Real Madryt (zbiorczy) (cz.2) - Strona 49

Wszystko o piłce nożnej w Hiszpanii: La Liga (Primera Division), Zawodnicy, Kluby (FC Barcelona, Real Madryt, Atletico Madryt) | Reprezentacja Hiszpanii | Transfery, Wyniki, oraz inne wydarzenia związane z hiszpańską piłką.
ODPOWIEDZODP

Największy błąd Realu po 2000?

Zwolnienie Del Bosque
0
Brak głosów
Oddanie Robbena
5
33%
Oddanie Sneijdera
1
7%
Zatrudnienie Beniteza
1
7%
Zwolnienie Xabiego
6
40%
Zatrudnienie Mourinho
2
13%
Awatar użytkownika
snake
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: snake » 26 sty 2006, 11:34

Premo pisze:Kolejna wygrana. Dobra gra Królewskich, brakowało tylko skuteczności
Ja bym powiedzial ze brakowalo bardziej szczesci niz skutecznosci. Nie raz pilka mogla wpasc do bramki, a nie wpadla. Betis jest w kryzysie i mozna mu bylo naszczelac wiecej goli, ale 1:0 to tez dobry wynik. To juz jest chyba 5 albo 6 zwycieztwo Realu z rzedu. Moze dogonia Barcelone :roll: :wink:
Po meczu R. Carlos powiedzial ze Robinho za rok bedzie najlepszym pilkarzem na swicie. To jest tylko takie gadanie bez sensu, po kazdym wygranym meczu. :? Jak bedzie naprawde zobaczymy za jakis czas, ale jesli Robniho bedzie gral do konca sezonu tak jak to zrobil wczoraj to...

Nastepny mecz Realu z Celta na Balaídos w meczu ligowym juz w weekend. :P

Awatar użytkownika
Toudinho
Hala Madrid

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Toudinho » 26 sty 2006, 11:55

snake pisze:Nastepny mecz Realu z Celta na Balaídos w meczu ligowym juz w weekend.
Będzie ciężkie spotkanie. Ostatnio na Santiago Berabeu było strasznei ciężko no i przegraliśmy o ile mnie pamięć nie myli. Ale wtedy koncert dali sędziowie :wink: bramka która nie przekroczyła lini bramkowej, nieuznane gole dla nas...teraz mam nadzieje ze bedzie lepiej jednak to kolejny beniaminek.

Awatar użytkownika
snake
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: snake » 26 sty 2006, 12:11

Toudinho pisze:Będzie ciężkie spotkanie. Ostatnio na Santiago Berabeu było strasznei ciężko no i przegraliśmy
Nie myli cie pamiec. O ile mnie pamiec nie myli bylo wtedy 2:3 i pare niezaliczonych goli. Gole ktorych nie bylo, kartki ktorych byc nie powinno itp. To byl chyba wtedy drogi mecz Robinha w Realu. Teraz to co innego. Celta zaczela bardzo dobrze na poczatku sezonu, ale juz nie prezentuje takie stylu jak w pierwszych kolejkach. To bedzie mala zemsta. :P Stawiam na wygrana i to w ladnym stylu. :P Celta jest na 7 miejscu w lidze. Ostatni mecz wygrali 2:0 z Malaga.

Awatar użytkownika
Makis
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Makis » 27 sty 2006, 16:58

No i wszystko juz wiadomo - Real spotka sie w polfinale Copa del Rey ze zwyciesca dwumeczu Barca - Saragossa. Jak wszyscy pewnie wiemy, Barca przegrala pierwsze spotkanie 2:4, czym zakonczyla serie 18 zwyciestw z rzedu. Dwie bramki na wyjezdzie to powazny kapital, wiec mozna sie spodziewac, ze w polfinale dojdzie do dwoch pasjonujacych pojedynkow Realu z Katalonczykami. Choc pewnie wiekszosc z nas, zyczylaby sobie zeby Barca odpadla juz teraz, co daloby Krolewskim teoretycznie latwiejszego przeciwnika. Jak bardzo smakowaloby ewentualne zdobycie pucharu, gdyby w drodze po ten tytul Real wyeliminowal rozpedzona Barce :?: :) Czeam z niecierpliwoscia na 1 lutego i rewanzowy mecz Barca - Saragossa. Jakkolwiek sie skonczy i tak bedzie dobrze :D

