Mercato Nerrazzurich! - Strona 9

Miejsce spoczynku zamkniętych tematów.
Awatar użytkownika
Sero
El Nerazzurro
Reputacja: 4

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sero » 24 sty 2006, 10:04

Pizza domaga się gry :!: właściwie to się nie dziwie , ale musi pokazać , że jest lepszy od Seby czy Estebana ... Ale nich czeka Veron po sezonie ma zamiar wrócić więc napewno swoją szanse dostanie. A cierpliwi będą nagradzani :] W między czasie Esposito woli być rezerwowym w Interze niż grać we Violi :P ale u fioletowych też są super napastnicy więc i tam nie miał by pewnego miejsca

A teraz hitos jakby to napisał śpf. Tomachos

Zanosi się na to, że mediolański Inter jednak nie pozyska dwójki piłkarzy rzymskiego Lazio - Cesara i Simone Inzaghiego, mimo iż osiągnął już porozumienie w tej sprawie! Właściciel Nerazzurrich - Massimo Moratti po zakończeniu ostatniego meczu ligowego z Palermo doszedł do wniosku, że jego drużyna ma doskonale dopracowany wariant taktyczny i jest zgrana do perfekcji, dlatego nie chce zburzyć równowagi naszej ekipy pozyskaniem nowych graczy.

"Cesar i Inzaghi mogą zostać dołączeni do naszego zespołu, jednak w tym momencie zaczynam się zastanawiać czy jest taka potrzeba. To nie są gracze klasy Ronaldinho. Nie jestem przekonany co do tych transferów. Moim marzeniem jest, aby częściej oglądać na boisku Alvaro Recobe." - powiedział Moratti.

Jak ja bym chciał żeby to była prawda :pray:

Awatar użytkownika
Sero
El Nerazzurro

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sero » 27 sty 2006, 11:08

Sprawa lewego obrońcy rozwiązana :!: od przyszłego sezonu będzie grał dla nas Maxwell czyli kolejny Canarinos :] mógłby jeszcze teraz zasilić Inter , ale ktoś z latynosów musiałby opóścić klub , a na to się nie zanosi , więc piłkarz zostanie wypożyczony do Ascoli.

Natomiast 5 napadziorem ma zostać Vucinic :!: piłkarz bardzo dobry , który marnował się w Lecce. Sprawa jest już w toku , a Inter ma wyłożyc , aż 15 mln euro. Jednak napewno Mirko nie spcznie na roli 5 napastnika tylko powalczy o miejsce w podstawowym składzie. W końcu Massimo też chyba nie po to by wyrzucał 15 baniek żeby załatać dziure na kilka spotkań. Bardzo prawdopodobne , że Cruz nie przedłuży kontraktu i odejdzie (chyba do Romy).

Awatar użytkownika
Martin Pellegrino
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Martin Pellegrino » 27 sty 2006, 11:20

Gdyby Cruz odszedł to by mi kamień spadł z serca. Wiem, że nieraz strzelał ważne gole (na Delle Alpi w zeszłym sezonie chociażby), ale Rasiakowi też sięzdarzają niezłe występy (w 2. lidze angielskiej :D) a dobrym piłkarzem nie jest. Vucinic.... nie widzialem go w akcji, ale plotki głoszą, że jest niezły. Myślałem, że jednak Moratti ściągnie Teveza (ale z tym też chyba byłby problem jak i z Maxwellem) no ale niech będzie. Szkoda, że o de Jonga nie powalczyli. Mógłby być trzecim obrońcą i Matrixa możnaby się było pozbyć, no ale już po ptakach :)

Awatar użytkownika
Babel
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 242

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Babel » 27 sty 2006, 11:21

serek408 pisze:Sprawa lewego obrońcy rozwiązana Exclamation od przyszłego sezonu będzie grał dla nas Maxwell
Dobra widomość tylko czy potwierdzona.Wreszcie wzmocniona lewa obrona
serek408 pisze:kolejny Canarinos
Teraz Inter przerzuca się na Brazylijczyków kosztem Argentyńczyków(Maicon, Maxwell)

Jeszcze trzeba bedzie sprowadzić nastepce Verona np. Ballack lub Riquelme i kogos do ataku i koniec z majstrowaniem przy składzie.
Nie jestem pewny czy Vucinic zgodzi sie na ławke w Interze.Może powalczyć, ale z Adriano nie wygra, a z Obą i Recobą bedzie mu trudno.Vucinic kiedys wypowiedział się że marzy o Romie więc może tam trafi.
pozdrawiam

Awatar użytkownika
Sero
El Nerazzurro

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sero » 27 sty 2006, 21:10

Babel pisze:Dobra widomość tylko czy potwierdzona.Wreszcie wzmocniona lewa obrona

Jeszcze nie potwierdzona , ale nieoficjele głoszą , ze już dziś ma podpisać kontrakt. Przynajmniej tak piszą na Fcinter.pl
Babel pisze:Teraz Inter przerzuca się na Brazylijczyków kosztem Argentyńczyków(Maicon, Maxwell)

Obaj boczni obrońcy - czyżby tam byli najlepsi :?: :P
Babel ciężko już zliczyć tych latynosów co nas zasilili , ale ostatnio tworzy się kolonia brazylijska i miejmy nadzieje , że nie będzie żadnych podziałów w drużynie. W końcu Cesar nie przyszedł podobno dlatego , że na lewej mamy Solariego i Kilego i gdyby Brazylijczyk odebrał im miejsce to reszta Argentinos mogłaby pójść w bunt przeciwko Cesarowi ...

