Manchester United (zbiorczy) - Strona 177

Piłka nożna w Anglii | Premier League, Championship i FA Cup (Puchar Anglii) | Kluby (Manchester United, Liverpool, Manchester City, Arsenal, Leeds) | Reprezentacja Anglii | Transfery | Mecze, wyniki i inne wydarzenia związane z angielską piłką nożną
Zablokowany

Którego z zawodników najchętniej widziałbyś w koszulce Manchesteru United?

Fernando Torres
1
13%
Didier Zokora
4
50%
Michael Carrick
1
13%
Armando Petit
0
Brak głosów
Frank Ribery
0
Brak głosów
Mohamadou Diarra
0
Brak głosów
Kevin Nolan
1
13%
Miroslav Klose
1
13%
Kerlon
0
Brak głosów
Ktoś inny
0
Brak głosów
Awatar użytkownika
RóżA
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 7

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RóżA » 20 sty 2006, 17:02

John Travolta pisze:Zamiasta patrzec na Van der Sara idz poogladac Lehmana.Tez dobry wiekowy kopacz.
Cristiano zgadzam sie gra słabo.Ale jeszcze pokaze klase, ma duzo czasu.
Takiego zawodnika jak Rooney szybko w Arsenalu nie zobaczysz.A z tym leczeniem to chyba tylko ty wiesz o co chodzi.Ostatnio Roo jest az za spokojny.

O ile się nie mylę to to jest temat o Manchesterze i oceniałem Manchester.
John Travolta pisze:Cristiano zgadzam sie gra słabo.Ale jeszcze pokaze klase, ma duzo czasu.
O ile pamiętam to chyba napisałem że ma wielki talent 8)
John Travolta pisze:Takiego zawodnika jak Rooney szybko w Arsenalu nie zobaczysz

Właśnie przybył- jak opisuje go prasa "największy angielski talent swojego pokolenia".

John Travolta pisze:Szkoda ze Arsenal musi ogladac jego plecy w lidze.

Szkoda że Manchester musi oglądać Champions League w telewizji :lol: :twisted: :lol: :twisted:

Awatar użytkownika
Mefiu
First love...United
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mefiu » 20 sty 2006, 17:18

*_For_zaza_Milan_* pisze:Manumef a to co za sprawa z myszami na Old Trafford ? :shock: Aż mnie zamurowało :!: ale się dzieje:)
Nie ma myszy na Old Trafford! Zdarza się, że myszy są na ulicy, niedaleko stadionu, ale to tylko przypadek.
roza535 pisze:zdaża
:?
rozyczka pisze:Nie mówiąc już o większości zespołu który ciągle ćpa- Manchester jest ma chyba największą liczbę zawodników biorących dopping!!!
Subiektywizm Ciebie nie opuszcza :roll:

Vidić i Evra znajdują się w kadrze na mecz z The Reds. Tylko dlaczego, jak była możliwość by Vidić mógł zadebiutować w meczu z Burton, Fergie nie dał mu szansy :?
IFHHS podał najlepszych trenerów ubiegłego roku. W 20 niespostrzegłem sir Alexa. Gdzie ten nasz świetny menadzer?

Morten Gamst Pedersen znalazł sie na celowniku United. Ilu jeszcze się znajdzie? Co do zawodnika, to utalentowany, młody piłkarz i na mojej liście jest czwarty spośród lewoskrzydłowych którzy mogliby znaleść
zatrudnienie w Man Utd. Zajmuje miejsce za Ribery, Malouda i Carvalho.
roza535 pisze:O ile się nie mylę to to jest temat o Manchesterze i oceniałem Manchester.
Tak, to temat o United. Więc WYJDŹ!
roza535 pisze:Właśnie przybył- jak opisuje go prasa "największy angielski talent swojego pokolenia".
Taa... Wy to macie same talenty, a efekty widać.
roza535 pisze:Szkoda że Manchester musi oglądać Champions League w telewizji :lol: :twisted: :lol: :twisted:
Oj, brzydko. Zagrałeś nieelegancko. Podobnie jak Vieira...
P.S. Skończ waść, wstydu oszczędź (Kanonierom)

