AC Milan (zbiorczy)(cz.2) - Strona 32

Piłka nożna we Włoszech: Serie A, Serie B i Coppa Italia | Kluby (Juventus, AC Milan, Inter, Napoli | Reprezentacja Włoch) (Squadra Azzurra | Transfery | Inne wydarzenia związane z włoską piłką nożną
ODPOWIEDZODP

Kto powinien być trenerem Milanu w przyszłym sezonie?

Sérgio Conceição
3
17%
Antonio Conte
2
11%
Massimiliano Allegri
6
33%
Gian Piero Ventura
4
22%
Fatih Terim
2
11%
Inny Włoch
1
6%
Inny straniero
0
Brak głosów
Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 18 sty 2006, 14:26

Łukasz[ACM] pisze:Łysy mówił że jak Carlo odejdzie to on też

Mówił cos masz racje ale w to nie wierze jak nic - Łysy prawa reka prezydenta człowiek nr. 1 Mafii Wuja Berlusconiego (w terenie) odejdzie z powodu Ancelottiego ... :lol:

Galliani ma na to za pewno inne spojrzenie niż my napaleni (nie kiedy dosłownie:P) kibice ale co by nie mówic trzeba pamiętać o tym co napisałem wcześnie Pacynka wygrał wszystko z tym klubem. I trzeba mu oddac co jego. Takich trenerów sie nie zwalnia w połowie sezonu bo przegrał 4 mecze. Sytuacje inna niz z Fergusonem ale troche podobna co do wzolnienie. Po sezonie z szacunkiem :] (choć w przypadku sir Alex to wątpie) :wink:

Pamietajmy że juz raz ratował siebie LM :) może teraz znów :twisted: Old Trafford dału mu zafuanie :) ale ono sie kończy ... jak wszystko w życiu.

Obrazek

Awatar użytkownika
Łukasz_
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Łukasz_ » 18 sty 2006, 14:34

*_For_zaza_Milan_* jeżeli on dojdzie do finału w co wierze :D to będę się bał jak nie wiem co... kolejnej wtopy, już nie porażki bo porażka w finale to jeszcze nie tragedia - ale nie taka jak z Liverpoolem i to mi zostanie dłużej w głowie niż Old Trafford. Pamiętam to spojrzenie Carlo jak przeszedł koło pucharu i popatrzył spószczoną głową - bezcenne... :lol: Ja tez nie mówie że Carlo ma odejść już teraz, bo to i tak by nam nic nie dało a nawet mogło pogorszyć sprawe bo z nową ławką trenerską czasami jest róznie. Lepiej poczekac i po sezonie załatwić wszystko na spokojnie a teraz niech się Carlo martwi o Bayern :twisted:

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 18 sty 2006, 14:59

No to jest prosta sprawa że zawalił drugi puchar LM w ciągu 3 lat. Jeden ma na koncie - a w zasadzie klub - drugi przeszedł koło nosa. I to jest tez wina trenera ale nie było. Jak Hunter napisał wygrywamy wszyscy tak jak przegrywamy :) Ale jak zauwazyłeś na spokojnie po sezonie takie decyzje sie podejmuje. Tym bardzie że trzeba znaleść nastepce. :wink: Bayern ? hmm no własnie to będzie dwu mecz prawdy dla Ancelottiego. Ten dwu mecz może zdecydować "co znim bedzie" :)

A tak na marginesie poprosiłem Piwusa by zamontował sonde w tym temacie odnoście trenerów. :twisted: Wypisałem tylko rossonerich co cos mi mówi że ta droga będzie kontynuowana. Co Carlo inny były piłkarz a jak może zobaczyc kilku byłych rossonerich naprawde robi kariere.

Awatar użytkownika
Łukasz_
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Łukasz_ » 18 sty 2006, 19:41

Według doniesień hiszpańskich mediów klub z San Siro planuje "zgarnąć" szkoleniowca FC Barcelony.

Jak donosi Il Mundo Deportivo, włodaże medioleńskiego klubu stracili cierpliwość i zaufanie do Carlo Ancelotteigo. Obecny szkoleniowiec Milanu, nie zdobył żadnego trofea od 2004 roku.

W bieżących rozgrywkach krajowych, zespół Ancelottiego wygrał wszystkie z dotychczasowych gier na własnym stadionie. Jednakże poza własnym boiskiem, Milan prezentuje się bardzo słabo. W rozgrywkach Ligi Mistrzów awans także przyszedł z ogromnym trudem.

Jeszcze pod koniec października, przewaga obecnego lidera Serie A wynosiła jedynie 2 punkty. Na dzień dzisiejszy strata Rossoneri wzrosła do 12 oczek.

