Juventus cz.2 (zbiorczy) - Strona 5

Piłka nożna we Włoszech: Serie A, Coppa Italia | Kluby (Juventus, AC Milan, Inter, Napoli | Reprezentacja Włoch) (Squadra Azzurra | Transfery | Inne wydarzenia związane z włoską piłką nożną
ODPOWIEDZODP

Które miejsce zajmie Juventus w lidze?

1
7
37%
2
5
26%
3
1
5%
4
3
16%
Poniżej 4
3
16%
Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 20 sty 2006, 12:03

Ibrahimović/Zlatan18 pisze:Ten wynik z chievo nikogo nie martwi

:? i potem niech ktoś powie mi cos :p Jak Ty ocenisz gre po wyniku to ładnie. Szkoda że piłce tak mało piszesz tylko o wynikach ... Nie gra a wynik sie liczy - ładnie :]

Lakier sądzisz że znów Fabio sobie wybrał cel ? Jak za czasów Romy i Areoplanino ? Jeden na kredyt a drugi cały czas na debecie ?

Wiesz w tym meczu Zlatan zawalił na moje oko dwie 100% potem przydko max faulował po stracie piłki :( żenada. Ale co szło zauwazyć Capello sciągną dobrze grającego Camoranesiego który jak mnie pamięcnie myli asyste zaliczył - bo przeszedł na 4-3-3. Wszedł Del Piero i z nim też sie "nie przywitał" Ja pamietam zajście gdy Fabio dwa razy ośmieszył Mauro (pamiętasz wpuszczając z ławki a potem ..) W meczu z Chievo Camoranesi puścił mu wiązanke którą pewnie wyłapały mikrofony obok ławki. Nic dziwnego bo słychać nawet jak Capello krzyszy "Mutu Mutu :!:" :lol: Ale jak kiedyś wyłapał realizator nie podał mu ręmi. Mimo że Juve wygrywało a Camoranesi strzelił piękna bramka. Głowy nie dam ale to był chyba mecz z Parma na Ennio Tardini. Co ciekaw dziś pisza juz o zainteresowaniu Mancinim z Romy :roll:

Taką taktyke by obją ? obrzydzić komuś życie by sam zrezygnował z walki ? wątpie bardzie chęć pokazaniu "kto tu rządzi"

Awatar użytkownika
bagg
Bianconero
Reputacja: 43

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bagg » 20 sty 2006, 12:16

*_For_zaza_Milan_* pisze:i potem niech ktoś powie mi cos

'coś'

*_For_zaza_Milan_* pisze:Nie gra a wynik sie liczy - ładnie Krzywy

Mimo wszystko wynik jest ważniejszy.

Wiesz w tym meczu Zlatan zawalił na moje oko dwie 100% potem przydko max faulował po stracie piłki Sad żenada.

To co Szwedowi brakuje to stabilizacja formy. Potrafi zagrać parę spotkań na genialnym poziomie, by następne zawalić :? Bo umiejętności nie można mu odmówić. Pozatym warto go trzymać czasami na boisku, bo on jednym zagraniem potrafi przesądzić o całym meczu. Podobnie jak Mauro. Dlatego czasami decyzji Capello nie rozumiem i ciężko mi je przetrawić.

*_For_zaza_Milan_* pisze:Mimo że Juve wygrywało a Camoranesi strzelił piękna bramka. Głowy nie dam ale to był chyba mecz z Parma na Ennio Tardini.

Tak, ale 1. połowa tego meczu wyraźnie mu nie wyszła, zagrał słabo. Ale bramka rzeczywiście przepiękna.

*_For_zaza_Milan_* pisze:Co ciekaw dziś pisza juz o zainteresowaniu Mancinim z Romy

Ploty. Brazylijczyk na tę chwilę jest dużo słabszy od Camor'a.

Awatar użytkownika
AgaD
I am the Special One
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: AgaD » 20 sty 2006, 13:14

Nie będę się rozpisywała. Powiem jedno. Za każdą prowokację od teraz wlepiam ostrzeżenie. Ibrahimović i bagg powodzenia, bo jeśli tak dalej pójdzie, to do końca tygodnia chyba dobijecie do 10 WP.
Ostatnio zmieniony 20 sty 2006, 13:23 przez AgaD, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
bagg
Bianconero

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bagg » 20 sty 2006, 13:17

Agnieszka pisze:baqq
:? A kto to?

