Manchester United (zbiorczy) - Strona 176

Piłka nożna w Anglii | Premier League, Championship i FA Cup (Puchar Anglii) | Kluby (Manchester United, Liverpool, Manchester City, Arsenal, Leeds) | Reprezentacja Anglii | Transfery | Mecze, wyniki i inne wydarzenia związane z angielską piłką nożną
Zablokowany

Którego z zawodników najchętniej widziałbyś w koszulce Manchesteru United?

Fernando Torres
1
13%
Didier Zokora
4
50%
Michael Carrick
1
13%
Armando Petit
0
Brak głosów
Frank Ribery
0
Brak głosów
Mohamadou Diarra
0
Brak głosów
Kevin Nolan
1
13%
Miroslav Klose
1
13%
Kerlon
0
Brak głosów
Ktoś inny
0
Brak głosów
Awatar użytkownika
bagg
Bianconero
Reputacja: 43

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bagg » 19 sty 2006, 13:30

*_For_zaza_Milan_* pisze:Ostro gra ?

A zaprzeczysz? Nie gra ostro?
*_For_zaza_Milan_* pisze:Tacchnardi

To nie ten sam zawodnik co kiedyś. Niestety.

*_For_zaza_Milan_* pisze:no może De Rossi

:shock: Chyba nie.

Niggaz pisze:O jakich umiejętnościach mówimy? Czego mu brakuje?

Hmm...czasami spokoju, ale to podobna sprawa jak z Ibrahimovicem. Po prostu w gorącej wodzie kąpani. Z drugiej strony w Milanie tego właśnie od niego wymagają. Ale czasami mógłby odpuścić, np. w meczu z Schalke. Chociaż wiadomo Poulsen to Poulsen :evil: Pozatym może za dużo wymagam? Jestem przyzwyczajony do DMF typu Vieira, który nie tylko potrafi świetnie odebrać piłkę, ale i kreaować grę. Gattuso sobie w takiej roli nie wyborażam, a i raczej nie będzie miał on okazji się w niej wykazać. Nie przy Pirlo.

A może po prostu nie mogę być obiektywny. bo on jest Milanistą? Czasami mam z tym niestety problemy. :oops: :?

Awatar użytkownika
Mefiu
First love...United
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mefiu » 19 sty 2006, 17:19

*_For_zaza_Milan_* pisze:Manumef no prosze Cie ... Napisałeś to jak 12 letni fan footbalu którego kręca tylko dryblingi i nadal młodzięczą fantazja...
Ne obrażaj mnie :P Przede wszystkim chodzi mi o to, że przyjście Gattuso byłoby nienajlepszym rozwiązaniem ze względu na:
- w lato ma przyjść zawodnik, który na pozycji DM'a i ma pełnić pierwszoplanową rolę. W pojedynku z takim np. Diarrą, Gennaro nie miałby miejsca w składzie [ no chyba, żebyśmy grali innym ustawieniem],
- Gattuso ma już 29 lat, o ile się nie mylę, a United raczej odmładza skład, niż kupuje zawodników wiekowych
*_For_zaza_Milan_* pisze:a.
Bardzo imponuje mi waleczność i to ile serca wkłada w grę Gattuso, ale wolałbym, by został do końca swojej kariery w Mediolanie niż przechodził na Old Trafford i nie grał.
*_For_zaza_Milan_* pisze:A 28 letni Gattuso to wiekowy piłkarz na ta pozycje ? :lol: tak tak niech Ferguson znów sprowadzi jakiegoś młodego Djembe Djembe który bedzie sie bał noge włożyć w kocioł. Ale będzie uciakał jak bedziecie grali z Blackburn i Savage będzie chciał powalczyć :wink: Chłopie źle myslisz. Młodym obiecujacy grac z bejeczna technika i dobrym przegladem pola to na miejsce Scholes'a by sie przydał - gożej jak sir Alex utworzy linie pomocy z: Giggs'a - Smitha - O' Shea - Ronaldo - to bedzie rozwiązanie...
W takim razie, jeśli miałbym na względzie to, iż nie mogę się spodziewać innego piłkarza, to niezastanawiałbym się i jak najszybciej podpisywałbym kontrakt z Gattuso. Bo on jest lepszy od O'Shea, Fletchera i Smitha razem wziętych. Naturalnie wolałbym już sprawdzonego Gennaro niż kolejnego DD.
*_For_zaza_Milan_* pisze:Diarra ? chyba najlepszy obecnie DM młodego wieku. Ale by zawitał na Old Trafford trzeba i sypnąc funtami i liczyc na to że cele Mourinho nie jest środek pomocy Essien Diarra Lampard... :roll:
Na to liczę. Chociaż z Chelsea to trudno powiedzieć, bo oni mają Makelele, Essiena i Maniche'a. A po co by im tam był jeszcze Diarra? :?
*_For_zaza_Milan_* pisze:Gratuluje wygranej :!: świetny mecz Rossiego :) zaczynam go obserwować :wink: Oby w lidze tez dostała szanse raz na jakiś czas. :wink:
Tak, Rossi coraz lepiej sobie poczyna. Utwierdził mnie wczorajszym występem. Prawdziwemu fanatykowi United nie trzeba przedstawiać teego zawodnika, bo to moze nie 'wielki' człowiek, ale wielki talent.
We wczorajszym meczu z Burton strzelił dwie bramki. Asystował również dwukrotnie.
Ferguson był pod wrażeniem młodego Włocha oraz obrońcy Gerarda Pique.
Mecz z Burton pokazał, że remis z IV-ligowym zespołem był tylko wypadkiem przy pracy.