Loco

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Loco » 27 sty 2006, 17:52

makis pisze:No i wszystko juz wiadomo - Real spotka sie w polfinale Copa del Rey ze zwyciesca dwumeczu Barca - Saragossa. Jak wszyscy pewnie wiemy, Barca przegrala pierwsze spotkanie 2:4, czym zakonczyla serie 18 zwyciestw z rzedu. Dwie bramki na wyjezdzie to powazny kapital, wiec mozna sie spodziewac, ze w polfinale dojdzie do dwoch pasjonujacych pojedynkow Realu z Katalonczykami. Choc pewnie wiekszosc z nas, zyczylaby sobie zeby Barca odpadla juz teraz, co daloby Krolewskim teoretycznie latwiejszego przeciwnika. Jak bardzo smakowaloby ewentualne zdobycie pucharu, gdyby w drodze po ten tytul Real wyeliminowal rozpedzona Barce :?: :) Czeam z niecierpliwoscia na 1 lutego i rewanzowy mecz Barca - Saragossa. Jakkolwiek sie skonczy i tak bedzie dobrze :D
popieram dajcie Realowi Barce na pożarcie :D ale coś czuje że Barca nawet nie wejdzie do półfinału a szkoda bo zapowiadałby się ciekawy pojedynek :twisted:

Awatar użytkownika
barti-bartek
Pseudoforumowicz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: barti-bartek » 27 sty 2006, 17:54

Sądze, że Barca sobie odpuści ten mecz w Pucharze Króla i Real będzie grał z Saragossą. Mnie cieszy kolejna wygrana Realu. To jest już któryś wygrany mecz z rzędu Realu. Może to nie jest jeszcze tak dużo jak ma Braca (18), ale Real wychodzi z dołka. HALA MADRID

Awatar użytkownika
Youth Mesiash
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Youth Mesiash » 27 sty 2006, 17:57

Loco pisze:popieram dajcie Realowi Barce na pożarcie ale coś czuje że Barca nawet nie wejdzie do półfinału a szkoda bo zapowiadałby się ciekawy pojedynek
Wiesz co jest najpiękniejsze w piłce.... :?: A to że jest nieprzewidywalna :P Nie przerkeślaj Blaugrany po porażce z RSSS.. Barca przegrała 4-2 więc te dwie bramki strzelone na wyjeździe to duż zaliczka rzed rewanżem na Camp Nou :bicz: . A z resztą nie będe przekonywał pseudoforumowicza :zwała: .
Jak nie w Copa Del Rey to i tak zostają jeszcze jedne Gran Derby na Camp Nou.

Awatar użytkownika
HB
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: HB » 27 sty 2006, 18:07

ZameR pisze:Nie przerkeślaj Blaugrany po porażce z RSSS..
hmmm... o ile dobrze pamietam, to nie przegralismy, tylko wygralismy i to az 5:0

Loco

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Loco » 27 sty 2006, 18:12

ZameR pisze:
Loco pisze:popieram dajcie Realowi Barce na pożarcie ale coś czuje że Barca nawet nie wejdzie do półfinału a szkoda bo zapowiadałby się ciekawy pojedynek
Wiesz co jest najpiękniejsze w piłce.... :?: A to że jest nieprzewidywalna :P Nie przerkeślaj Blaugrany po porażce z RSSS.. Barca przegrała 4-2 więc te dwie bramki strzelone na wyjeździe to duż zaliczka rzed rewanżem na Camp Nou :bicz: . A z resztą nie będe przekonywał pseudoforumowicza :zwała: .
Jak nie w Copa Del Rey to i tak zostają jeszcze jedne Gran Derby na Camp Nou.
też się ciesze że podoba Ci sie moja ranga ciężko na nią pracowałem równając z ziemią takich cieciów jak ty także zamilcz bo każe wychłostać. moim zdaniem Barca odpadnie i tyle. Może się myle i nie mów mi co mam robić bo moge sobie nawet powiedzieć że Barca w tym roku nic nie zdobędzie. Skreślam ją na całej lini. pozdro

