Lost - Zagubieni [serial] - Strona 9

Muzyka. Literatura. Prasa. Film. TV. Krótko mówiąc - Kultura. Wszystko co się dzieje w Polsce i na Świecie jest warte skomentowania. Polityka i wydarzenia. Dyskusje tylko na wysokim poziomie.
Awatar użytkownika
k@li
Visca el Barca!
Reputacja: 0
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: k@li » 26 sty 2006, 22:09

meecik_mks pisze:W weekend oglądam 12 odcinków :D !
Skąd je wytrzasnęłeś że tak powiem :?: Daj jakies namiary... plz.
PzDR.

Awatar użytkownika
bagg
Bianconero
Reputacja: 43

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bagg » 26 sty 2006, 22:33

A tutaj macie gdzie były widziane słynne 'przeklęte' liczby :)

4 + 8 + 15 + 16 + 23 + 42 = 108

>>> Hurley jadąc na lotnisko samochodem, na tablicy rozdzielczej pokazują się liczby:
16 KPH, 15 KPH, 8 KPH, 4 KPH, 42 KM i 23ºC.

>>> Hurley na lotnicku jedzie elektrycznym wózkiem, po drodzie mija dziewczyny z drużyny piłkarskiej, które stoją w rzędzie a na koszulkach mają po kolei liczby: 4, 8, 15, 16, 23, 44.

>>>Numery miejsc w samolocie: 23 B Jack; 23 D Rose; 42 F Ana Lucia

>>>$23,000 - nagroda za 'wsypanie' Kate

>>>16 lat temu Sam Toomey i Lenny usłyszeli liczby

>>>16 lat Rousseau spędziła na wyspie

>>>16 lat była nadawana wiadomośc, którą wyłapali nasi rozbitkowie

>>>Lock'e od 4 lat byl sparalizowany

>>>4 pistolety w walizce Marshala

>>>Samolot wpada w turbulencje na 40,000 stop

>>>Lot 815

>>>Charlie probowal sprzedac kopiarke c-815

>>>Hurley przechdzi przez bramke 23, za wozek placi 1600 dolarow

>>>Jack operował 16 letnią dziewczynke,

>>>W samolocie znalezli pilota 16 godzin po rozbiciu samolotu.

>>>Tratwa byla 15 mil od wyspy, gdy zauwazyli "jakis obiekt" na tym swoim ekraniku.

>>>4 osoby na tratwie (Sawyer, Michael, Walt, Jin) i 4 Innych

>>>Skrytka w banku też miała nr 815

>>>Na samym Początki Desmond Jechał na Rowerku 16 km/h

>>>Zrobił 4 Podciagnięcia na drążku

>>>Desmond ma na Wieszaku 4 takie same Koszule

>>>Zgon tego mężczyzny w szpitalu o 8:15

>>>Desmond ,żeby otworzyć sejf z bronią użył liczb 23 i 42

>>>Na etykietach od butelek ze specyfikiem ktorym szprycuje sie Desmond jest napis: CR 4-81516-23 42

>>>Lokalizacja wyspy = liczby oznaczają położenie 4.815, 162.342

>>>Hurley Wygrał Nagrode Kiedy Przez 16 Tygodni nikt Nie Trafił Głównej Wygranej.

>>>Jak Kamery zarejstrowały Hugo, który wciochnął 8 Kawałków Kurczaka

>>>Babka co rozmawiaała z Michaelem Powiedziala, że ze ich ekipy zostało 23 osoby

>>>Migneły liczby na stacji benzynowej 4, 8

>>>Byla akcja gdzie padły Słowa o Dziecku, że ni śpi juz przez 8 Godzin.

>>>Shanon miala dostać prace Gdzie pracuje 16 godzin dziennie.

>>>4 Kule wbiły się w Kamizelke Anny podtas Strzelaniny

Awatar użytkownika
Łukasz_
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Łukasz_ » 26 sty 2006, 22:38

Oglądałem 2 odc na TVP i jestem dalej w transie :shock: Sam nie wiem od czego zacząć... dużo tego dziś było. Akcja z Francuzką, porwanie na łodzi - kolesie na łodzi a bronią i bombką zapowiada się niezła dalsza część filmu. Najwazniejsze to chyba odwarcie włazu, nie wiem czy wszyscy już wiedza co tam jest i co się dalej działo bo ja właśnie zakończyłem oglądać 1 odcinek z drugiej strony na AXN i był bardzo ciekawy jak każdy. Jedyny problem to to że wyjątkowo dziś było odkodowane :(

Awatar użytkownika
Bonso
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bonso » 27 sty 2006, 8:48

Wczorajsze odcinki, bardzo dobre...wieczorem zaczynam oglądać drugą serie i będzie fajnie :] na razie mam 7 odcinków, reszta się ściąga...ja ściągam z emula, tak chyba najlepiej jest ;)

Awatar użytkownika
Baqu
Warrior of Light
Warrior of Light

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Baqu » 27 sty 2006, 13:38

ja mimo wszystko wole torrenty : )

ech, Ci co muszą ogladać LOST w TV nie zazdroszcze im, ja już jestem na 6 odcinku II serii i musze przyznać, że tyle ile się dowiedziałem... sporo na prawdę sporo, zwłaszcza, że pierwsze dwa odcinki całkowicie odmieniają sytuację na wyspie i dodają wiele nowych wątków aż chce się oglądac -> w środe poszły 4 odcinki na raz : ))) ale powiedziałem sobie, że nigdy wiecej takiego czegoś bo człowiek wpada w trans i nie może sie oderwać, wiec teraz robie maks dwa dziennie aż dojde spokojnie do obecnie puszczanego odcinka w Stanach.