Babel pisze:eszcze trzeba bedzie sprowadzić nastepce Verona np. Ballack lub Riquelme i kogos do ataku i koniec z majstrowaniem przy składzie.

Mam podobną wizje na temat przyszłości Interu. Riquelme lub Ballack i koniec z majstrowaniem w wakacje choć mówi się jeszcze o Aguero :roll: Ale jakby przyszedł Vucinic to po co Sergio :?:

Awatar użytkownika
Sero
El Nerazzurro

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sero » 30 sty 2006, 10:05

Grecki piłkarz Lambros Choutos wrócił do mediolańskiego Interu z wypożyczenia do Realu Mallorca, które miało początkowo zakończyć się w czerwcu. Pobyt Choutosa w ekipie Hectora Raula Cupera został skrócony, gdyż nie był on potrzebny argentyńskiemu trenerowi, a drużyna Nerazzurrich bardzo potrzebowała napastnika ze względu na niedyspozycje takich graczy jak Martins i Recoba.

25-letni Grek nie zaaklimatyzował się w Hiszpańskiej drużynie, w której zaledwie dziewięć razy zagrał wchodząc z ławki, jednak udało mu się w trakcie tych kilku występów strzelić dwa gole. Wczoraj włoskie media donosiły, iż Choutos po powrocie do Interu od razu zostanie wypożyczony do jednego ze słabszych klubów Serie A, jednak najprawdopodobniej pozostanie on w naszej ekipie i będzie do końca sezonu naszym piątym napastnikiem.

I można powiedzieć , że zatkało wszystkich ...
nie Bojinov , Inzaghi , Vucinic itd. lecz gracz , którego Inter miał , ale nigdy nie był z drużyną długo. Wzmocnienie to raczej mizerne skoro nie poradził sobie w Mallorce , ale poczekamy zobaczymy co los przyniesie. Może akurat będzie miał swoje pół roku , a piłka będzie go szukała w polu karnym :] przynajmniej nie jest drogi w utrzymaniu.
A Cesara już nie ma :P Massimo olał sobie sprawę

Awatar użytkownika
coco
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 1497
Kibicuję: Inter Mediolan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: coco » 30 sty 2006, 11:50

serek408 pisze:I można powiedzieć , że zatkało wszystkich ...
nie Bojinov , Inzaghi , Vucinic itd. lecz gracz , którego Inter miał , ale nigdy nie był z drużyną długo. Wzmocnienie to raczej mizerne skoro nie poradził sobie w Mallorce , ale poczekamy zobaczymy co los przyniesie
w sumie moze i masz po czesci racje ze nie jest to jakis wybitny zawodnik i ze mizerne bedzie z jego wzmocnienie ale pamietam sparingi w okresie przygotowawczym ... wtedy pukał bramki az miło było patrzec :wink: byc moze w mallorce nie dostał zbyt wielu szans i to go zastopowało ale w interze jesli nadarzy sie okazja to bedzie miał świetnych pomocników którzy napewno obsłuza go idealnie ... tak jak to czynili przed sezonem :wink: jestem jak najbardziej za tym zeby dostał szanse lepszy on niz Inzagi

Awatar użytkownika
Zico_FCI
Io Sono Interista
Reputacja: 46

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zico_FCI » 30 sty 2006, 13:35

Skrzydłowy Interu - Santiago Solari najprawdopodobniej w ciągu kilku najbliższych godzin przejdzie do Espanyolu Barcelona.

To sobie w Interze nie pograł … Ja bym mu dał jeszcze szansę a prędzej pozbył się Kilego.

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 30 sty 2006, 13:59

No właśnie przeczytałem informacje napisana przez Agnieszke i jestem zdziwiony :shock: Bo co by nie mówic grał mało, ostatnio ogony nawet. Nie pokazał tego co czesto z ławki w Realu. A szkoda bo lubie kolesie i pamietam jego przepiękne bramki w La Liga :] Killy grał już czeście w ostatnim czasie w momencie gdy Dejan miał "zawieche" [Lega Calcio] ale nie sądzicie że wobec przenosin Santiago z powrotem do Hiszpani i co by nie mówić słabej gdy Killy'ego to jest znak że jednak Cesar przyjdzie :?: :!:

Czy Mancio zadecyduje Dejan numer uno a ewentualne uzupełnienie to Killy ? Któremu i tak sie chyba umowe kończy po sezonie :>?

