Administratorzy - pytania, sugestie, propozycje - Strona 5

Miejsce spoczynku zamkniętych tematów.
Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 20 sty 2006, 0:57

Droga redakcjo chciałbym żebyście sie odnieśli do pewnej sytuacji która zaistniała tu na forum wczoraj ok. godziny 21. A także pragne wyrazić swoje nie zadowolanie tym iż na najlepszym portalu piłkarskim (bez sprzecznie), jeden z moderatorów który tak czesto sie wypowiada o piłce jak ks. Rydzy o koalicji PiS - PO śmie uczyć innych choć jego wiedza jest naprawda słaba. I troche obniża loty tego potralu. Tym bardzie że pełni funkcje jaką pełni. I powinie nadal sie wypowiadać w innych tematach niż piłkarskie. Nie ma żadnego autorytetu w moich oczach - bo szacunek to innych moderatorów nie został "nadany" wobec przynależności klubowej - i nie życze by taki człowiek zabierał głos w sprawach których tak naprawde nie powinny go tyczyć. Gdyż pokazał już że i z wiedzą i obiektywizmem czy prawdomównością jest na bakier.

Moderator Tomusmc, napisał do mnie wiadomośc prywatna, w której było zawarte nastepujące zdanie:
Tomusmc pisze:Wspólnie z innymi modami stwierdziliśmy, że jeśli się nie poprawisz to dostaniesz bana.
Po pierwsze :arrow: jak ustaliłem ten człowiek nie kontaktował się z innymi moderatorami, ale zabrał głos w ich imieniu. Jak przewodniczący Samoobrony w imieniu narodu. :?: To już nawet kolegów po wachu szacunkiem nie darzysz ? kłamać :?: Wstyd :!:

Kolejna sprawa to dalsza cześc tego o to postu od moderatora (?):
Tomusmc pisze:Jeśli dostane albo sam zobacze twoje nowe wpisy gdzie napinasz to inaczej pogadamy bo to już przestało być śmieszne.
I tu znów trzeba sie odnieść do wiedzy Tego oto człowiek i ludzi podobny jemy który pisza na tematy o których wiedza tyle co Leszek Miller o sprawiedliwość. Po pierwsze. :arrow: Jak Ten człowiek i jemu podobni koledzy potrafią opisać spotkanie ligowe bądz wydarzenie z piłkarskich klimatów słowem "Forza" i nic wiecej to chyba pomylił pokoje ? Portal cieszący sie tak dobrą opinia chyba powinien polegać także na w pełni poinformowanych moderatorach :?: A nie ludziach którzy oceniają pewne sytuacje na podstawie przynalezności klubowej :?:

Pragne także zauwazyć że zaczyna sie robić dziwna sprawa. Szkoda że to tylko los skrzywdził "fanów" pewnego klubu. Szkoda że moderator Tomusmc - nie potrafi zapanować nad "kolegami" którzy mają taka sama przynalezność klubową jak On. Wiedzy im nie przekaże to pewne ale dobre słowo i też może pomóc. Bo jak chyba zauważył (stąd ten post ?) moje aktywnośc na forum tyczy sie tylko i wyłacznie tematów piłkarskich. Tylko i to odkąd jestem czynnym użytkownikiem tego forum. Czyli takich w których on ma mało do powiedzenie - zazdrość ? dziwne ?

Warto zauważyć że jakoś wsród kibiców o innych przynależnościach klubowych nie ma "problemu" - Fani Romy, Fiorentiny, Inter, Lazio, Bresci, Realu, Barcelony, Valenci, Atletico, Arsenalu, Chelsea, Tottenhamu, MU, Lyonu, OM, Bayernu, BVB, Wisły, Legi itd... itd....

Mam ogromna nadzieje że redakacje będzie konsekwentna (patrz: Romantyk) i podejmie właściwą decyzje. Naprawde trudno jest prowadzić rozmowy z człowiekiem z którym tak naprawde nie może wymienić informacji na temat piłki. A taki jej sens tego forum - A "dziwne sytuacje" ocenia na podstawie przynaleźnosi klubowej.

Ten potral on jakiegoś roku stał sie "największa siedzibą fanów Calcio" - ale nie tylko bo chyba jak zaden iny portalnie ma takiej ilośc kibiców mających swoje zdanie na tematy "czystko piłkasrkiej" Sól tej ziemi - a teraz człowiek który tak naprawde nie potrafi sie wypowiedzieć o grze swojego zespołu śmie w taki sposób prowokować ? Może nie potrafi podołać zadaniu ? bo jak może kontrolować styuacje na forum piłkarskim skoro ma pewne braki. I tu właśnie przydaje sie przynależność klubowa.

Moja wiedze na temat piłki je słaba. Bo piłka kręci sie cały czas. Ale nie taka słaba by koleś który pisze tylko "Forza" mógł mnie uczyć. Także pisz coś wiecej na forum na temat piłki, a nie pisz by tylko pisać albo skończ Waś pan wstydu oszczędź....

Dziękuje za wysuchanie :wink:- i prosze Administratorów tego zacnego serwsu o reakcje. Ze swojej strony obiecuje poprawe jeśli moje wypowiedz są "bużliwe" jednak poraz kolejny pragne zauważyć że takie "ogniska" mają miejsce tylko i wyłacznie na lini - pewnej przynalezności klubowej* i ich więdzy na tematy zawarte "w rozmowie."

Z poważaniem Zaza.

* - w tym wypadku pragne zaznaczyć że tyczy to sie 70% ludzi o danej przynależności klubowe. Gdyż grzechem było by wszytskich "wsadzać" do jednego worka z Tomusem....

Serdecznie dziękuje pozostałym moderatorą tego forum za wyjaśnienie sytuacji :!: Że pokazaliście że nie tylko wp to Wasze zadanie ale i także rada i pomoc w kwestiach organizacyjnych - i ich kolega sobie szacunkiem mordy nie będzie wyciarał. Bóg zapłać...

Awatar użytkownika
Tomachos
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomachos » 20 sty 2006, 1:21

Aga pisze:Normalnie ale jesteś zabawny to niby co to jest co ??
Co do Łabed sa różne teorie, niektórzy mówią że to centrum dowodzenia swiatem, niektórzy że to wieś, niektórzy że miasto...

Opini jest wiele.... ale tylko mieszkańcy Łabed twierdzą ze to dzielnica Gliwic :roll: zreszta kto z mieszkańców miasta przyznał by sie do dzielnicy gdzie jest ulica Chatki Puchatka :shock:

Pozdrawiam:*

-------------------------------------------------------------------------------

Zaza, opanuj się :!: ja wiem że strażnik teksasu jest Tobie bliski sercu ale nie zachowuj sie jak kluner, no proszę Cie bardzo :?
Popieraj swoje wypowiedzi faktami i konkretami, bo lejesz wode w postach, juz nie wiadrami ale dosłownie cysternami :wink:

Rozumiem twoje rozgoryczenie i złość ale spróbuj rozwiązać sprawe a nie atakować kogos i domagac sie jego "romantycznej" degradacji :shock:
Też nie jestem za tym co zrobił Tomek ale jak juz piszesz swoje skargi i prosisz o wyciągniecie konsekwencji to napisz coś konkretnego, a nie zachowuj sie jak przez Ciebie wymieniony Lepper.
Napisz do admina na priva, spytaj się co masz zrobić itd. ale nie rób bydła :!:

Dżizus co sie dzieje :roll:

Cmok w bok:*

Awatar użytkownika
bagg
Bianconero
Reputacja: 43

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bagg » 20 sty 2006, 1:28

Nie byłbym sobą gdybym nie wtrącił swoich 3 groszy, no cóż, taki charakter.

choć jego wiedza jest naprawda słaba. I troche obniża loty tego potralu. Tym bardzie że pełni funkcje jaką pełni. I powinie nadal sie wypowiadać w innych tematach niż piłkarskie. Nie ma żadnego autorytetu w moich oczach - bo szacunek to innych moderatorów nie został "nadany" wobec przynależności klubowej - i nie życze by taki człowiek zabierał głos w sprawach których tak naprawde nie powinny go tyczyć. Gdyż pokazał już że i z wiedzą i obiektywizmem czy prawdomównością jest na bakier.

Szczerze powiedziawszy, od kiedy jestem na forum, nie pamiętam aby ktoś narzekał na Tomusa. Z tego co mi się udało zaobserwować decyzje miał przemyślane i prawidłowe. Stanę w jego obronie gdyż uważam, że jego moderce nie ma nic do zarzucenia, ba, gdy nie przyszli jeszcze nowi szeryfi, to on obok Piwus'a był wyróżniającą się postacią tejże funkcji.

*_For_zaza_Milan_* pisze:To już nawet kolegów po wachu szacunkiem nie darzysz ?

Czemu 'po wachu'? Jakieś zmiany na tych funkcjach będą :shock: ?

*_For_zaza_Milan_* pisze:A nie ludziach którzy oceniają pewne sytuacje na podstawie przynalezności klubowej

Wymagasz 100% obiektywizmu, takie coś nie istnieje. Ale nie wierzę w to, że dany mod jest sfrustrowanym kibicem, który wyżywa się na innych, bo zespołowi nie idzie.

*_For_zaza_Milan_* pisze:Jak Ten człowiek i jemu podobni koledzy potrafią opisać spotkanie ligowe bądz wydarzenie z piłkarskich klimatów słowem "Forza" i nic wiecej to chyba pomylił pokoje ?

To są Twoje urojenia, Ty chcesz tak o nas(kibicach Starej Damy) myśleć. Tak naprawde nie jesteś w stanie zbadać kto dany mecz oglądał, a kto nie. Niepotrzebnie wyśmiewasz się tylko z niektórych, sądząc że Ty wiesz najlepiej. Nie wiem co Cię utwierdza w tymże przekonaniu, ale wiedz, ze dla wielu forumowiczów tak nie jest, nie jesteś wszechwiedzący. Nie twierdzę, że masz małą wiedzę, bo to by było okropnym kłamstwem, ale więcej pokory. Dyskusja ma polegać na wymianie zdań, a nie na taniej napince gdy skończą się argumenty.
Pragne także zauwazyć że zaczyna sie robić dziwna sprawa. Szkoda że to tylko los skrzywdził "fanów" pewnego klubu. Szkoda że moderator Tomusmc - nie potrafi zapanować nad "kolegami" którzy mają taka sama przynalezność klubową jak On. Wiedzy im nie przekaże to pewne ale dobre słowo i też może pomóc. Bo jak chyba zauważył (stąd ten post ?) moje aktywnośc na forum tyczy sie tylko i wyłacznie tematów piłkarskich. Tylko i to odkąd jestem czynnym użytkownikiem tego forum. Czyli takich w których on ma mało do powiedzenie - zazdrość ? dziwne ?
Przed chwilą jeszcze pisało w pogrubionym miejscu 'Juventus', dziwne?