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 20 sty 2006, 1:29

Bagg ostro ? to znaczy jak ? ża fauluje brzydko ? czy nie odstawia nogi ? Bo wiesz w porównaniu z piłkarzemi Juventusu którzy grają pod tym wzgledem "najlepiej w lidze" (średnia kartek dwie na mecz) to Gattuso to mięczak :lol: Nie liczy sie ile razy sfauluje i jak to zrobi ale ile razy czystko przerwie akcje rywali... popisze sie w destrucji.

No ale Manumef teraz to jest inna rozmowa :P gdy napisałeś o powodach innych niż "za stary" bo jak Ci przedstawiłem jest najmłodszy z tych rzeźników który odeszli sprawając takie kłopoty swoim byłym kluba. Na tej pozycji wiekniema kompletnie znaczenie. Masz przykład jak Keane grał w MU mimo ładnych wiosen na karku a przykład Makelele jest też trafny. :wink: Odejści Rino z Milanu jest naprawde mało prawdopodobne (dzieki bogu) ale jeśli prawda jest że Manchester United już od jakiegoś czasu robi poważna zakusy na Rino to tylko trzeba przyznać że sir. Alex po "wynalazkach" zdecydował sie na "ciężki wojsko" i wiek mu ma akurat najmniej do "gadania"

Diarra ? widze tego piłkarze praktycznie co weekend i zawsze mi sie podoba jak gra. Nie kiedy mecz możemu nie wyjśc ale jedna akcja w destrucji ma plusa :wink: To był by na pewno wielki transfer MU. Jednak podobnie jak w przypadku Franka Ribery jego cene wyznaczy rynek - choc brzytko to brzmi - boo obu piłkarz będa się bli wielcy. I zedecyduja układy ? suma transferu ? kontrakty? chyba że wygra jakiś sentyment. Kluby Ligue 1 nie mogą jeszcze porównać swoich budżetów do innych czołowych lig swiata. Pan Aulas z Lyonu umnie robić interesy i wyciągną od Chelsea fortune podobnie bedzie z Diarrą...

No Rossi wczoraj wymiatał ładna bramka ta z ok.17 metra:) wzrost mu nie pomógł w walce o górną piłke to zaczaił sie za polem na nia :D Że też on nie zagrał w Parmie nic a nic. Młody jest jeszcze ale widać Ferguson szybko go wychaczył.

Pozdro

Awatar użytkownika
bagg
Bianconero

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bagg » 20 sty 2006, 1:34

*_For_zaza_Milan_* pisze:Bagg ostro ? to znaczy jak ? ża fauluje brzydko ? czy nie odstawia nogi ? Bo wiesz w porównaniu z piłkarzemi Juventusu którzy grają pod tym wzgledem "najlepiej w lidze" (średnia kartek dwie na mecz) to Gattuso to mięczak Laughing Nie liczy sie ile razy sfauluje i jak to zrobi ale ile razy czystko przerwie akcje rywali... popisze sie w destrucji.

Ostro nie musi oznaczać, że cały czas fauluje. Co do średniej Juventusu to jakoś nie płaczę z tego powodu, liczy się to, że są liderami.