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 20 sty 2006, 18:33

Manumef spoko nie wierzyłem w to od początku ale sama plota była szokująca i dziwne ba nawet śmieszna. :wink:
Manumef pisze:Vidić i Evra znajdują się w kadrze na mecz z The Reds. Tylko dlaczego, jak była możliwość by Vidić mógł zadebiutować w meczu z Burton, Fergie nie dał mu szansy

Może jeszcze potrzebuje czasu. :!: Przeciesz to normalne że nie wskoczy w pierwszy skład i bedzie grał aż miło. Tym bardzie w takim klubie i takiej lidze. Zreszta wystawnienie jego w meczu z The Red`s było by złym posunięcie. To nie mecz by pokazał się z dobrej strony on musi by zagrać na dzien dobry max. Jak widzie wypowiedzi piłkarzy to juz sie nie moge doczekać :) MU osłabione, Liverpool też ma chyba braki. Bardzo ciekawe jak Ferguson druga linie zestawi na ten mecz. :roll: Bo Benithez chyba znów zagra z Gerrardem na boku a w środku duet Sissoko, Xabi. Po City czas na rechabilitacja Mu w oczach kibiców ale The Red`s w gazie bramka Kewella w meczu z Kogutami przednia. W defensywie bez zarzutów. Będzie jatka Old Trafford :]
Manumef pisze:IFHHS podał najlepszych trenerów ubiegłego roku. W 20 niespostrzegłem sir Alexa. Gdzie ten nasz świetny menadzer?
Wyniki bronią trenera. Zawsze ! także wiesz :roll:

Pozdro :!:

Awatar użytkownika
RóżA
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 7

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RóżA » 20 sty 2006, 20:42

Manumef pisze:Oj, brzydko. Zagrałeś nieelegancko. Podobnie jak Vieira...

Nie chce już mówić jak gra ten wasz Ruud. On nie potrafi rozegrać meczu żeby nie faulować. Ronney ma się od kogo uczyć...

Ale skończmy to.

W tej kolejce jednak wolałbym, żeby w meczu The Reds-Red Devils padł remis z chyba wiadomych przyczyn :P :jupi:

Awatar użytkownika
Mefiu
First love...United

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mefiu » 20 sty 2006, 21:54

*_For_zaza_Milan_* pisze:Może jeszcze potrzebuje czasu. :!: Przeciesz to normalne że nie wskoczy w pierwszy skład i bedzie grał aż miło. Tym bardzie w takim klubie i takiej lidze. Zreszta wystawnienie jego w meczu z The Red`s było by złym posunięcie. To nie mecz by pokazał się z dobrej strony on musi by zagrać na dzien dobry max. Jak widzie wypowiedzi piłkarzy to juz sie nie moge doczekać :)
Zgadzam się, że potrzebuje czasu na aklimatyzację, ale również ze względu na kondycję. Nemanja nie grał od listopada, kiedy skończyły się rozgrywki w Rosji. A na Wyspach trza mieć żelazną kondycję. Dziwię się tylko, dlaczego Ferguson nie pozwolił Serbowi zagrać z Burton, a wustawił Silvestre'a :roll: W moim przekonaniu był to odpowiedni moment by dać szansę gry nowemu zawodnikowi. W meczu z Liverpoolem, wystawienie w pierwszym składzie Vidica wiązałoby się z pewnym ryzykiem, a może to jest taka zagrywka, by zaskoczyć przeciwnika i tym samym zdecydowałby się na debiutancki mecz w wykonaniu Nemanji w tak ważnym meczu?! Bo chyba lepszy Vidić niż Tweety?!
*_For_zaza_Milan_* pisze:MU osłabione, Liverpool też ma chyba braki. Bardzo ciekawe jak Ferguson druga linie zestawi na ten mecz. :roll: Bo Benithez chyba znów zagra z Gerrardem na boku a w środku duet Sissoko, Xabi. Po City czas na rechabilitacja Mu w oczach kibiców ale The Red`s w gazie bramka Kewella w meczu z Kogutami przednia. W defensywie bez zarzutów. Będzie jatka Old Trafford :]
Kaadry obydwu drużyn:
Manchester United: Van der Sar, Howard, Neville, Bardsley, Ferdinand, Brown, Silvestre, Vidic, Evra, O'Shea, Richardson, Smith, Fletcher, Giggs, Van Nistelrooy, Rooney, Saha, Rossi.

