FMy - Strona 307

Chwila oddechu dla stałych bywalców i świeżych owieczek. Trunki oraz coś na ząb w gronie znajomych, jak i dla tych którzy chcą podumać bądź przygadać sobie ramię w ramię z barmanem.
Awatar użytkownika
Martin Pellegrino
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Martin Pellegrino » 21 sty 2006, 15:03

gianbuffon pisze:to moglby mi ktos przeslac taki plik, tj chyba polish.ltc??
moj email to: martins88@interia.pl prosze przeslijcie mi to

i co mam zrobic zeby uruchomic fm-a. od chwili kiedy wgralem tego patcha, nie moge go zalaczyc. help!!

http://rapidshare.de/files/7180974/polish.ltc.html na tej stronce jest spolszczenie, ale jak mam go z tamtad pobrac??
eh...
klikasz na link, jest tam przycisk 'free download' (albo cos w tym stylu), klikasz na to, zaczyna odliczac zegar (chyba 30 sekund) i jak dojdzie do zera to zacznie sciagac (filozofia). A jak masz pirata to kup sobie oryginal, bedzie chodzilo na 100% ;)

gianbuffon
Skład B
Skład B
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: gianbuffon » 21 sty 2006, 16:26

no wlasnie czekam te 30 sekund i nie sciaga. na srodku pojawia sie napis: no premium-user. please enter AJU here:..... i na koncu start download. jak na to wciskam to pojawia sie:
Host your files!
1. Select your file and press upload
2. Receive download-link and share it
i przegladaj: ale jak to daje to chyba musze jakis swoj plik wyslac.

nie kapuje, jak to mam pobrac, nie ma jakiejs innej stonki z ktorej moge to pobrac. wyslijcie mi to sploszcenie na maila!! blagam

Awatar użytkownika
wazi
Bundesliga? To co najlepsze.

Post Wyświetl pojedynczy post autor: wazi » 21 sty 2006, 17:01

Jeżeli Zainstalowałeś wpierw 6.0.2 to musisz jeszcze raz zaisntalować gre i najpierw 6.0.1 a potem 6.0.2, a jak to nie poskutkuje to wgraj na to jeszcze cracka na patcha 6.0.2.

Ja mam spolszczenie tylko nie potrafie przesyłać e-mailów...

[/img]

Awatar użytkownika
Martin Pellegrino
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Martin Pellegrino » 21 sty 2006, 17:48

wazi pisze:Jeżeli Zainstalowałeś wpierw 6.0.2 to musisz jeszcze raz zaisntalować gre i najpierw 6.0.1 a potem 6.0.2, a jak to nie poskutkuje to wgraj na to jeszcze cracka na patcha 6.0.2.

Ja mam spolszczenie tylko nie potrafie przesyłać e-mailów...

[/img]
Hmm.... jeśli już tak sprawa się ma to wystarczy po zaintalowaniu kliknąć na skrót FM i ustawić 'uruchamianie ze zgodnością z Windows NT 4.0'. I żadnego cracka nie trzeba. Ale proponuję na prawdę kupno oryginału i będzie po sprawie ;)

gianbuffon
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: gianbuffon » 21 sty 2006, 19:18

sbQ wielkie dzieki za ten link :D wogole dziekowka dla tych wszystkich co chcieli mi pomoc!!
gra dziala mi juz w 100% no i jest jezyk polski.
mam jeszcze taka mala prosbe: macie jakies fajne skorki, zeby zmienic kolory w parametrach zawodnikow?? bo mi sie nie podobaja takie, sa malo czytelne. moim zdaniem noty powyzej 15 powinny byc na czerwono lub na jakis ciemniejszy kolor, a tak ten braz i pomarancz sie zlewaja :?

