FMy - Strona 306

Chwila oddechu dla stałych bywalców i świeżych owieczek. Trunki oraz coś na ząb w gronie znajomych, jak i dla tych którzy chcą podumać bądź przygadać sobie ramię w ramię z barmanem.
Awatar użytkownika
Martin Pellegrino
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Martin Pellegrino » 19 sty 2006, 12:12

morświn pisze:Wlasnie kupilem Joaquina za 45mln. Mam nadzelje ze sie sprawdzia
Moj sklad
Casillsa
Cicinho, Ramos Wootghate, Carlos
Joaquin, De Rosi, Pirlo , D. Carvallo
Robinho , Ronaldo
Ekstra stary. Widzę, że jesteś bardzo ambitnym trenerem, tzn po co budować zespół od podstaw skoro można sobie wziąć Real i kupić sobie Joaquina za 45Mln. Weź sobie Ascoli. Jeśli się utrzymasz w lidze to będziesz niezły. Jak będziesz walczył o puchary to będziesz dobry. Jak wygrasz z Interem 5:2 to będziesz zaje*****. Znasz kogoś z tych piłkarzy?

Coppolla
Sigurdsson, Kere, Aguilar, Kulig
Gavilan
Ingrao, Guana, Stevanovic, Virga
Quagliarella

Wygraj takim składem cokolwiek :twisted:

Awatar użytkownika
j1mmy
30+
30+
Reputacja: 777

Post Wyświetl pojedynczy post autor: j1mmy » 19 sty 2006, 12:44

hellas pisze:Gram 5 sezon Southamptonem
Dwa razy wicemistrzostwo angli i wygrana LM
polecam
Klass Jan Huntelaar- prawei 30 bramek na sezon nie liczac
pucharow
Leonardo Pisculichi- duzo bramek i jeszcze wiecej asyst
z huntelaarem na ataku nie do zatrzymania sprawdza sie takze na
lewym skrzydle i srodku pomocy
Sambueza-genialny lewo skrzydlowy duzo asyst
Andrew Surman-dobry na angielska lige,sordek pomocy
Dudu Cearenase- przyzwoity gracz na praw pomoc.
Paul Smith- wybitny bramkarz. duzo razy MoM
Andreas Gronquist- najelpszy obronca jaki moze istniec :P
Hatem Ben Arfa- co tu duzo mowic on sie przyczynil do wiekszosci moich sukcesow 8)

Taaa napewno tylko powiedz mi jakim cudem :)
za samego ben arfe trzeba 10 baniek wylozyc
za pisculichiego chyba 5
to juz daje 15 baniek za 2 zawodnikow liczac ze jeden sezon grasz w 2 lidze ciekawe :)

A gdzie theo ;p ktory w southampton jest od poczatku.

Nic tak nie boli jak kariera w acoli thia;p

Jakos nie widze tego :P
ja osobiscie polecam: Evardo roncatto , Andersona z gremio ew rumuna Rodoiego, Paula Robinsona z wba. Gracze ktorzy nie kosztuja majatku a na sredni klub jakiejs sensownej ligi sa jak ulal

Awatar użytkownika
morświn
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: morświn » 19 sty 2006, 15:04

Martin Pellegrino przeszkadz ci sos ze gram sobie Realem i za to ze wygralem Lige dostalem sporo kasy na transfery. Gram Realem bo to jest mój ulubiony klub. A jesli ci sie cos niepodoba to tego nie pisz

Awatar użytkownika
kakarott
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kakarott » 19 sty 2006, 16:25

Wszyscy co myślą że Realem gra się łatwo w FM'ie bo ma duży budżet transferowy to się grubo mylą ... bo wiadomo że od taktyki drużyny zależy jak gra drużyny 8)

Awatar użytkownika
Bonso
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bonso » 20 sty 2006, 1:00

mi się zawsze Realem grało łatwo, mimo taktyki, mimo budżetu...może to dlatego, że ja poprostu jestem stworzony do prowadzenia tej drużyny :roll:

no, ale teraz gram HSV, dwa pierwsze sezony kończyłem na trzecim miejscu, a więc kwalifikacje CL...na początku sezonu trzeciego w kw.CL wyeliminowałem Milan :D, a w lidze po 11 kolejkach mam 33 pkt :] Lider bezapelacyjnie :P
Mój skład: Johnsen-De Jong, Van Buyten, Squillacci, Accardi-Simao,Guarin,Mokoena,Santana-Lauth, Podolski
W szerokiej kadrze są jeszcze m.in : Nikl, Vanden Borre, Montolivo, Van Bommel, Adu, Delura, Fredheim Holm...
Kapitalnie grają przedewszystkim Podolski, który średnio co w 5 meczu strzela hattricka i Mokoena, który mimo, ze gra na pomocy, za napastnikami, jest jednym z najlepszych strzelców i ma świetne oceny....no i jeszcze Santana, który mimo iż wart 16mln, Real proponował mi 45 mln€...generalnie świetnie sie gra HSV ;) Oczywiście FM2005 ;)