Nie twierdzę, że Juventini są bez winy, mamy wszyscy udział w napince. O ile o można nazwać napinką. Z zazdrością patrzę na Hiszpanię i ich kulturalne napinanie. U nas tak nie jest. U nas rzadzi tania, bezsensowna napinka. Od czasu do czasu Snipp bądź Lakier sypnął błyskotliwym, śmiesznym tekstem, to cała nasza inteligentna napinka.

*_For_zaza_Milan_* pisze:Warto zauważyć że jakoś wsród kibiców o innych przynależnościach klubowych nie ma "problemu" - Fani Romy, Fiorentiny, Inter, Lazio, Bresci, Realu, Barcelony, Valenci, Atletico, Arsenalu, Chelsea, Tottenhamu, MU, Lyonu, OM, Bayernu, BVB, Wisły, Legi itd... itd....

Powiem Ci fajną historię. Był taki okres czasu kiedy życie forumowe płynęło mlekiem i miodem. Wszyscy się cieszyli, było fajnie, miło od czasu do czasu ciekawa napinka. Ajgor próbował naśladować swojego idola i to były wszystkie wybryki. Wiesz kiedy to było? Kiedy miałeś bana :) Z jednej strony czasami było nudno, brakowało Twojej wiedzy, z drugiej żyło się lepiej ze świadomością tego, że nikt Ci tu zaraz nie wyskoczy z tekstem 'EPOka' albo' Mistrz Włoch ma więcej kibiców niż Mistrz Gruzji',itd.
Po prostu na niektórych działasz jak plachta na byka. Gdyby to napisał jakiś Ajgor czy ktoś tam olano by to, zlekceważono. Gdy piszesz to Ty, tak się na pewno nie stanie, chyba że po ostrej interwencji moda. Taką już sobie wyrobiłeś markę u niektórych. Z przyjemnością czytam posty Hunter'a, Uchi'ego i Chlopaczka. Tego ostatniego uważam obok NIggaz'a za Najlepszego Forumowicza. Pod pewnymi względami powinieneś uznawać ich jako wzory i bez urazy, ale kulturą wypowiedzi wątpię, żebyś kiedykolwiek im dorównał.

Ale musze Cię pochwalić :) Poprawiłeś ortografie, to dobrze ;)

Awatar użytkownika
Tomachos
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomachos » 20 sty 2006, 1:33

bagg pisze:Nie byłbym sobą gdybym nie wtrącił swoich 3 groszy, no cóż, taki charakter.
dobra bagguś juz sie wypowiedziałes, a teraz chyc, chyc w kimono bo jutro sprawdzian z dodawania w zakresie 10, papa:*

Awatar użytkownika
bagg
Bianconero

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bagg » 20 sty 2006, 1:38

dobra bagguś juz sie wypowiedziałes, a teraz chyc, chyc w kimono bo jutro sprawdzian z dodawania w zakresie 10, papa:*

Ferie są 8) Dodawanie do 10 to jeszcze nie ten poziom. Pozatym nie przesyłaj mi buziaków, bo jeszcze ktoś zobaczy i wyjdę na tym jak Cartman z NAMBLĄ :lol:

i nie rozmywaj tematu :o :x

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 20 sty 2006, 1:49

Tomachos a co trzeba ukrywać takie sprawy i jak Tomus kłamać w "żywe oczy" nie widze powodu by tak robić ? Sprawe może było załatwić po cichu - fakt ale czemu ? w momecie gdy ktos potrafi kolegów zmieszacw styuacje które nie miała miejsca a pełni funckje jaką pełni przy której sie kieruje przynależnoscia klubowa to wybacz. ..

Bagg wybacz ale już mnie ścina wiec jak coś jutro Ci odpisze. A jak sie nudzisz to zobacz na strone głowną i kilka tematów forum jak to fan Juventusu potrafią sie wypowiedzianć na temat piłki we Włoszech czy też innych ligach. Wczorajsza kolejka to pokazała. Pokazuje każda kolejna Primera Division czy Premiership - Niestety :/ "Forza" wiec przypomne Ci Twoje dzisiejsze słowa :
bagg pisze:A może po prostu nie mogę być obiektywny. bo on jest Milanistą? Czasami mam z tym niestety problemy.

P.S.
bagg pisze:Nie twierdzę, że Juventini są bez winy

Ale jacy Juventini :> chłopie co to za kibice który nawet nie portafia napisać czegoś mądrego w kontekscie swojego klubu ? pisza o transferch choć zawodnik dobrze w akcji nie widzieli :/ nie wszyscy oczywiście. Ale jakoś z fanami Interu czy Romy nie ma kłopotu i nie piszą by pisać - co wieksza średnia wielu ?