no i dajcie jakies talenty!!!!! zamierzam grac wisla krakow... :)

ps.Martin Pellegrino: ja tez jestem przeciwny piractwu, ale nie bede kupowal oryginalow bo nie mam tyle chajsu, niestety :cry: y i tak gram tylko w fm-y wiec taki bartdzo ze mnie oszust nie jest. dopoki nie spuszcza tych cen bede kupowal piraty :twisted: mozna powiedziec, ze taki maly szantaz. gdzie indziej kupilbym gry 2x taniej niz u nas.ach ta Polska...
dzieki jeszcze raz i pozro :!:

Awatar użytkownika
Muki
Trampkarz
Trampkarz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Muki » 22 sty 2006, 14:10

eh.... Mam wersję FM-a 6.0 ( tak pisze w nagłówku ). A że ja chce po polsku, to muszę na 6.0 zaisntalować patcha 6.0.1, a potem na 6.0.1 patcha 6.0.2. Problem w tym, że jak instaluję 6.0.1 to pisze że nie da się instalować, bo mam niby nowszą wersję niż FM-a zainstalowaną niż 6.0.1, mimo że mam 6.0:/. I nie wiem co robić. Może ktoś pomóc?

Awatar użytkownika
Muki
Trampkarz
Trampkarz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Muki » 22 sty 2006, 20:29

sbQ robiłem to wszystko, ale bez skutku... ehh.... Nie mam problemów z angielskim, ale przyjemniej po polsku :]

Awatar użytkownika
RóżA
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 7

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RóżA » 23 sty 2006, 12:56

A ja mam original po polsku :P

Ale chciałem się pochwalić swoimi osiągnięciami :D :
gram trzeci sezon Arsenalem i mam dwa mistrzostwa anglii, dwie Community Shield, Puchar Anglii i Puchar Ligi. Niestety w Lidze Mistrzów najdalej był ćwierćfinał i muszę przyznać że jest cięzko :cry:

Tak wygląda mój skład:

================Stekelenburg===============

Vanden Borre=====Coloccini======N. de Jong=====A Cole

Rooney======De Rossi===Leo Messi========C. Ronaldo

===========Reyes==========Henry===========

Na ławce:
:arrow: Van Persie
:arrow: Fabregas
:arrow: Cassano
:arrow: Sanderos
:arrow: Sivok

Ewentualnie w razie kontuzji czekają w pogotawiu Clichy, Ben Arfa, Leo Franco, Toure.

Ze sprowadzeniem miałem małe problemy bo za C. Ronaldo dałem 117 mln Euro a za Rooney'a 120 mln (sprowadzasz graczy na wolnym transferze a później ich sprzedajesz :P )

Chciałem jeszcze u siebie Bastiana Shwainstangera (czy jakoś tak :P ) Bayern już się zgodził tylko on powiedział że nie chce odchodzić (mimo astronomiczej kasy na kontrakcie :cry: ).

Awatar użytkownika
bartbuks
Administrator
Administrator
Reputacja: 30

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 23 sty 2006, 12:57

mozecie mi podac linka do jakiejs strony z dodatkami do FMa
zalezy mi na skinach i logopackach ...
korzystalem z sortitoutsi.net ale zamkneli albo zawesili

Awatar użytkownika
Martin Pellegrino
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Martin Pellegrino » 23 sty 2006, 18:02

roza535 pisze:A ja mam original po polsku :P

Ale chciałem się pochwalić swoimi osiągnięciami :D :
gram trzeci sezon Arsenalem i mam dwa mistrzostwa anglii, dwie Community Shield, Puchar Anglii i Puchar Ligi. Niestety w Lidze Mistrzów najdalej był ćwierćfinał i muszę przyznać że jest cięzko :cry:

Tak wygląda mój skład:

================Stekelenburg===============

Vanden Borre=====Coloccini======N. de Jong=====A Cole

Rooney======De Rossi===Leo Messi========C. Ronaldo

===========Reyes==========Henry===========

Na ławce:
:arrow: Van Persie
:arrow: Fabregas
:arrow: Cassano
:arrow: Sanderos
:arrow: Sivok

Ewentualnie w razie kontuzji czekają w pogotawiu Clichy, Ben Arfa, Leo Franco, Toure.

Ze sprowadzeniem miałem małe problemy bo za C. Ronaldo dałem 117 mln Euro a za Rooney'a 120 mln (sprowadzasz graczy na wolnym transferze a później ich sprzedajesz :P )

Chciałem jeszcze u siebie Bastiana Shwainstangera (czy jakoś tak :P ) Bayern już się zgodził tylko on powiedział że nie chce odchodzić (mimo astronomiczej kasy na kontrakcie :cry: ).
Samobójca :D Cassano na ławce? Jeszcze ci się nie burzy, że za mało gra? U mnie w reprezentacji Włoch jak raz go nie powłałem tak nie chciał już w niej grać :D Składzik fajny, ale ja bym parę zmian zrobił jeśli chcesz LM wygrać.

1) Collocini na środek obrony to nienajlepszy pomysł, lepiej Kompany'ego, Sinkiewicza, ew. Hubschmanna lub Cristiana Alvareza (napewno sa od niego lepsi)

2) Leo Messi to taki typowy AMC., w środku pola nie sprawdza się najlepiej, radzę lekko zmodyfikować ustawienie dla niego

3) Reyes w ataku to też porażka. Pozbądź się go. Koleś któru ma finishing 15 na atak? Lepiej już Cassano stawiaj, albo kup sobie Iaquintę (40 goli w sezonie murowane)

4) Bramkarza też nie masz najlepszego. German Lux, ten młody rusek z CSK, albo meksykanin Ochoa byłby lepszym rozwiązaniem.

To takie moje małe rady. Nie żebym w Ciebie wątpił, albo coś. Ale już ładnych parę lat gram w Menago :P

Awatar użytkownika
jasu
Trampkarz
Trampkarz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: jasu » 23 sty 2006, 18:16

mam maly problem chce miec czcionke taka jaka jest jak sie gra w jezyku angielskim a mam managera po polsku.mam program CMRev Font changer ale jak tam zmienialem czciaonke to pozniej nie dalo sie wczytac gry.co mam zrobic??

gianbuffon
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: gianbuffon » 23 sty 2006, 20:50

kurde gralem sobie w fm-a i po paru godzinach wyskoczyl jakis powazny blad i zamknela mi sie gra. nie zapisalem sobie, ale najgorsze jest to ze nie wiem co teraz zrobic :? nie wiem czy drugi raz tez sie takie cos pojawi, bo jak gralem w fm05 jeszce to tez mi sie cos takiego pojawilo chyba 3 rzy a pozniej jak gralem przez pare miesiecy to ani razu. chyba powinienem zainstalowac ja jeszce raz, ale czy nie stanie sie tak jeszce raz. wgralem sobie jeszce patch01, 02 i na koniec jakis update robsona. nie wiiem moze czy nie przez to. co mam robic??

krzysiu
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 147

Post Wyświetl pojedynczy post autor: krzysiu » 26 sty 2006, 19:21

chce się zapytać czy nie znacie jakiejś strony z dobrymi czcionkami z polskimi znakami aby pasowały do mojej skórki czyli Turnstyle 06

kapcioch123
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kapcioch123 » 26 sty 2006, 21:04

HI ALL

Możecie mi polecic zawodnikow do INTERU MEDIOLAN chodzi mi o wszystkie formacje Narazie mnie nie ma w domu wiec mozecie mi powiedziec Ile inter ma budzetu?????:o :o
bo wlasnie skonczylem gre fiorentina i mi sie znudzilo chce pograc Druzyna Adriano :D :D :D

Awatar użytkownika
jasu
Trampkarz
Trampkarz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: jasu » 26 sty 2006, 22:10

chce sobie zmiienic kolor atrybutow pilkarzy mam skina Turnstyle 06, sciagnalem sobie kolory atrybutow wkleilem do settings w grze i do settings w skinie i nie zmienily sie.jak mam to zrobic?

ODPOWIEDZ

Wróć do „Hyde Park”