gianbuffon
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: gianbuffon » 20 sty 2006, 16:59

gram jeszce w fm05 (jutro bedzie fm06 :D ) i prowadze teraz repr. polski. gral moze ktos, bo nie wiem jaki sklad wybierac i co mam robic jak prowadze reprezantacje. czy konieczne jest sprowadzanie trenerow, fizjoterapeutow?? poradzcie cos co trzeba robic. po 4 meczach w el.ms06 mam 5 pkt, 3 miejsce. moj sklad
dudek---jeziorny-klos-glowacki-basczu---lewandinho---krzynowek-szymek-karwan---zurawski-frankowski

rez: boruc--stolarczyk, bak, zuraw, kulig---kaluzny, kosowski, d.zawadzki-smolarek---olisadebe, wichniarek, niedzielan

mlode gwiazdki: nowak, korzym, tydda, golanksi, itd. wiadomo

co o tym sadzicie, co mam zmienic?? pozdro

Awatar użytkownika
Martin Pellegrino
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Martin Pellegrino » 20 sty 2006, 19:54

kakarott pisze: Wszyscy co myślą że Realem gra się łatwo w FM'ie bo ma duży budżet transferowy to się grubo mylą ... bo wiadomo że od taktyki drużyny zależy jak gra drużyny
Tak.... tylko raz w eFeMie 2k6 grałem drużyną w wyższej półki. Była to Barca (:D :D). Powiem tyle. W Primera Division miałem tylko jeden remis (reszta wygrana :D) bez żadnego większego dłubania w taktyce (widać panowie z SIGames bardzo realistycznie odwzorowali ligę hiszpańską, Barca i... długo, długo nic :D :D). Inaczej było w LM. Nie wiecie ile trzeba włożyć wysiłku żeby zmusić Barcelonę do obrony. W drugim sezonie już było lepiej. Średnio bramka tracona na 4 mecze, ale to i tak dla mnie za dużo. Proszę was nie mówcie, że dużymi klubami gra się trudno. Przynajmniej nie w Hiszpanii.
j1mmy pisze: Taaa napewno tylko powiedz mi jakim cudem Smile
za pisculichiego chyba 5
to juz daje 15 baniek za 2 zawodnikow liczac ze jeden sezon grasz w 2 lidze ciekawe

Niektórzy lubią sobie MCM włączyć :lol:
Po drugie przy odrobinie szczęścia można zrobić parę fajnych transferów za niewielkie pieniądze (de Jong, Kompany, Gouvou i Iraola za 10 baniek + jakieś tam niewielkie raty)

Awatar użytkownika
wazi
Bundesliga? To co najlepsze.

Post Wyświetl pojedynczy post autor: wazi » 20 sty 2006, 23:04

Włączyłem pierwszy raz managerka, predzej nie bylo okazji....
Gram Celticiem, kogo polecacie... Mam 2 mln Euro i całą obrone, do zbudowania licze na wasze rady... Potrzebuje takich graczy, którzy nie są, drodzy a wymiatają...

Awatar użytkownika
Youth Mesiash
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Youth Mesiash » 21 sty 2006, 0:54

wazi jabym ci proponowal młodego kolumbijczyka :
:arrow: Kilian Virviescas - O/DBP/PL to nie jest "rasowy" obrońca ale dobry na bocznego :wink:
I dobry jest mlodzuk Barcy Damia :)

Awatar użytkownika
j1mmy
30+
30+
Reputacja: 777

Post Wyświetl pojedynczy post autor: j1mmy » 21 sty 2006, 8:28

Martinie P
Gra realu zalezy od taktyki? A ja myslelem że tam wystarczy 4-4-2 ustawić ;p i niech se samo gra ;p nie wiem jak ty govou za 10 baniek kupileś ;) ja wba 10 baniek to musze na jakies cieniasy nie z tej ziemii wydawać bo nikt lepszy nie chce przyjść
Za 2mln euro cala obrone zlozyc to sztuka szczegolnie na wyspach
Sprobuj z Abenazora z lyonu za 700k go kupisz a nawet sesnowne PA ma

Awatar użytkownika
Martin Pellegrino
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Martin Pellegrino » 21 sty 2006, 8:52

j1mmy pisze: Gra realu zalezy od taktyki?

Przecież napisałem, że gra w wielkich klubach jest nudna jak flaki z olejem. Taktyka? W wielkich klubach? No co ty! W LM to i owszem.

A co do obrony. W Riverze jest koleś Cristian Alvarez bodajże, można go wyciągnąć za niecały 1Mln funtów, ale nie wszędzie chce odejść (do Ascoli nie chciał :() Na prawą możesz takiego kolesia z Feyenordu: Pieter Collen, średnio za 500 tys mozna go kupic. Ja na lewej mam Indridi Sigurdsson, ale nie wiem czy koleś się wygenerował tak nieźle, czy zawsze taki jest.
Co do innych obrońców to jest ciężko, trzeba mieć trochę szczęścia i nosa do kupowania.