Liverpool: Reina, Carson, Finnan, Hyypia, Carragher, Riise, Warnock, Traore, Kromkamp, Agger, Gerrard, Hamann, Alonso, Sissoko, Kewell, Cisse, Morientes, Sinama Pongolle, Crouch.

Jak widać znów sir Alex będzie miał problem z wystawieniem 'mocnej' pomocy. Richardson, Giggs, Fletcher, Smith?, O'Shea. Tylko pięciu pomocników (wśród nich obrońca). Fergie pewnie zdecyduje się zagrać ustawieniem pomocy: Fletcher, Smith, Rooney, Giggs. Wayne za napastnikami: Saha i RvN. No chyba, że Szkot zdecyduje się wystawić w napadzie Rossiego, co byłoby dla mnie miłą niespodzianką. Z Hyypią młody Włoch powinien sobie poradzić. Saha jest jednak dobrze zbudowanym, wysokim piłkarzem i to raczej na niego postawi trener.
Scholes udał się do drugiego lekarza, specjalisty, który ma sprawdzić co się dzieje ze wzrokiem Anglika. Park wznowił treningi z drużyną, ale jescze nie jest gotowy by zagrać. Cristiano, jak wiemy, musi pauzować (drugi mecz). O Heinze juz niewspominając.
Prawdopodobna '11': van der Sar - Neville, Rio, Brown, Silvestre(Evra) - Fletcher, Smith, Rooney, Giggs - RvN, Saha(Rossi).

W barwach 'The Reds' nie wystąpią Luis Garcia i Bouedwin Zenden, którzy narzekają na urazy. Agger i Krompkamp są gotowi grać. Najbardziej obawiam się Xabiego Alonso, który może zdominować środek pola wraz z Sissoko. Rio powinien poradzić sobie z Crouchem, a Wes Brown powstrzymać 'El Moro'.
Ciekaw jestem czy szansę gry dostanie Kromkamp, czy też Rafa Benitez postawi na Finnana?

Jedno jest pewne - przed nami gorący klasyk dwóch najbardziej utytułowanych drużyn w Anglii!
*_For_zaza_Milan_* pisze:Wyniki bronią trenera. Zawsze ! także wiesz :roll:
Tam miało być :roll:

W zeszłym tygodniu norweski sąd orzekł, że kontrak między Lyn Oslo, a Man Utd jest jak najbardziej prawidłowy i John Obi Mikel powinien dołączyć do ekipy Czerwonych Diabłów.
Na moje, niech chłopak spada gdzie jego miejsce. Podobno kocha Chelsea, i tam też go chcą. 6 mln funtów i sprawa załatwiona. Ja nie chcę go widzieć na Old Trafford.

P.S. Dzisiaj mija 12 rocznica śmierci Sir Matta Busbiego, jednego z największych menadżerów w historii United!

Awatar użytkownika
John Travolta
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 5
Kibicuję: Manchester United

Post Wyświetl pojedynczy post autor: John Travolta » 20 sty 2006, 22:50

O ile się nie mylę to to jest temat o Manchesterze i oceniałem Manchester
To oceniaja a nie pisz głupot w stylu "Manchester bierze doping"
"Manchester to zenada".
Właśnie przybył- jak opisuje go prasa "największy angielski talent swojego pokolenia".
Ma dopiero 16 lat, gdyby kazdy pilkarz okreslany przez prase jako "nowy Pele" czy "nowy maradona" czy "najlepszy pilkarz pokolenia" po boiskach biegali by sami Ronaldinho Kaki czy Rooneye...ciekawe tylko czemu tak nie jest.Tak wiec cierpliwosci.
zkoda że Manchester musi oglądać Champions League w telewizji
Szkoda.