Jednak, Silvio Berlusconi, który w przeszłości był wielkim zwolennikiem Rijkarda, wypierał się, że nie ma potrzeby zmiany na stołku trenerskim.
- Te pogoski są bezpodstawne - powiedział Berlusconi w programie 'UnoMattina' w stacji Rai Uno

Frank Rijkard to były gracz Milanu. Przeszedł do historii jako strzelec jedynego gola dla Rossoneri w finale Ligi Mistrzów w roku 1990 z Benficą. Obecnie jest trenerem bezsprzecznie najlepszej jedenastki w Europie

ŹRÓDŁO: www.seriea.pl

:rotfl4: Co wy na to :?: Pamiętam jak Laporta coś mówił że czeka na potknięcie Franka :lol: Jak dla mnie to bardzo offensywny trener i były gracz Milanu. Ale ja na dzień dzisiejszy nie wierze że u nas zawita :wink:

Awatar użytkownika
Żniwiarze Umysłów-HUNTER-
Rapid Eye Movement

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Żniwiarze Umysłów-HUNTER- » 18 sty 2006, 19:55

hehhe rozmaiwałem juz dzisiaj o ty z rana z zaza :P

Ja od siebie dodam co pisza Włosi o tym:
Silvio wykupi Rijka za grube mln. :lol: a ten oczywiscie bedzie chciał odejsc włsnie do nas gdzie bardzo chce pracowac ;)
Jedynie co moze go powstrzymac do pozostania w Kataloni jest wygrana w LM jezeli tego nie osiagnie w tym sezonie to zostanie trenerem naszym.
Kolejny przykłąd druzyna jest budowana na styl bardzo ofensywny ktory Rijaakrd z Silvio uwielbiaja dlatego nie bedzie nowych transferów teraz bo Rijek bedzie wybierał graczy :D

prosze sie ze mnie niesmiac ja napisałem tylko to co napisali we Włoszech dziennikarze :P

A od siebie dodam ze moze zostac naszym trenerem ale watpie aby stało sie to juz po tym sezonie gdzies za jakies 2-3 lata moze.....
Teraz co dziennie gazety pisza o nowych trenerach w Milanie i co dziennie łysy badz Silvio bedzie temu zaprzeczał.
A Carlo sam poda sie do dymisji napewno Silvio go nie zwolni

EDIT:
widze ze nowa ankieta powstała :D

Awatar użytkownika
gilardino11
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1312

Post Wyświetl pojedynczy post autor: gilardino11 » 18 sty 2006, 20:01

No i mamy oficialne składy:

MILAN: Dida; Simic, Stam, Nesta, Jankulovski; Rui Costa, Ambrosini, Pirlo, Seedorf; Inzaghi, Gilardino. All: Ancelotti.

ASCOLI: Coppola; Comotto, Domizzi, Adani, Tosto; Cariello, Biso, Parola, Del Grosso; Quagliarella, Bjelanovic. All: Giampaolo-Silva.

No i nareszcie Marek w pierwszym składzie i to na lewej obronie :lol: .Dzisiaj może być ważny dzień dla Jankulovskiego :wink: .Cieszy również że dał odpocząć niektórym zawodnikom i gra Ambro chyba nieodejdzie co :D :wink: .Dla mnie taka obrona jest w tej chwili optymalana pod nieobecność Maldiniego czy cafu mam nadzieje że dzisiaj Marek pokaże na co go stać

Awatar użytkownika
Żniwiarze Umysłów-HUNTER-
Rapid Eye Movement

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Żniwiarze Umysłów-HUNTER- » 18 sty 2006, 20:08

Bardzo mnie zadowolił ten skład.
Widac Carlo posłuchał nas :P
Obrona taka jak chciałem Nesta ze Stamem na srodku Simic na prawej Marek w koncu mozna napisac na lewej mam nadzieje ze pokaze sie z dobrej storny i bedzie czesciej tam grał.
Pomoc rowniez taka jak obstawiałem Ambro z Manuelem swietnie Pirlo szuka formy a Seedorf mam nadzieje ze nie zagra padaki :P.
I w koncu atak super ze wyszedł Gila z Pippo zagrali swietnie razem w meczu z Udine i brawa dla Carletto za posadzenie Shevy on ostatnio za duzo marnuje okazji strzela bramki ale w kazdym meczu ma swietna sytuacje moze zrozumie ze on takze moze usiasc na ławce.
Choc moze to tylko przez nie wymagajacego rywala :think:

Mam nadzije ze nasi pokaza ze na ławce sa piłkarze ktorzy moga cos dac temu zespołowi.

