Administratorzy - pytania, sugestie, propozycje

Awatar użytkownika
bagg
Bianconero
Reputacja: 43

Post autor: bagg » 20 sty 2006, 2:07

*_For_zaza_Milan_* pisze:wiec przypomne Ci Twoje dzisiejsze słowa :

Co one do tego mają? Oczywiście, że inny będę miał stosunek do piłkarza Milanu, a inny do zawodnika np. Barcy. I bardzo dużo masz na to wpływ Ty. Jakiś czas temu do Milanu miałem zupełnie inne podejście. Teraz jest tak Milan = Zaza = :evil: :x :lol:

*_For_zaza_Milan_* pisze:A jak sie nudzisz to zobacz na strone głowną i kilka tematów forum jak to fan Juventusu potrafią sie wypowiedzianć na temat piłki we Włoszech czy też innych ligach.

Z reguły b. rzadko odwiedzam komentarze, tam jest za duży syf jak dla mnie. Pozatym zauważ, że Juve jest teraz na topie i może być dużo sezonowych kibiców. Pozatym popatrz też na 'swoją reprezentacje' jakie gilardinie11 czy inne Ajgory mecze znają też tylko z livescore :) (tylko czyste przypuszczenia). Pozatym nie wymagasz chyba, żeby każdego interesowały inne ligi. Ja w tej chwili nie mam zbyt dużo czasu, jeśli mam okazję obejrzeć mecz Juve to z pewnością obejrzę, jak będzie klasyk albo ciekawie się zapowiadające spotkanie to też staram się znaleźć czas, ale nie mam go aż tyle by oglądać każde spotkanie lecące w TV.

*_For_zaza_Milan_* pisze:Ale jakoś z fanami Interu czy Romy nie ma kłopotu i nie piszą by pisać - co wieksza średnia wielu ?

Jesteś chyba za bardzo wyczulony na Juventus. Przecież każda grupa 'forumowa' ma lepszych i słabszych reprezentantów. A Juve tutaj na forum ma bardzo silną 'reprezentacje' i nieskromnie powiem, że nie mamy się czego wstydzić.

Wróć do „Wracając Do Meritum”