Awatar użytkownika
bagg
Bianconero

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bagg » 20 sty 2006, 2:07

*_For_zaza_Milan_* pisze:wiec przypomne Ci Twoje dzisiejsze słowa :

Co one do tego mają? Oczywiście, że inny będę miał stosunek do piłkarza Milanu, a inny do zawodnika np. Barcy. I bardzo dużo masz na to wpływ Ty. Jakiś czas temu do Milanu miałem zupełnie inne podejście. Teraz jest tak Milan = Zaza = :evil: :x :lol:

*_For_zaza_Milan_* pisze:A jak sie nudzisz to zobacz na strone głowną i kilka tematów forum jak to fan Juventusu potrafią sie wypowiedzianć na temat piłki we Włoszech czy też innych ligach.

Z reguły b. rzadko odwiedzam komentarze, tam jest za duży syf jak dla mnie. Pozatym zauważ, że Juve jest teraz na topie i może być dużo sezonowych kibiców. Pozatym popatrz też na 'swoją reprezentacje' jakie gilardinie11 czy inne Ajgory mecze znają też tylko z livescore :) (tylko czyste przypuszczenia). Pozatym nie wymagasz chyba, żeby każdego interesowały inne ligi. Ja w tej chwili nie mam zbyt dużo czasu, jeśli mam okazję obejrzeć mecz Juve to z pewnością obejrzę, jak będzie klasyk albo ciekawie się zapowiadające spotkanie to też staram się znaleźć czas, ale nie mam go aż tyle by oglądać każde spotkanie lecące w TV.

*_For_zaza_Milan_* pisze:Ale jakoś z fanami Interu czy Romy nie ma kłopotu i nie piszą by pisać - co wieksza średnia wielu ?

Jesteś chyba za bardzo wyczulony na Juventus. Przecież każda grupa 'forumowa' ma lepszych i słabszych reprezentantów. A Juve tutaj na forum ma bardzo silną 'reprezentacje' i nieskromnie powiem, że nie mamy się czego wstydzić.

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 20 sty 2006, 2:22

Az sie wróciłem :evil:
*_For_zaza_Milan_* pisze:Nie ma żadnego autorytetu w moich oczach - bo szacunek to innych moderatorów nie został "nadany" wobec przynależności klubowej - i nie życze by taki człowiek zabierał głos w sprawach których tak naprawde nie powinny go tyczyć. Gdyż pokazał już że i z wiedzą i obiektywizmem czy prawdomównością jest na bakier.
A stosunek do Juvetusu nie ma tu nic do rzeczy. Bo chciałbym zauwazyć że nie sztuka jest zagiąć jakiegoś fana Juve skoro on tak naprawde wie tyle co wyczyta. Patrz dziś swój przydkład. Piszesz o meczu a jak sie okazuje nie widziałeś go :wink: głupi przykład pierwszy z brzegu. Ale to nie chodzi o napinki bo tak naprawde wam się napisz nie kiedy normalna zwykło sprawe (nawet odnoście Juve) i to już jest napinka bo dla Was to magia. Wiec co macie sądzić jak nie macie swojego zdanie ?

* was 70%

bagg pisze:Jesteś chyba za bardzo wyczulony na Juventus. Przecież każda grupa 'forumowa' ma lepszych i słabszych reprezentantów. A Juve tutaj na forum ma bardzo silną 'reprezentacje' i nieskromnie powiem, że nie mamy się czego wstydzić.
Dziwne tylko że wiekszośc tych fanów nie reprezentuje żadnego poziomu jak Zlatan wczoraj w meczu z Chievo ...

Wiesz jak mówią nie kiedy jest sie czego wstydzić... skoro fan jest tak mizernie w temacie swojego klubu.

Dobra koniec :!: ten post nie był skierowany do Ciebie tylko do administratorów wiec wybacz ale to w zasadzieich decyzja jest najważniejsza - Obiektywizm tego Ci brakuje i sam to przyznałes:) dobranoc :!:

Awatar użytkownika
bagg
Bianconero

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bagg » 20 sty 2006, 2:29

*_For_zaza_Milan_* pisze:Piszesz o meczu a jak sie okazuje nie widziałeś go

Nie kojarzę, naprawdę. Jedyny mecz o którym dzisiaj pisałem to ten z Chievo, ale tam nie pisałem o grze zawodników tylko polemizowałem ze zdaniem czy remis jest 'b. dobrym wynikiem'. Meczu nie miałem okazji oglądać, bo byłem za granicą, jakbym miał możliwość to bym obejrzał.

*_For_zaza_Milan_* pisze:administratorów wiec wybacz ale to w zasadzieich decyzja jest najważniejsza

Ale chyba nie liczysz na to, że zdejmą Tomusmc'a z funkcji moda? Chyba admini nie zrobili by tego z tak nieistotnego powodu jakim jest zdanie użytkownika, któremu forum raz się nie podoba, a raz nie.

*_For_zaza_Milan_* pisze:Obiektywizm tego Ci brakuje i sam to przyznałes:)

Tak, ale wyrywasz w tej chwili to z kontekstu. Powiedziałem, że brakuje mi obiektywizmu w sprawie Milanu i to tylko czasami. Na szczęście nie zatraciłem go tab bardzo jak Ty :)

Dobranoc.

