Uczniowie vs nauczyciele :) - Strona 8

Chwila oddechu dla stałych bywalców i świeżych owieczek. Trunki oraz coś na ząb w gronie znajomych, jak i dla tych którzy chcą podumać bądź przygadać sobie ramię w ramię z barmanem.
Premo
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Premo » 18 sty 2006, 22:01

adekk pisze: Jasne, a masz jeszcze jakieś, jak doprowadzić do zwolnienia konserwatora albo sekretarki...Twoje teksty są tak fascynujące, że ich lektura pochłania mnie do reszty...i sobie tak myśle...czy Wy wiecie jeszcze po co żyjecie?? :roll:
Ja żyję po to, by pisać te fascynujące teksty, w końcu nie mogę zawieść takiego wiernego fana, jak Ty.
adekk pisze: No jeszcze tylko tego brakowało...wszyscy byśmy się rozpłakali jak tu siedzimy z litości dla Ciebie...jak na planie programu "Wybacz mi"...
Chętnie Ci wybaczę, ale za żadne pieniądze nie pojawię się w TV z takim burakim, jak Ty. Jeśli Ci coś nie pasi zadzwoń do radia Maryja i wyżal się o. Rydzykowi.
adekk pisze:Pozdrawiam...
Również pozdrawiam.

PS. Jeżeli kogoś uraził tamten post itd. to przepraszam. Nie pochwalam takich metod, jak większość mojej klasy, ale nikt się nie przyzna, żeby nie mieć przerąbane. Chciałem uświadomić Wam do czego jest zdolna dzisiejsza młodzież.

Awatar użytkownika
adekk
Pomarańczowy skrytożerca
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: adekk » 18 sty 2006, 22:18

Premo pisze: Jeśli Ci coś nie pasi zadzwoń do radia Maryja i wyżal się o. Rydzykowi.
Rozumiem, że jeżeli mi tak radzisz, to jest to sposób przez Ciebie sprawdzony...ale jednak podziekuje....w końcu mamy chyba inne gusta..więc co Tobie się podoba, mi nie koniecznie musi..
Premo pisze:Chętnie Ci wybaczę
Kamień z serca...a już się bałem, że będe miał Cie na sumieniu..
Premo pisze: ale za żadne pieniądze nie pojawię się w TV z takim burakim, jak Ty.
W tym momencie nie wiem czy mnie obraziłeś czy nie, bo gdy używasz tej swojej nowomowy, to nijak nie mogę Cie rozszyfrować...
Premo pisze: Jeżeli kogoś uraził tamten post itd. to przepraszam.
Idź i nie grzesz więcej!
Premo pisze:Chciałem uświadomić Wam do czego jest zdolna dzisiejsza młodzież.
No i znów generalizujesz...nie taka jest "dzisiejsza młodzież", mówiąc o całej tej grupie ludzi łączących ten sam wiek..mówiąc to obrażasz też mnie, przez porównanie mnie z tą bandą nicponi :lol:
Premo pisze:Również pozdrawiam.
Nie bardziej niż ja Ciebie.. :lol:
BTW: sory za OT...to był przedostatni raz ;)

Awatar użytkownika
saviola
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: saviola » 18 sty 2006, 23:30

Niewiem jak u Was w szkołach, ale u mnie największa beka jest na RELIGII :lol: . Ziomki z mojej klasy takie jazdy mają, że katechetka co lekcje gada że do dyrektorki nas wyśle :lol:

Kilka tekstów z lekcji:

Katechetka :arrow: To za oknem tak śmierdzi ??
Kumpel :arrow: Nie, to pani. Lepiej niech sie pani schowa pod ławke to moze nie bedzie tak walić

Katechetka :arrow: Jam jest Pan Bóg twój........
Kumpel :arrow: A ja jestem Jurek Kiler i mam wszystko w dupie.... :lol:

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 18 sty 2006, 23:41

Weźcie zamknijcie ten temat albo coś :angry2:
saviola ale beka ziomuś normalnie 3m sie i w ogóle YO YO :roll:

Awatar użytkownika
Void
Don Corleone

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Void » 19 sty 2006, 0:35

Krzysztof Jarzyna pisze:Powiem Ci, ze ja np. chodzilem do jednego z najlepszych liceow u mnie w miescie i pewnie dlatego nikt nie bil sie z nauczycielami (chyba ze z gosciem od wf, ale to na zarty, czasem sie z nim szarpalismy...)
Ja mam identyczną sytuację, tylko zawsze jeden z nas się poświęca i wychodzi na starcie z WF-istą, bo gościu trenuje kickboxing i ma nawet sporo medali. Zawsze jest z Niego beka jak wraca poobijany z zawodów :wink: Ale tak ogólnie do mojego liceum nie pasuje to "vs" z tematu. Obie strony szanują się wzajemnie i jest super...