Mogą być ostrzeżenia za prowokacje. Mi to pasuje.

Właściwie to już powinienem napisać o braku obiektywizmu i podziałach ze względu na przynaloeżności klubowe.

Awatar użytkownika
AgaD
I am the Special One

Post Wyświetl pojedynczy post autor: AgaD » 20 sty 2006, 13:25

bagg pisze:Właściwie to już powinienem napisać o braku obiektywizmu i podziałach ze względu na przynaloeżności klubowe.
To nie temat, by zgłaszać zastrzeżenia. Masz zażalenia, to zgłoś je w odpowiednim temacie. Na pewno je rozpatrzę. Możesz nawet bardziej rozwinąć ten "problem"....

Awatar użytkownika
bagg
Bianconero

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bagg » 21 sty 2006, 8:45

Alex Del Piero pisze:Jeśli Lippi nie zabierze mnie na Mistrzostwa Świata, podziurawię mu wszystkie opony i będę pisał na niego obraźliwe hasła na każdym murze jaki znajdę. Zatopię jego jacht i będę miał nadzieję, że Włochy przegrają każdy mecz."
No to możemy być pewni, że Alex jedzie :lol: Tak idol turyńskich kibiców zażartował na temat jego wyjazdu na Mundial. Dla mnie jeśli Alex dostanie więcej szansy gry to ma duże szanse na załapanie się do kadry, z Violą pokazał, że nie zapomniał jak się gra.

Teraz dość kontrowersyjne wiadomości.
Kicker donosi pisze: Juventus jest oskarżany przez niemieckie gazety o lekceważenie regulacji FIFA, dotyczących nielegalnych negocjacji z Willy'm Sagnolem w listopadzie ubiegłego roku.
Magazyn "Kicker" twierdził, że Sagnol podpisał kontrakt z Juve już w listopadzie, czyli dwa miesiące przed czasem, gdy byłby do tego uprawniony. Został on skutecznie zmuszony do pozostania w Monachium, po tym jak władze klubu się o tym dowiedziały.
Właściwie to może być prawda. Naprawdę, Moggi mógł się do tego posunąć, ale z drugiej strony rozegrałby by to inaczej. Teraz Moggi zaprzecza, że w ogóle coś podpisywali z Wilym. Dość dziwna sprawa i nie wiadomo co jest prawdą :? I tego raczej też się nie dowiemy.

Prezes Bayernu oskarżał Moggiego o działania w stylu mafii, a zobaczmy co zrobił by zatrzymać swojego prawego obrońcę.
Prezydent bawarskiego klubu Karl-Heinz Rummenigge oraz jego dyrektor naczelny Uli Hoeness grozili ponoć Francuzowi, iż będzie on zmuszony grać do końca sezonu w rezerwach, jeśli przystanie na ofertę z Turynu. W kontekście tegorocznego Mundialu mogło to poważnie osłabić pozycję Sagnola w reprezentacji "Tricolores".
Oczywiście to nic potwierdzonego, ale jest to prawdopodbne.

Sam zawodnik też chyba nie czuje zbyt wielkiego przywiązania do barw, bo najpierw mówi
Sagnol pisze:Nie mogę się doczekać, kiedy będę mógł zagrać w jednym zespole z moimi przyjaciółmi Davidem Trezeguet, Patrickiem Vieirą i Lillianem Thuramem.
by później powiedzieć to:
Sagnol pisze:Kibice i moje wspaniałe relacje z Uli Hoenessem przekonały mnie do odnowienia kontraktu z Bayernem.
Kibice też moglibyć kluczem w sprawie Sagnola. AA ma w tej chwili niesamowity klimat i zawsze jest pełny, a jak jest z Delle Alpi to wiadomo :?

A teraz coś na osłodę po tym nieprzyjemnym newsie. Zalayeta podpisał nowy 4-letni kontrakt. Ucina to wszelkie sepkulacje na temat jego transferu :) Żeby jeszcze z kryzysu wyszedł.