Awatar użytkownika
Piotr_zombie
Trampkarz
Trampkarz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Piotr_zombie » 21 sty 2006, 0:48

Manumef pisze:W zeszłym tygodniu norweski sąd orzekł, że kontrak między Lyn Oslo, a Man Utd jest jak najbardziej prawidłowy i John Obi Mikel powinien dołączyć do ekipy Czerwonych Diabłów.
Na moje, niech chłopak spada gdzie jego miejsce. Podobno kocha Chelsea, i tam też go chcą. 6 mln funtów i sprawa załatwiona. Ja nie chcę go widzieć na Old Trafford.
Dokładnie, żaden z niego pożytek byłby jakby cały czas chwalił Chelsea i im sie podlizywał, więc dostajemy kase i dowidzenia panu...

Awatar użytkownika
Sawyer
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 816

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sawyer » 22 sty 2006, 17:55

Spodziewałem sie czegos lepszego :? Mecz walki ,mało sytuacji podbramkowych ,duzo walki w środku boiska. Widzieliscie jak Ericsson płakał na trybunch :lol: Dziennikarze go zrobili w konia udając szejka ,ktory chce kupic klub i zrobic go trenerem ,on obsmarował reprezentantów Anglii i podobno jest na wylocie ,po MŚ bye bye :lol: tez bym płakał :lol:

Sissico - Richardson - ehhe mogli sie pobic to by sie przynajmniej cos działo :wink:

Debiut Evry 8)

Oby 2 połowa była ciekawsza :!:

No ,udało im sie ,ładna główka Rio po dośrodkowaniu Giggsa.
Liverpool tez mial swoja okazje ,nie wiem jak oni tego nie strzelili :roll: Cisse to juz wogule przesadzil momo ,ze spalony ,to on to powinien strzelic ,wyroznił sie tylko fryzura :lol:

Widzieliscie jak sie bramka zepsuła :?: :lol: :lol:

Awatar użytkownika
Janio
Boondock Saint

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Janio » 22 sty 2006, 19:25

No i proszę - nie ma Cristiano i od razu zwycięstwo z wyżej notowanym rywalem :twisted: Mecz taki dziwny - w sumie na remis, ale tak to jest, że w tego rodzaju potyczkach jedna jedyna bramka przesądza o wyniku 8) Rooney waleczny jak zwykle - jego powroty do obrony stają się już normą a kibice daliby się wtedy za niego pokroić - i za to lubię prosiaka :P Szkoda, że ten strzał z 25 metrów mu nie wszedł - byłaby brameczka jak marzenie. O dziwo Liverpool nie panował w środku pola tak jak wydawało mi się że będzie. Cisse niech dalej myśli o kolejnych fryzurach zamiast o strzelaniu to będzie marnował seryjnie takie sytuacje jaką miał z trzech metrów. Inna sprawa, że pewnie byłby spalony bo liniowy zapomniał bryli założyć :? Coś z tym sędziowaniem w całej Europie nie za dobrze ostatnio :roll: ManU nadal zachowuje iskierkę nadziei na dogonienie jakimś cudem Chelsea. I dobrze :D

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 22 sty 2006, 19:26

Ibrahimović/Zlatan18 pisze:Debiut Evry ...

Był w meczu z United - City 1:3 zagrał 45 minut :roll:

Mecz jak na premiership, godny 0;0. A tu 90 minuta i wolny meczu :] Cisse marnuje 100% ba 300% w kluczowym momecie. Ale sie podaplił. No Rafa chyba nie wytrzymał u puścił. :roll: Kto jak kto ale obrońcy obrońcy MU na plus tem mecz za piszą. Rio bramka i to w tamim momecie - jak nie strzalał to nie strzalał a teraz :P Rooney w tym meczu był jak Diabeł z numerem na plecach. Co ten koleś robił po meczu może pluć krwią bo zostawił coś wiecej niż siły na boisko.

Już sadziłem że ten mecz wygra ... Chelsea a tu prosze :] Gratulajce dla Rio i Manchesteru United :twisted: Po nie udanych derbach sir Alex Ferguson wygrywa cos wiecej niz 3 pkt ...

