli :wink: Ja bym nie miał nic przeciwko wypożyczeniu młodego Argentyńczyka do Romy bo tu grałby w pierwszym składzie i nie spadła by jego forma. A od Tottiego tylko by się uczył :twisted:
dzieciol31 pisze:dzisiaj hit na Olimpico... chcialem nawet zajac sie zapowiedzia ale za bardzo nie mam czasu... wiadomo licze na 3 pkt ciezki przeciwnik... ale latwo skory nie oddamy... dzis w Rzymie mozna spodziewac sie kazdego wyniku i wiem ze zaden mnie nie zdziwi!!!

No ba... Roma pokazała swój potemcjał w meczu przeciwko Interowi... Niby po tych transferach Inter miał być dobry [no teraz powoli coś się rusza] a w meczu z pierwszym poważnym przeciwnikiem przegrał... Totti wtedy pokazał kalse :D . Dzisia Milan będzie napwno mocniejszym przeciwnikiem gdyż grają taktycznie i wiedzą jak mają grać :D

Awatar użytkownika
PrOtEcToR
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: PrOtEcToR » 15 sty 2006, 15:24

ZameR pisze:Ja bym nie miał nic przeciwko wypożyczeniu młodego Argentyńczyka do Romy bo tu grałby w pierwszym składzie i nie spadła by jego forma. A od Tottiego tylko by się uczył Twisted Evil

Heh... no ja bym się bardzo ucieszył z tego, ale tego co my tu piszemy raczej nieczyta zarząd Romy :lol: i watpie by cos takiego miało miejsce. A czkolwiek to bardzo fajny pomysł! Wszystkie trzy strony by na tym skorzystały ( Roma, Barca, M. Lopez)
dzieciol31 pisze:ale latwo skory nie oddamy.
No a jak... w tym meczu zawodnicy musza walczyc na maksimum mozliwości, bo to niejest przeciwnik typu Chievo jednak Milan z nimi przegrał, ale to inna bajka, zwykła wpadka! Milan to super drużyna jednak ostatnio cos kuleje u nich defensywa, u nas wręcz odwrotnie problemy w ataku!

Mam nadzieje ze będzie to fajne widowisko na które bez watpienia przyjdzie kilkadziesiąt tysięcy kibiców, którzy chca obejrzec wygrana Romy! Ale to okaże sie na boisku...
Romę czeka bardzo cięzki mecz :?

Awatar użytkownika
Łukasz_
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Łukasz_ » 15 sty 2006, 15:32

Protector pisze:u nas wręcz odwrotnie problemy w ataku!
U nas wręcz odwrotnie :lol: atak spisuje się rewelacyjnie, w ostatnich 3 meczach 11 bramek no ale 6 straconych :? Wasz skład dziś mocno osłabiony ale to nie zmienia faktu że będzie dziś bardzo ciężki mecz. Mecz leci na calan + niebieski :?:

Awatar użytkownika
Janio
Boondock Saint

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Janio » 15 sty 2006, 16:14

Łukasz[ACM] pisze:Mecz leci na calan + niebieski
Na Canal+Sport2 (20:25) 8)

Na Niebieskim Barca-Bilbao.

Co do meczu to bardzo chciałbym żeby Roma wygrała, co wydaje mi się jest możliwe, bo obrona Milanu ostatnio nie jest zbytnim monolitem :roll:

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 15 sty 2006, 16:23

Dzieciol nie wiesz czemu na stronie Romy forum nie chodzi :? tylko u mnie ? czy jest jakis kłopot :?

Janio potem sie pewnie kolory zamienia :P na niebieskim będzie Milan a na C+ sport 2 - Barca :) także na jedno wyjdzie :lol:

O meczu już napisałem wszystko w temacie Milan. Roma to Roma, ale Roma to nie tylko Francesco Totti. Bedzie cieżko. Ostatnie mecze z Rzymianami wychodzą rossonerim na plus. Ale to nic nie znaczy. Luciano Spalletti zmotywuje Giallorossi. Oby ten mecz zasługiwał na miano hitu. Klasyka na Olimpico. :wink:

Awatar użytkownika
dzieciol
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: dzieciol » 15 sty 2006, 16:36

*_For_zaza_Milan_* pisze:Dzieciol nie wiesz czemu na stronie Romy forum nie chodzi tylko u mnie ? czy jest jakis kłopot
*_For_zaza_Milan_* forum jest w budowie, bo te co mielismy stracilismy w calosci ;/ to mialo byc ukonczone do konca tego miesiaca wiec goraco zapraszam wszystkich!!!:) dawno Cie tu chyba nie bylo... albo ja przespalem Twoje posty...;) zycze szczescia i udanego widowiska na Olimpico!!!
PZDR!!!

_Romanista_

Post Wyświetl pojedynczy post autor: _Romanista_ » 15 sty 2006, 22:44

No i Pięknie Romeczka dała popis i zasłużenie wygrała !!!!!!!
Niekiedy tworzyła fenomenalne akcje w 2 połowie prawie całkowicie przejeła inicjatywę !!! Liczyłem na lepszy występ Aquilaniego !! Cieszy b.dobra postawa Doniego , De Rossiego Cufre ( on kilka razy uratował Rome zwłaszcza gdy Chivu sie wywrucił , Lub gdy szedł kontratak Kaki' dzisiaj zdecydowanie :P flacha mu się należy), Troche lepiej Totti mógł zagrać a także Taddei który kilka razy postępował zbyt gwałtownie , była taka akcje w której szli 4 na 3 i on szedł prawie sam mógł ciągnąć i strzał oddać ale podał i to całkiem niepotrzebnie !!! Cieszy mnie powrót Manciniego i to w wielkim stylu !!!! No i cóż Z Milanu starał się praktycznie tylko Sedorf a reszta dopiero po utracie bramki !!! No to by było tyle !!! Nara pozdro Romaniści i Milaniści !!!! Dziś Roma rządzi w Rzymi i Mediolanie (Inter 3-2 , Milan 1-0) :D :D :D :D :D :wink: :wink: :wink:

Awatar użytkownika
PrOtEcToR
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: PrOtEcToR » 15 sty 2006, 23:37

No i wygranaaaa!!! Jest, Boże jak ja się cieszę :lol:
Druga połowa praktycznie należała do nas!
Praktycznie mecz opisał już <LILI> ale ja równiez pochwalę jeszcze Perottę który zagrał równiez dobry mecz! Interwencja Doniego :shock: przepiekna... jak sie wyciągnął! Cufre bardzo dobry występ! Amantino fantastyczny powrót na boisko, odrazu bramka, troche przypatkowa jednak gol :)
Bardzo cenne trzy punkty z trudnym rywalem!

Awatar użytkownika
Zwibel
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zwibel » 15 sty 2006, 23:43

Roma pokazała klase, mecz szczególnie w 2 połowie mógł się podobać.
Cufre dla mnie zagrał kapitalny mecz.
Zasłużone zwycięstwo ASR.
Za tydzień wyjazd do Udinese z polskimi kibicami Giallorossi, oj będzie się działo.
Pozdrawiam
Forza ROMA!!

Awatar użytkownika
Janio
Boondock Saint

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Janio » 16 sty 2006, 9:25

Jakoś tak przeczuwałem, że Roma wygra jednym golem, ale myślałem, że jednak więcej ich padnie w całym meczu. Najważniejsze są trzy punkty i naprawdę świetna gra kombinacyjna Giallorossich. Co do Milanu to zawodnicy wydawali się trochę przygaszeni i momentami bezradni. Dużo było niedokładnych podań i strat w środku pola.