Forza Milan

Awatar użytkownika
Ajgor
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ajgor » 18 sty 2006, 20:38

No to szybko super atak zadziałał... Grazie Pippo... no mam nadzieję, że to dopiero początek :wink:

Awatar użytkownika
Łukasz_
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Łukasz_ » 18 sty 2006, 20:43

Dida ładnie piłeczke rzuciuł :lol: a Pippo mnie zaskoczył... jak sobie przypomne mecz w Pucharze Włoch z Brescią i jego skuteczność to nie uwierzył bym że dziś z taką łatwością szczeli gola. Chyba pierwsza asysta Didy w sezonie :P

Awatar użytkownika
gilardino11
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: gilardino11 » 18 sty 2006, 21:16

No i wynik bardzo dobry 1-0 narzaie gra Jankulovskiego dosyć dobra bez jakiś wielkich zrywów natomiast boisko opuszcza Ambrosini a jego miejsce zajmuje Genaro.Ciekawe co za kontuzja :cry:

Awatar użytkownika
Łukasz_
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Łukasz_ » 18 sty 2006, 21:20

Gilardino11 pisze:No i wynik bardzo dobry 1-0
Mnie ten wynik nie zadowala :lol:
Gilardino11 pisze: narzaie gra Jankulovskiego dosyć dobra bez jakiś wielkich zrywów
Napewno nie gra jakoś porywczo ale nie gra źle, pare wrzutek mam nadzieje że się rozkręci. Cieszy mnie że Carlo na niego postwił - wogóle dziś wyszedł ciekawą 11 :wink:
Gilardino11 pisze:natomiast boisko opuszcza Ambrosini a jego miejsce zajmuje Genaro.Ciekawe co za kontuzja
To jest bardzo zła wiadomość... oby jakiś drobiazg

Mam nadzieje że zobaczymy teraz Szewe na boisku.

P.S Juve jak narazie 1:1

Awatar użytkownika
gilardino11
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: gilardino11 » 18 sty 2006, 22:31

Wynik taki sobie liczyłem na więcej a i gra ogólnie taka sobie.Milan ma problem z wykorzystywanie sytuacji dzisiaj jakich sytuacji niewykorzystywali czy inzaghi czy gila woła o pomste do Nieba.Pomoc jak zwykle dosyć dobrze grająca rozumiejąca sie podobała mi sie gra Jankulovskiego a wiem ze ma możliwości dużo większe.Ogólnie mecz taki sobie jesteśmy w słabej formie i jeszcze kontuzja ambro

Awatar użytkownika
ossy
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: ossy » 18 sty 2006, 22:36

Łukasz[ACM] pisze: P.S Juve jak narazie 1:1
pewnie masz już mokro?
Nie ciesz się i tak 10 pkt :lol:

Gratuluje wygranej z, co tu duzo mówić, słabym przeciwnikiem
I gratuluje że nareszcie nie straciliście bramki :) ale to było tylko Ascoli...

Awatar użytkownika
cloner
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 8729
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 18 sty 2006, 22:40

Gratuluje wyniku ... 1-0 8)
niestety cloner nie wygral dzis $$ :evil:

Jedyne pocieszenie - Brescia zremisowala na wyjezdzie, a Inter wygral :)

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 18 sty 2006, 23:13

No i wygrana ... coś za te sytuacje nie wykorzystane powinni pracować na rzecz klubu :lol: Jak Pippo zmieścił ją w krótkim w 4 minucie [fajnie bieg od połowy ale mu sie nodzi częsły :wink:] (Brawo Dida :!:) myślałem "zaczeło się " a potem setki 3 Inzaghi. Wcześniej co on chcial zrobic ? karate :lol: 100% Gilardino raz sie podpalił raz nie czystko trafił. A moglo byc lepiej. Ciesze się że Marek zagrał dobrze Simic też poprawnie często właczał sie z prawej strony. Niestety Pippo zmarnował jedna jego setke a potem Gila akcje meczu :evil: Oby Ambro nic nie było. Seedorf chciał sie pokazac ale podobnie jak Rui Costa i Pirlo walili w okna...

A Ascoli tylko kontra i strzały z 24 metrów nic wiece. Najwieksze zagrożenie spowodował by Nesta :lol: choc Dida i tak był na miejscu.

Mecz bez histori 3 pkt na Gisueppe Meazza.

Ale się działo w mecz Viola Sampdoria. Ja dostałem telefon Zaza ogladaj bo bramki jedna piekniejsza od drugiej :twisted: i miał racje. Ale Max Tonatto zasadził :!: czapki z głów. Przewrotka Palombo tęz klasa.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Włochy”