Awatar użytkownika
Sawyer
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 816

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sawyer » 20 sty 2006, 7:46

*_For_zaza_Milan_* pisze:Moderator Tomusmc, napisał do mnie wiadomośc prywatna, w której było zawarte nastepujące zdanie:

Tomusmc napisał:
Wspólnie z innymi modami stwierdziliśmy, że jeśli się nie poprawisz to dostaniesz bana.
*_For_zaza_Milan_* ,a czy czasem ,zeby wywlec treśc wiadomości prywatnej nie trzeba zgody drugiej osoby :roll: nie uważasz ,ze to trochę nie elegancko :?: Bo jesli nie to ja mogę pokazac publicznosci czesc wiadomości od ciebie do mnie wtedy to szacunku bedziesz musiał szukac gdzie indziej :?

Poruszasz ta sprawę wielce oburzony :shock: co jest dla mnie bardzo dziwne. Przeciesz kazdy doskonale wie jak ostatnio pisałes w tematach zwiazanych z Juve ,wiec nie rozumiem dlaczego robisz kolejna rewolucje ,jesli chcesz moge ci zacytowac pare wypowiedzi za ktore nie wiem dlaczego nie zostałes nagrodzony :shock: i ty tutaj piszesz o niesprawiedliwości :roll: .

Czepiasz sie cały czas tylko i wyłacznie kibiców Juve (prawdziwy powód kazdy zna) nie powinno cie to zbytnio interesowac czy ktos napisze FORZA czy innaczej ,powinienes sie cieszyc ,ze ty wszystko wiesz ,po co sie denerwujesz :?: Dziwne jest także to ,ze kibice innych druzyn takze tch włoskich pisza o meczach jeszcze krócej niz "Forza" ,ale wtedy oczywiści ci to nie przeszkadza bo przeciez to nie kibic tego złego i brudnego Juventusu :?

*_For_zaza_Milan_* pisze:Warto zauważyć że jakoś wsród kibiców o innych przynależnościach klubowych nie ma "problemu" - Fani Romy, Fiorentiny, Inter, Lazio, Bresci, Realu, Barcelony, Valenci, Atletico, Arsenalu, Chelsea, Tottenhamu, MU, Lyonu, OM, Bayernu, BVB, Wisły, Legi itd... itd....

Zacznij pisac do nich ciągle np. "Mafia biedaków" ,"EPOkowcy" ,"Grają dla kiepów" ,"kibice za 10" czy inne obrazy to bedzie "problem" zapewniam.

*_For_zaza_Milan_* pisze:Tomusmc napisał:
Jeśli dostane albo sam zobacze twoje nowe wpisy gdzie napinasz to inaczej pogadamy bo to już przestało być śmieszne.

Całkowicie prawdziwe zdanie i ty o tym dobrze wiesz :?

Co do tego czy Tomusmc kontaktował sie z innymi Modami to nawet ty sie nie dowiesz ,bo niby dlaczego Mod ma ci powiedziec prawde :roll: :wink:

Zmień sie zaza ,przestan pisac ciagle o tym samym ,przestan obrażac Juve to i nie bedzie takich sytuacji.

Pozdrawiam

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 20 sty 2006, 10:47

Bagg no tak tak :?

Ibrahimović chyba nazwe tego tematu jest Co obca. Jeśli ktoś w taki sposób kłamie "oszukując" mnie w imie ludzi których naprawde szanuje to wybacz. Nie ma najmiejszego problemu by to napisał inny moderator. Ale nie człowiek który jest w moich oczach pikuś - tym bardzie na forum piłkarskim gdzie jego aktywnośc jest znikoma.

Ibrahimović Ty jestes jednym z kibiców który piszą by pisać tylko i wyłącznie. Pokazałeś to podczas ostatniej kolejki ligowej, popszednie czy też "pamietnego" meczu Coppa Italia. Pokazujesz przy okazji newsów transferowych, czy kolejki Premiership. Gdy bedziesz choć w połowie tak w temacie swojego klubu jak El Intero, Serek, Czeher, Ania, Fieldy czy Gomes (i wielu innych fanów) to bedzie mógł pisać takie rzeczy. Narazie swoimi postami pokazujesz jak trzeba patrzeć na takich fanów Juve. Choć słowem "fanów" obrazam innych. Już jakiś czas temu była tu na forum pewne akcja, teraz mi Ty pokazujesz że od tego czasu nie pojawił sie żaden przyzwoity fan Juve, z którym można pogadać na tematy piłkarskie w każdym pokoju. Na szczeście są Ci którzy byli. Te wspomniany 30%.

A to jest najlepsze -
Ibrahimović/Zlatan18 pisze:Zmień sie zaza ,przestan pisac ciagle o tym samym ,przestan obrażac Juve to i nie bedzie takich sytuacji.

Chłopie ty nawet nie powinneś sie to tego stopnia kompromitować. Twoje wypowiedz pokazują że jesteś mizernym kibice. Zmien sie chłopie i pisz o meczach. Piłka to nie tylko serie A choć z tym u Ciebie też kiepsko. :lol: Cos słabo uczestniczysz w innych tematach tego forum - Także nawet nie powinneś się wypowadać bo twoje zdanie jest tak tu potrzebne jak "Forza" po mecz.... (nic wiecej)

Ibrahimović/Zlatan18 pisze:Co do tego czy Tomusmc kontaktował sie z innymi Modami to nawet ty sie nie dowiesz ,bo niby dlaczego Mod ma ci powiedziec prawde

:shock: Bo nie każdy użytkownik liczą przedewszystkim moderatorów nie musi kłamać by rozmawiać. Wiesz co obraźiłeś tym zdaniem ludzi którzy szacunkie mnie darzą fanów w zależności ob przynależnośc klubowej.. wstydz się dziecko.