_Romanista_

Post Wyświetl pojedynczy post autor: _Romanista_ » 18 sty 2006, 10:56

No i teraz pasuje wygrać z Regginą i liczyć na porażki drużyn ze szczytu tabeli Livorno i Fiory żeby powoli odrabiać straty !!!!
Roma dziś cos przeczówam z 2-0 Totti i Perrota/De Rossi/Bądź Mancini

No i że Roma na koniec sezonu sięgnie po kogoś z tej 4 : Vucinic,Maxi,Tuncay,Larsson. i że znajdziemy sponsora i była kasa na tych grajków

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 18 sty 2006, 13:40

No wypadał by wygrac - są w gazie i nie powinni mieć kłopotów tym bardzie że co drugi stawia na Rome :) Perrota może strzelił bardzo bym chciał - taka bramką wieczni jego świetne wystepy ostatnimi czasy. Jak Roma zagra podobny mecz to możemy sie spodziwać festiwalu. Ale z drugiej strony Reggina nie motywuje gracz tak jak Milan i liczą sie tylko pkt dla Lucanio Spallettiego.
<LILI> Romanista pisze:kogoś z tej 4 Vucinic,Maxi,Tuncay,Larsson.
:shock: Tuncay, Maxi, Larsson ? ten Henka Larsson ?:> pierwsze słysze o takich przmiarkach - czy to Twoja lista ? :D Mirko Vucinic ma najbliżej do Romy. A napastnik z niego przedni - młody ale juz powala nie ma wsparcie w Lecce a szkoda inaczej było gdy Zdenek kierował tym klubem teraz musi sam walczyć ewentualnie z Konanem odszedł Szasza Bielanovjić. I tylko oni tam grają.

Awatar użytkownika
PrOtEcToR
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: PrOtEcToR » 18 sty 2006, 14:14

<LILI> Larsson to chyba ucieka do ojczyzny po sezonie powoli odchodząc z wielkiego futbolu... lata świetności ma chyba juz raczej za sobą :wink:

A Vucinic byłby bardzo dobrym zakupem... w Romie pewnie by się rozwinął, bo jesli w bardzo słabym w tym sezonie Lecce błyszczy to w Romie jak coś tym bardziej powinien!
Zaporą do jego kupna to cena... gdzies ponad 10 mln. co może byc trudna sprawą przy raczej niebogatej Romie! Jednak ta cena może ulec zmianie bo jeśli Lecce spadnie z SERIE A w tym sezonie to zapewne i cena Vucinica spadnie :)
Podobno też Luciano Spalletti ma przedłuzyc kontrakt z Romą który wygasa mu w 2007 roku! :roll:
A co do meczu z Regginą to po pojedynku z Milanem nikt nieliczy na nic innego niż na zwycięstwo Romy! No i ja też tak licze :D Obojetnie jaki wynik, ale musi byc zwycięstwo! Punkty są nam bardzo potrzebne!

_Romanista_

Post Wyświetl pojedynczy post autor: _Romanista_ » 18 sty 2006, 14:44

*_For_zaza_Milan_* pisze:czy to Twoja lista ?
No tak jakby z naszymi funduszami !!!!!
Najbardziej z tej listy chciałbym Tuncaya a potem Vucinicia !!! Już widze jak Tuncay szaleje w Romce napewno byłby lepszy od zouzy Ca$$ano!!!!!

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 18 sty 2006, 15:06

Słusznie PrOtEcToR zauwazył że jak Mirko nie odszedł [za 12 do Interu] w zimie to cena teraz bedzie majec bo widmo spadku coraz bliższe. Lecce w ostatnich dwóch oknach transferowych zarabiało max kasy na snajperach mowa o Chevantonie i Bojinovie - swoje też za Mirko wyciągna a on chyba ma z nich najlepsze umiejetności.

<LILI> Tuncay to chyba na dzień dzisiejszy wydatek wiekszy nic Vucinić. :wink: A Młody Serb nie miał by pewnie problemów z aklimatyzacją - także miejsze ryzyko.

Co do meczu to musi Roma wygrać bo kurs jak na mecz u siebie duży. I innego wyniku nie widze :twisted:

ODPOWIEDZ

Wróć do „Włochy”