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 20 sty 2006, 1:47

Aha tylko to sie liczy ? no właśnie a to że wczoraj Zlatanek wykosił gościa że az komentatorowi siarki przeszły to już inna sprawa. Jak nie idzie gramy w kości ? żenada ... - kiedyś jeden z fanów Juve napisał coś o Francesco Tottim - ale Totti ma przynajmie większa klase.

Awatar użytkownika
bagg
Bianconero

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bagg » 20 sty 2006, 1:52

*_For_zaza_Milan_* pisze:Aha tylko to sie liczy ?

Zależy jak na to patrzeć. Jeszcze LM się liczy. Może nawet potrójna korona?

*_For_zaza_Milan_* pisze:no właśnie a to że wczoraj Zlatanek wykosił gościa że az komentatorowi siarki przeszły to już inna sprawa

Nie wiem, nie widziałem meczu. Wykosił? Trudno ....Zlatan to Zlatan, on juz taki jest, mozna tylko nad nim pracowac.

*_For_zaza_Milan_* pisze:Jak nie idzie gramy w kości ? żenada

Jeśli tak by było to Gattuso już dawno by całe Chievo wykosił.

*_For_zaza_Milan_* pisze:kiedyś jeden z fanów Juve napisał coś o Francesco Tottim - ale Totti ma przynajmie większa klase.

:lol: :lol: Może raczej doświadczenie? W pluciu, owszem.

EOT

Awatar użytkownika
Tomachos
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomachos » 20 sty 2006, 1:55

bagg o Tottim pisze:Może raczej doświadczenie? W pluciu, owszem.
EPOkowe odkrycie :lol:

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 20 sty 2006, 2:02

Widzisz i pokazałeś jak należy rozmawiać z fanami Juve którzy tylko szczekaja. Szkoda że o meczach nie piszesz tak szybko :lol:

Dla twojej informacji Gattuso ma mniej kartek niz np. taki Zlatan który za wczorajszy faul powinień nie tylko obejżeć czewień ale powinni go na leczenie wysłać. On naprawdejest chory psychicznie ? Zenada - Kobiery bije na gazie. Bo mu nie dała. Za brzytki chyba. Na boisku zero klasy w życiu osobistym tez Damski bokser za "10" z 3 trafieniami....

bagg pisze:Nie wiem, nie widziałem meczu. Wykosił?

I teraz znajd swój post z tematu Juve na temat mecz. Widze to jakas manie u dzieci ?

Manumef a to co za sprawa z myszami na Old Trafford ? :shock: Aż mnie zamurowało :!: ale się dzieje:) dziwna sprawa może do Turynu je wysłać zastapią kibiców :lol: W weekend mecz - klasyka Premiership. Manchester Liverpool :] oj bedziesie działo :) Już czekam na ten pojedynek :twisted:

Awatar użytkownika
RóżA
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 7

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RóżA » 20 sty 2006, 2:10

Nie ma się o co kłócić--> cały Manchester to żenada. Cristiano to jest wielki talent ale co z tego jeśli zachowuje się jak panienka--> co chwilkę płacze. Van der sar niedługo się skurczy ze starości, a Rooney zamiast na boisko powinien się udać na leczenie. Nie mówiąc już o większości zespołu który ciągle ćpa- Manchester jest ma chyba największą liczbę zawodników biorących dopping!!!

Awatar użytkownika
bagg
Bianconero

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bagg » 20 sty 2006, 2:14

*_For_zaza_Milan_* pisze:Widzisz i pokazałeś jak należy rozmawiać z fanami Juve którzy tylko szczekaja.

*_For_zaza_Milan_* pisze:a to co za sprawa z myszami na Old Trafford ? Shocked Aż mnie zamurowało Exclamation ale się dzieje:) dziwna sprawa może do Turynu je wysłać zastapią kibiców

Widzisz, po raz kolejny pokazałeś tanią napinkę. I Ty masz jakiekolwiek zastrzeżenia do mojego 'szczekania' :shock: ?

*_For_zaza_Milan_* pisze:Dla twojej informacji Gattuso ma mniej kartek niz np. taki Zlatan który za wczorajszy faul powinień nie tylko obejżeć czewień ale powinni go na leczenie wysłać.

