Lost - Zagubieni [serial] - Strona 6

Muzyka. Literatura. Prasa. Film. TV. Krótko mówiąc - Kultura. Wszystko co się dzieje w Polsce i na Świecie jest warte skomentowania. Polityka i wydarzenia. Dyskusje tylko na wysokim poziomie.
Awatar użytkownika
Mefiu
First love...United
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mefiu » 14 sty 2006, 12:47

Wyszło mi na Boona :wink:

przyznam, że serial świetny, wciągający. Oglądam go od odcinka, w którym torturowano Sawyera. Od tego czasu co tydzień w czwartek zasiadam przed TV.
Ulubionymi postaciami dla mnie są: Jack (lekarz) i Said. Denerwuje mnie za to Lock.
Najciekawszy odcinek do tej poery w moim przekonaniu to 18 i 19, gdzie Jack przetaczał krew Boonowi.

Awatar użytkownika
meecik_mks
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: meecik_mks » 14 sty 2006, 14:27

Najciekawszy odcinek do tej poery w moim przekonaniu to 18 i 19, gdzie Jack przetaczał krew Boonowi.
No ten odcinek był jednym z lepszych jakie do tej pory widziałem...
Manumef pisze:Denerwuje mnie za to Lock.
Mnie wręcz na odwrót... Bardzo ciekawy koleś... ma łep nie od parady... mnóstwo pomysłów, teorii itp...

P.S Ciekawe jest jeszcze to jak Lock mówił Saidowi o tym, że tej wyspy nie można opuścić czy coś... teraz już dokładnie nie pamiętam, ale wiem, że Lock przestrzegał Saida... mówił o tej tratwie i wogóle...

Awatar użytkownika
snake
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: snake » 17 sty 2006, 20:58

Panowie i panie, nasz serial dostal nagrode: Złotego Globa za najlepszy serial dramatyczny. :!: huraa. Poprostu zasluzyl sobie. Mysle ze nie ma w tym momencie lepszego serialu niz ten. :)

Awatar użytkownika
Youth Mesiash
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Youth Mesiash » 17 sty 2006, 22:46

No ba :D A wiecie że jest już druga seria serialu "LOST" :?: Ja przynajmniej tak słyszałem na AXN [albo innym polskim kanale o tej tematyce] podobno leci...

Paszti
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Paszti » 17 sty 2006, 22:58

ZameR pisze:Ja przynajmniej tak słyszałem na AXN [albo innym polskim kanale o tej tematyce] podobno leci...
haha to żeś się obudził :lol: a na AXN jeszcze nie leci od 22 I ma być...

ja jak narazie jestem na bieżąco wsyztskie odcinki do tej pory zaliczyłem 8)

Awatar użytkownika
saviola
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: saviola » 17 sty 2006, 23:07

Pasztet pisze:haha to żeś się obudził
Dokładnie to samo pomyślałem :lol: . Jak narazie to chyba na każdej stronie tego tematu ktoś coś wspomina o drugiej części.

Wracając do serialu: ciekawe czy Lock powie w końcu o tym wlazie, szczerze mówiąc troche już mnie to denerwuje :? . Ale na tym polega dobry serial przygodowy - na ciągłych zagadkach.....

Juz pojutrze kolejne emocje :D

Awatar użytkownika
Gomez
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Gomez » 19 sty 2006, 23:42

Kolejne 2 zajebiste odcinki...w sumie dosc duzo kluczowych momentow sie rozegralo...jak widac we wspomnieniach wiekszosc jest juz na lotnisku w Australii. Na wyspie znowu odezwal sie atakujacy niedzwiadek...ciekawe kogo na mysli ma francuzka nazywajac ich "tamtymi". Szkoda ze 4 osoby oposcily wyspe, w tym Sawyer,... moze jeszcze wroca. Do konca 1 serii juz chyba tylko ze 4 odcinki zostaly, ale niestety beznadziejna tvp nie bedzie transmitowac czesci 2...szkoda ale naszczescie pozostaje net.

Awatar użytkownika
Bonso
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bonso » 20 sty 2006, 0:30

Dzisiejsze(wczorajsze ;) ) odcinki (szczególnie ten drugi) fantastyczne :D Zdecydowanie najlepsze z dotychczasowych ;). Widać, że pierwszy sezon się kończy, nagle pojawiają się ostatnie momenty pasażerów przed lotem, wyjaśnia się wiele spraw....Czarna Skała, niesamowita :) . Nie będe spojlerował, co prawda nie oglądałem drugiego sezonu (ale na dysku czeka kilka odcinków, jeszcze tylko tydzień :smile2: ), ale niestety dowiedziałem sieczegoś...zwróćcie uwage na dziewczynę z którą na lotnisku rozmawiał Jack ;) . Za tydzień dwa ostatnie odcinki, już nie mogę się doczekać :D Oj, będzie się działo...
Tymczasem w niedziele na AXN rozpoczynają nadawać drugi sezon, w TVP pewnie dadzą dopiero na jesień :maruda: ... jeśli wogóle dadzą :roll: . Na szczęście jest net, wiec powolutku, ale sie ściąga ;)
Pozdrawiam i życze dużych emocji za tydzień :mrgreen:

Awatar użytkownika
Kork!
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kork! » 20 sty 2006, 1:35

Mam wiiieeelllkkkkąąąą prośbe :podajcie mi prosze skąd mozna sciagać odcinki zaguboinych bo niestety jade teraz na obóz i nie będe mógl oglądać 2 ostatnich odcinkuw :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Awatar użytkownika
Scyzoryk
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Scyzoryk » 20 sty 2006, 18:33

NO niestety I seria się kończy , na II będzie trzeba poczekać zapewne sporo na TVP . Naszczęście mój kolega ma 10 pierwszych odcinków II serii . Dotego namawiam matkę zeby dokupiła pakiet z AXN , zeby oglądać Lost .

A co do dwóch ostatnich odcinków to ciekawy jestem co ten mały , zobaczył gdy Lock podał mu rękę , coś go wyraźnie zaniepokoiło . Czarna skała , spodziewałem się zupełnie czegoś innego :)

Awatar użytkownika
Bonso
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bonso » 20 sty 2006, 18:38

Kork! pisze:podajcie mi prosze skąd mozna sciagać odcinki zaguboinych
najlepiej z emula ;) ja sciągam z tamtąd i leci nieźle, nawet jak no mój internet ;)
Scyzoryk pisze:Czarna skała , spodziewałem się zupełnie czegoś innego

ja też, ale właśnie to jest magia tego serialu ;)

Awatar użytkownika
radzionek
Skład C
Skład C

Post Wyświetl pojedynczy post autor: radzionek » 20 sty 2006, 21:02

Na szczescie mam AXN i bede mogl rozkoszowac sie druga seria

Awatar użytkownika
Tobik33
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tobik33 » 20 sty 2006, 22:14

Masakryczne były 2 ostatnie odcinki. Zawsze ciekawił mnie ten serial ale dwa ostatnie odcinki wręcz zachwyciły. Wiele spraw zostało wyjaśnionych, wreście odpłyneli ta tratwą. Czekam już na ostatnie 2 odcinki tego serialu. Potem na AXN drugą cześć. Ciekawi mnie bardzo co jest w tym włazie. Od 2 lutego nowy serial daja na TVP "kamnienie zła" bodajże nie jestem pewien czy dobry tytuł napisałem. W TVP mówili że zrobił większą furorę niż Zagubieni :( Nie sądze widząc urywki już widziałem że to bardziej serial dla dzieci którzy wierzą w ducy i itd.

Awatar użytkownika
Łukasz_
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Łukasz_ » 20 sty 2006, 22:40

Nie wiem czy to prawda ale następne odzinki polecą dopiero w czerwcu :?: Jeżeli tak to będzie ciężko, ostatnie 2 odcinki poprostu wciągneły na maksa i aż żal było oglądać końcowe napisy. Cały czas podtrzymuje teorie że reżyser tego filmu musiał być zjarany gdy pisał scenariusz :lol: Co do tego włazu to tez jestem ciekaw co tam będzie, nie wiem czemu ale ten mały murzyn mówił żeby nie otwierał :? Może coś wyczytał w komiksie albo w TV widział... kto wie. Ale o wiele bardziej mnie ciekawi ten dym, kto przyjdzie po dziecko i jak to będzie wyglądać :twisted: oraz jak to francuzka nazwała " system alarmowy " :lol:

Awatar użytkownika
Bonso
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bonso » 20 sty 2006, 23:03

Łukasz[ACM] pisze:nie wiem czemu ale ten mały murzyn mówił żeby nie otwierał Confused Może coś wyczytał w komiksie albo w TV widział... kto wie.
On ma na imię Walt, a nie mały murzyn :?
Jak przypomniesz sobie wcześniejsze odcinki, to dowiesz się, że jego matka mówiła Michelowi, że Walt, nie jest normalnym dzieckiem...a kilka scen z serialu to potwierdziło (chociażby kiedy rzucał nożem do pnia).
Tobik33 pisze:Od 2 lutego nowy serial daja na TVP "kamnienie zła"

"Kamienie śmierci" i w TVP musieli miec niezłe zwidy, jeżeli uważają, że to jest lepsze od "Lost" :shock: Sama nazwa odstrasza :roll: ...no chyba, że występuje tam Chuck :P

ODPOWIEDZ

Wróć do „Kultura, polityka, wydarzenia”