A ty j1mmy nie śmiej się bo u ciebie Kuszczak wygląda tak, że mucha nie siada. Wspominałem już coś o MCM :lol:

gianbuffon
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: gianbuffon » 21 sty 2006, 12:13

wlasnie wgralem sobie fm06, ale jest po angielsku. skad moge sciagnac spolszcenie?? i trezba wgrywac ten patch 6.0.2 co jest od razu na plytce? bo jak go instaluje to pozniej nie moge wlaczyc fm-a :? pisze zebym wlozyl plyke do napedu cd, a ja mma ja wlozona. help

teraz wgralem najnowszy patch i dalej pokazuje sie napis zeby umiescic oryginalna plytke w napedzie cd wcisnac ok i ponownie uruchomic program.

prosze pomozcie!! zainstalowale,m jeszce raz i dalej to samo jest

Awatar użytkownika
Martin Pellegrino
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Martin Pellegrino » 21 sty 2006, 12:59

gianbuffon pisze:wlasnie wgralem sobie fm06, ale jest po angielsku. skad moge sciagnac spolszcenie?? i trezba wgrywac ten patch 6.0.2 co jest od razu na plytce? bo jak go instaluje to pozniej nie moge wlaczyc fm-a :? pisze zebym wlozyl plyke do napedu cd, a ja mma ja wlozona. help

teraz wgralem najnowszy patch i dalej pokazuje sie napis zeby umiescic oryginalna plytke w napedzie cd wcisnac ok i ponownie uruchomic program.

prosze pomozcie!! zainstalowale,m jeszce raz i dalej to samo jest
Widze, że nie masz oryginalnej gry? :twisted: Ja też mam wersję angielską, ale mój brat kupił sobie ją w Polsce i ma po Polsku. Plik językowy to jakieś 12MB. Pogadaj z kimś kto ma polską wersję ORYGINALNEJ gry i poprsotu przekopiuj od niego ten plik. :wink:

Eh ci piraci :D

gianbuffon
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: gianbuffon » 21 sty 2006, 13:06

to moglby mi ktos przeslac taki plik, tj chyba polish.ltc??
moj email to: martins88@interia.pl prosze przeslijcie mi to

i co mam zrobic zeby uruchomic fm-a. od chwili kiedy wgralem tego patcha, nie moge go zalaczyc. help!!

http://rapidshare.de/files/7180974/polish.ltc.html na tej stronce jest spolszczenie, ale jak mam go z tamtad pobrac??
Ostatnio zmieniony 21 sty 2006, 13:08 przez gianbuffon, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
hellas
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: hellas » 21 sty 2006, 13:07

j1mmy pisze:
hellas pisze:Gram 5 sezon Southamptonem
Dwa razy wicemistrzostwo angli i wygrana LM
polecam
Klass Jan Huntelaar- prawei 30 bramek na sezon nie liczac
pucharow
Leonardo Pisculichi- duzo bramek i jeszcze wiecej asyst
z huntelaarem na ataku nie do zatrzymania sprawdza sie takze na
lewym skrzydle i srodku pomocy
Sambueza-genialny lewo skrzydlowy duzo asyst
Andrew Surman-dobry na angielska lige,sordek pomocy
Dudu Cearenase- przyzwoity gracz na praw pomoc.
Paul Smith- wybitny bramkarz. duzo razy MoM
Andreas Gronquist- najelpszy obronca jaki moze istniec :P
Hatem Ben Arfa- co tu duzo mowic on sie przyczynil do wiekszosci moich sukcesow 8)

Taaa napewno tylko powiedz mi jakim cudem :)
za pisculichiego chyba 5
to juz daje 15 baniek za 2 zawodnikow liczac ze jeden sezon grasz w 2 lidze ciekawe :)

A gdzie theo ;p ktory w southampton jest od poczatku.

Nic tak nie boli jak kariera w acoli thia;p

Jakos nie widze tego :P
ja osobiscie polecam: Evardo roncatto , Andersona z gremio ew rumuna Rodoiego, Paula Robinsona z wba. Gracze ktorzy nie kosztuja majatku a na sredni klub jakiejs sensownej ligi sa jak ulal
pierwszy sezon to awans do premiership i scagniecie pisculichiego
a pisculichi to za 500 k przyszedl
drugi sezon to miejsce w koncowce tabeli premiership
a trzeci eszon scaigniecei wiekszosci tych gwiazd z WOLNEGO TRANSFERU
bo konczyl im sie kontrakt
po dwoch wspanialych seonach przyszedl kryzys i jestem kolo 10 miejsca
a theo sprzedalem :)

ODPOWIEDZ

Wróć do „Hyde Park”