Awatar użytkownika
Krzysztof Jarzyna
Lowelas
Lowelas

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Krzysztof Jarzyna » 27 sty 2006, 18:19

HB pisze:hmmm... o ile dobrze pamietam, to nie przegralismy, tylko wygralismy i to az 5:0
HB, luuuz, dla niektorych San Sebastian to to samo co Saragossa... W sumie, co za roznica :lol: Jeszcze mozna dolozyc Santander. Tez na "S" :lol:
ZameR pisze:A z resztą nie będe przekonywał pseudoforumowicza :zwała: .
Tez chcesz? W sumie mysle, ze daloby sie sie zrobic. Lepiej nie prowokuj Niggaza albo Piwusa do przegladniecia Twojej tworczosci :zwała: :/

A tymczasem wszyscy w Realu wracaja do zdrowia. W sumie juz tylko Raul zostal na L-4 a reszta cwiczy normalnie (no poza Diego Lopezem ;)). Wiec zapowiada sie, ze na Celte bedzie pelny sklad. Oby to wystarczylo, bo mecz trzeba wygrac ;)
Ciekawe kto w zwiazku z powrotem Ronaldo pojdzie w odstawke? Pewnie Soldado juz na dobre zostanie w Castilli (do nastepnej kontuzji, oczywiscie :?). Mam nadzieje, ze Caro wreszcie posadzi Bestie na lawke, bo ten czlowiek zaczyna mnie coraz bardziej irytowac :roll: No ale zobaczymy ;)
Loco pisze:Skreślam ją na całej lini.
Alez mocne slowa :shock: :lol: Juz widze te pochody zalobne w Katalonii :lol: :P Swoja droga, ciekawe, ciekawe ;) :lol:

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 27 sty 2006, 19:25

Loco pisze:popieram dajcie Realowi Barce na pożarcie
Żeby się tylko Real nie udławił :lol: Wiem, że Ronaldo ma niezły przełyk, ale bez przesady.
Loco pisze:też się ciesze że podoba Ci sie moja ranga ciężko na nią pracowałem równając z ziemią takich cieciów jak ty także zamilcz bo każe wychłostać.
1 WP z pozdrowieniami. Witam ponownie na pilka.pl :ok:
Loco pisze:Barca w tym roku nic nie zdobędzie. Skreślam ją na całej lini. pozdro
"psy szczekają a karawana jedzie dalej"
Krzysztof Jarzyna pisze:Juz widze te pochody zalobne w Katalonii
Ubrałem już kieckę z komunii. Co prawda nie jest czarna, ale musi wystarczyć :wink:

Awatar użytkownika
adekk
Pomarańczowy skrytożerca
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: adekk » 27 sty 2006, 19:35

Loco pisze: równając z ziemią takich cieciów jak ty
Łohohohohoho...no tylko mi powiedz na jakim forum i kiedy...bo jeżeli dobrze pamiętam Twoją dotychczasową karierę, to nie miałeś w niej wiele szczególnie pozytywnych akcentów :>
Loco pisze: Skreślam ją na całej lini.
Ranisz Nasze skołatane serca...
Krzysztof Jarzyna pisze:Pewnie Soldado juz na dobre zostanie w Castilli (do nastepnej kontuzji, oczywiscie )
A pytanbie brzmi: czy oby dobrze się dzieje?? czy w Realu nie ma teraz miejsca dla utalentowanych wychowanków??..bo chyba ten Soldado aż tak wielkiego piachu to nie grał...być może zasłużył sobie na troche dłuższą przygodę z pierwszym składem...?
Pozdrawiam..

