Arsenal FC (zbiorczy)

Awatar użytkownika
RóżA
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 7

Post autor: RóżA » 26 sty 2006, 21:00

Niggaz pisze:Prowincjonalna Barcelona nie ma pieniędzy. Jasna sprawa. Ronaldinho biega za free, Eto'o za dzienne porcje ryżu a reszta zbiera do puszek.

Widzisz w tym właśnie problem Niggaz że Ty cały czas nażucasz własne zdanie. Nic do Ciebie nie mam (oprócz wielkiego szacunku bo naprawdę Twoje wypowiedzi są że tak powiem "mądre" i masz o wiele większy staż tutaj niż ja) ale czasem mógłbyś też wysłuchać innych.

Niec takiego nie powiedziałem że Braca to bankrut. Ma kasę bo z tego co wiem to Ronaldinho zarobi w 2010 roku największą pensję jaką mógłby dostać piłkarz, ale nie jest zbyt rozrzutna. Oczywiście jeżeli im tak bardzo zależy na Henrym to wyłożom wystarczającą sumkę, jednak wydaje mi się że i nawet bez niego mają znakomity (żeby nie powiedzieć doskonały :P ) skład. Wydaje mi się że Ryjek podchodzi podobnie do sprawy, a najbardziej na ttransferze Henrego zależy mediom. Roztrząsają już tą sprawę o ile się nie mylę od 2-3 lat i jakoś nic z tego jeszcze nie wyszło.

Oczywiście nie mówię że Henry na 10000000% zostanie w Arsenalu- zrobi co będzie uważał za słuszne. Jednak jak na razie wszystko wskazuje na to że zostanie, tylko hiszpańskie (w przeadze) media tworzą na temat przejścia Henrego do Barcy miliony plotek.

Tyle z mojej strony. Pozdrawiam :wink:

Wróć do „Anglia”