Aha i nie można zapomnieć o zabawnej plotce na temat przejścia Capello do Realu. Galacticos ponoć przygotowują kontrakt w wysokości 7,5 mln euro za sezon. Pieniądze b. duże, ale nie wiadomo na ile jest to prawdą.

Awatar użytkownika
Sawyer
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 816

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sawyer » 21 sty 2006, 10:06

Jesli bedzie gral tak "często" jak teraz i tak dobrze ,to Lippi go napewno weżmie ,wkoncu jest ulubieńcem trenera 8)

bagg pisze:Właściwie to może być prawda.
Dokładnie tak znając Moggiego to moze byc prawda ,ale ja nie wierze ,ze cos podpisal ,ze gadali to pewne ,ale umowa :roll: no raczej nie przeciez oboje wiedzieli czym to moze grozic - taka moja opinia.

bagg pisze:Sam zawodnik też chyba nie czuje zbyt wielkiego przywiązania do barw, bo najpierw mówi
Wszystko mi wskazuje na takie cos - dogadał sie z Juve ,chcial tam przejsc ,był pewny ,ze tam zagra ,pozniej były spięcia na linni Bayern-Juve ,Rummenigge nie chcial po raz kolejny byc "gorszym od Moggiego wiec za wszelka cene postanowił zatrzymac Sagnola ,a skuteczna bronia okazała sie ta groźba o ktorej piszesz tzn. brak gry w 1 druzynie co przed MŚ jest bardzo ważne dla niego. No i co mógł zrobic Willy jak nie podpisac z Bayernem :roll:

Mam nadzieje ,ze to z tymi 2 umowami ,to jakies nieporozumienie ,bo wtydy i Juve i Sagnol mogą miec problemy :?

bagg pisze:Zalayeta podpisał nowy 4-letni kontrakt.
Tez mnie to cieszy 8)

FORZA JUVE :!:

Awatar użytkownika
RóżA
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 7

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RóżA » 21 sty 2006, 10:18

bagg pisze:Aha i nie można zapomnieć o zabawnej plotce na temat przejścia Capello do Realu. Galacticos ponoć przygotowują kontrakt w wysokości 7,5 mln euro za sezon. Pieniądze b. duże, ale nie wiadomo na ile jest to prawdą.

Z tego co pamiętam to czytałem gdzieś że Capello ogłosił że będzie trenował Juventus do 2009 roku a później zakończy karierę.

Awatar użytkownika
Sawyer
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 816

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sawyer » 21 sty 2006, 10:21

roza535 pisze:Z tego co pamiętam to czytałem gdzieś że Capello ogłosił że będzie trenował Juventus do 2009 roku a później zakończy karierę.
To widać ,ze ze zrozumieniem nie przeczytales :?

Capello powiedział ,ze bedzie trenował do 2009 roku i pozniej koniec ,ale nie powiedział jaki klub :wink: Cały czas mówi także ,ze jego marzeniem jest praca na wyspach - ManU :roll: ,wiec na 90 % wypełni kontrakt z Juve do 2007 i odpłynie.

Pozdro

Awatar użytkownika
RóżA
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 7

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RóżA » 21 sty 2006, 10:29

Ibrahimović/Zlatan18 pisze:
roza535 pisze:Z tego co pamiętam to czytałem gdzieś że Capello ogłosił że będzie trenował Juventus do 2009 roku a później zakończy karierę.
To widać ,ze ze zrozumieniem nie przeczytales :?

Capello powiedział ,ze bedzie trenował do 2009 roku i pozniej koniec ,ale nie powiedział jaki klub :wink: Cały czas mówi także ,ze jego marzeniem jest praca na wyspach - ManU :roll: ,wiec na 90 % wypełni kontrakt z Juve do 2007 i odpłynie.

Pozdro

A więc przepraszam--> mój błąd. Czyli Capello w ManU :?: Nie nie to jest jeszcze bardziej nieprawdopodobne niż by miał pracować w realu :!:

Moim skromnym zdaniem miejsce Capello jest w Juve- świetnie trenuje tą drużynę, zna styl włoskiej gry (myślę że doskonale już rozpracował tą "ciężką" piłkę) no i oczywiście doskonale się rozumie z graczami Juve.