Awatar użytkownika
meecik_mks
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: meecik_mks » 27 sty 2006, 18:00

ja mimo wszystko wole torrenty : )
Ja też :D
Baqu pisze: w środe poszły 4 odcinki na raz : ))) ale powiedziałem sobie, że nigdy wiecej takiego czegoś bo człowiek wpada w trans i nie może sie oderwać, wiec teraz robie maks dwa dziennie aż dojde spokojnie do obecnie puszczanego odcinka w Stanach.
haha :twisted: Magia LOSTu... :)

Ja jutro obejrze sobie kilka odcinków i zapewne w niedziele kolejne kilka odcinków... :) Jestem ciekaw co to się bedzie działo dalej na tej wyspie... łooooj :)

P.S Bagg, kilka z tych liczb sam odkryłem :P hehe :D

Awatar użytkownika
Bonso
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bonso » 27 sty 2006, 18:45

Ja własnie skończyłem oglądać 3 odcinek :D na dysku mam niestety tylko siedem, więc nie wiem czy wszystkie obejrze dzisiaj, czy zostawie na później...na razie wrażenia niesamowite...wiele się wyjaśnie, ale tez sporo nowych tajemnic...3 odcinek, troche chałowy i akcja wskazuje na to, że będzie nudno :P u Jacka i Lockea ;)

Awatar użytkownika
Scyzoryk
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Scyzoryk » 27 sty 2006, 18:53

Kurde a ja już się nie mogę doczekać na 2 odcinek II serii na AXN , mam do wyboru porzyczyć sobie od kolegii 9 odcinków II serii albo czekać cierpliwie na AXN ... trudny wybór .

Awatar użytkownika
Pisakk
Wraca do meritum

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Pisakk » 27 sty 2006, 18:53

W czwartek obejrzałem pierwszy odcinek drugiej serii na AXN i był bardzo fajny, aż się nie mogłem odczekać żeby w końcu ruszyć odcinki które leżą na dysku (a mam ich tam siedem). Dzisiaj obejrzałem chyba z cztery (nie liczę tego z czwartku) i rzeczywiście można wpaść w trans. Może odcinki fajne, ale moim zdaniem te w pierwszym sezonie były jednak ciekawsze. Nie wiem jakie jest Wasze odczucie. Już po tym jak Jin, Mike z synem i Sawyer natrafili na "innych" na wodzie zniknął taki element magiczny, nie ma już takiej mistycznej otoczki bo w końcu teraz wiadomo, że to "tylko" ludzie. Co prawda w drugim sezonie sporo się wyjaśnia, ale...Może kolejne będą ciekawsze...

Jagiellonczyk
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jagiellonczyk » 27 sty 2006, 18:56

Ja slyszalem ze niedlugo na jedynce bedzie ciag dalszy czyli epis.2, ale nie moge sie doczekac i rozpoczynam poszukiwanie. W polskiej wersji drugiego epizodu chyba nie znajde co?

Awatar użytkownika
Bonso
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bonso » 27 sty 2006, 19:45

Obejrzałem sobie 4 odcinke, odpalam 5....a tam do ch. jakiś pie. niemiecki serial !! I oczywiście ściągać znowu 5 odcinek, czekać pewnie ze 2 dni i ch. wszystko wzieło !! A już się wciągnełem !! Jak się tu nie wkurzyc ? :mać:

Awatar użytkownika
ostry66
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: ostry66 » 27 sty 2006, 20:12

TVP ma podobno pokazywac druga serie w czerwcu, ale nie wiem na ile to wiarygodna informacja.
Wie ktos moze ile jest odcinkow drugiej serii, ile mozna sciagnac (wydaje mi sie ze 12) a ile jeszcze sie pojawi?

Awatar użytkownika
meecik_mks
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: meecik_mks » 27 sty 2006, 22:29

Wie ktos moze ile jest odcinkow drugiej serii, ile mozna sciagnac (wydaje mi sie ze 12) a ile jeszcze sie pojawi?
Chyba tyle co pierwszej, albo 24 ! nie jestem pewien :)
Bonso pisze: I oczywiście ściągać znowu 5 odcinek, czekać pewnie ze 2 dni i ch. wszystko wzieło !! A już się wciągnełem !! Jak się tu nie wkurzyc ?
heh masz pecha :)
Pisakk pisze:Już po tym jak Jin, Mike z synem i Sawyer natrafili na "innych" na wodzie zniknął taki element magiczny, nie ma już takiej mistycznej otoczki bo w końcu teraz wiadomo, że to "tylko" ludzie

Czy tacy zwykli ludzie... :roll: troche nienormalni są i bardzo mnie ciekawią ! po co oni siedzą tam... mam nadzieje, że w drugiej serii się tego dowiem !
Jagiellonczyk pisze:Ja slyszalem ze niedlugo na jedynce bedzie ciag dalszy czyli epis.2,
ja słyszałem, że na jesień...

Awatar użytkownika
Gomez
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Gomez » 27 sty 2006, 23:07

Jak narazie zaprzestalem ogladanie na 6 odcinku, wczoraj 5 dzisiaj jeden(zaraz reszta :D ). Mozna by zaczac juz jaka dyskusje na temat fabuly.

Ciekawe rzeczy w tym bunkrze, ciekawe nowe postacie, jedno tragiczne wydarzenie :cry: i wogole Walt :!: where are you... 8)

ODPOWIEDZ

Wróć do „Kultura, polityka, wydarzenia”