Kończe bo i tak z Tobą rozmowe do niczego nie prowadzi :!:

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 20 sty 2006, 10:53

No nieźle. Potrzeba było dymu na forum to będzie dym. Żaden problem. Mogę zapewnić, że żaden user na tym nie skorzysta. Możecie być tego pewni.
*_For_zaza_Milan_* pisze:jeden z moderatorów który tak czesto sie wypowiada o piłce jak ks. Rydzy o koalicji PiS - PO śmie uczyć innych choć jego wiedza jest naprawda słaba. I troche obniża loty tego potralu. Tym bardzie że pełni funkcje jaką pełni. I powinie nadal sie wypowiadać w innych tematach niż piłkarskie. Nie ma żadnego autorytetu w moich oczach - bo szacunek to innych moderatorów nie został "nadany" wobec przynależności klubowej - i nie życze by taki człowiek zabierał głos w sprawach których tak naprawde nie powinny go tyczyć. Gdyż pokazał już że i z wiedzą i obiektywizmem czy prawdomównością jest na bakier.
Rozumiem, że byłeś bardzo przejęty napisaniem tego apelu (?) i pominąłeś na samym początku ważne stwierdzenie. Powinieneś dopisać "wydaje mi się, że..." a wtedy ja przyznałbym Ci rację. Wydaje Ci się.
Oceniasz wiedzę Tomusamc. Masz do tego prawo w zasadzie, ale nikt tutaj nie będzie traktował Twojej opinii o wiedzy Tomusa jako opinii wiarygodnej. Po prostu. Jeżeli Ty piszesz, że Tomusmc obniża loty portalu no to co można zrobić, jak nie uśmiechnąć się tylko pod nosem (wersja dla tych którzy potrafią się nie przejmować) albo manifestacyjnie uderzyć kilka razy głową o ścianę dla rozładowania nerwów (wersja dla tych, których bardzo denerwują Twoje teksty). Ja tam się tylko uśmiechnąłem i dalej się uśmiecham. Szkoda tylko, że moja słowa lądują w próżni.
*_For_zaza_Milan_* pisze:Moderator Tomusmc, napisał do mnie wiadomośc prywatna, w której było zawarte nastepujące zdanie:
Tomusmc pisze:Wspólnie z innymi modami stwierdziliśmy, że jeśli się nie poprawisz to dostaniesz bana.
Po pierwsze :arrow: jak ustaliłem ten człowiek nie kontaktował się z innymi moderatorami, ale zabrał głos w ich imieniu. Jak przewodniczący Samoobrony w imieniu narodu. :?: To już nawet kolegów po wachu szacunkiem nie darzysz ? kłamać :?: Wstyd :!:
Kontaktował się ze mną o czym zresztą rozmawialiśmy Zaza i dobrze o tym wiesz. Powiem więcej. Sam go w tą sprawę wciągnąłem bo moje poprzednie starcie z Tobą wszyscy wiedzą jak się zakończyło. Poinformowałem o całym zajściu Tomusamc z racji tego, że uważam go za osobę obiektywną i lepiej zorientowaną w tematach włoskich niż ja. To nie jest zresztą tylko moja opinia bo Tomus jak mod uchodzi na forum za jednego z lepszych i nie ma do niego żadnych zastrzeżeń. Powiadasz, że ustaliłeś, że nie kontaktował się on z innymi modami? No to, żle ustaliłeś. To jednak nie przeszkodziło Ci w tym, aby zasiać niepotrzebny ferment w postaci fałszywych oskarżeń o kłamstwo Tomusamc. Zajebiście Zaza. Muszę się tego manewru nauczyć.
*_For_zaza_Milan_* pisze:I tu znów trzeba sie odnieść do wiedzy Tego oto człowiek i ludzi podobny jemy który pisza na tematy o których wiedza tyle co Leszek Miller o sprawiedliwość. Po pierwsze. Arrow Jak Ten człowiek i jemu podobni koledzy potrafią opisać spotkanie ligowe bądz wydarzenie z piłkarskich klimatów słowem "Forza" i nic wiecej to chyba pomylił pokoje ? Portal cieszący sie tak dobrą opinia chyba powinien polegać także na w pełni poinformowanych moderatorach Question A nie ludziach którzy oceniają pewne sytuacje na podstawie przynalezności klubowej
Nie Ty jesteś tutaj od oceniania wiedzy userów. To znaczy oczywiście możesz ją oceniać, ale Twoja opinia nie ma znaczenia dla ich egzystencji na forum. Jeżeli nie odpowiada Ci to co piszą to możesz ich ignorować. Istnieje nawet taka funkcja na forum jak 'ignoruj' Poważnie. To nie jest utopia Zaza. Nie wszyscy piszą tutaj tak jak Ty byś chciał i wiedzą tyle ile Ty byś chciał. W żadnym wypadku jednak nie wpływa na ich pozycję na forum.
*_For_zaza_Milan_* pisze:Pragne także zauwazyć że zaczyna sie robić dziwna sprawa. Szkoda że to tylko los skrzywdził "fanów" pewnego klubu. Szkoda że moderator Tomusmc - nie potrafi zapanować nad "kolegami" którzy mają taka sama przynalezność klubową jak On. Wiedzy im nie przekaże to pewne ale dobre słowo i też może pomóc.
:angry2: Zaczyna mi brakować spokoju, ale wytrzymam. Będę twardy jak Chuck Norris.
Tomusmc nie odpowiada za fanów Juventusu. Tyle. A odnośnie dobrego słowa to nie zawsze pomaga. W Twoim przypadku prośby o to, abyś się nie napinał nie pomagają póki co.
*_For_zaza_Milan_* pisze:Mam ogromna nadzieje że redakacje będzie konsekwentna (patrz: Romantyk) i podejmie właściwą decyzje. Naprawde trudno jest prowadzić rozmowy z człowiekiem z którym tak naprawde nie może wymienić informacji na temat piłki. A taki jej sens tego forum - A "dziwne sytuacje" ocenia na podstawie przynaleźnosi klubowej.
... [*]
Mój pierwszy kryzys. Zabrakło mi sił, aby odpisać na te brednie. Zaznaczcie ten dzień w kalendarzu.
*_For_zaza_Milan_* pisze:a teraz człowiek który tak naprawde nie potrafi sie wypowiedzieć o grze swojego zespołu śmie w taki sposób prowokować ? Może nie potrafi podołać zadaniu ? bo jak może kontrolować styuacje na forum piłkarskim skoro ma pewne braki. I tu właśnie przydaje sie przynależność klubowa.
Tomusmc prowokuje? Muszę to zapisać bo nie wpadłbym na to za nic. Ja pojęcie prowokacja rozumiem inaczej. Mógłbym podać to na przykładzie Twoich wypowiedzi, ale nie chce mi się. Nie warto.
*_For_zaza_Milan_* pisze:Ze swojej strony obiecuje poprawe jeśli moje wypowiedz są "bużliwe" jednak poraz kolejny pragne zauważyć że takie "ogniska" mają miejsce tylko i wyłacznie na lini - pewnej przynalezności klubowej* i ich więdzy na tematy zawarte "w rozmowie."
Ja ze swojej strony jestem przekonany, że forum nie zginie kiedy przestaniesz nieustannie dogryzać innym i napinać się. Jak już napisałem wcześniej - ignoruj. Jeżeli coś/ktoś Ci nie odpowiada to ignoruj, ale nie napinaj. Jestem przekonany, że druga strona konfliktu nie będzie Ciebie niepotrzebnie zaczepiała i prowokowała. Naucz się tolerancji Zaza. Wiedzy nie można Ci odmówić, ale tolerancji tak.