Awatar użytkownika
Łukasz_
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Łukasz_ » 21 sty 2006, 10:36

Ibrahimović pisze:wiec na 90 % wypełni kontrakt z Juve do 2007 i odpłynie.
Real wyłożył mu na stół podobno niezłą oferte, 7,5 mln rocznie :shock: i to jest to 10% że się napali, ale sumka robi wrażenie jak na zarobki trenera. Co myślicie - wypełni kontrakt do 2007 czy odejdzie po sezonie :?: :lol: Na jego miejscu wolał bym trenować Real niż Manu. Real nie oszczędza na transferach, ma niezłą siłe offensywną ale brakuje obrony i Fabio napewno na samym początku wzioł by się za to. No ale jak narazie jest w Juve i nigdzie mu się nie śpieszy. Jedyny minus to to że Real teraz bez formy i brakuje osoby która by to wszystko ogarnęła. :wink: Wolał bym żeby pacynka tam poszedł, mielibyśmy wolne miejsce na ławece trenerskiej i kogoś by się poszukało a Real swego czasu pacynką też się interesował. :wink:

Awatar użytkownika
Toudinho
Hala Madrid

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Toudinho » 21 sty 2006, 10:42

Ja zabardzo nie chce Capello moje zdanie jest takieże dwa razy do tej samej rzeki się nie wchodzi...wiec wole już Carlo albo Beniteza który byl na stazu u ans no ale staz to staz :wink:

Lakier
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lakier » 21 sty 2006, 11:15

Toudinho pisze:Ja zabardzo nie chce Capello moje zdanie jest takieże dwa razy do tej samej rzeki się nie wchodzi

Real za czasow Sanza i Real za czasow Pereza, to nie ta sama rzeka. Ja tam sie nie zdziwie jezeli Capello przejdzie do Realu, nawet sie specjalnie nie zmartwie, bo go nie lubie, o.

Awatar użytkownika
Uchi_
Polski Przyjaciel Piwa

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Uchi_ » 21 sty 2006, 11:41

Toudinho pisze:Ja zabardzo nie chce Capello moje zdanie jest takieże dwa razy do tej samej rzeki się nie wchodzi...wiec wole już Carlo albo Beniteza który byl na stazu u ans no ale staz to staz Wink

Szczerze mówiąc dla mnie to tylko i wyłącznie Capello pasuje do stylu Realu.Wiesz, Carlo i Rafa preferują raczej defensywę niż ofensywę, a to raczej nie jest mile widziane w Madrycie.Pamiętaj, że o ile dla Fabio też ważna obrona (w końcu włoch) , to raczej kładzie nacisk na atak.Zobacz co zrobił z Romy, Juve i kiedyś Milanu.To nie były zwykłe włoskie zespoły, tylko grające już odważnie i zdecydowanie do przodu.W dodatku w Realu jest już PP i tylko Capello umiejętnie go poprowadzi.Gdyby teraz odszedł, zostałwiłby Juve swojemu poprzednikowi w bardzo dobrym stanie , bez koniecznych korekt.[/img]

Awatar użytkownika
RzuR
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RzuR » 21 sty 2006, 11:56

Szczerze mówiąc dla mnie to tylko i wyłącznie Capello pasuje do stylu Realu.Wiesz, Carlo i Rafa preferują raczej defensywę niż ofensywę, a to raczej nie jest mile widziane w Madrycie.

ekhm...tu bym raczej sie nie zgodzil...wystarczyj spojrzec na Juve w zeszlym sezonie-styl gry na zwyciestwo 1:0,generalnie niezbyt piekny-takiego Realu sobie nie wyobrazam..poza tym wystarczy przeanazliwoac "material ludzki" Realu i Juve-bloki defensywne i pomocnikow,zeby zobaczyc ze w Nostra Bella Signiora gracze generalnie sa silinesi w obronie niz w ataku...takich graczy jak Thuram,Vieira,Cannavaro w Realu nie ma i raczej dlugo nie bedzie bo to druzyna nastawiana na totalnie inna gre-i to taka ktorej blizej znacznie do Milanu niz do Juve

ODPOWIEDZ

Wróć do „Włochy”