Awatar użytkownika
futbolowa
Czerwona Diablica
Reputacja: 2163
Kibicuję: RKS Raków + ManUTD
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: futbolowa » 22 sty 2006, 19:29

Bardzo dobre spotkanie.
Szybkie, ostre i zacięte.
Właściwie powinien być remis, bo oba zespoły grały naprawdę równorzędnie.

Jeżeli chodzi o ManU... Na pochwałę zasługują w szczególności Brown, Rooney i Giggs. Oczywiście o strzelcu bramki zapomnieć też nie można, ale on aż tak się w całym spotkaniu nie wyróżniał.
Ruud słabo, Saha tak samo. Nie wspominam już o O'Shea i Fletcherze :?

Ogólnie wieki plus dla całego zespołu, że po takiej kompromitacji przed tygodniem umieli zagrać naprawdę na poziomie :)

Awatar użytkownika
bagg
Bianconero
Reputacja: 43

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bagg » 22 sty 2006, 20:03

*_For_zaza_Milan_* pisze:Cisse marnuje 100% ba 300% w kluczowym momecie

Ale tam spalony i tak był :) Chociaż rzeczywiście....nadal się głowie jak można było taką sytuację zmarnować. I to taki Cisse, który w Auxerre słynął ze skuteczności :roll:

Mecz rzeczywiście na remis. Dużo walki, taki angielski futbol na najwyższym poziomie :) Brown mnie zachwycił, Rooney jak zawsze daje z siebie wszystko, Giggs przypomniał chyba sobie te najlepsze lata. Ogólnie szkoda mi Liverpoolu, bo rozegrali dobry mecz...skuteczności brak niestety :(

Awatar użytkownika
Gomez
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Gomez » 22 sty 2006, 20:04

futbolowa pisze: Oczywiście o strzelcu bramki zapomnieć też nie można, ale on aż tak się w całym spotkaniu nie wyróżniał.
what :shock: niewyroznial...najlepszy gracz w zespole ManU...zero bledow...raz wybijal pilke z lini bramkwoej...chyba nie ten mecz widzialem :wink:

mecz troszke niefajny dla oka...malo akcji, duzo fauli i walki w srodku pola...jak wspominal kolega Zaza sytuacja Cisse byla 300% jak nie lepiej...

Troszke slabo zagral Gerrard, ktory za to odznaczal sie dosc groznymi faulami(na Evrze m.in.), co do lewoskrzydlowego to jakby niebylo po faulu na nim wolnego wykonywal Ryan, a nastepnie brame(dosc ladna) zdobyl Rio...

ps. Debiut "Kromkampa", 3 minuty to zawsze cos... :lol:

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 22 sty 2006, 20:09

bagg pisze:Ale tam spalony i tak był Smile

Nie nie :!: nie był sędzie tylko pokazał że ma zacząć Van Der Sar on lini 5 metrów :) Też na początku tak sądziłe ale nie był bo przeciesz Rio był dwa metry bliżej bramki :wink: Juz zrobiłem analize :lol:

Gomez pisze:Troszke slabo zagral Gerrard, ktory za to odznaczal sie dosc groznymi faulami(na Evrze m.in.)

:? Masz racje Gomez aż żal że taki grać tak wchodzi. Jak by on pochodził z Polski, Rosji czy nawet Francji to by dostał kartke ale to reprezentant Angli :? A noga Evry aż sie wygieła ...

Awatar użytkownika
futbolowa
Czerwona Diablica
Reputacja: 2163
Kibicuję: RKS Raków + ManUTD
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: futbolowa » 22 sty 2006, 20:16

Gomez pisze:niewyroznial...najlepszy gracz w zespole ManU...zero bledow...raz wybijal pilke z lini bramkwoej...chyba nie ten mecz widzialem
A ja widziałam parę błędów :P
Oczywiście wybicie z bramki widziałam - mało na zawał w tej chwili nie padłam. I dużo ładnych obron też. Ale i nienajlepsze się wkradły ;)

Gerrard faktycznie nienajlepiej. Wyglądał na zmęczonego.

Zablokowany

Wróć do „Anglia”