Ale za to w gimnazjum były różne przygody z nauczycielami języka angielskiego... Kiedyś rozmawiałem z moim kumplem z ławki i zaczęliśmy się głośno śmiać, a facet podszedł do nas i złapał mojego ziomka za gardło (bo siedział po zewnętrznej :P ) i powiedział (bardzo serio, aż się przestraszyłem 8) ): "Na co Cię przerobić: Na szyneczke czy baleronik ?"

A w 3 klasie gimnazjum uczył mnie facet, który nosił obcisłe skórzane spodnie, do odpowiedzi brał wyłącznie chłopaków i kiedy któryś z nas stał przy tablicy mierzył wzrokiem jego "tylną część ciała" :lol:

archie
Żenujący nabijacz :/

Post Wyświetl pojedynczy post autor: archie » 19 sty 2006, 11:31

fieldy pisze:dopiero później zacznie Laughing
u mnie w "klasie" jakby takie coś sie stało, to nauczyciel wyleciałby przez zamknięte okno i pewnie już by nie wrócił - to tez nie są żarty - i pewnie tez smieszne to nie jest - no ale taka młodzież w Poznaniu się uczy.
Ja nie zmyslam, mów sobie co chesz ale ja i tak wiem swoje. Nie chcesz to nie wierz.
adekk pisze:To zależy na jaką reakcje liczyłeś pisząc tego posta...jeżeli na taką, że wszyscy będą Cie chwalić, za takiego rodzaju relacje to jestes w tak wielkim błędzie, jak Małysz na belce Laughing no sory, ale tu chyba nikt nie będzie Cie oklaskiwał...cytując teraz mojego profesora mógłbym CI powiedzieć, że "lepiej by było jakbyś się za książki synu wziął, to Ci chociaż głupoty do głowy przychodzić nie będą"...serio..

Nie liczyłem na to że wszyscy będa mnie chwalić napisałem tak żębyście wyrazili swoja opinię na ten temat. Nie licze na żadne oklaski.

Awatar użytkownika
saviola
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: saviola » 19 sty 2006, 16:10

Niggaz pisze:Weźcie zamknijcie ten temat albo coś
saviola ale beka ziomuś normalnie 3m sie i w ogóle YO YO

No wiem że to nie jest śmieszne tylko bardzo głupie, ale właśnie dlatego jest z tego beka. Niektórzy śmieją sie z tego, i myślałem, że tu też są takie osoby. A że Tobie sie to nie podoba to...cóż..... :roll:

Tez sie 3maj YO YO :roll: :|

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2077

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 19 sty 2006, 16:14

saviola pisze:No wiem że to nie jest śmieszne tylko bardzo głupie
ale już nie chodzi o tekst kolegi - tylko o to, ze dałeś to w ogóle

archie pisze:Ja nie zmyslam, mów sobie co chesz ale ja i tak wiem swoje. Nie chcesz to nie wierz
i podobnie jak w przypadku wyżej
tu nie chodiz o to, czy ja ci wierze czy nie, bo akurat jestem w stanie uwierzyć, ze tak u was lekcje wyglądają - żałosne sa tylko sposoby w jaki to przedstawiacie

AVE

archie pisze:A w jaki sposób mamy to przedstawiać??
:roll: tosa tak głupie przykłady, że powinniście siedzieć cicho i w ogóle o tym nie wspominać - IMHO :wink:
Ostatnio zmieniony 19 sty 2006, 16:29 przez fieldy, łącznie zmieniany 1 raz.

archie
Żenujący nabijacz :/

Post Wyświetl pojedynczy post autor: archie » 19 sty 2006, 16:25

fieldy pisze:i podobnie jak w przypadku wyżej
tu nie chodiz o to, czy ja ci wierze czy nie, bo akurat jestem w stanie uwierzyć, ze tak u was lekcje wyglądają - żałosne sa tylko sposoby w jaki to przedstawiacie

A w jaki sposób mamy to przedstawiać??

Awatar użytkownika
saviola
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: saviola » 19 sty 2006, 16:39

fieldy pisze:ale już nie chodzi o tekst kolegi - tylko o to, ze dałeś to w ogóle
No to już nie bede takich rzeczy tu pisał. Potraktuje to jako przestroge :roll:

Na pierwszej stronie przeczytałem, ze chodzi tym temacie o "wpadki nauczycieli". W takim razie o czym miałem napisać, że np. typiara od fizy powiedziała "Nauczyć pimpusia to chodzi i siusia" :roll: . Wtedy to nie była jej wpadka tylko po prostu głupota........

Awatar użytkownika
Youth Mesiash
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Youth Mesiash » 19 sty 2006, 18:21

saviola pisze:wiem że to nie jest śmieszne tylko bardzo głupie, ale właśnie dlatego jest z tego beka
Czyli według ciebie jest to głupie czy jest z tego beka..... :?: Bo nie zkumałem...

FcB

Post Wyświetl pojedynczy post autor: FcB » 19 sty 2006, 18:50

to teraz ja :D

kiedys jak jeszcze chodzilem do podstawowki to zdarzyla sie taka ciekawa sytuacja :)

otoz mialem lekcje biologii i byla to lekcja po ktorej byla dluga przerwa obiadowa i wszyscy prawie zawsze biegli na obiad :) i pewnego razu dzwonek zadzwonil i wszyscy wybiegli ... ale nikt drzwi nie otworzyl :D
poszly z nawiasami i bylo wesolo nauczycielka w panike wpadla :D podobno kolezanka z przodu chciala otworzyc ale nie zdarzyla bo wszyscy sie rzucili :D

babka od bioli chciala zebysmy placili na nowe drzwi ale final byl taki ze pan wozny wstawil jakies nawiasy i dziala do dzis bodajze :)

boycott

Post Wyświetl pojedynczy post autor: boycott » 19 sty 2006, 19:44

FcB pisze:to teraz ja :D

kiedys jak jeszcze chodzilem do podstawowki to zdarzyla sie taka ciekawa sytuacja :)

otoz mialem lekcje biologii i byla to lekcja po ktorej byla dluga przerwa obiadowa i wszyscy prawie zawsze biegli na obiad :) i pewnego razu dzwonek zadzwonil i wszyscy wybiegli ... ale nikt drzwi nie otworzyl :D
poszly z nawiasami i bylo wesolo nauczycielka w panike wpadla :D podobno kolezanka z przodu chciala otworzyc ale nie zdarzyla bo wszyscy sie rzucili :D

babka od bioli chciala zebysmy placili na nowe drzwi ale final byl taki ze pan wozny wstawil jakies nawiasy i dziala do dzis bodajze :)
nawiasem mówiąc zajefajna historia naprawde ogień chcemy więcej
takich bajek.

Takie komentarze są raczej zbędne...//Tomusmc

Krawcu
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Krawcu » 19 sty 2006, 19:56

Przyszła kolej na moją historię.
Pewnego dnia na lekcji informatyki doszło do kłótni mojego znajomego z klasy Arkadiusza W. z nauczycielem Tomaszem S. Po paru cwaniackich tekstach Arkadiusza pan Tomasz doszedł do wniosku, że należą mu się punkty minusowe. No więc zaczyna wpisywać te punkty, a tu nagle Aruś podchodzi do niego i wyjeżdża z następującym tekstem:
Arkadiusz W. pisze:Co ty [k****] robisz?!
Nauczyciel udał, że nie słyszał. :P Punkty jednak wpisał.

Awatar użytkownika
Erwin
Grafomania zaawansowana

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Erwin » 19 sty 2006, 20:03

Kiedys na W-f włefista wyszedł z sali, a wszyscy zamaist grac w siate kopali pilką o sciany. Potem wychowawca przyszedł i sie pyta kazdego czy kopał pilke. podchodzi do mojego kumpla i sie pyta...: "kopał", on wielce zdziwiony odpowiada: "kogo?" oczywiscie był smiech z tego. Potem tego samego dnia, jeszcze po jezyku polskim. Nauczycielka podchodzi do niego i mówi: "lesniak, czemu zostawiłes pod ławką taki chlew!" a on: "prosze pani, przeciez ja nie jeadłem zadnego chlebu." :D:D dobry, nie? :roll:

Nie.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Hyde Park”