Tomachos
Ibrahimović/Zlatan18
bagg
Były do Was jakieś pytania, sugestie, propozycje? Nie? Tam są drzwi :arrow:

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 20 sty 2006, 11:42

Niggaz po pierwsze to już mi sie nie wydaje ale jestem pewień :!: Po drugie - ustaliłem że Tomus tak naprawde się z nikim nie kontaktował a jego "płacz" jest tylko i wyłacznie zwiazany z tym że tak naprawde taki z niego moderator jaki kibic czyli mizerny co pokazuja kolejki ligowe i tego typu treść wiadomośc. Nie życze sobie by człowiek który na forum piłkarskim jest tak naprawde tylko statysta pisał tego rodzaju rzecz. Tym bardzie pragne zauwazyć że tak naprawde on chyba sam nie wie co pisz (jak o piłce), bo dziwne że nie wypowaida się w tematach piłkarskich z skoro Zaza nie ma racji :?: Czemu jako moderator nie wypowie sie w temacie w który widzi że są "nie dociągniecie" - nawet z mojej strony ? Mowa sam sobie na to pytanie odpowiedz. Nie ma żadnego autorytetu w moich oczach - bo jak napisałem dziwne sprawa że nikt inny tak naprawde nie jest celen napinek tylko ludzie mający tak naprawde słaby wkład w tematy piłkarskie. Po trzecie Niggaz wykasowałem Twoja wiadomośc a szkoda. Przypomnij sobie co napisałeś. Bo kontaktowałem sie prawie z każdym modem na tym forum i sprawa wyjasnił sie szybko. Po czwarte Niggaz nawet nie smie myslec o tym by Ktoś pisałe tak jak ja bym chciał ? z skąd wogóle taka myśl ? Tylko powiedz mi szczerze czy w tematach piłkarskich tylko szczekanie zakończone wyrazem "Forza" podnosi watrość tego forum jako encyklopedi piłkarskiej. Czemu Ty nie zauwazysz że jakos z fani innych klubów nie maja taki problemów. Np. Proponuje kuknąc w temat Tottenham Londyn. Pierwszy z brzegu. Przykład prowokacji ? no prosze jak koleś śmie pisać co kolwiek w kierunku Calcio i jakis teori z zaleznośc od przynależnośc klubowej z skoro tak naprawde co kolejke pokazuje gdzie jego miejsce. ? Romantyk był podobny na pkt. MU co Tomus Juventusu - piana i brak swojego zdanie :lol: Niggaz a ostatnie zdanie Twojej wypowiedz sprawa ze musz zapalić by do mnie doszło. Jesteś "nowym moderatorem" ale powiedz tak szczerze czy temat FC Barcelona nie "posiada w zwych szeregach" piano tłuków dla których Duma Kataloni to tylko schizofremiczne urojenie - "fanów" którzy tak naprawde są słaba wizytówka tego wspaniałego klubu ? Podobnie jest z Tomusem i jego podobnymi tylko jeśli chodzi o całe Calcio. Bo jak napisałem na tym forum od X czasu jest podział na ludzi z którymi można pogadac i których na starcie może a nawet trzeba ignorowac bo oni ta nic nie wnioszą to tematów.