Ale przecież nigdzie nie napisałem, że Zlatan jest niewinny :roll: On ma taki charakter, często nad sobą nie panuje, za często. Ale nad tym da się pracować.

roza535 pisze:Nie ma się o co kłócić--> cały Manchester to żenada.

Jest.

roza535 pisze:Cristiano to jest wielki talent ale co z tego jeśli zachowuje się jak panienka--> co chwilkę płacze.

:angry:

roza535 pisze:Manchester jest ma chyba największą liczbę zawodników biorących dopping!!!

No co Ty? A co z Juve :? ?

Awatar użytkownika
RóżA
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RóżA » 20 sty 2006, 2:18

bagg pisze:No co Ty? A co z Juve ?
Do Juve praktycznie nic nie mam. Może oprócz tego że Zlatan naprawdę przesadził no i Juve zabrało mi Vieirę... :( :( :(

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 20 sty 2006, 2:27

bagg pisze:Widzisz, po raz kolejny pokazałeś tanią napinkę. I Ty masz jakiekolwiek zastrzeżenia do mojego 'szczekania

Bagg - szkoda że zacytowałeś to co Ci sie podoba :lol: a jaka napinka no jak nie ogladasz meczy to musisz mi zaufać - na prawde nawet myszy dobre bedą :!: przeciesz to nie są wymyślone historie ?

Roza535 Ty jako Kanonier jaki wynik stawiasz meczu MU Liverpool ? chyba remis Wam na reke najbardzie ? nie ?

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2090

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 20 sty 2006, 10:18

*_For_zaza_Milan_* pisze:Roza535 Ty jako Kanonier jaki wynik stawiasz meczu MU Liverpool ? chyba remis Wam na reke najbardzie ? nie ?
obraziłeś mnie normlanie - oczekuje przeprosin - na piśmie. Jaki Kanonier :shock: on widząc Lee Dixona - myślał, ze to Ray Rarlour :?
Taki z niego Kanonier :x
*_For_zaza_Milan_* pisze:Roza535 Ty jako Kanonier jaki wynik stawiasz meczu MU Liverpool ? chyba remis Wam na reke najbardzie ? nie ?
Remis jak najbardziej bedzie nam na ręke - patrząc na tabelę - obi eekipy sa przed nami, więc podział pkt zblizy nas do obu ekip.
Liczę, ze wygramy mecz, choć ..... [zapraszam do tematu o Arsenalu :wink: ]

Awatar użytkownika
RóżA
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RóżA » 20 sty 2006, 10:21

fieldy pisze:on widząc Lee Dixona - myślał, ze to Ray Rarlour
Taki z niego Kanonier
Ahhhh.... każdemu się zdaża :? :? :? :? :?
A co do remisu to jak najbardziej by się przydał. Ostatnie wypowiedzi zawodników Arsenalu świadczą o chęci walki o drugie miejsce (Chelsea poza zasięgiem :( ). Zobaczymy, ale wierzymy :P

Awatar użytkownika
John Travolta
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 5
Kibicuję: Manchester United

Post Wyświetl pojedynczy post autor: John Travolta » 20 sty 2006, 16:25

Nie ma się o co kłócić--> cały Manchester to żenada. Cristiano to jest wielki talent ale co z tego jeśli zachowuje się jak panienka--> co chwilkę płacze. Van der sar niedługo się skurczy ze starości, a Rooney zamiast na boisko powinien się udać na leczenie. Nie mówiąc już o większości zespołu który ciągle ćpa- Manchester jest ma chyba największą liczbę zawodników biorących dopping!!!
Popisałes sie niesamowita wiedza pilkarska i obiektywizmem.Gratuluje.

Zamiasta patrzec na Van der Sara idz poogladac Lehmana.Tez dobry wiekowy kopacz.
Cristiano zgadzam sie gra słabo.Ale jeszcze pokaze klase, ma duzo czasu.
Takiego zawodnika jak Rooney szybko w Arsenalu nie zobaczysz.A z tym leczeniem to chyba tylko ty wiesz o co chodzi.Ostatnio Roo jest az za spokojny.

A i przestan czytac Fakt i naucz sie formaowac zdania zgodnie z poprawna polszczyzna.Szkoda komentowac ostaniego zdania.
cały Manchester to żenada
Szkoda ze Arsenal musi ogladac jego plecy w lidze.

Zablokowany

Wróć do „Anglia”