Premo
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Premo » 27 sty 2006, 21:07

adekk pisze: czy w Realu nie ma teraz miejsca dla utalentowanych wychowanków??..bo chyba ten Soldado aż tak wielkiego piachu to nie grał...być może zasłużył sobie na troche dłuższą przygodę z pierwszym składem...?
Oczywiście, że zasłużył tylko po przyjściu Antonio zabrakło dla niego miejscca. Lepiej, żeby Baptista przeniósł się do Castilli :P :lol:

Real coraz uważniej przygląda się Fernando Gago. Taki gracz na pewno przydałby się Blancos. Czyżby godny następca Redondo? Pomarzyć zawsze można :wink:

Awatar użytkownika
Toudinho
Hala Madrid

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Toudinho » 27 sty 2006, 21:15

ZameR pisze:Nie przerkeślaj Blaugrany po porażce z RSSS..
Kibic Barcy dzien po spotkaniu nie wie z kim gral jego ekipa no ladnie :lol:

Krzysztof Jarzyna pisze:HB napisał:
hmmm... o ile dobrze pamietam, to nie przegralismy, tylko wygralismy i to az 5:0

HB, luuuz, dla niektorych San Sebastian to to samo co Saragossa... W sumie, co za roznica Jeszcze mozna dolozyc Santander. Tez na "S"
No i Seville :wink:

Krzysztof Jarzyna pisze:Ciekawe kto w zwiazku z powrotem Ronaldo pojdzie w odstawke?
Jeśli na lawce usiądzie Ronaldio to Lopez Caro pokaże że ma jaja :wink: bo tak naprawde to zasługuje na nią Ronaldo jesli ma wyjsc od poczatku na 35 min to ja dziękuje, lepiej neich wejdzie na ostatnie 20 min i zagra do konca i moze coś ustrzeli niz ma zagrać po kontuzji z miejsca niech poczuje sie lekko zagrozny i moze zacznie biegac.

Krzysztof Jarzyna pisze:Pewnie Soldado juz na dobre zostanie w Castilli (do nastepnej kontuzji, oczywiscie ).
Pojechac pojedzie zapewne a czy zagra :?: moim zdaniem raczej nie bo jak wiemy Antek jest tez dysponowany wiec neistety ale życze mu pichichi w Segunda :wink: Choć Baptista powinien usiąść a grac powinien Soldado.

Krzysztof Jarzyna pisze:Mam nadzieje, ze Caro wreszcie posadzi Bestie na lawke, bo ten czlowiek zaczyna mnie coraz bardziej irytowac
Moze da mu kredyt zaufania :wink: ostatnia szansa...

Loco

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Loco » 27 sty 2006, 21:20

Niggaz no co ty cieć to taki komplement :D może w u ciebie na "Roztoczu" znaczy to coś złego nie wiem. to powiedzonko z psem mi się nie podoba :cry: jak może ja=pies to ty=shit? a propo Ronaldo może i mówisz prawde ale ponoć Puyol grał w tym pierwszym w "Głebokie gardło 2" czy jakoś tam ponoć miał role mówiona :P otwierał ciągle usta i klękał do miecza gdy przychodzili kibice Realu.
a ty adekk idź obejrzyj sobie mechaniczną pomarańcze a nie majacz :P pogadam z Religa może zooperuje to Twoje serce. Tyko pamiętaj głosuj na PiS w wyborach bo dorwie cie o. Rydzyk z Chuckiem Norrisem :twisted: aha wpisz w googlach "fbb" to zobaczysz co to za forum. no i nie mów że nie pametasz jak cie gnoiłem od najgorszych? obiecuje że to się nie powtórzy :wink: mam dośc repatryjacji :cry:
miło znów czytac wasze wypociny :lol:

Pracuj dalej. Twoje wysiłki na pewno zostaną nagrodzone. // Niggaz

przepraszam już nie będe od teraz postaram się być grzeczny :twisted: :wink:

ODPOWIEDZ

Wróć do „Hiszpania”