DlaTwojej informacje nie zostawie tego tak. Bo gdyby chodziło o jakieś tematy o "rowarach" - "prostytutkach" czy "Plebanii" to rozumiem ale koleś który tak naprawde w tematach piłkarskich nawet nie próbuje rozmowy i poprawienie wizerunku "fanów niedzielnych" śmie uczyć innych ? Moderator - na forum piłkarskim ?

Pozdrawiam i jak Ci napisałem - Szacunkiem sobie mordy wycierać nie będę :!:

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 20 sty 2006, 12:16

*_For_zaza_Milan_* część kwestii wyjaśniliśmy sobie (chyba) na privie , który być może czytasz w tym momencie tak więc ominę parę kwestii.
*_For_zaza_Milan_* pisze:Po drugie - ustaliłem że Tomus tak naprawde się z nikim nie kontaktował
To jest inaczej Zaza. To JA pierwszy skontaktowałem się z Tomusem nie chcąc samemu podejmować jakichkolwiek działań z racji tego, że nie uważam mojej wiedzy na temat tematów włoskich za wystarczającą. Zgłosiłem się z tym do Tomusa a ten zwrócił Ci uwagę. Tyle.
*_For_zaza_Milan_* pisze:Nie życze sobie by człowiek który na forum piłkarskim jest tak naprawde tylko statysta pisał tego rodzaju rzecz.
No tak. Nie życzysz sobie i co będzie? ... (nadchodzi drugi kryzys)
*_For_zaza_Milan_* pisze:Czemu jako moderator nie wypowie sie w temacie w który widzi że są "nie dociągniecie" - nawet z mojej strony ?
Wstrzymam się jednak od odpowiadania w jego imieniu.
*_For_zaza_Milan_* pisze:Tylko powiedz mi szczerze czy w tematach piłkarskich tylko szczekanie zakończone wyrazem "Forza" podnosi watrość tego forum jako encyklopedi piłkarskiej. Czemu Ty nie zauwazysz że jakos z fani innych klubów nie maja taki problemów. Np. Proponuje kuknąc w temat Tottenham Londyn. Pierwszy z brzegu. Przykład prowokacji ? no prosze jak koleś śmie pisać co kolwiek w kierunku Calcio i jakis teori z zaleznośc od przynależnośc klubowej z skoro tak naprawde co kolejke pokazuje gdzie jego miejsce. ?
Tak. Masz dużo racji, ale tutaj pojawia się kwestia napinki na tej płaszczyźnie o której pisałem Ci na privie. Kwestia umowy między kibicami. Nie będę się produkował drugi raz.
*_For_zaza_Milan_* pisze:Niggaz a ostatnie zdanie Twojej wypowiedz sprawa ze musz zapalić by do mnie doszło. Jesteś "nowym moderatorem" ale powiedz tak szczerze czy temat FC Barcelona nie "posiada w zwych szeregach" piano tłuków dla których Duma Kataloni to tylko schizofremiczne urojenie - "fanów" którzy tak naprawde są słaba wizytówka tego wspaniałego klubu ?
Niestety posiada jak każdy wielki klub. Kilku udało mi się ukrucić nawet. Część dalej egzystuje, ale jakoś dajemy sobie z tym radę w Hiszpanii i nie ma codziennych privóv, które mógłbym wrzucać do skrzynki 'gorzkie żale - Zaza zły".
Apeluję o ignorowanie delikwentów po prostu. Lepszego wyjścia na dzień dzisiejszy nie ma.

O szacunku już nawet nie wspominam bo to chyba też przerabialiśmy.

Awatar użytkownika
AgaD
I am the Special One

Post Wyświetl pojedynczy post autor: AgaD » 20 sty 2006, 12:26

Nie rozumiem o co ta cała afera i po co część userów zabrała w niej głos. (Ibrahimović, Tomachos, Baqq proszę się nie wstrącać, bo skarga nie była skierowana w Waszą stronę).

A teraz do rzeczy:
Tomusmc nie ma wpływu na to, co piszą inni fani Juventusu, bo nie jest ich dowódcą. Bez przesady zaza. Moim zdaniem Tomusmc dobrze wywiązuje się z funkcji moda. A fakt, że jest fanem "Starej Damy" o niczym nie świadczy. Tu każdy sympatyzuje z jakimś klubem, bo jakby nie było to forum serwisu piłkarskiego i zaglądają tu fani piłki nożnej. Fakt, że ktoś jest modem czy adminem nie znaczy, że musi rezygnować z kibicowania. Nie wiem zaza o co Ci chodzi. Nie wiem w jakiej sytuacji Tomusmc napisał do Ciebie te słowa. Jeszcze jedno. Moderator nie musi być piłkarskim geniuszem. Bez przesady. On tu pilnuje porządku. Forum to nie teleturniej piłkarski...

Zablokowany

Wróć do „Wracając Do Meritum”