Moderator Tomusmc, napisał do mnie wiadomośc prywatna, w której było zawarte nastepujące zdanie:
Po pierwszeTomusmc pisze:Wspólnie z innymi modami stwierdziliśmy, że jeśli się nie poprawisz to dostaniesz bana.
Kolejna sprawa to dalsza cześc tego o to postu od moderatora (?):
I tu znów trzeba sie odnieść do wiedzy Tego oto człowiek i ludzi podobny jemy który pisza na tematy o których wiedza tyle co Leszek Miller o sprawiedliwość. Po pierwsze.Tomusmc pisze:Jeśli dostane albo sam zobacze twoje nowe wpisy gdzie napinasz to inaczej pogadamy bo to już przestało być śmieszne.
Pragne także zauwazyć że zaczyna sie robić dziwna sprawa. Szkoda że to tylko los skrzywdził "fanów" pewnego klubu. Szkoda że moderator Tomusmc - nie potrafi zapanować nad "kolegami" którzy mają taka sama przynalezność klubową jak On. Wiedzy im nie przekaże to pewne ale dobre słowo i też może pomóc. Bo jak chyba zauważył (stąd ten post ?) moje aktywnośc na forum tyczy sie tylko i wyłacznie tematów piłkarskich. Tylko i to odkąd jestem czynnym użytkownikiem tego forum. Czyli takich w których on ma mało do powiedzenie - zazdrość ? dziwne ?
Warto zauważyć że jakoś wsród kibiców o innych przynależnościach klubowych nie ma "problemu" - Fani Romy, Fiorentiny, Inter, Lazio, Bresci, Realu, Barcelony, Valenci, Atletico, Arsenalu, Chelsea, Tottenhamu, MU, Lyonu, OM, Bayernu, BVB, Wisły, Legi itd... itd....
Mam ogromna nadzieje że redakacje będzie konsekwentna (patrz: Romantyk) i podejmie właściwą decyzje. Naprawde trudno jest prowadzić rozmowy z człowiekiem z którym tak naprawde nie może wymienić informacji na temat piłki. A taki jej sens tego forum - A "dziwne sytuacje" ocenia na podstawie przynaleźnosi klubowej.
Ten potral on jakiegoś roku stał sie "największa siedzibą fanów Calcio" - ale nie tylko bo chyba jak zaden iny portalnie ma takiej ilośc kibiców mających swoje zdanie na tematy "czystko piłkasrkiej" Sól tej ziemi - a teraz człowiek który tak naprawde nie potrafi sie wypowiedzieć o grze swojego zespołu śmie w taki sposób prowokować ? Może nie potrafi podołać zadaniu ? bo jak może kontrolować styuacje na forum piłkarskim skoro ma pewne braki. I tu właśnie przydaje sie przynależność klubowa.
Moja wiedze na temat piłki je słaba. Bo piłka kręci sie cały czas. Ale nie taka słaba by koleś który pisze tylko "Forza" mógł mnie uczyć. Także pisz coś wiecej na forum na temat piłki, a nie pisz by tylko pisać albo skończ Waś pan wstydu oszczędź....
Dziękuje za wysuchanie
Z poważaniem Zaza.
* - w tym wypadku pragne zaznaczyć że tyczy to sie 70% ludzi o danej przynależności klubowe. Gdyż grzechem było by wszytskich "wsadzać" do jednego worka z Tomusem....
Serdecznie dziękuje pozostałym moderatorą tego forum za wyjaśnienie sytuacji