Post Wyświetl pojedynczy post autor: Berele Lewartow » 20 paź 2022, 10:32
Berele Lewartow

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Delpiero14 » 20 paź 2022, 10:53
Delpiero14

Post Wyświetl pojedynczy post autor: piotrcies » 20 paź 2022, 10:54
piotrcies
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Diamen23 » 20 paź 2022, 11:12
Diamen23

Post Wyświetl pojedynczy post autor: losiu03 » 20 paź 2022, 14:57
losiu03
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bernabeu » 20 paź 2022, 15:05
Bernabeu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sickstick » 20 paź 2022, 15:58
sickstick
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Morrow » 20 paź 2022, 16:03
Po czym wnosisz, że jest już przesadzone? Gość mógł trafić na OT ale nie trafił, robi chore cyferki, przed nim MŚ więc chętnych może być zaraz więcej. Ja rozumiałem to tak, że był alternatywą dla Antonego ale Brazylijczyk trafił ostatecznie na OT więc nie wiem czy to nadal będzie cel transferowy. Na pewno był do wyjęcia tego lata ale z jakichś powodów nie został kupiony choć sytuacja z CR była niepewna do samego końca.losiu03 pisze: ↑20 paź 2022, 14:57Nie bawiłbym się w żadnych Vlahovicow, który jest w Juve mocno przeciętny, a kosztowałby krocie. Praktycznie przesądzone jest przyjście Gakpo z PSV (możliwe, że nawet już w styczniu), ale nie oglądam ligi holenderskiej, aby cokolwiek o nim powiedzieć. Wiem, że strzela dużo goli i asystuje, ale nie wiem czy to typek do gry jako 9, czy bardziej skrzydłowy. Ktoś coś więcej o nim wie może?
Morrow

Post Wyświetl pojedynczy post autor: piotrcies » 20 paź 2022, 16:08
piotrcies

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mr.Chris » 20 paź 2022, 17:06
Nie wiem po czym wnosi @losiu03, ale ostatnio coś takiego przeczytałem i wydaje się, że sam zawodnik jak i ETH są zainteresowani transferem.
– Byłem bliski opuszczenia PSV Eindhoven. Rozmawiałem kilka razy z Erikiem ten Hagiem, gdy ten był już w Manchesterze United – mówi Gakpo w rozmowie z The Times.
– Ostatecznie do transferu nie doszło, szkoda, bo to byłby dobry krok dla mojego rozwoju. Manchester United to jeden z największych klubów na świecie. Z perspektywy PSV też szkoda tego transferu, bo zawsze sprzedaż zawodnika do Manchesteru United to dobra rzecz.
Mr.Chris
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Nebula RN » 20 paź 2022, 17:15
Nebula RN

Post Wyświetl pojedynczy post autor: losiu03 » 20 paź 2022, 18:00
Według mnie Żydki po kupnie Antonego, w którym Ten Hag jest zakochany zdecydowali, że nie wydadzą kolejnych +/- 50 baniek na Gakpo. Skoro sam zawodnik nadal jest bardzo zainteresowany przenosinami do United, o czym sam otwarcie mówi w mediach, uważam że trafi na OT albo w zimie albo w lecie. Przemawia za tym również frajerskie podejście Ronaldo do klubu (uważam, że Ten Hag mu tego popuści) oraz tendencja nowego menadżera do zaciągu z Niderlandów. Fakt, zapomniałem zupełnie o zimowym mundialu, ale chłop musiałby zagrać jakiś kosmiczny turniej by United miało tutaj jakąś liczącą się konkurencje.Morrow pisze: ↑20 paź 2022, 16:03Po czym wnosisz, że jest już przesadzone? Gość mógł trafić na OT ale nie trafił, robi chore cyferki, przed nim MŚ więc chętnych może być zaraz więcej. Ja rozumiałem to tak, że był alternatywą dla Antonego ale Brazylijczyk trafił ostatecznie na OT więc nie wiem czy to nadal będzie cel transferowy. Na pewno był do wyjęcia tego lata ale z jakichś powodów nie został kupiony choć sytuacja z CR była niepewna do samego końca.losiu03 pisze: ↑20 paź 2022, 14:57Nie bawiłbym się w żadnych Vlahovicow, który jest w Juve mocno przeciętny, a kosztowałby krocie. Praktycznie przesądzone jest przyjście Gakpo z PSV (możliwe, że nawet już w styczniu), ale nie oglądam ligi holenderskiej, aby cokolwiek o nim powiedzieć. Wiem, że strzela dużo goli i asystuje, ale nie wiem czy to typek do gry jako 9, czy bardziej skrzydłowy. Ktoś coś więcej o nim wie może?
IMO bliżej mu do Rashforda czy Sona niż do Kane'a albo Haalanda. Może grać wszędzie w trójce w ataku, do gry kombinacyjnej pasuje ale to nie jest klasyczna "9". Ma trochę inne atuty ale mamy graczy o podobnym profilu w kadrze.
losiu03

Post Wyświetl pojedynczy post autor: coco » 20 paź 2022, 19:00
𝗕𝗥𝗘𝗔𝗞𝗜𝗡𝗚 - Official Man United statement on Cristiano Ronaldo#MUFC
“Cristiano will not be part of the Man United team for this Saturday’s game against Chelsea. Rest of the squad is fully focused on preparing for that fixture”.
coco

Post Wyświetl pojedynczy post autor: losiu03 » 20 paź 2022, 19:04
losiu03

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Delpiero14 » 20 paź 2022, 19:07
Delpiero14
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio