Puchar Narodów Afryki (zbiorczy) - Strona 4

Wszystko o piłce w pozostałych rejonach nie tylko Europy ale i Świata. Ciekawostki, Wyniki, Transfery oraz inne wydarzenia powiązane z piłką nożną.
Awatar użytkownika
gregoreg18
Imitacja forumowicza
Imitacja forumowicza
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: gregoreg18 » 21 sty 2006, 18:48

Kamerun-Angola 3:1
20,39,77.Eto'o - 31.Falvio

Samuel Eto'o wygrał mecz z Angolą 3:1.Lwy z Kamerunu byly według mnie zdecydowanie lepsza druzyna w tym meczu.Od czasu do czasu Angola kontrowała ale nic z tego nie wyszlo.Jedynie na co Angole bylo stac w tym meczu to rzut karny.Czy z taka gra Angola zdziala coś na mundialu w Niemczech??Majac w grupie Meksyk,Portugalię i Iran nie sace by z ktoras z tych druzyn cos ugrali.

Awatar użytkownika
Snoop Doggy Dogg
Junior
Junior

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Snoop Doggy Dogg » 21 sty 2006, 20:52

Ehh.. Togo wogóle nie gra piłką. Liczą na długie podania i kontrataki.Ale Kongo ma silną i dobrze poukładaną obrone. Kongo potrafi zagrac kombinacyjnią, składną akcje. Szczerze mówiac dużo wiecej spodziewałem się od finalisty MŚ w Niemczech :? I te wolne Toga.. Zwłaszcza ten pierwszy w wykonaniu Akoto. Szkoda gadać... Powinni się uczyć od Mohameda Abut Reika z Egiptu. Piękny wolniaczek w jego wykonaniu z Libią. :o

Awatar użytkownika
Toudinho
Hala Madrid

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Toudinho » 21 sty 2006, 21:18

gregoreg18 pisze:Samuel Eto'o

bardzo łądne gole Eto'o ten pierwszy wolny tak pięknie zakręcił Juninho by się nie powstydzil :wink: ta z głowki jak do neij zasówal...a ten strzal z 19m tez ladny...nieposkromiony lew...

Awatar użytkownika
limansky
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: limansky » 21 sty 2006, 21:30

Tak jak pisałem wcześniej Eto'o zostanie królem a Kamerun wygra ten turniej :wink:. Znakomity mecz Eto'o, potwierdza że nie tylko dzięki grze z tak wspaniałymi zawodnikami w Barcelonie zdobywa tyle bramek. Sam wygrał ten mecz :lol:

Awatar użytkownika
Toudinho
Hala Madrid

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Toudinho » 21 sty 2006, 21:41

Rotnok pisze:Sam wygrał ten mecz

Juz nie przesadzajmy, zagral dobrze nawet bardzo dobrze inni pilkarze tez mieli spory wklad...tego wolnego rownei dobrze mogl udezyc byly Blancos Geremi...nie mzona mowic ze w grze zespołowej ktos sam wygrywa mecz...

Awatar użytkownika
limansky
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: limansky » 21 sty 2006, 21:51

Toudinho pisze: Juz nie przesadzajmy, zagral dobrze nawet bardzo dobrze inni pilkarze tez mieli spory wklad...tego wolnego rownei dobrze mogl udezyc byly Blancos Geremi...nie mzona mowic ze w grze zespołowej ktos sam wygrywa mecz...

Równie dobrze mógł go uderzyć, ale jednak Sami to zrobił. Wiadomo, że gra cała drużyna nie jeden zawodnik, a powiedziałem to w przenośni.