Awatar użytkownika
Zico_FCI
Io Sono Interista
Reputacja: 46

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zico_FCI » 30 sty 2006, 14:18

*_For_zaza_Milan_* pisze:to jest znak że jednak Cesar przyjdzie
Chyba właśnie o to chodzi. Mancio chce zrobić miejsce dla Cesara :roll:

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 30 sty 2006, 14:24

Aaaa no właśnie Zico :wink: Czyli jak by nie było Mancini dopnie swego. A i Massimo Moratti chyba na tym nie straci :wink: hmmm to ciekawa sprawa. Ładnie to ułożyli :wink: Choć jeszcze oficjal nie było :roll:

Pozdro :!:

Awatar użytkownika
creek
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: creek » 30 sty 2006, 14:32

nie wiem czemu ale mam uraz do Cesara moze przez ta cala telenowele, jak juz musza cos kombinowac to radzilbym poczekac do letniego mercato i wtedy sie na spokojnie zastanowic 8)

Awatar użytkownika
Sero
El Nerazzurro

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sero » 31 sty 2006, 15:44

Transfer Aparecido Cesara z Lazio do mediolańskiego Inter jest już praktycznie przesądzony. W zamian za Brazylijczyka ekipa z Rzymu otrzyma połowę karty Alberto Quardiego, który jest obecnie na wypożyczeniu w Pizzighettone oraz pełne prawa do karty 20-letniego Brazylijczyka Guillerme Siqueiry.

Transakcja jest już podobno sfinalizowana i do godziny 19.00 Nerazzurri powinni oficjalnie ją potwierdzić poprzez swoją oficjalną stronę internetową.

Już chyba nawet święty się nie orientuje z Cesarem :? Raz jest , a raz go nie ma ... męczące

creek pisze:nie wiem czemu ale mam uraz do Cesara moze przez ta cala telenowele, jak juz musza cos kombinowac to radzilbym poczekac do letniego mercato i wtedy sie na spokojnie zastanowic

To może już lepiej żeby przyszedł przynajmniej telenowela się skończy :lol:

*_For_zaza_Milan_* pisze:Czy Mancio zadecyduje Dejan numer uno a ewentualne uzupełnienie to Killy ? Któremu i tak sie chyba umowe kończy po sezonie ?

I właśnie to jest dziwne. Nie Solari , a Kily który najprawdopodobniej opóści Inter latem jako free zawodnik zostanie jeszcze w klubie. Zresztą jakie to ma znaczenie :?: jest Dejan przyjdzie Cesar pomocnik zabraknie miejsca i dla Kilego :roll: A Solari jest już jedną nogą w Espanyolu tak jak Cesar w Interze

W między czasie Inter doznał poważnych wzmocnień. Filippo i Andrea Mancini - synowie trenera - dołączyli do kadry juniorów :] oby zostali takimi piłkarzami jak tata :]

Awatar użytkownika
BartekTS
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: BartekTS » 31 sty 2006, 15:49

serek408 pisze:Już chyba nawet święty się nie orientuje z Cesarem Raz jest , a raz go nie ma ... męczące

ja bym tam wolał zeby go jednak niebyło, bez jaj zaraz będą kupowali Brocchiego z Violi(bez obrazy).

Cesar ma bodajże 31 lat mamy Dekiego, Solari w Tim Cup niegrał tak źle a oni z Cesarem wyjechali :evil:

Maxwell w Empoli, Wome zostaje!

A jednak Inter niewypożyczy Wome do Empoli kontuzja Bepe zmusiła ich aby został u nas

Awatar użytkownika
Babel
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 242

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Babel » 31 sty 2006, 16:04

serek408 pisze:W między czasie Inter doznał poważnych wzmocnień. Filippo i Andrea Mancini - synowie trenera - dołączyli do kadry juniorów Krzywy oby zostali takimi piłkarzami jak tata
Jak narazie najpoważniejsze wzmocnienie w styczniowym mercato
BartekTS pisze:ja bym tam wolał zeby go jednak niebyło, bez jaj zaraz będą kupowali Brocchiego z Violi(bez obrazy).

Cesar ma bodajże 31 lat mamy Dekiego, Solari w Tim Cup niegrał tak źle a oni z Cesarem wyjechali
Cesar niestety (stety) jest kolejnym człowiekiem Manciniego więc to było raczej pewne że w końcu wyląduje na San Siro.Ja zawsze wychodze z załozenia że nie wolno przekreslać zawodnika przed zobaczeniem go w akcji w nowej druzynie.Może to właśnie osoba Manciniego spowoduje eksplozje formy Cesara.

pozdrawiam

Zablokowany

Wróć do „Wracając Do Meritum”