Awatar użytkownika
luk1208
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: luk1208 » 21 sty 2006, 23:11

Rotnok pisze:Tak jak pisałem wcześniej Eto'o zostanie królem a Kamerun wygra ten turniej
po jednym meczu troche za wczesnie na takie zapowiedzi, ale kto wie moze Kamerun wygra PNA, a czy E2 zostanie królem strzelców? raczej tak bo jest w gazie i zwłaszcza w fazie grupowej moze nastrzelac goli a potem tylko cos jeszcze dołozyc :wink: Dzisiaj zdobył 3 brameczki z czego kazda bardzo ładna zwłaszcza ten wolny, nawet nie wiedziałem ze Eto'o potrafi tak strzelac wolne :roll: jak wróci to moze bedzie strzelał tez w Barcelonie :P

Awatar użytkownika
kulekfcb
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kulekfcb » 21 sty 2006, 23:26

luk1208 pisze:jak wróci to moze bedzie strzelał tez w Barcelonie

chyba sam w to nie wierzysz :wink:

Awatar użytkownika
Toudinho
Hala Madrid

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Toudinho » 22 sty 2006, 0:11

kulekfcb pisze:luk1208 napisał:
jak wróci to moze bedzie strzelał tez w Barcelonie

chyba sam w to nie wierzysz

kulekfcb moze Ronaldinho da czasem komuś uderzyć, Eto'o pokazal ze krecić potrafi i czasami powinien uderzać, az sam sie zdziwiłem gdy zobaczylem ten strzał...

Awatar użytkownika
limansky
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: limansky » 22 sty 2006, 0:57

luk1208 pisze:jak wróci to moze bedzie strzelał tez w Barcelonie Razz

Ronaldinho nikomu piłki nie odda :p A nawet gdyby to przed Eto'o jest jeszcze Marquez...

herdek
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: herdek » 22 sty 2006, 10:19

Bóg jest czarny i nazywa się Samuel ---> Takie tytuły powinny pojawić się w afrykanskich gazetach.

Nie można powiedzieć, że ten mecz wygrał sam, ponieważ gdyby nie zagrania jego kolegów to na pewno trzech goli by nie zdobył. Widziałem tylko drugą bramkę (główka) i powiem, ze niczego sobie. Zaraz planuję sobie ściągnąć pozostałe.

Narazie w konforontacji: Barcelona (Eto'o) - Chelsea (Drogba) 3-1 :)

Awatar użytkownika
limansky
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: limansky » 22 sty 2006, 11:34

Drogba ma jakiś uraz i nie wiadomo czy zagra, więc prawdopodobnie jeden przeciwnik do tytułu króla mniej :wink:. Tak naprawdę jednak chcę żeby Drogba dalej grał, to tylko uczyni ten turniej ciekawszym, a WKS bez niego to nie ta sama drużyna...

Diamen23
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 4681

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Diamen23 » 22 sty 2006, 11:36

Rotnok pisze:Drogba ma jakiś uraz i nie wiadomo czy zagra, więc prawdopodobnie jeden przeciwnik do tytułu króla mniej :wink:. Tak naprawdę jednak chcę żeby Drogba dalej grał, to tylko uczyni ten turniej ciekawszym, a WKS bez niego to nie ta sama drużyna...
to samo z Aruną. Córka mu zmarła i nie wiadomo czy zagra choć w jednym meczu. A bez tych napastników WKS to o wiele gorsza drużyna :roll: .

Awatar użytkownika
czeher
Nałogowy hazardzista
Nałogowy hazardzista
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 22 sty 2006, 11:44

A niby skad wy macie takie info o kontuzji Drogby :?: Moim zdaniem zszedl bo trener chcial go oszczedzac, po za tym pare minut ponim zszedl rowniez Kolou,
Gdy schodzil z murawy to nie utykal, zas na lawce usmiechal sie i raczej lekarzy przy nim nie bylo, poza tym przed zejsciem raczej nie bylo jakis wiekszych starc z nim w roli glownej - i moze tego trener w koncowce chcial mu oszczedzic
A napastnicy PSV i Nice i tez nie byle kto
sbQ pisze:Chyba tutaj gospodarze sobie spokojnie poradzą Wie ktoś może, czy będą transmitowane te mecze w tv ?
Eurosport jak zawsze 16:15 i 19:00

Awatar użytkownika
patryk89
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: patryk89 » 22 sty 2006, 11:48

sbQ pisze:
Chyba tutaj gospodarze sobie spokojnie poradzą :roll:

??? A ja myślałem, że to jest w Egipcie...

Ja osobiście czekam z niecierpliwością na mecz Nigerii, chcialbym zeby to oni wygrali tę impreze.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Piłka nożna na świecie”